FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Jesiceve blamaže za pola godine u Sarajevu:
Poraz od Mladosti u kukuruzištu 2:1
Remi sa Rudarom (koji je te sezone ispao iz lige) u Prijedoru
Katastrofa na Koševu od Slobode u kupu 3:0
Rožmanove blamaže za otprilike isti period:
Gošk u Gabeli 2:2
Katastrofa protiv Sloge u Doboju
Široki danas
Na gostovanjima mostarskim klubovima nismo pogledali na gol
I jedan i drugi otpisali po nekoliko kvalitetnih igraca, a umjesto njih doveli deset puta lošije igrace.
Poraz od Mladosti u kukuruzištu 2:1
Remi sa Rudarom (koji je te sezone ispao iz lige) u Prijedoru
Katastrofa na Koševu od Slobode u kupu 3:0
Rožmanove blamaže za otprilike isti period:
Gošk u Gabeli 2:2
Katastrofa protiv Sloge u Doboju
Široki danas
Na gostovanjima mostarskim klubovima nismo pogledali na gol
I jedan i drugi otpisali po nekoliko kvalitetnih igraca, a umjesto njih doveli deset puta lošije igrace.
Joj joj mi zbog žutog papka postadosmo predmet šprdancije. *ebo ti Real Madrid tu kosicu presađenu i tebi i tvom narandžastom zahrđalom Slovencu.
Danas nas listicani popisase lijepo
Prvo dolazak ubica na Koševo nakon 15 godina (gdje su se vratili bez dlake na glavi, a ovamo fol parole necete se živi vratiti), pa onda na terenu i sad na društvenim mrežama.
Golemo.
Prvo dolazak ubica na Koševo nakon 15 godina (gdje su se vratili bez dlake na glavi, a ovamo fol parole necete se živi vratiti), pa onda na terenu i sad na društvenim mrežama.
Golemo.
- OsmanhodzicBuco
- Kontakt:
Titulu necemo osvojiti kako god. Rozman moze izboriti Europu. A u medjuvremenu treba vrebati kakvih trenera ima u okolini. Pa na kraju sezone ako ne budes zadovoljan, imas vec spremnog covjeka da te preuzme. Ja ne mogu da shvatim kako je moguce da das treneru otkaz, i da tek onda pocnes traziti zamjenu.TurkishAirlines je napisao/la: ↑18 feb 2024, 18:35Pa covjek ima vise promasaja od Hebibovica.OsmanhodzicBuco je napisao/la: ↑18 feb 2024, 18:27Trener je najmanji problem. Nama niko ne valja. Pricamo o nekoj podrsci i kontinuitetu, prvi ozbiljan kiks, tjeraj. Previse toksicna sredina, i ogroman pritisak svaku utakmicu.
Probao je nesto novo danas, jer nije valjalo protiv Slobode, fulio je. Ali to ne znaci da nece naci rjesenje. Previse emotivno se sve to dozivljava.
Jedna bas dobra utakmica, ide svrsavanje, jedna bas losa ide yebavanje. Djetinjasto se ponasamo.
Treba pricati sa Petevom, cini mi se da je slobodan.
Simon ne zna ništa o otkazu.
La birra con gli amici vale più di tutto quello che possiedo.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
Mahala i legende su i dovele klub do toga da moraš graditi sve iz temelja, dok se ne istjera sve neće se napraviti pravi profesionalni klub. Nazovi legende i njihovi interesi su uništile sport u svim većim gradovima a to Mirvić želi da iskorijeni. Jedan pod primjera je i željkan, šta mu uradiše oni koji VOLE klub više od svega.SamoDaKazeem je napisao/la: ↑18 feb 2024, 19:21Mirvić je glavi krivac svidjelo se to nekome ili ne.Napravio je od kluba autobusku stanicu i nastavio sa tjeranjem kadra koji je imao bilo kakvu poveznicu sa Sarajevom onakvim kakvim ga mi znamo.
Možete vi sa podsmjehom pričati o legendama i cirkusati ali mi dušu nemamo,mi smo skup plačenika dovučenih iz svih dijelova svijeta.

