FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- SimonRozman
- Kontakt:
- TurkishAirlines
Re: FK Sarajevo
.
Zadnja izmjena: TurkishAirlines, dana/u 14 mar 2024, 08:47, ukupno mijenjano 2 puta.
Free PALESTINA
MIRVICU ODLAZI!!!
#sirimopozitivu
"Imati i ne znati, gore je nego nemati"
MIRVICU ODLAZI!!!
#sirimopozitivu
- OsmanhodzicBuco
- Kontakt:
Trener je najmanji problem. Nama niko ne valja. Pricamo o nekoj podrsci i kontinuitetu, prvi ozbiljan kiks, tjeraj. Previse toksicna sredina, i ogroman pritisak svaku utakmicu.
Probao je nesto novo danas, jer nije valjalo protiv Slobode, fulio je. Ali to ne znaci da nece naci rjesenje. Previse emotivno se sve to dozivljava.
Jedna bas dobra utakmica, ide svrsavanje, jedna bas losa ide yebavanje. Djetinjasto se ponasamo.
Probao je nesto novo danas, jer nije valjalo protiv Slobode, fulio je. Ali to ne znaci da nece naci rjesenje. Previse emotivno se sve to dozivljava.
Jedna bas dobra utakmica, ide svrsavanje, jedna bas losa ide yebavanje. Djetinjasto se ponasamo.
-
- Kontakt:
Mrs u Domzale pa usutkuj mater ti yebem usta koga ces ti usutkivati.Ti ljudi godinama idu i daju sve za klub dok ti nisi znao gdje je Sarajevo.
A sta hoces ti da mu pljescu sto sanse stvorili nismo i sto su nas ubice iskarale nasred Koseva po prvi put u historiji.Sto ga pola godine cekamo s nekom igrom a ni I od igre nemamo.Nemojte nam usidjivati mentalitet Mladosti i anamo oni.BordoBBoja je napisao/la: ↑18 feb 2024, 18:19Istok je skup primitivaca i kocijasa
Kakvi crni navijaci
Sta su majki, oceva i djece ispsovali produktima NASE akademije
Yebem im svima tromajku za ovo danas pic.ketine raspale mrtve igrajte ili mrs iz kluba nije vam ovo pizdarija vasa gdje ste poceli karijere familije vam se nayebem.Eto
Zadnja izmjena: NajvecaRadosti, dana/u 18 feb 2024, 18:28, ukupno mijenjano 1 put.
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
- SimonRozman
- Kontakt:
Svaka čast na komentaru.OsmanhodzicBuco je napisao/la: ↑18 feb 2024, 18:27Trener je najmanji problem. Nama niko ne valja. Pricamo o nekoj podrsci i kontinuitetu, prvi ozbiljan kiks, tjeraj. Previse toksicna sredina, i ogroman pritisak svaku utakmicu.
Človek mora biti sam, da bi spoznal druge.
- FKSDoGroba
- Kontakt:
Da sam za smjenu nisam jer to smo mnogo puta radili i nista nam dobro nije donijelo...
Da cemo izboriti Evropu, tesko sa ovakvom igrom...
Da me je sramota Istoka, nemam rijeci za opisati koliko...
Ja sam se nekako pomirio da je i ova sezona otisla u nepovrat, ali bih iskoristio momentum i forsirao ove mladje igrace...
Ma kad je bal, neka je maskenbal, jbaji ga, svake godine isto
Da cemo izboriti Evropu, tesko sa ovakvom igrom...
Da me je sramota Istoka, nemam rijeci za opisati koliko...
Ja sam se nekako pomirio da je i ova sezona otisla u nepovrat, ali bih iskoristio momentum i forsirao ove mladje igrace...
Ma kad je bal, neka je maskenbal, jbaji ga, svake godine isto
Dobro je pa ga jaja ne svrbe
FC United Of Manchester !
Against Modern Football !
This is how it feels to be FC
This is how it feels to be Home
This is how it feels when you don't sell you're arse to gnome !
Against Modern Football !
This is how it feels to be FC
This is how it feels to be Home
This is how it feels when you don't sell you're arse to gnome !
- SimonRozman
- Kontakt:
U Sloveniji nikad nisam čul onake psovke, primitivizam, ali zbog gospodina Mirvića, neću dati ostavku. Svako dobro!FKSDoGroba je napisao/la: ↑18 feb 2024, 18:28![]()
Človek mora biti sam, da bi spoznal druge.
Ništa od Evrope
- NisamIsmirMirvic
- Kontakt:
Mene to najvise je.be.Hajdeee je napisao/la: ↑18 feb 2024, 18:24Rozman prvo neka preuzme odgovornost na sebe, a ne da trazi alibijje raznih vrsta, i pravi neke analize koje su sramotne.
Onda mozemo razgovarati o artikulaciji nezadovoljstva pojedinaca. A nikako cijele tribine etiketiraju kao "ovakve-onakve". To je u ovom momentu problem "C" kategorije.
Kad imas igru, a nemas rezultat - problem je, ali moze izdobrit.
Kad nemas ni igru ni rezultat - veci je problem, ali nije nemoguce popraviti situaciju.
Kad nemas ni igru ni rezultat, a ne prihvatas odgovornost - to je znak da dno jos nije blizu, a da bolje ne moze bit.
