FC Bayern München

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,Monolog,geronimo,hammers

Šta očekujete protiv Intera?

Anketa je završila: 11 apr 2025, 19:19.

1) Prolaz
24
62%
2) Ispadanje
15
38%

Ukupno glasova: 39

dirkules
Kontakt:

Re: FC Bayern München

Post Postao/la dirkules » 18 feb 2024, 23:58

Niko Kovac: 8 losses in 65 games (12.3%)

Hansi Flick: 8 losses in 86 games (9.3%)

Julian Nagelsmann: 10 losses in 84 games (11.9%)

Thomas Tuchel: 11 losses in 44 games (25.0%) ONE OUT OF 4 GAMES LOST
Prekucao igricu :tokralju:
Garavi Zeko M-84, Sultan M-84, Plavi Princ T-55, T-55, Transporter BVP-80

harden
Kontakt:

Post Postao/la harden » 19 feb 2024, 00:07

dirkules je napisao/la:
18 feb 2024, 23:58
Niko Kovac: 8 losses in 65 games (12.3%)

Hansi Flick: 8 losses in 86 games (9.3%)

Julian Nagelsmann: 10 losses in 84 games (11.9%)

Thomas Tuchel: 11 losses in 44 games (25.0%) ONE OUT OF 4 GAMES LOST
Prekucao igricu :tokralju:
I ima vecu podrsku nego bilo ko od ove trojice. Mađija :tokralju:
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "

Bundesliga
Kontakt:

Post Postao/la Bundesliga » 19 feb 2024, 00:35

Vjerovatno zbog toga i ima vecu podrsku. Kakve su sve idiotarije izvodili sa trenerima. Flicka otjerali ko pasce sa svojim glupostima, Nagelsmanna platili vise nego prosjecnog veznjaka. Lik na kraju kostao vise od Gravenbercha jer su ga otkupili pa mu dali petogodisnji ugovor, pa kad su ga otpustili morali mu isplacivati preostali dio. Vjerovatno se sad vade, da ne bude da oni otpustaju tek tako. A mijenjaju trenere ko carape.
I am not yet born; O hear me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.

Balon
Kontakt:

Post Postao/la Balon » 19 feb 2024, 00:44

Normalno da ce imati vecu podrsku zato sto ima duplo veci renome nego sva trojica gore zajedno.

Haj za Flicka se i moze reci da ima sextuple (mada ga prije i poslije toga nigdje nije bilo) ali Kovaca i onog prevaranta sa uskim hlacama je smijesno i spominjati u istoj recenici sa Tuchelom a kamoli sta vise.

Bayo
Kontakt:

Post Postao/la Bayo » 19 feb 2024, 00:49

Džabe mu renome i sve kad nije donio ništa novo u Bayern nego se mučio od samog starta i sad je u fazi kad je mučenje prešlo u zombi mode.

Držati ga dalje na klupi je smiješno i tužno u isto vrijeme.

harden
Kontakt:

Post Postao/la harden » 19 feb 2024, 01:19

Balon je napisao/la:
19 feb 2024, 00:44
Normalno da ce imati vecu podrsku zato sto ima duplo veci renome nego sva trojica gore zajedno.

Haj za Flicka se i moze reci da ima sextuple (mada ga prije i poslije toga nigdje nije bilo) ali Kovaca i onog prevaranta sa uskim hlacama je smijesno i spominjati u istoj recenici sa Tuchelom a kamoli sta vise.
Pa taj prevarant ispade evo Ferguson za ovog prevaranta sto nam sjedi sad na klupi

Covjek gubi svaki cetvrti mec u prosjeku :tokralju:
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "

ledar
Kontakt:

Post Postao/la ledar » 19 feb 2024, 01:56

Mislim da je Tuheljko kod vas okončao karijeru. To što mu se kao daje podrška je standardni štos, danas se daje bezrezervna podrška a već sutra slijedi zahvala na dosadašnjem radu (nema na čemu).

Ovim igračima bih ja priuštio Quälixa, ionako je sezona praktički gotova, a navijači bi bar dobili malu zadovoljštinu.

