Docekali su svojih 5 minuta, sad hordice nek se poklope i sute
Premijer liga BiH - aktuelno
-
LaHaineLaHaine
- Kontakt:
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
Ti si bas papak, ma ober papak!FKSDoGroba je napisao/la: ↑18 feb 2024, 17:25Hajde ti papak ono svoje sto najbolje znas, ismijavaj rahmetli Campu. Sestru ti yebemMeraak1921 je napisao/la: ↑18 feb 2024, 17:20@fksdogroba @miljacka
Ovim ljudima zabraniti ulazak u Sarajevo, svi znamo da je jedan iz Hotonja, drugi Pazaric, umjesto da podrze svoj klub, podrzavaju gadjanje igraca SB..pisali su od titule i napast cemo borca, do sredine tabele i tjeranja trenera u roku 24h .. tanko je to krezubi pitarcici, vidite da ga poglabate Mirvi, mozda vam dadne autobusku mjesecnuda mozete ipak naletit pogledat koju tekmu
Koja ironija da degen koji za vrijeme utakmica na Grbavici pise po forumu uz izgovore da je "na moru" onda izjavis da si derbi navijac i ti nekom nesto govoris. Al sta od tebe ocekivat tebi je furka rugat se mrtvim ljudima yebem li ti majku kopile jedno
Sta vise spominjes rahmetliju, svako malo debilcino jedna? Nisi normalan nikako! Prestani vise to potencirati, sram i stid neka te je!
- AjkulaCekicarka
- Kontakt:
Još 2-3 prelazna roka i da se vrati Pidro.
-Domovina se brani vjerom!
-I?!
-I tuđim mrtvim sinom!
-I?!
-I tuđim mrtvim sinom!
- SimonRozman
- Kontakt:
Predsjedniče, dobro sam vam objasnio da ja nikoga nisam ću reći ušutkavao. Hvala Vam što ste na strani istine.IsmirMirvic je napisao/la: ↑18 feb 2024, 18:19Apelujem da se prestanu siriti dezinformacije u ovom teskom momentu. Nije bilo nikakvog usutkivanja od strane gospodina Rozmana!
Molim Vas da mi odgovorite na poruku koju sam Vam poslao na Viber, hvala.
Človek mora biti sam, da bi spoznal druge.
- FKSDoGroba
- Kontakt:
Popusis mi i ti qrac zajedno sa doticnom seljacinom. Spominjem jer je dzukela obicna koja je ismijavala nase navijace i ima obraza i dalje da psuje nekom. Ker najobicniji koji se ne kaje i kojem nije mjesto na forumu, trebao je ban dobit odma kad je napisao to sto je napisao.Tifo je napisao/la: ↑18 feb 2024, 18:21Ti si bas papak, ma ober papak!FKSDoGroba je napisao/la: ↑18 feb 2024, 17:25Hajde ti papak ono svoje sto najbolje znas, ismijavaj rahmetli Campu. Sestru ti yebemMeraak1921 je napisao/la: ↑18 feb 2024, 17:20@fksdogroba @miljacka
Ovim ljudima zabraniti ulazak u Sarajevo, svi znamo da je jedan iz Hotonja, drugi Pazaric, umjesto da podrze svoj klub, podrzavaju gadjanje igraca SB..pisali su od titule i napast cemo borca, do sredine tabele i tjeranja trenera u roku 24h .. tanko je to krezubi pitarcici, vidite da ga poglabate Mirvi, mozda vam dadne autobusku mjesecnuda mozete ipak naletit pogledat koju tekmu
Koja ironija da degen koji za vrijeme utakmica na Grbavici pise po forumu uz izgovore da je "na moru" onda izjavis da si derbi navijac i ti nekom nesto govoris. Al sta od tebe ocekivat tebi je furka rugat se mrtvim ljudima yebem li ti majku kopile jedno
Sta vise spominjes rahmetliju, svako malo debilcino jedna? Nisi normalan nikako! Prestani vise to potencirati, sram i stid neka te je!
Srdačne čestitke športskim prijateljima iz Širokog Brijega na razbijanju mita o bosanskohercegovačkom Real Madridu 
63. minut, Švicarska vodi Italiju 2:0, a ono
“Publika u Berlinu se očito zabavlja meksičkim valom”
Velid Spaho
“Publika u Berlinu se očito zabavlja meksičkim valom”
Velid Spaho
Ringispil u glavi
Tijelo drhti
Ruke se tresu
Dlanovi se znoje
Tijelo drhti
Ruke se tresu
Dlanovi se znoje
La birra con gli amici vale più di tutto quello che possiedo.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
- DuljevinhoHaraldo
- Kontakt:
Krenulo bi malo bolje kad bi pokusali sa dovama umjesto psovkama, igracima i treneru.
