FK Sarajevo

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Šta očekujemo od Evrope?

Prolazak u 3. pretkolo
88
47%
Prolazak u Play off
43
23%
Grupnu fazu
57
30%

Ukupno glasova: 188

napoleon72
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la napoleon72 » 18 feb 2024, 18:12

Torino je napisao/la:
18 feb 2024, 18:07
napoleon72 je napisao/la:
18 feb 2024, 17:31
luckystrike je napisao/la:
18 feb 2024, 17:28

Ja sam to svojim očima gledao i nisam mogao vjerovati. Potvrdio je još jedan momak ovdje a volio bih i da još neko dodatno potvrdi.

Za mene je to golem bezobrazluk i nepoštovanje. Pogotovo jer je imao bezrezervnu podršku sve vrijeme i na poluvremenu ove utakmice je ispraćen s aplauzom.
Ma potvrdit ce svako ko je ostao do kraja na tribini, jest stavio prst na usta definitivno. Ne ono provokativno, dignute glave, al uradio je to
Jao stavio prst. Treba im j mater svima na istoku, kakve bljuvotine izgovaraju.
To definitivno, samo kazem sta sam vidio, jer je momak iznad trazio potvrdu. A prvi post poslije utakmice mi je osvrt na ponasanje istoka i to je ono sto me boli vise nego poraz. Odnosno ne boli, treba bombardovat medije onim snimcima, FGRovci su prvi u ponizavanju svakog naselja nize od Marindvora, "vukoyebine i pripizzdine", a eno kakva korida se desava na centralnoj tribini u glavnom gradu.
GRMI SA SJEVERA!
1946

90ka deseti heroj Bosne

mnon46
Kontakt:

Post Postao/la mnon46 » 18 feb 2024, 18:13

strahmeipomisliti je napisao/la:
18 feb 2024, 18:06
mnon46 je napisao/la:
18 feb 2024, 17:57
H8Z7 je napisao/la:
18 feb 2024, 17:44

Prvo gol ne znam zašto Beganović vraća loptu, izbij je nemoj riskirati. Drugi gol ne znam šta bih rekao, greška Đuričkovića brza kontra i gol. Treći ne znam ni kako je došlo do njega dovoljno sam bio ljut da išta više ispratim.
Prvi Beganova peta, drugi Đuričković pogriješi al daleko na njihovoj polovini, Aničić prespor i to je to, Kapetanović od linije stigne bliže igraču nego on koji je bio par metara od njega. Treći Began skakuće i pušta da centrira, malo je i Kapetanovićev gol doduše jer mu je pobjegao
Treći gol je na beku bio Andjušić ne Beganović
Do mene je, još jedna rezonska izmjena.
A kaj ti bum rekel, stari, danas kad je sve to jučer znam dvije stvari. Jedna je da postoji grad u kojem sam legenda, a druga da ne kitim zagorske tamburaše ako ne znaju odsvirati „Da ga hoće zabit Matko, joj nano, nanice“.

FCUM
Kontakt:

Post Postao/la FCUM » 18 feb 2024, 18:13

tabba77 je napisao/la:
18 feb 2024, 18:11

:kafa:
Koji kreten, ovo do jutra treba otjerati. **** li mu sve slovensko
FC United Of Manchester !
Against Modern Football !

This is how it feels to be FC
This is how it feels to be Home
This is how it feels when you don't sell you're arse to gnome !

Unknown14
Kontakt:

Post Postao/la Unknown14 » 18 feb 2024, 18:16

tabba77 je napisao/la:

Početak kraja

Zeko87
Kontakt:

Post Postao/la Zeko87 » 18 feb 2024, 18:16

Naši kapiteni ako znaju nabrojati tri sarajevske općine pljuni me u usta, a kamo li da su to karizmatični igrači koji su autoritet u svlačionici i na terenu i da znaju šta ovaj klub znači nama navijačima. U ekipi je sterilna atmosfera da bih tu volio vidjeti pa makar i nekog Anela Heibovića.