Zaniolo
Kontakt:

Post Postao/la Zaniolo » 19 feb 2024, 02:17

Bayo je napisao/la:
19 feb 2024, 00:49
Džabe mu renome i sve kad nije donio ništa novo u Bayern nego se mučio od samog starta i sad je u fazi kad je mučenje prešlo u zombi mode.

po meni je pogreska bio otkaz nagelsmanu a dovodzenje ovog klempavog
bavarci nisu bili bog zna sta jaki pod nagelsmanom al su kolko se sjecam izgurali pariz lagano prosli u kupu do frajburga i fino gurali u ligi
onda nakon dovodzenja ovog najmrzeg trenera bar meni uz odvratnog ancelotija je bila greska stoljeca
ispali ste iz kupa i ligu zamal riknuli plus vas siti pocjepa
sad se opet kup izgubi plus liga a i liga sampijona visi o koncu
tim nije tako los igraci su sasvim ok al igra je katastrofa cim se gube tri utakmice zaredom
promjena trenera i lagano gurat dalje nema vam druge
ako prodzete lacijo moze svasta bit kup takmicenje je neizvjesno
ligu ste svakako ispusili

Bayo
Kontakt:

Post Postao/la Bayo » 19 feb 2024, 02:29

Bila je greška dati mu otkaz u onom trenutku (Nagelsmannu) ali bi on svakako letio na kraju sezone jer bi vjerojatno ispušio sva natjecanja (trudio se on na sve načine prvenstveno preko taktika i podizao momčad i sl.) ali sa momčadi koja nije mogla trčati preko 60 min. i koja je redovito nakon vodstva primala ili visila i koju opasno boli k. se nije moglo proći City itd.

Izgubio je on momčad kao i mnogi prije a i poslije njega a trudio se i nije odustajao.

bavaracmujo
Kontakt:

Post Postao/la bavaracmujo » 19 feb 2024, 07:28

Sta bi bilo kad bi bilo, ostaje nam samo da predpostavljamo da je osto julian mozda bi bili bolji mozda gori to necemo nikad saznat.
Al naredni period je jako vazan za Bayern i otvara puno pitanja, tetejac se pogubio skrozi i svakako da ova ekipa nema ni glave ni repa dok je on trener i on ce brzo otici.
Mozda ce i on ko anceloti da osvaja lige prvaka sa nekim drugim al sa nama sigurno nece vise nista osvojit.
Ja sam nekog misljenja da ce velika vecina igraca proigrat sa nekim novim sistemom prvo tu mislim na kimiha i gorecku pa onda na krila na bekove na musijalu tela.
Nama su bekovi neupotrbljivi u ovom sistemu isto kao i krila a da ne govorimo o sredini terena.
U narednom periodu cemo vidjet dali idemo stopama junajteda ili pak neke ozbiljne ekipe, ja licno ne ocekujem neki remont na ljeto zato bi volio da se promjeni trener i da vidimo dali je do sistema ili igraca.
Uz novog trenera svakako cemo da vidimo dali su zaboravili igrat fudbal il su stvarno losi u sta sumnjam jer opet na papiru mi imamo strasanu ekipu koju treba dobro podmazat i ima opet da masina bruji.

BenjooJutub
Kontakt:

Post Postao/la BenjooJutub » 19 feb 2024, 08:23

BenjooJutub je napisao/la:
02 nov 2023, 06:29
BenjooJutub je napisao/la:
06 okt 2023, 18:46
Mi smo slijepi izgleda. Ova ekipa Bayerna je ****, pa realno imas tri igraca koja su top i koja bi konkurirala za prvih 11 kada se uzela tripleta sa Heynckesom. Kane, De Ligt i Musiala. Ovo sve ostalo je prosjek.

LP 2020 ne računam kao neki podvig, jer realno Flick je samo dobro pripremio ekipu za turnir koji se igrao, a baš zbog te titule se pojedini igrači smatraju igračinama.
Opet ću se citirati.

Jadan Bayern ako se igrači tipa Sane, Coman, Davis, Kimmich, Gnabry, smatraju WC igračima. Opet ponavljam, LP 2020 godine je više naškodila ovom klubu nego što mu je donijela dobrih stvari.

Zbog te titule, svi gore navedeni igrači se smatraju WC igračima, a ne bi mogli prismrditi ekipi prije desetak godina.
I opet da se citiram.

dzemil
Kontakt:

Post Postao/la dzemil » 19 feb 2024, 08:32

Bayern je u banani evo vec 2, 3 sezone. Jedan od meni najomiljenjih evropskih klubova. Lično ne znam šta je tome uzrok.

guber990
Kontakt:

Post Postao/la guber990 » 19 feb 2024, 08:48

Ja ovako loš fudbal Bayerna nisam gledao, mislim od one sezone kad nas je Zenit rastavio na proste faktore u Kupu UEFA sa 4:0.