⚜️~⚜️~⚜️
"Azur je za sve mlade golmane Jan Oblak" - A. Husarić
Mirvić + Dudić + Hadžija = Najjači trio BH fudbala
kad ce poljska liga, fali mi hamulic, hebo svjetsko:-) - @babino
"Azur je za sve mlade golmane Jan Oblak" - A. Husarić
Mirvić + Dudić + Hadžija = Najjači trio BH fudbala
kad ce poljska liga, fali mi hamulic, hebo svjetsko:-) - @babino
-
Devedesetka
- Kontakt:
15 godina sine pauze zar je ovo neki uspjeh?
Ja se suosjecam s pojedinim škriparima koje zele da zive ultra zivot i nije im jednostavno putovat bilo gdje..
Al' grupa k'o grupa da se toliko prepadne gostovanja mi nikad nije bilo jasno kad znaš da ce te policija cuvati baš kao što mi nikad nije bila jasna poznata parola hordi.
Tacnije jasna mi je s druge strane sigurno najnepromišljenija da ne kazem nešto drugo parola koja se ikad pojavila na sjeveru.
I šta sad šatro oni ludi, de da vidimo kakve su pripreme imali ovi iz Lištice a kakve Divovi, pa da vidimo čiji je veći...
I found freedom. Losing all hope was freedom.
- BetonskiMozgovi
- Kontakt:
Imaju 100 bodova prednosti i opet im onaj svira svaki pogled...
....ode Jovo za milion srpskih dodoa u mladost lučane....
P.S.
Gledaj cijeli rs se skupio na tribini
P.S.
Gledaj cijeli rs se skupio na tribini
-
Vjeverica777
- Kontakt:
Ma išlo se dosta puta i uvijek je bilo vraćanja nazad i svega ostaloga. A ti 2sb šta se javljaš i provociraš ovdje i to u toku utakmice neke prognoze govoriš kao da navijaš da izbije neki eksces, a ti si kao pi. zda tu po forumu. Što nisi otišao i lijepobsa ovim transparentom mahao usred Sarajeva, a sad ovdje pametuješ kad su tvoji sugrađani stisnuli petlju i otišliDevedesetka je napisao/la: ↑18 feb 2024, 18:3415 godina sine pauze zar je ovo neki uspjeh?
Ja se suosjecam s pojedinim škriparima koje zele da zive ultra zivot i nije im jednostavno putovat bilo gdje..
Al' grupa k'o grupa da se toliko prepadne gostovanja mi nikad nije bilo jasno kad znaš da ce te policija cuvati baš kao što mi nikad nije bila jasna poznata parola hordi.
Tacnije jasna mi je s druge strane sigurno najnepromišljenija da ne kazem nešto drugo parola koja se ikad pojavila na sjeveru.
Zagonetka:
Koji tim je kao vatra na probama, ali u stvarnim utakmicama izgori poput svijeće?
(zanimljivo da svi znaju odgovor a nista ne aludiram)
Koji tim je kao vatra na probama, ali u stvarnim utakmicama izgori poput svijeće?
(zanimljivo da svi znaju odgovor a nista ne aludiram)
🔵⚪
Joj kako ih usutkuje hahahahahahaahahahahah, dajte video gdje su mu skandirali..
Fk Željezničar.
-
Devedesetka
- Kontakt:
Vjeverica777 je napisao/la: ↑18 feb 2024, 18:42Ma išlo se dosta puta i uvijek je bilo vraćanja nazad i svega ostaloga. A ti 2sb šta se javljaš i provociraš ovdje i to u toku utakmice neke prognoze govoriš kao da navijaš da izbije neki eksces, a ti si kao pi. zda tu po forumu. Što nisi otišao i lijepobsa ovim transparentom mahao usred Sarajeva, a sad ovdje pametuješ kad su tvoji sugrađani stisnuli petlju i otišliDevedesetka je napisao/la: ↑18 feb 2024, 18:3415 godina sine pauze zar je ovo neki uspjeh?
-
CampobelloDiMazara
- Kontakt:
Klub bez ikakvog pritiska gdje navijace ne J**+ niko jedan posto ni treneri ni igraci
-
Licniznanstvenik
- Kontakt:
još je samo falilo da Rožman izjavi da je Široki pobjedio iz tri poluprilike pa da cirkus bude kompletan
zar i ti sine Ivane!?
Trenutno korisnika/ca: Combattente87, Google [Bot], held9, OzmoodPinglewood i 21 gost.

/origin-imgresizer.eurosport.com/2024/06/12/image-b3c9ebe4-2186-4541-88ba-0b9790003858-85-2560-1440.jpeg)