FK Sarajevo

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Šta očekujemo od Evrope?

Prolazak u 3. pretkolo
85
51%
Prolazak u Play off
35
21%
Grupnu fazu
48
29%

Ukupno glasova: 168

Zeko87
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la Zeko87 » 18 feb 2024, 22:14

Ja sam danas vjerovatno posljednji put u životu bio na istoku. Zdrave pameti više nikad.
🇵🇸 FREE PALESTINE! 🇵🇸

Vanja8
Kontakt:

Post Postao/la Vanja8 » 18 feb 2024, 22:15

Mozemo mi pucati na Penerandu, kritikovati ga,nazivati svakakvim imenima, ali ja kad vidim Ziljkica u prvoj postavi, kad vidim onu njegovu qurcobolju, iskreno, nicemu se ne nadam...Kapiten, nakon izmjene ode u svlacionicu,mati draga, spuco bih se maljem u glavu...
Julardzija, klupa...Zujalica bez nekog ucinka...
Kazu Kyeremah...Ne mogu se ni sjetiti sta je sve lik ispromasivao do sada, za njega je Hebib , Halland licno...
Mozda malo i Renana zarotirati sa Hamzom...

NisamInSajder
Kontakt:

Post Postao/la NisamInSajder » 18 feb 2024, 22:16

Danas (ponovo) nije bilo ni loših ni dobrih, svi su bili jako loši. Ipak za neke bode, Ziljkić apsolutna nula, Penaranda solira, melja kako već šta hoćete, ali ima ne jedan, ne dva, nego bar 3 poteza viška po akciji. Jedino dobro što je izborio 2-3 slobodnjaka, iz kojih se nije ništa uradilo, ali nekako i te slobodnjake ne bi izborio, da je protok lopte bio brži. Druga stvar, kretnja je opet nula bila, statično, uvijek isto. Julardžija se spušta između štopera, bekovi odu visoko, krila uđu unutra, Pena luta i to je to. Široki Brijeg je to prepoznao i zatvorio normalan protok lopte. Nismo imali veznog reda, jer je Penaranda igrao desetku, a nije veznjak, Julardžija se spusti između dva štopera i onda ostaješ praktično sa Buljubašićem u veznoj liniji, okupiran najmanje 3-4 igrača Širokog.

Lagano se upada u standardno trulu atmosferu oko Sarajeva. Vidjet ćemo da li se Rožman može izvaditi iz ovog. A do kraja sezone ima dovoljno vremena. Dok smo igrali 433, igra je ličila na nešto, svi smo vidjeli pomake i naznake da dolaze bolji dani. Kad se prešlo na 4231 u slobodnom padu, izuzev par utakmica (max 3). Nekada do rezultata vodi jednostavan recept.
Suti, samo suti
suti moj djecace plavi

Vanja8
Kontakt:

Post Postao/la Vanja8 » 18 feb 2024, 22:17

BordoBBoja je napisao/la:
18 feb 2024, 22:06
Vanja8 je napisao/la:
18 feb 2024, 21:53
fera je napisao/la:
18 feb 2024, 21:38

Ma ovo je kad po stoti put kreces od nule, krizas igrace u sred sezone kao pravis tim...niti treba trosiri rijeci niti zivce.
Vala brate, niti vise imamo sta reci, a zivinice su nam odavno satrli ...
Kakve veze sad Zivinice imaju?
:rol: :rol: :rol: Ma konto napisati Banovici, ali se zayebah

belosevic23
Kontakt:

