Prekucao igricuNiko Kovac: 8 losses in 65 games (12.3%)
Hansi Flick: 8 losses in 86 games (9.3%)
Julian Nagelsmann: 10 losses in 84 games (11.9%)
Thomas Tuchel: 11 losses in 44 games (25.0%) ONE OUT OF 4 GAMES LOST

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,Monolog,geronimo,hammers
Prekucao igricuNiko Kovac: 8 losses in 65 games (12.3%)
Hansi Flick: 8 losses in 86 games (9.3%)
Julian Nagelsmann: 10 losses in 84 games (11.9%)
Thomas Tuchel: 11 losses in 44 games (25.0%) ONE OUT OF 4 GAMES LOST
I ima vecu podrsku nego bilo ko od ove trojice. Mađija
Pa taj prevarant ispade evo Ferguson za ovog prevaranta sto nam sjedi sad na klupiBalon je napisao/la: ↑19 feb 2024, 00:44Normalno da ce imati vecu podrsku zato sto ima duplo veci renome nego sva trojica gore zajedno.
Haj za Flicka se i moze reci da ima sextuple (mada ga prije i poslije toga nigdje nije bilo) ali Kovaca i onog prevaranta sa uskim hlacama je smijesno i spominjati u istoj recenici sa Tuchelom a kamoli sta vise.
po meni je pogreska bio otkaz nagelsmanu a dovodzenje ovog klempavog
I opet da se citiram.BenjooJutub je napisao/la: ↑02 nov 2023, 06:29Opet ću se citirati.BenjooJutub je napisao/la: ↑06 okt 2023, 18:46Mi smo slijepi izgleda. Ova ekipa Bayerna je ****, pa realno imas tri igraca koja su top i koja bi konkurirala za prvih 11 kada se uzela tripleta sa Heynckesom. Kane, De Ligt i Musiala. Ovo sve ostalo je prosjek.
LP 2020 ne računam kao neki podvig, jer realno Flick je samo dobro pripremio ekipu za turnir koji se igrao, a baš zbog te titule se pojedini igrači smatraju igračinama.
Jadan Bayern ako se igrači tipa Sane, Coman, Davis, Kimmich, Gnabry, smatraju WC igračima. Opet ponavljam, LP 2020 godine je više naškodila ovom klubu nego što mu je donijela dobrih stvari.
Zbog te titule, svi gore navedeni igrači se smatraju WC igračima, a ne bi mogli prismrditi ekipi prije desetak godina.
Ma prva greska je bila sto su uopste doveli Nagelsmanna. Seljak koji je trenirao Hoffenheim i Leipzig da odjednom vodi Bayern, bas smijesno.Zaniolo je napisao/la: ↑19 feb 2024, 02:17po meni je pogreska bio otkaz nagelsmanu a dovodzenje ovog klempavog
bavarci nisu bili bog zna sta jaki pod nagelsmanom al su kolko se sjecam izgurali pariz lagano prosli u kupu do frajburga i fino gurali u ligi
onda nakon dovodzenja ovog najmrzeg trenera bar meni uz odvratnog ancelotija je bila greska stoljeca
ispali ste iz kupa i ligu zamal riknuli plus vas siti pocjepa
sad se opet kup izgubi plus liga a i liga sampijona visi o koncu
tim nije tako los igraci su sasvim ok al igra je katastrofa cim se gube tri utakmice zaredom
promjena trenera i lagano gurat dalje nema vam druge
ako prodzete lacijo moze svasta bit kup takmicenje je neizvjesno
ligu ste svakako ispusili
Odhebase "Fergusona" svi klubovi redom poslije otkaza u Bayernu. A evo i sa Njemackom trenutno pokazuje svoju trenersku "klasu".
I Kimmich najavio odlazak.Alphonso Davies' agent held a meeting with Barcelona's sporting director Deco in Barcelona. The agent was in Madrid and the next day he met with Deco
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.