FK Sarajevo

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Šta očekujemo od Evrope?

Prolazak u 3. pretkolo
87
47%
Prolazak u Play off
43
23%
Grupnu fazu
57
30%

Ukupno glasova: 187

Evander
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la Evander » 18 feb 2024, 18:53

Istorijska brukanja sa Mirvicem se nastavljaju. Papak koji se okruzio mahalcima, ulizicama i kurvestinama, od kluba napravio privatnu provincijaku prciju. Raditi isto, a ocekivati drugaciji ishod, moze samo budala.
Slovenac ne mislim da je los trener, ali je ocito zalutao u ovu ligu. Samokritika mu nije jaca strana definitivno, ali mislim da je najmanje do njega. Klub je truho puno prije dolaska Slovenca i to iznutra. Riba uvijek od glave smrdi. Mozemo mi promjeniti jos 5 trebera, isto ce biti. Odnosno, sad ne mogu ni promjeniti, odakle pare za otpremninu svim ovim iz Domazala koje su doveli?
U zadnje vrijeme, rekordne pare na izlaznim transferima su se uzele. Sa druge strane, roster je sve losiji. Valja poplacati silnu administraciju i sve moguce promajase, tipa Vivaros, Prevaranda, Vrancic, pa onda svi oni silni raskidi ugovora. Mogu misliti samo na Vivarosa, Penarandu i Vrancica koje su pare otisle niz vjetar. Tesko da to mogu pokriti pare od prodaje Dala i Sahinagica.
Naravno da nakon toga dobijes prelazni rok kakav dobijes. Daj Boze da grijesim, ali imam predosjecaj da ce nas Hrasnicki papak u crno zaviti, dici sidro na kraju i ostaviti u dubokoj dubiozi.
Kakav klub Mirvic pravi, najbolji je pokazatelj to sto Ajlu i danas drzi, to sto je za direktora doveo najveceg papka koji je ikad u reprezentaciji igrao, a otjera 2 doktora za koje provjereno znam kakve su osobe i kakvi bolesnici za Sarajevom, da bi rodjenu djecu prodali za klub. Ali bitno je da se on okrizio Adisom Junuzovicem i slicnim ljigavcima i da ih je nakotio u klub i oko kluba.

Sto se tice utakmice danas, znao sam da smo losi, ali sam mislio da ce bar na Kosevu protiv ekipe koja je realno losa, izgledati ekipa bar pristojno. Ovo je realno katastrofa. Ne sjecam se goreg i anemicnijeg Sarajeva.
Ali nije ovo pocelo sad. Samo preslikano sta smo gledali protiv Sloge, Zrinjskog, Veleza, Goska...
Ali tad su nas odredjeni poltroni i navijaci FK Mirvic i FK Razman, ubijedjivali kako je to "sistem" i kako se napredak vidi u svim sferama.
Od ovog danas, nista bolje nije bilo ni u Posusiju i Konjicu, pobjedismo ni sami ne znamo kako.
Daj Boze na hajr ovo da izadje, ali ja ne vidim na koji nacin bi moglo.
Zadnja izmjena: Evander, dana/u 18 feb 2024, 18:56, ukupno mijenjano 1 put.

nokee
Kontakt:

Post Postao/la nokee » 18 feb 2024, 18:54

napoleon72 je napisao/la:
18 feb 2024, 18:23
MortemHz je napisao/la:
18 feb 2024, 18:20
napoleon72 je napisao/la:
18 feb 2024, 18:12

To definitivno, samo kazem sta sam vidio, jer je momak iznad trazio potvrdu. A prvi post poslije utakmice mi je osvrt na ponasanje istoka i to je ono sto me boli vise nego poraz. Odnosno ne boli, treba bombardovat medije onim snimcima, FGRovci su prvi u ponizavanju svakog naselja nize od Marindvora, "vukoyebine i pripizzdine", a eno kakva korida se desava na centralnoj tribini u glavnom gradu.
Konstantno spominješ FGR, jesi li siguran da znaš značenje i na šta se to odnosi?
Ma ja mislim na ovu gradsku elitu koja ponizava sve i svasta a ne mete ispred svojih vrata. Izvinjavam se ako sam.koga drugog uvrijedio. Prilici li ovo danas jednom klubu kao FK Sarajevo? Ja se ne sjecam da su nasi igraci nesta slicno dozivjeli u bilo kojem selu ili vukoyebini, sem Sirokog i Mostara onda. Igraci, ne mi navijaci. Igrace u Kaknju, Krupi, Bijeljini, Modrici, Trebinju... Nikad niko nije dirao.
Stoji brate sve sto si napisao 95% ali ti pojedinci ili grupe tj ta stoka s istola veze nema sa FGR. Svako od nas je bar u nekom periodu dolazio na istok, ja tamo ne idem ima 10 godina osim pripremne sa onim crnogorcima kad je samo ona bila otvorena. To orgijanje je konstantno i dzaba. Nema normalnog covjeka koji ce opravdati to gadjanje i topovske udare na igrace listice, ali to nema veze opet kazem sa FGR. Isfrustrirani debili svojim zivotima.