A ko je to gospoda sa istoka da im se ne može gestikulisati da su papci i seljaci ? Barem za taj potez ima prolaznu ocjenu.

Da su aplaudirali Širokom umjesto bacanje stolice i topovskih čovjek bi nešto i rekao, a onako samo sramoćenje vlastitog kluba i konstantno iritiranje raje koji su slobodan dan odvojili da dođu gledati utakmicu.
🇵🇸 FREE PALESTINE! 🇵🇸

Lobudaraczapamcenje
Kontakt:

Post Postao/la Lobudaraczapamcenje » 18 feb 2024, 18:16

vedinjo98 je napisao/la:
18 feb 2024, 16:02
bodi123 je napisao/la:
18 feb 2024, 15:35
Jbt kad skontaš pa mi smo Dudića otjerali gdje smo imali igru, stvarali šanse, kombinatorike je bilo, lik je za ovog Slovenca Pep Gvardiola, što evo dokazuje i u Srbiji.

Kad god naši bekovi pošalju nekakvu dugu loptu koja ide po aut liniji jedno dijete odustane od fudbala, a danas su to uradili najmanje 15 puta.
Jbg on bi realno i ostao trener da je na par utakmica bilo malo bolje završnice. Samo eto da je Renana imao u špicu, a ne raspalog Nardina. Ostali smo bez 9-10 bodova manjkom srece i padom koncentracije u nekim situacijama. Sem 1-2 lose utakmice, na svakoj smo stvarali bruku sansi.

Sad se sjecam one utakmice u Modrici kad Merso fula 1 na 1 u prvih pet minuta, i Ikic kad obilazi golmana u drugom poluvremenu i fula prazan gol.
Ma gotovo je sad. Sad je kasno pricati, vrati se u vrijeme dudica i citaj temu. Niko nije ni bendo npr domace tekme u zenici stative..sad ne kukajte.
Slovenac je doveo sve sebi, i ja sam protiv u slucaju vrancic, vjerujem da je samoubistvo sad potezati sve ispocetka ..
Neam ti pojma
Zadnja izmjena: Lobudaraczapamcenje, dana/u 18 feb 2024, 18:16, ukupno mijenjano 1 put.
- 1 9 4 6 -

pored nas ovakvih, dusmani nam nisu potrebni!

MI NIKAD ODUSTATI NECEMO!

bordobijeli
Kontakt:

Post Postao/la bordobijeli » 18 feb 2024, 18:16

Nije istina ovo da je Rozman ušutkivao istok bio sam bas blizu kad je izlazio, brisao je nos. Na snimku izgleda kao da ušutkuje al nije to uradio. Loše je al ne treba izmišljati. Meni nedostaje domaći snaga u ekipi, ljudi koji osjecaju ovaj klub.

Aduka87
Kontakt:

Post Postao/la Aduka87 » 18 feb 2024, 18:18

Dugo je trajalo hahahahhaahahhaha.
| SARAJEVO SIAMO NOI |

YEBEM TE LISTICO

bordobijeli
Kontakt:

Post Postao/la bordobijeli » 18 feb 2024, 18:18

FCUM je napisao/la:
18 feb 2024, 18:13
tabba77 je napisao/la:

Koji kreten, ovo do jutra treba otjerati. **** li mu sve slovensko
Nije istina ovo da je Rozman ušutkivao istok bio sam bas blizu kad je izlazio, brisao je nos. Na snimku izgleda kao da ušutkuje al nije to uradio. Loše je al ne treba izmišljati. Meni nedostaje domaći snaga u ekipi, ljudi koji osjecaju ovaj klub.

BordoBBoja
Kontakt:

Post Postao/la BordoBBoja » 18 feb 2024, 18:19

tabba77 je napisao/la:

Istok je skup primitivaca i kocijasa
Kakvi crni navijaci
Sta su majki, oceva i djece ispsovali produktima NASE akademije

Surreal
Kontakt:

Post Postao/la Surreal » 18 feb 2024, 18:19

Jasno se vidi da se počešao po nosu, ne kenjajte
La birra con gli amici vale più di tutto quello che possiedo.

🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤

U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.

MSOZ101
Kontakt:

Post Postao/la MSOZ101 » 18 feb 2024, 18:19

Ovaj "stručnjak" je otpisao šest igrača iz prve postave koja je lišticu prije godinu na pecari rastavila na proste faktore majku mu jebbem nesposobnu. (Mulalić, Martinović, Šerbečić, Balta, Vrančić, Guliashvili).

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 18 feb 2024, 18:20

18 feb 2024, 18:12
Torino je napisao/la:
18 feb 2024, 17:31

Ma potvrdit ce svako ko je ostao do kraja na tribini, jest stavio prst na usta definitivno. Ne ono provokativno, dignute glave, al uradio je to
To definitivno, samo kazem sta sam vidio, jer je momak iznad trazio potvrdu. A prvi post poslije utakmice mi je osvrt na ponasanje istoka i to je ono sto me boli vise nego poraz. Odnosno ne boli, treba bombardovat medije onim snimcima, FGRovci su prvi u ponizavanju svakog naselja nize od Marindvora, "vukoyebine i pripizzdine", a eno kakva korida se desava na centralnoj tribini u glavnom gradu.
Konstantno spominješ FGR, jesi li siguran da znaš značenje i na šta se to odnosi?
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

James1987
Kontakt:

Post Postao/la James1987 » 18 feb 2024, 18:21

Ne znam sta je pojedincima u glavi na istoku kad cupaju stolice, unistavas sam sebi stadion i hoces krov ne treba nama nista dok god ovako bilo. Sta je bi na sjeveru neka frka isto?
Zauvijek ti znaj da cu tebe voljet' ja,
zauvijek ti znaj da cu tebe bodrit' ja!

Istinasamo123
Kontakt:

Post Postao/la Istinasamo123 » 18 feb 2024, 18:22

NisamIsmirMirvic je napisao/la:
18 feb 2024, 18:09
Istinasamo123 je napisao/la:
18 feb 2024, 15:59
NisamIsmirMirvic je napisao/la:
18 feb 2024, 15:56
Bio sam bas optimistican pred ovu utakmicu, uprkos onoj sramoti u kupu protiv raspale Slobode. Prvo jer kuci igramo neuporedivo bolje, drugo jer je Siroki tanak, trece jer se nisam uopste mogao sjetiti kad su nas zadnji put dobili na Kosevu (hvala na podsjecanju).

Prvo poluvrijeme slabo, jalovo, sporo, bezidejno. Kontam ponovice se utakmica protiv Slobode, neki remi ili eventualno 1-0. Na kraju, ljudi su nas poderali. Nisam dobro vidio, ali mislim da ono nije bio ofsajd, tj. da je lagano moglo biti 4:0.

Ja stvarno vise ne znam sta da kazem, nisam pametan. Ako mi neko opet pocne o pripremama, vremenu, transferima i uigravanju ekipe, hraknucu monitor. Bas je ovaj isti Siroki imao fore da se uigra u pm. Onaj jucerasnji Zeljkan za nas ovakve izgleda kao Liverpool, da ne spominjem Borac, Zrinjski, Velez.

Hocemo mladog, modernog trenera i SD-a? Moze, evo. Evo im i odrijesene ruke. Tjeraj igraca, makar bio najskuplji i jucer potpisao, sve zelje cemo ti ispuniti. Placacemo obestecenja, sta god hoces. Hoces vrijeme, hoces igrace, hoces pripreme, moze sve. Sve, ali bukvalno sve im je dato. Niko drugi u ligi nema luksuz kakav imaju Rozman i Ibricic, ni blizu.