Post Postao/la belosevic23 » 18 feb 2024, 22:20

BordoBBoja je napisao/la:
18 feb 2024, 21:27
mosarajvosa83 je napisao/la:
18 feb 2024, 21:18
belosevic23 je napisao/la:
18 feb 2024, 21:10
Ovaj mali matanovic se sepuri ko da je doso iz zvezde a ne iz niksica, spor ko drvo. Balta je za njega rodri. Krdzalica jos ni vidjeli nismo, mehmedovic nije kalibar za nas, Kapetanovic isto. Zeljkovic,Vrancic i Balta su daleko bolje od ovih nabrojanih.
To je upravo ono sto nam fali odavno,nikakve zelje,sve nekakve p na terenu. Zeljkovic,Balta i Vrancic su bolji medjutim isti ti su ovdje bili prvi na udaru sad su otisli pa opet tim pljuvacima ovi novi smetaju a ove sto su pljuvali prizivaju. Dobro je napoleon iznad napisao,ovom pikicama treba neko da ih natjera da zarade olatu,treba i psovat kad vec mozes primiti platu za blamiranje.
Zeljkovic koji je odbija da radi viezbe na treningu?
Balta koji je dosao pijan na trening, odnosno nije ni dosao na vrijeme nego kasnio pofino, i na sve to jos mamuran bio?
O tim igracima pricamo?
Balta i nekad Benko su sa 3 promila bili bolji nego ovi "disciplinovani" igraci. Balta je imao muda potuci se u Banja Luci, dok su ovi svi danas guzicu u kraj. Jednostavno bezmuda ekipa i djaba sve. Nemaju mentalitet pobjednika i to je to. Ja na terminu ne volim izgubit, a oni primaju plate 5-10k i trckaraju po terenu. Da meni neko plati te pare pa podero bi guzove uklizavajuci, bar bi pokazao da mi je stalo ako vec lopta nece u gol. Taoci smo projekta Penaranda, cim ga nije sklonio nakon onog penala u Tuzli..dok god budemo imali milion drugih interesa osim jednog jedinog, a to je da budemo prvaci, nema nista od nas. Ovih izlazaka u evropu kao 3 ili 4 mi je pun qurac. Ili se pofajtaj za prvo mjesto ili budi 7 na tabeli

Hajdeee
Kontakt:

Post Postao/la Hajdeee » 18 feb 2024, 22:23

Vanja8 je napisao/la:
18 feb 2024, 22:15
Mozemo mi pucati na Penerandu, kritikovati ga,nazivati svakakvim imenima, ali ja kad vidim Ziljkica u prvoj postavi, kad vidim onu njegovu qurcobolju, iskreno, nicemu se ne nadam...Kapiten, nakon izmjene ode u svlacionicu,mati draga, spuco bih se maljem u glavu...
Julardzija, klupa...Zujalica bez nekog ucinka...
Kazu Kyeremah...Ne mogu se ni sjetiti sta je sve lik ispromasivao do sada, za njega je Hebib , Halland licno...
Mozda malo i Renana zarotirati sa Hamzom...
Ja ne mogu vjerovati da Ziljkic dobija najmanje prozivki i kritika, a on je vec ko zna koju utakmicu igrac manje. I ofanzivno, a pogotovo defanzivno.

Vidim ovdje mnogi postavljaju situaciju, gdje za losu odbranu kritikuju stopere i bekove. Ok.
Samo je poenta sto odbranu moraju igrati SVI. A ne da svako malo dva stopera ostanu sa dva - tri protivnicka igraca u polukontri i kontri. To je vec korak do MAT pozicije.
- FKS -

SamoDaKazeem
Kontakt:

Post Postao/la SamoDaKazeem » 18 feb 2024, 22:26

Evander je napisao/la:
18 feb 2024, 22:03
SamoDaKazeem je napisao/la:
18 feb 2024, 21:43
E čuj odbio da radi vježbe na treningu i ljudi vjeruju u to :rol:
Pa ovi parmaci takozvana pojačanja mogu se na glavu nasaditi od silnih vježi ali opet su qrac.
Ma ista suplja kao i za Benku sto je bila, lafo nasli ga sa pivom u sobi :rol:
A kao druge igrace nisu :rol:
Nego, Benko imao tad prevelika primanja, koja nisu mogli podmiriti, pa haj da ga se rijesimo, a navijacima se to mora nekako opravdati.
Neko iz kluba odluci otjerati igraca opravdano ili ne, samo se prospe takva prica.
Kao, sve sami profesionalci, pa nekom zasmetalo sto se jedan igrac napio jedan dan. Kladim se, svake sedmice da se to isto desi u svakoj ekipi u ovoj ligi.
I za Vrancica, sumnjam da je Razman odlucio da ga ne koristi, prije da je to odluka uprave kluba.
Moj drug bio nedavno na utakmici Fulhama,drug mu iz djetinjstva igra za Fulham.Kaže kako Englezi loču to nije normalno.Poslije utakice svi mortus pjani,ali eto kod nas je problem što se Balta napio,ali nije problem što Rožman ne zna na gostovanju za pobjedu.Što gubimo bez šuta na go.
Da Mirvić ima muda Rožmana treba natjerati da vježbe radi dok ne lipsa.

napoleon72
Kontakt:

Post Postao/la napoleon72 » 18 feb 2024, 22:29

Al fakat, kapiten nakon izmjene ode u svlacionicu, to nigdje nema. Sjetim se onda Ronalda u finalu EUROa kad je povrijedjen vise skakao pored klupe i motivisao ekipu nego selektor. Simon POD HITNO mora uzet traku ovom ljigavcu. Jbg, nemas u ekipi kalibra kome je dat, al ja bih iskreno dao Djurickovicu. Onako drcan lik izgleda, a igra svaku tekmu. Yebes i traku koja je kozmeticki detalj i koju u svakoj utakmici nosi druga osoba jer ih rotiras. Djurickovic igra svaku 90 min, dobro igra, korpulentan je, a i daje vjetar u ledja ekipi iz pozadine. Neki od poznatih trenera je izjavio da stoperi i zadnji vezni imaju najvise uticaja kao kapiteni, jer iz pozadine bodre i kontrolisu cijeli tim. I ako pogledamo malo, najvise lidera u svjetskom fudbalu i jest bilo na tim pozicijama (Cannavaro, Terry, Puyol, Roy Keane, Gerrard, Maldini, Ramos...) Zadnji kapiten ekipe kojeg pamtim, a da je krilo, je bio Beckham u Engleskoj.
GRMI SA SJEVERA!
1946

90ka deseti heroj Bosne

NisamIsmirMirvic
Kontakt:

Post Postao/la NisamIsmirMirvic » 18 feb 2024, 22:30

Lebron James, koji je zvijer fizicki sa 4 banke, popije casu-dvije vina uz veceru svaki dan. Nije heroin. Da je Benko onda otjeran radi dva piva su price za malu djecu. Ali nije isto to i razguliti se navecer, pa sutra mahmurati na treningu. Mislim, ako je istina sto se pricalo za Baltu.

Nebitan je na kraju Balta kao Balta, nego sto su igraci tjerani i dovodjeni po zeljama trenera i SD-a. Ne samo igraci, oni apsolutne ovlasti imaju. Rijetki su klubovi gdje te tako sef ispostuje. Rozman do kraja karijere nece imati takve uslove, ni Ibricic. U 99% klubova bi im se reklo: imas to sto imas, pravi ekipu. Eventualno pare za par ciljanih pojacanja i to je to. To se povjerenje uzvrati tako sto, za pocetak, preuzmes odgovornost i priznas sta ne stima.

Dobro je neko nedavno napisao da nam nema napretka dok Mirvic ne pocne nogom vrata od svlacionice otvarati.

feniksptica
Kontakt:

Post Postao/la feniksptica » 18 feb 2024, 22:30

I sta kakvi su nam bekovi hahaha ?

Mozete vjerovat kome hoćete i Klopp da dodje al kvantitet ne znaci kvalitet. To sto imas 5 opcija za beka ne snaci da je jedna dobra.

O sredi ne treba trošiti riječi.. atletičari
Plavo oko plakalo je.

BOT (ponude u inbox)

James1987
Kontakt:

Post Postao/la James1987 » 18 feb 2024, 22:31

Conscious je napisao/la:
18 feb 2024, 21:14
Smjena trenera se ne smije dogoditi.

Uostalom, na snimku se uopste ne vidi to navodno usutkivanje, a kad vidjeh prethodne objave ovih bordo prijatelja, sve mi je jasno.

Sredni dio istocne tribine stvarno treba zatvoriti, pa bruka i sramota je ovo danas, to nisu nikakvvi navijaci.
Dobro je pa je ta kazna protiv Igmana, mogla nas je jos zakaciti protiv Borca, zbog isfrustrinaih likova koji misle da ako plate par maraka imaju pravo reci sve i svasta, pa i topovske bacati.
Ma oni sto su cekali i skandirali Rozmane odlazi klasicni kompleksasi cijelu utakmicu psuju vjv nikad nisu ni pohvalili nista eto sta rade kazna 18k i utakmica bez publike jos pojedini cupaju stolice stavrno dno dna.
Zna se odakle dolazi najveca podrska za ovaj klub.
Zauvijek ti znaj da cu tebe voljet' ja,
zauvijek ti znaj da cu tebe bodrit' ja!