Julardžija je centralni vezni, a Buljubašić je defanzivni vezni. Julardžija se povlači stalno nazad jer sam i vidi da ga ne ide naprijed, a doveden da prenese loptu i poveže sa napadom, a to on ne zna. To je igrao i u Sloveniji, a u Dinamu je je čak igrao 10-ku u juniorima. Nije se snašao kod nas i to je to. Jako loše izgleda, čak Buljubašić u nekim trenucima izgleda bolje od njega, koji je mlađi.fks74 je napisao/la: ↑18 feb 2024, 19:18Tip igrača kao što je Julardžija i ima zadatak da trči gore dole i da oduzima lopte. Buljubašić se nije danas snašao, kad god je dobio loptu vratio je nazad i pokazuje rukom da se da nekome drugom. Jednostavno mi ćemo se mučiti sa svima koji se budu zatvorili i čekali na kontre a tako će svi igrati jer vide da nemamo igrače koji mogu praviti višak. Danas je Beganović nanio težak poraz Sarajevu, njegova peta je okrenula utakmicu.Stroj1946 je napisao/la: ↑18 feb 2024, 19:08Julardžija je totalni flop, bezveze igrač, onakvih ima kod nas u ligi. Meni se nije svidio ni sekunde, uopšte nema nijedan pozitivan aspekt u igri kao veznjak, jedino što trči gore dole, ali šta ima od toga kad je tehnički limitiran za veznjaka. Vrančića otjerali, koji je toliko mogao mladim igračima prenjeti, ali struka zna bolje. Slovenac je totalno podbacio, previše samouvjeren, nimalo samokritičan, podcijenio ligu, misli da zna, a toliko još ne zna. Tipični školovani teoretski trener, koji tjera samo pravolinijski. Nažalost našu, ja mislim da je njemu Sarajevo prevelik zalogaj trenutno. A boli khurac, i sad da ode, ostaje mu u CVu, naučio je dosta, a nama khurko
Pregorio je ko licna, to se vidi u ove dvije utakmice i zreo je za klupe jedno 2, 3 tekme da odmori i da se dozove.
E to je problem što nema neko iskusan kao Vrančić da poveže i da ih usmjeri. A to moraš imati u ekipi. Imamo idiote od trenera koji misle da će sa djecom iznjeti teret, pa eto vidimo kako ide.
Pa nece ga ni dobiti. Kao da je to tako lako, sve i da mu zeli neko dati otkaz. Ne znam odakle ta prica uopste.
- FKS -
Samo podrška Rozmanu, kriza jeste ali nadati se da će barem Renan i Hasic ufatiti malo forme jer prema viđenom kad oni igraju igra cijeli tim.
Isto tako nešto se mora mjenjati na bekovima, hem griješe puno, hem nisu prodorni pa tako sredina se muci u napadu jer nemaju podršku a odbranu ostavljaju na vjetrometini kad protivnik ide u kontru. Pokušati sa Durakovicem i Francisom i siguran sam da bi se osjetila velika razlika
Isto tako nešto se mora mjenjati na bekovima, hem griješe puno, hem nisu prodorni pa tako sredina se muci u napadu jer nemaju podršku a odbranu ostavljaju na vjetrometini kad protivnik ide u kontru. Pokušati sa Durakovicem i Francisom i siguran sam da bi se osjetila velika razlika
Gledajte malo i sa vedrije strane i Bayern evo primi tricu od Bochuma, pa sta.
| SARAJEVO SIAMO NOI |
YEBEM TE LISTICO
YEBEM TE LISTICO
-
- Kontakt:
Kakve ba legende i ta prica. Ibricic i Rozman imaju sve uslove niko nema uticaj na njih ni legende ni mahala. Iskreno da ti kazem nama nedostaje igraca koji ce se pobit protiv Širokog, koji imaju osjecaj prema klubu. Naši igraci su izgledali danas kao da igraju za Tuzla cityfks74 je napisao/la: ↑18 feb 2024, 19:27Mahala i legende su i dovele klub do toga da moraš graditi sve iz temelja, dok se ne istjera sve neće se napraviti pravi profesionalni klub. Nazovi legende i njihovi interesi su uništile sport u svim većim gradovima a to Mirvić želi da iskorijeni. Jedan pod primjera je i željkan, šta mu uradiše oni koji VOLE klub više od svega.SamoDaKazeem je napisao/la: ↑18 feb 2024, 19:21Mirvić je glavi krivac svidjelo se to nekome ili ne.Napravio je od kluba autobusku stanicu i nastavio sa tjeranjem kadra koji je imao bilo kakvu poveznicu sa Sarajevom onakvim kakvim ga mi znamo.
Možete vi sa podsmjehom pričati o legendama i cirkusati ali mi dušu nemamo,mi smo skup plačenika dovučenih iz svih dijelova svijeta.![]()
- TurkishAirlines
Pitanje je, sta se radilo na pripremama?OsmanhodzicBuco je napisao/la: ↑18 feb 2024, 19:23Titulu necemo osvojiti kako god. Rozman moze izboriti Europu. A u medjuvremenu treba vrebati kakvih trenera ima u okolini. Pa na kraju sezone ako ne budes zadovoljan, imas vec spremnog covjeka da te preuzme. Ja ne mogu da shvatim kako je moguce da das treneru otkaz, i da tek onda pocnes traziti zamjenu.TurkishAirlines je napisao/la: ↑18 feb 2024, 18:35Pa covjek ima vise promasaja od Hebibovica.OsmanhodzicBuco je napisao/la: ↑18 feb 2024, 18:27Trener je najmanji problem. Nama niko ne valja. Pricamo o nekoj podrsci i kontinuitetu, prvi ozbiljan kiks, tjeraj. Previse toksicna sredina, i ogroman pritisak svaku utakmicu.