Opet NISAM za tjeranje, jer to ne bi imalo smisla kad im je dozvoljeno da sve iz korijena promijene, dovedu i otjeraju koga hoce. Sad bi ih ostavio namjerno, makar i u Europu ne otisli, samo sto bi mi na ljeto dobili KURCINU a ne budzet za pojacanja. Snalazi se, radi s tim sto imas. Jos lik opet vrijedja inteligenciju s izjavama nakon utakmice, pa bar se izvini i reci kriv sam u pm...
Ostavi ih namjerno al sebi u kucu druzi se sa kekecima a i mirvica debila zovi.
Ne znam cemu takva komunikacija. Nervozan sam i ja, ali ne iskaljujem se na drugima ovdje.

Nema sad smisla tjerati ih iz hiljadu razloga, prevnstveno jer je Rozmanu i Ibricicu sve podredjeno, znaci sve su radili sami i po svojim zeljama. Strasne su se pare skrsile. Morace se ovo izgurati do kraja. Uostalom, sta je alternativa?
Alternativa su virsle, daj ih vise hebem mu hljeb
Da napokon ako nista vidim zar u igracima da vidim da ginu za grb i da nemamo ocekivanja za bh Dinamom kojeg nikad neces ostvariti.
Da ne gledam vise lelemudane koje boli k za klub, koji su tu samo zbog para.
Mirvicu sve si ti kriv dzaba para dzaba sve kad jednostavno ne znas i svaka susa te pravi levatom...

boki86
Kontakt:

Post Postao/la boki86 » 18 feb 2024, 18:23

Ala serete ko foke

napoleon72
Kontakt:

Post Postao/la napoleon72 » 18 feb 2024, 18:23

MortemHz je napisao/la:
18 feb 2024, 18:20
18 feb 2024, 18:12
Torino je napisao/la:

Konstantno spominješ FGR, jesi li siguran da znaš značenje i na šta se to odnosi?
Ma ja mislim na ovu gradsku elitu koja ponizava sve i svasta a ne mete ispred svojih vrata. Izvinjavam se ako sam.koga drugog uvrijedio. Prilici li ovo danas jednom klubu kao FK Sarajevo? Ja se ne sjecam da su nasi igraci nesta slicno dozivjeli u bilo kojem selu ili vukoyebini, sem Sirokog i Mostara onda. Igraci, ne mi navijaci. Igrace u Kaknju, Krupi, Bijeljini, Modrici, Trebinju... Nikad niko nije dirao.
GRMI SA SJEVERA!
1946

90ka deseti heroj Bosne

Hajdeee
Kontakt:

Post Postao/la Hajdeee » 18 feb 2024, 18:24

Rozman prvo neka preuzme odgovornost na sebe, a ne da trazi alibijje raznih vrsta, i pravi neke analize koje su sramotne.

Onda mozemo razgovarati o artikulaciji nezadovoljstva pojedinaca. A nikako cijele tribine etiketiraju kao "ovakve-onakve". To je u ovom momentu problem "C" kategorije.
- FKS -

TurkishAirlines

Post Postao/la TurkishAirlines » 18 feb 2024, 18:25

Oj labude, yebo te onaj ko te doveo. Svakako bi ti milo bilo. ****

slika
Free PALESTINA

MIRVICU ODLAZI!!!

#sirimopozitivu

"Imati i ne znati, gore je nego nemati"

Sanchez87hz
Kontakt:

Post Postao/la Sanchez87hz » 18 feb 2024, 18:26

Madafaka je napisao/la:
18 feb 2024, 18:09
Ali zamisli čega se sjetila slovenska ubleha, da mu Julardzija i Buljubasic drže sredinu terena hahahhahaha, pa nije ovo juniorska liga…
Sjetio se isto da npr Vrancic nije ni za klupe,i da treba dovesti nekog crnogorca kao zamjenu :bow: :bih:

Odgovori

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: benko21, gh0stHZ, mosarajvosa83, perodeformero, Rule_hz i 50 gostiju.