Pitarsam

Post Postao/la Pitarsam » 18 feb 2024, 22:44

Idemo objektivno,pametnom dosta!
Situacija broj 1.
Protivnički trener ubacuje kod rezultata 0:2 dva(2)
Napadača u 71 minutu?!?Haallooo ba.Skutori vode i njihov
Trener ubacuje 2 napadača koji daju golove.Duduse gol
Od crnje je bio u liniji ofsajda,ali Misicev nije.
Situacija broj 2.
7-8 min.prije kraja tekme Renan naš napadač ima loptu
Na poziciji lijevog beka uz korner liniju kod sjeveroistoka.
Protivnicki gol je na totalno drugoj stranih stadiona i rezultat
je 0:3.Haalooo ba!!
Situacija broj 3.
Nas stručnjak poslije prvog primljenog gola,nešto mase
Rukicama,diže malo lijevu pa malo desnu nogu ko da bečki
Valcer igra.Podsjetio me na”Probušenu loptu”Bašića kojem
Mu smo se sprdali zbog istih trenerski gubitničkih manira kad
Bi mitomani Gubili tekme.
Objašnjava bespomoćnost i ne znanje.
Situacija broj 3.
“Stručnjak “namjerno ide 10 min pred kamere dok se istok
ne razidje.
Kad sam vidio šta je izjavio samo je za gadjenja.
Prvo mu je kriv evro- gol,pa navijači jer su se kao njegove
Balerine prepale.Igraci koji nisu ni jedan muški start
Napravili i jedan žuti dobili(Hasicev)na kraju ne racunam.
Istok im je sve rekao na kraju:”Pycke bezmude”!
“Stručnjak “ sa svojim stručnim timom kojem su svi apsolutno
Krivi osim njegovog limitiranog znanja.
Ni jedna riječ samoodgovornosti i krivnje!
Krajnji bezobrazluk.
Mi smo Pitari,najaci smo najaci!

👉Ubica Mitomana i Botova😎

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 18 feb 2024, 22:58

bordobijeli je napisao/la:
18 feb 2024, 21:33
Ok Rozman je prekrizio Zeljkovica, Balta, Vrancic, Šerbercic, Mulalic. Ne uklapaju se, nedisciplina, nisu spremni itd i ok njegov izbor. Al sta je onda s Penerande, Julardzije, Matanovic, Krdzalic oni bi trebali da grizu covjek je prekrizio odredjeni broj igraca i klub je to koštalo da bi ovi dobili priliku i oni umjesto da daju sve sto imaju oni se šepure. Zaključak loša procjena trenera, vjeruje igracima koji mu nista ne vracaju.
Penaranda mora dobijati priliku jer mnogo košta, nije ga on doveo. Julardžija je tu i tamo neki generalni učinak a Matanović i Krdžalić su bukvalno tek došli..
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

OsmanhodzicBuco
Kontakt:

Post Postao/la OsmanhodzicBuco » 18 feb 2024, 22:58

NisamInSajder je napisao/la:
18 feb 2024, 22:16
Danas (ponovo) nije bilo ni loših ni dobrih, svi su bili jako loši. Ipak za neke bode, Ziljkić apsolutna nula, Penaranda solira, melja kako već šta hoćete, ali ima ne jedan, ne dva, nego bar 3 poteza viška po akciji. Jedino dobro što je izborio 2-3 slobodnjaka, iz kojih se nije ništa uradilo, ali nekako i te slobodnjake ne bi izborio, da je protok lopte bio brži. Druga stvar, kretnja je opet nula bila, statično, uvijek isto. Julardžija se spušta između štopera, bekovi odu visoko, krila uđu unutra, Pena luta i to je to. Široki Brijeg je to prepoznao i zatvorio normalan protok lopte. Nismo imali veznog reda, jer je Penaranda igrao desetku, a nije veznjak, Julardžija se spusti između dva štopera i onda ostaješ praktično sa Buljubašićem u veznoj liniji, okupiran najmanje 3-4 igrača Širokog.

Lagano se upada u standardno trulu atmosferu oko Sarajeva. Vidjet ćemo da li se Rožman može izvaditi iz ovog. A do kraja sezone ima dovoljno vremena. Dok smo igrali 433, igra je ličila na nešto, svi smo vidjeli pomake i naznake da dolaze bolji dani. Kad se prešlo na 4231 u slobodnom padu, izuzev par utakmica (max 3). Nekada do rezultata vodi jednostavan recept.
Sve si tacno napisao. Probao je nesto napraviti drugacije, nije valjalo. Ja mu vise zamjeram sto nije na poluvremenu pojacao sredinu, jer se vidjelo da je promaha jos kad nas je Beganovic spasio. Trebao je znati da ce u drugom poluvremenu ako krenemo po gol, proci par kontri.