Znaci doci poslije dvije katastrofalne utakmice, i sad i protiv Slobode, i bunacti nekakve gluposti, bez trunke samokritike ili bilo kakvog prezuimanja odgovornosti, je za samara. Bolje im je svima skupa da se brzo dozovu.
- skullcrusher
- Kontakt:
Nije bilo usutkivanja, nemojte biti djeca i nasjesti na ovo jer ce opet rasulo medju navijacima biti, nije covjek to radio da li vi imate imalo mozga pa razmislite zasto bi to uradio pa to Mirza nije radio a ne on, da li se vi sprdate ili fakat mislite da bi to covjek uradio ? Ljudi dragi saberite se malo moramo se smiriti a to da je pola istoka dns skandiralo Rozmane odlazi i to da li ste vi retardirani ili sta pa ko sad da dodje sta hocete ? Boze sacuvaj da Bog da do kraja sezone suspendovan stadion bio tj tribine kakve lazi i mitomanije se ovdje stvaraju
1946 !
Sarajevo ljubavi moja...
Sarajevo ljubavi moja...
Ja kad napisah jos poslije trece pripremne utakmice da je nasa odbrana za k..... pola foruma skocilo da pametuje kako je to miks, kako je to dobro. I dodje listica i uvali tri tri komada hladno a mogli su i jos. Da dodam da nemamo klasicnu desetku i da ovo krpljenje sa Penerandom na desetci nevodi nicemu. Moliti Boga da se izbori Evropa, al koji ce nam klinac Evropa sa ovakvom igrom!
U novi boj ...
Žao mi Renana, ne znam kad je zadnji put imao priliku za šut, samo gađaj ga pa neka se bori sa odbranom.
Ne reci mi hvala to ne tražim od tebe, srce na terenu dovoljno je za mene
L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!
L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Pa istok je uvijek bio takav, nekad manje nekad više u zavisnosti od situacije i protivnika ali to je tako. Široki Brijeg je poseban radi onog događaja od prije i dobiješ ovaj cirkus na kraju. Ja sam tamo jednom otišao kao mali kad su igrali Gradina, Kozara, Budućnost i te ekipe, jednom protiv Zrinjskog prije 5-6 godina i nikad više. Jednostavno se ne osjećam lijepo tamo i to je to, nije ovo neki novitet. Pa i ovu kaznu iz prve polusezone smo dobili radi pojedinaca sa istoka a ne radi Hordi.napoleon72 je napisao/la: ↑18 feb 2024, 18:23Ma ja mislim na ovu gradsku elitu koja ponizava sve i svasta a ne mete ispred svojih vrata. Izvinjavam se ako sam.koga drugog uvrijedio. Prilici li ovo danas jednom klubu kao FK Sarajevo? Ja se ne sjecam da su nasi igraci nesta slicno dozivjeli u bilo kojem selu ili vukoyebini, sem Sirokog i Mostara onda. Igraci, ne mi navijaci. Igrace u Kaknju, Krupi, Bijeljini, Modrici, Trebinju... Nikad niko nije dirao.MortemHz je napisao/la: ↑18 feb 2024, 18:20Konstantno spominješ FGR, jesi li siguran da znaš značenje i na šta se to odnosi?napoleon72 je napisao/la: ↑18 feb 2024, 18:12
To definitivno, samo kazem sta sam vidio, jer je momak iznad trazio potvrdu. A prvi post poslije utakmice mi je osvrt na ponasanje istoka i to je ono sto me boli vise nego poraz. Odnosno ne boli, treba bombardovat medije onim snimcima, FGRovci su prvi u ponizavanju svakog naselja nize od Marindvora, "vukoyebine i pripizzdine", a eno kakva korida se desava na centralnoj tribini u glavnom gradu.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
- TurkishAirlines
Pa covjek ima vise promasaja od Hebibovica.OsmanhodzicBuco je napisao/la: ↑18 feb 2024, 18:27Trener je najmanji problem. Nama niko ne valja. Pricamo o nekoj podrsci i kontinuitetu, prvi ozbiljan kiks, tjeraj. Previse toksicna sredina, i ogroman pritisak svaku utakmicu.
Free PALESTINA
MIRVICU ODLAZI!!!
#sirimopozitivu
MIRVICU ODLAZI!!!
#sirimopozitivu
Je li FGR znači Fina gradska raja ili Foča, Goražde, Rogatica.MortemHz je napisao/la: ↑18 feb 2024, 18:20Konstantno spominješ FGR, jesi li siguran da znaš značenje i na šta se to odnosi?napoleon72 je napisao/la: ↑18 feb 2024, 18:12
To definitivno, samo kazem sta sam vidio, jer je momak iznad trazio potvrdu. A prvi post poslije utakmice mi je osvrt na ponasanje istoka i to je ono sto me boli vise nego poraz. Odnosno ne boli, treba bombardovat medije onim snimcima, FGRovci su prvi u ponizavanju svakog naselja nize od Marindvora, "vukoyebine i pripizzdine", a eno kakva korida se desava na centralnoj tribini u glavnom gradu.

League winners
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★
London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★
London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015
- luckystrike
- Kontakt:
Čuj ne nasjedajte? Imaš video, pogledaj!
Baš zato što nisam ovo od njega očekivao tim više me razočaralo.
Baš zato što nisam ovo od njega očekivao tim više me razočaralo.
Ako su krivi navijači vidjećemo ih protiv Igmana, nikoga neće bit.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 9 gostiju.