To je tako bezidejno i bezvoljno da se opisati ne može. Ali tada si barem mogao lakše objasniti šta nije išlo; ta ekipa nije imala neke kvalitete s klupe, stvarao se kostur onog Bayern-a koji će dominirati iduću deceniju. Ovdje, na papiru i s obzirom na plate koje dobijaju, bi trebalo da razmontiraju Bochum, Lazio, pa čak i Leverkusen. Ali osjećaj je da u ligama petice trenutno nema tima protiv kojeg bismo mogli biti sigurni u pobjedu, pa čak i neriješeno. Bilo ko ko vrši pritisak na Bayern već je u dobroj situaciji da pobijedi. Apsolutno nije samo do trenera, ali ova ekipa nije ništa lošija od onih koje su igrale zadnjih godina, tako da je očito da je dosta toga i do trenera. No, očito je da se treba riješiti nekih igrača, bez obzira na njihov talenat, jer donose nemir u svlačionicu, i to stoji.

Pitanje je samo da li postoji neki trener trenutno na tržištu kojeg se može dovesti da napravi nešto od ovog cirkusa.

Balon
Kontakt:

Post Postao/la Balon » 19 feb 2024, 10:56

Zaniolo je napisao/la:
19 feb 2024, 02:17
Bayo je napisao/la:
19 feb 2024, 00:49

po meni je pogreska bio otkaz nagelsmanu a dovodzenje ovog klempavog
bavarci nisu bili bog zna sta jaki pod nagelsmanom al su kolko se sjecam izgurali pariz lagano prosli u kupu do frajburga i fino gurali u ligi
onda nakon dovodzenja ovog najmrzeg trenera bar meni uz odvratnog ancelotija je bila greska stoljeca
ispali ste iz kupa i ligu zamal riknuli plus vas siti pocjepa
sad se opet kup izgubi plus liga a i liga sampijona visi o koncu
tim nije tako los igraci su sasvim ok al igra je katastrofa cim se gube tri utakmice zaredom
promjena trenera i lagano gurat dalje nema vam druge
ako prodzete lacijo moze svasta bit kup takmicenje je neizvjesno
ligu ste svakako ispusili
Ma prva greska je bila sto su uopste doveli Nagelsmanna. Seljak koji je trenirao Hoffenheim i Leipzig da odjednom vodi Bayern, bas smijesno.

Druga greska je bila sto su ga nisu nogirali odmah nakon one zasluzene bruke i sramote protiv Villareala.

Treca greska je bila nogirati ga u najvaznijoj fazi sezone. Otkaz bi dobio svakako na kraju sezone a novi trener je kao normalan covjek mogao krenuti od nule.

harden je napisao/la:
19 feb 2024, 01:19
Pa taj prevarant ispade evo Ferguson za ovog prevaranta sto nam sjedi sad na klupi

Covjek gubi svaki cetvrti mec u prosjeku :tokralju:
Odhebase "Fergusona" svi klubovi redom poslije otkaza u Bayernu. A evo i sa Njemackom trenutno pokazuje svoju trenersku "klasu".

Lenaa
Kontakt:

Post Postao/la Lenaa » 19 feb 2024, 14:12

Alphonso Davies' agent held a meeting with Barcelona's sporting director Deco in Barcelona. The agent was in Madrid and the next day he met with Deco
I Kimmich najavio odlazak. :kafa:
Ko ostane zadnji, nek ugasi svjetlo.

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 19 feb 2024, 14:27

Lažna vijest nemaju oni para za Daviesa.Što se tiče Kimmicha on igra katastrofalno zadnje vrijeme i ako se želi ljutiti na nekoga onda neka se ljuti na sebe.
1974---1975---1976---2001---2013---2020

Bundesliga
Kontakt:

Post Postao/la Bundesliga » 19 feb 2024, 14:32

Užasan je previše blag epitet da opiše Kimmichove igre. Postao je klasični terminski igrač.
I am not yet born; O hear me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.

Bayo
Kontakt:

Post Postao/la Bayo » 19 feb 2024, 14:41

Lenaa je napisao/la:
19 feb 2024, 14:12
Ko ostane zadnji, nek ugasi svjetlo.
Što se mene tiče neka ostanu Musiala, Pavlović, De Ligt, Laimer, Stanišić i Tel, ostali mogu slobodno otići i ostaviti svjetlo upaljeno da se vidi jesu li Peretz, Boem i Zaragoza čemu.

Nail for Real
Kontakt:

Post Postao/la Nail for Real » 19 feb 2024, 14:51

Bivsi igraci ne smiju biti sportski direktori, a Tuchel je arogantni skot koji ne umije da radi sa ljudima, ima tu krivice na sve strane, nije samo los kadar.
My thoughts wandered to Santiago Bernabeu, the Temple, a ground struck terror into opponents. Bruised & battered slaves at the king's banquet.

Bayo
Kontakt:

Post Postao/la Bayo » 19 feb 2024, 19:15

Samo ti njima davaj slobodno i uvlači im se, i prethodnik ti je tako radio :salut:

Odgovori

Natrag na “FC Bayern München”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.