roccosiffredi
Kontakt:

Post Postao/la roccosiffredi » 18 feb 2024, 18:56

tabba77 je napisao/la:
18 feb 2024, 18:11

:kafa:
Gledaj Janeza, **** mu mamu u dubku.
On je bivši, samo mu još nije niko javio. Što prije to bolje za nas. Marš u Deželu **** slovenska.

NajvecaRadosti
Kontakt:

Post Postao/la NajvecaRadosti » 18 feb 2024, 18:56

BordoBBoja je napisao/la:
18 feb 2024, 18:45
NajvecaRadosti je napisao/la:
18 feb 2024, 18:44
BordoBBoja je napisao/la:
18 feb 2024, 18:38

Klasican mentalitet lika koji ide na istok
Zeni/curi a ne smije reci, radi neki preglup posao, sefu a ne snije reci
Plati kartu 5 KM i misli da ima pravo psovati nekome sve od do
Ti znas sta ja radim i sta smijem kome hahahahaah
Jok trebamo ih tapsati po ramenu sto 4 sezone nismo osvojili titule
Jest al u qurcu.To ce u federalnoj ligi dobiti na Kosevu sigurno ne.Kome se ne svidja nek kupi prnje i cao,od strucnog staba do igraca mater im yebem jos jednom za ovo
Osnujte sebi klub kocijasi i primitivci, pa psujte i smjenjujte koga hocete
Normalne i kulturne navijace Sarajeva (a koji su velika vecina) etoketiraju radi vas par stotina primitivaca
Eto ti znas sta je Sarajevo
Pogledaj ti avatara.Jel te stid?Ti si primitivac nabijem vas normalne
Zadnja izmjena: NajvecaRadosti, dana/u 18 feb 2024, 18:57, ukupno mijenjano 1 put.
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!

Zutti
Kontakt:

Post Postao/la Zutti » 18 feb 2024, 18:57

kleja je napisao/la:
18 feb 2024, 18:43
Lištičani se šprdaju s nama i izjavama real Madrid, izvadili kite i pošalji se po nama, neka i treba nam.
I trebaju. Prvo yebem majku onom ko je dovodio igrače i davao takve izjave, onda prvom čovjeku stručnog štaba, a na kraju i pič.kama koji su danas bili u crnim dresovima.
@Devedestka - brat, legenda, MANGUP!
Husref Musemić - Babuka.

ado-hz
Kontakt:

Post Postao/la ado-hz » 18 feb 2024, 18:58

Braco Gumena glava: igrac koji puca na gol ce dati gol, igrac koji ne puca nece dati gol!!!

Simon Rozman

slika

Simone lako je odigrati bez greske kad nemas loptu

Bosniacum Lilium
Kontakt:

Post Postao/la Bosniacum Lilium » 18 feb 2024, 18:58

Raja i dalje ne vidi problem. A to je sredina i ove ublehe tipa Julardzija. Takvi igrači ne smiju imati mjesta u FKS na jednoj od najbitnijih pozicija u timu.

Svi ovi što su otjerani su kao lošiji od ovih koji su dovedeni? Ne bih baš rekao.
Zadnja izmjena: Bosniacum Lilium, dana/u 18 feb 2024, 18:59, ukupno mijenjano 1 put.
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !

Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.

kanarinac
Kontakt:

Post Postao/la kanarinac » 18 feb 2024, 18:59

Rozman bivsi,steta sto odose Balta,Vrancic,Zeljkovic,Ikic i Serbecic
Samo Sarajevo

luckystrike
Kontakt:

Post Postao/la luckystrike » 18 feb 2024, 19:00

Zutti je napisao/la:
18 feb 2024, 18:57
koji su danas bili u crnim dresovima.
A ovo je tek tema za sebe... nego ne smijem spomenuti ispast ću u najmanju ruku remetilački faktor.

FCUM
Kontakt:

Post Postao/la FCUM » 18 feb 2024, 19:00

Ako se zeli sezona spasiti odnosno kup sto prije otjerati slovenskog ****
FC United Of Manchester !
Against Modern Football !