Chony533
Kontakt:

Post Postao/la Chony533 » 18 feb 2024, 22:59

Najbolje da sve otjeramo, moramo ovo ispocetka, negdje smo zayebali :urnebes:
I grb što kuca, umjesto srca…🔴⚪️
COYG‼️

AVNOJ
Kontakt:

Post Postao/la AVNOJ » 18 feb 2024, 23:01

feniksptica je napisao/la:
18 feb 2024, 22:30
I sta kakvi su nam bekovi hahaha ?

Mozete vjerovat kome hoćete i Klopp da dodje al kvantitet ne znaci kvalitet. To sto imas 5 opcija za beka ne snaci da je jedna dobra.

O sredi ne treba trošiti riječi.. atletičari
Za bekove govorim od početka sezone a za pednjeg veznog od kad je prekrižio Avramovskog. Tri ključne pozicije za trenutni igrački kadar i nacin na koji bi trebali igrati da se iz svakog igrača izvuče maksimum.
Nama na te pozicije da ih unaprijedimo došli:
1 Rezerva u nekom drugoligašu,
2 Momak sa ozbiljnom traumom i godinu bez igranja lopte,
3 Krilni napadač koji pokušava igrat beka.
:wtf:
Čovjek nije slobodan dok sve ne izgubi.

bordobijeli
Kontakt:

Post Postao/la bordobijeli » 18 feb 2024, 23:04

MortemHz je napisao/la:
18 feb 2024, 22:58
bordobijeli je napisao/la:
18 feb 2024, 21:33
Ok Rozman je prekrizio Zeljkovica, Balta, Vrancic, Šerbercic, Mulalic. Ne uklapaju se, nedisciplina, nisu spremni itd i ok njegov izbor. Al sta je onda s Penerande, Julardzije, Matanovic, Krdzalic oni bi trebali da grizu covjek je prekrizio odredjeni broj igraca i klub je to koštalo da bi ovi dobili priliku i oni umjesto da daju sve sto imaju oni se šepure. Zaključak loša procjena trenera, vjeruje igracima koji mu nista ne vracaju.
Penaranda mora dobijati priliku jer mnogo košta, nije ga on doveo. Julardžija je tu i tamo neki generalni učinak a Matanović i Krdžalić su bukvalno tek došli..
Ma ok. Al on je prekrizio odredjen broj igraca a doveo je ove kojim vjeruje i oni mu ne vracaju. Ja ne znam sta kontaju ti igraci, da su pravi poginuli bi danas za pobjedu da opravdaju povjerenje jok oni ko pizde po terenu.

Sanchez87hz
Kontakt:

Post Postao/la Sanchez87hz » 18 feb 2024, 23:13

Chony533 je napisao/la:
18 feb 2024, 22:59
Najbolje da sve otjeramo, moramo ovo ispocetka, negdje smo zayebali :urnebes:
Klafuric ima dosta slabiju ekipu po imenima pa su ispred nas,dobio je mozda tri cetiri pojacanja i to je to,dok nas zutokljunac dobio sta je htio,plus otjerao 10 igraca od kojih bar 4 nije trebao,pa sad vidi do koga je i jel treba SVE tjerat il samo jednog.

NisamIsmirMirvic
Kontakt:

Post Postao/la NisamIsmirMirvic » 18 feb 2024, 23:21

Nema nista od otkaza. Nije to samo skloni trenera, nego trenera i 20 ljudi, pa novi remont.

Pitarsam

Post Postao/la Pitarsam » 18 feb 2024, 23:21

Za ove ubacene petokolonase koji kao i ostali napaćeni
Mitomani ne vade PITARE iz usta:

slika

slika

slika

slika
Ili sto bi rekao tadašnji Predsjednik HSV -Wolfganga Klien
Was is thas?
Achtung,ahtung fantastisch Pitarishe angriff!!
Das is Walter.
Niko nikad vise u BiH i sire.
Da se sve grupe BiH skupe zajedno!!!
Mi smo Pitari,najaci smo najaci!

👉Ubica Mitomana i Botova😎

Odgovori

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot], Dave, Rajvosa4ever i 58 gostiju.