Probao je nesto novo danas, jer nije valjalo protiv Slobode, fulio je. Ali to ne znaci da nece naci rjesenje. Previse emotivno se sve to dozivljava.
Jedna bas dobra utakmica, ide svrsavanje, jedna bas losa ide yebavanje. Djetinjasto se ponasamo.
Treba pricati sa Petevom, cini mi se da je slobodan.
Pa jbte tito, Mirzina ekipa je lose spremljena, ali je i ta ekipa fizicki vrhunski spremnija od ove sad.
Free PALESTINA
MIRVICU ODLAZI!!!
#sirimopozitivu
"Imati i ne znati, gore je nego nemati"
MIRVICU ODLAZI!!!
#sirimopozitivu
"Imati i ne znati, gore je nego nemati"
- MaroonBjelave
- Kontakt:
Vrančić nije imao mjesta pored ovakvog veznog reda? Ma hajte molim vas.
Igrači će odmah na trening.
Nema odmora dok traje obnova.
Nema odmora dok traje obnova.
Ma lik je očito zadužen da truje.fks74 je napisao/la: ↑18 feb 2024, 19:27Mahala i legende su i dovele klub do toga da moraš graditi sve iz temelja, dok se ne istjera sve neće se napraviti pravi profesionalni klub. Nazovi legende i njihovi interesi su uništile sport u svim većim gradovima a to Mirvić želi da iskorijeni. Jedan pod primjera je i željkan, šta mu uradiše oni koji VOLE klub više od svega.SamoDaKazeem je napisao/la: ↑18 feb 2024, 19:21Mirvić je glavi krivac svidjelo se to nekome ili ne.Napravio je od kluba autobusku stanicu i nastavio sa tjeranjem kadra koji je imao bilo kakvu poveznicu sa Sarajevom onakvim kakvim ga mi znamo.
Možete vi sa podsmjehom pričati o legendama i cirkusati ali mi dušu nemamo,mi smo skup plačenika dovučenih iz svih dijelova svijeta.![]()
-
- Kontakt:
Strah me i pomislit da je Varesanovic sa Rozmanovim OTPISANIM igracima imao bolju igru,onda mozes shvatiti sta je ovaj zuti napravio od ekipe i kakav je strucnjak
A jesmo doveli trenera svaka nam cast i to Mirvah maksuz ide po njega kao da je Gvardiola.

A jesmo doveli trenera svaka nam cast i to Mirvah maksuz ide po njega kao da je Gvardiola.
- NisamIsmirMirvic
- Kontakt:
100%. Previse im se slobode dalo, to je sad jasno.TurkishAirlines je napisao/la: ↑18 feb 2024, 19:03Ubuduce, dovesti trenera. Zadatak je da napravis uspjeh i rezultat sa postojecim timom balvana pa tek onda ces dobiti mogucnost da se sepuris milionima i kamionima.
- luckystrike
- Kontakt:
Na klupskim objavama na društvenim mrežama, 7ebe narod redom od fotografa preko admina do igrača, jel' to sve s Istoka ili?
-
- Kontakt:
Vidim kako želi,samo mu selfije pogledaj i sve će ti biti jasno.fks74 je napisao/la: ↑18 feb 2024, 19:27Mahala i legende su i dovele klub do toga da moraš graditi sve iz temelja, dok se ne istjera sve neće se napraviti pravi profesionalni klub. Nazovi legende i njihovi interesi su uništile sport u svim većim gradovima a to Mirvić želi da iskorijeni. Jedan pod primjera je i željkan, šta mu uradiše oni koji VOLE klub više od svega.SamoDaKazeem je napisao/la: ↑18 feb 2024, 19:21Mirvić je glavi krivac svidjelo se to nekome ili ne.Napravio je od kluba autobusku stanicu i nastavio sa tjeranjem kadra koji je imao bilo kakvu poveznicu sa Sarajevom onakvim kakvim ga mi znamo.
Osim toga uvijek će mi biti draži mahalci pa da su i od govana nego one silne lezbače.
Trenutno korisnika/ca: Ahrefs [Bot], benko21, Google Adsense [Bot], jurisicduska, Noke995, PAPE3, pjankesarajevo, plisek, Proximic, rimljanin90, Tatamata1946 i 101 gost.