This is how it feels to be FC
This is how it feels to be Home
This is how it feels when you don't sell you're arse to gnome !

Unknown14
Kontakt:

Post Postao/la Unknown14 » 18 feb 2024, 19:01

Povedi nas Dženo :kafa:

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 18 feb 2024, 19:01

Imali smo posjed lopte,posjed:Julardzija do golmana,golman do stopera.

Kao da su znali da ce biti ovo sto ce biti pa u crnini došli :sick:
Zadnja izmjena: miky_hz, dana/u 18 feb 2024, 19:02, ukupno mijenjano 1 put.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

boki86
Kontakt:

Post Postao/la boki86 » 18 feb 2024, 19:01

Al se onaj taksista izderao dole na istoku, to je cudo jedno

bordobijeli
Kontakt:

Post Postao/la bordobijeli » 18 feb 2024, 19:02

Cemu cudjenje sto je istok gadjao igrace Širokog ??
Pa našim psuju majku, djecu itd. Psovali Husrefu, Dalu, Pidri, Itd itd a da ne psuju i gadjaju igrace Širokog .
Ne opravdavam nego kazem da to nije ništa novo.
Mene najvise boli sto u ovom timu nemaš 2 covjeka koji osjecaju ovaj klub kao svoj, jednostavno nema emocija, energije.

FCUM
Kontakt:

Post Postao/la FCUM » 18 feb 2024, 19:03

Po fb neka stranica pise da je otkaz dobio🤣
FC United Of Manchester !
Against Modern Football !

This is how it feels to be FC
This is how it feels to be Home
This is how it feels when you don't sell you're arse to gnome !

GospodinIzSarajeva
Kontakt:

Post Postao/la GospodinIzSarajeva » 18 feb 2024, 19:03

kanarinac je napisao/la:
18 feb 2024, 18:59
Rozman bivsi,steta sto odose Balta,Vrancic,Zeljkovic,Ikic i Šerbečić
Ako je istina, onda je samo pokazatelj koliko ljudi u klubu ne vjeruju u projekat.
I koga sad dovesti ako je istina to za otkaz?
Ma smiješno ovo sve postaje, da se Bogdo čovjek može udaljiti od svega ovoga, ali ljubav je ovo prevelika.
Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka

kleja
Kontakt:

Post Postao/la kleja » 18 feb 2024, 19:03

Bosniacum Lilium je napisao/la:
18 feb 2024, 18:58
Raja i dalje ne vidi problem. A to je sredina i ove ublehe tipa Julardzija. Takvi igrači ne smiju imati mjesta u FKS na jednoj od najbitnijih pozicija u timu.
Pa sredina nam je problem ogroman, tačno se vidjeo prazan prostor između julardžije , Buljubašića i i penarande. nema prijenosa lopte iz zadnje linije do protivničkog šesnaesterca. Sve se guralo na bokove. penaranda se nije spuštao da pokrije taj prostor. Samo reći katastrofa od taktike i katastrofa od izbora igrača

TurkishAirlines

Post Postao/la TurkishAirlines » 18 feb 2024, 19:03

Ubuduce, dovesti trenera. Zadatak je da napravis uspjeh i rezultat sa postojecim timom balvana pa tek onda ces dobiti mogucnost da se sepuris milionima i kamionima.
Free PALESTINA

MIRVICU ODLAZI!!!

#sirimopozitivu

"Imati i ne znati, gore je nego nemati"

BordoBBoja
Kontakt:

Post Postao/la BordoBBoja » 18 feb 2024, 19:05

boki86 je napisao/la:
18 feb 2024, 19:01
Al se onaj taksista izderao dole na istoku, to je cudo jedno
Pa vecina ih je takvoh tamo
NKV primitivci
Nekako preko stele osnovnu skolu sto su zavrsili

Sanchez87hz
Kontakt:

Post Postao/la Sanchez87hz » 18 feb 2024, 19:06

roccosiffredi je napisao/la:
18 feb 2024, 18:56
tabba77 je napisao/la:
18 feb 2024, 18:11

:kafa:
Gledaj Janeza, **** mu mamu u dubku.
On je bivši, samo mu još nije niko javio. Što prije to bolje za nas. Marš u Deželu **** slovenska.
Nema sad branioca da kazu da ovo nije u redu,da je mozda cak i gore od onoga kad je se Husref svadjao sa navijacem,on je bar sa jednim debilom koji psuje cijelu tekmu,ovaj cijeloj tribini pokazije prst i sad šute pojedini :clap:

Odgovori

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Lavcina, Tracy3McGrady i 19 gostiju.