Premijer liga BiH - aktuelno
-
- Kontakt:
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
Ima li kakav link za borac da radi?
-
- Kontakt:
Meni Granadu izbacuje na tom linku.
- Meraak1921
- Kontakt:
Fks do groba, novi prvaaak je sa Kosevaaaa, ooooooo, od napast cemo Borca do zlatne sredine, za samo nepunih 24h hahahahahaha
- Meraak1921
- Kontakt:
Navijaci Maribora se ugledali na pitare.
MI SMO ŽELJINI ŽELJO JE NAŠ
90KA pobjednik SS foruma.
90KA pobjednik SS foruma.
- Meraak1921
- Kontakt:
Kao sto rekoh nekad davno, ovi buljasi sa Koseva evrope vidjeti nece, jedino onaj Fksdo groba hoce, jer mora do Njemacke baustelac, al kad ode , zna se gdje mu sekana spava.. hebem li je u prdaru razvaljenu 

Tko je mlatio širokobriježane..
Pjevam ti iz duše kad svi ostali šute, poklanjam ti vječnost, ne samo minute..
- FKSDoGroba
- Kontakt:
Kopile me opet spominje. Ja ti opet mrtve yebem za ono sto si radioMeraak1921 je napisao/la: ↑18 feb 2024, 18:09Kao sto rekoh nekad davno, ovi buljasi sa Koseva evrope vidjeti nece, jedino onaj Fksdo groba hoce, jer mora do Njemacke baustelac, al kad ode , zna se gdje mu sekana spava.. hebem li je u prdaru razvaljenu![]()
Navijati za Zelju je stvar filozofije, navijati za malene je stvar geografije.
- DuljevinhoHaraldo
- Kontakt:
ljudi haluciniraju da ih trener usutkuje
⚜️~⚜️~⚜️
"Azur je za sve mlade golmane Jan Oblak" - A. Husarić
Mirvić + Dudić + Hadžija = Najjači trio BH fudbala
kad ce poljska liga, fali mi hamulic, hebo svjetsko:-) - @babino
"Azur je za sve mlade golmane Jan Oblak" - A. Husarić
Mirvić + Dudić + Hadžija = Najjači trio BH fudbala
kad ce poljska liga, fali mi hamulic, hebo svjetsko:-) - @babino
- IsmirMirvic
Apelujem da se prestanu siriti dezinformacije u ovom teskom momentu. Nije bilo nikakvog usutkivanja od strane gospodina Rozmana!
-
- Kontakt:
Ti si bas papak, ma ober papak!FKSDoGroba je napisao/la: ↑18 feb 2024, 17:25Hajde ti papak ono svoje sto najbolje znas, ismijavaj rahmetli Campu. Sestru ti yebemMeraak1921 je napisao/la: ↑18 feb 2024, 17:20@fksdogroba @miljacka
Ovim ljudima zabraniti ulazak u Sarajevo, svi znamo da je jedan iz Hotonja, drugi Pazaric, umjesto da podrze svoj klub, podrzavaju gadjanje igraca SB..pisali su od titule i napast cemo borca, do sredine tabele i tjeranja trenera u roku 24h .. tanko je to krezubi pitarcici, vidite da ga poglabate Mirvi, mozda vam dadne autobusku mjesecnuda mozete ipak naletit pogledat koju tekmu
Koja ironija da degen koji za vrijeme utakmica na Grbavici pise po forumu uz izgovore da je "na moru" onda izjavis da si derbi navijac i ti nekom nesto govoris. Al sta od tebe ocekivat tebi je furka rugat se mrtvim ljudima yebem li ti majku kopile jedno
Sta vise spominjes rahmetliju, svako malo debilcino jedna? Nisi normalan nikako! Prestani vise to potencirati, sram i stid neka te je!
- AjkulaCekicarka
- Kontakt:
Još 2-3 prelazna roka i da se vrati Pidro.
- SimonRozman
- Kontakt:
Predsjedniče, dobro sam vam objasnio da ja nikoga nisam ću reći ušutkavao. Hvala Vam što ste na strani istine.IsmirMirvic je napisao/la: ↑18 feb 2024, 18:19Apelujem da se prestanu siriti dezinformacije u ovom teskom momentu. Nije bilo nikakvog usutkivanja od strane gospodina Rozmana!
Molim Vas da mi odgovorite na poruku koju sam Vam poslao na Viber, hvala.
Človek mora biti sam, da bi spoznal druge.
- FKSDoGroba
- Kontakt:
Popusis mi i ti qrac zajedno sa doticnom seljacinom. Spominjem jer je dzukela obicna koja je ismijavala nase navijace i ima obraza i dalje da psuje nekom. Ker najobicniji koji se ne kaje i kojem nije mjesto na forumu, trebao je ban dobit odma kad je napisao to sto je napisao.Tifo je napisao/la: ↑18 feb 2024, 18:21Ti si bas papak, ma ober papak!FKSDoGroba je napisao/la: ↑18 feb 2024, 17:25Hajde ti papak ono svoje sto najbolje znas, ismijavaj rahmetli Campu. Sestru ti yebemMeraak1921 je napisao/la: ↑18 feb 2024, 17:20@fksdogroba @miljacka
Ovim ljudima zabraniti ulazak u Sarajevo, svi znamo da je jedan iz Hotonja, drugi Pazaric, umjesto da podrze svoj klub, podrzavaju gadjanje igraca SB..pisali su od titule i napast cemo borca, do sredine tabele i tjeranja trenera u roku 24h .. tanko je to krezubi pitarcici, vidite da ga poglabate Mirvi, mozda vam dadne autobusku mjesecnuda mozete ipak naletit pogledat koju tekmu
Koja ironija da degen koji za vrijeme utakmica na Grbavici pise po forumu uz izgovore da je "na moru" onda izjavis da si derbi navijac i ti nekom nesto govoris. Al sta od tebe ocekivat tebi je furka rugat se mrtvim ljudima yebem li ti majku kopile jedno
Sta vise spominjes rahmetliju, svako malo debilcino jedna? Nisi normalan nikako! Prestani vise to potencirati, sram i stid neka te je!
Srdačne čestitke športskim prijateljima iz Širokog Brijega na razbijanju mita o bosanskohercegovačkom Real Madridu 

63. minut, Švicarska vodi Italiju 2:0, a ono
“Publika u Berlinu se očito zabavlja meksičkim valom”
Velid Spaho
Željezničar za život cijeli!💙
“Publika u Berlinu se očito zabavlja meksičkim valom”
Velid Spaho
Željezničar za život cijeli!💙
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot], Bordo10, Google Adsense [Bot], nedimmmm1337 i 25 gostiju.