FK Sarajevo

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Šta očekujemo od Evrope?

Prolazak u 3. pretkolo
83
52%
Prolazak u Play off
32
20%
Grupnu fazu
46
29%

Ukupno glasova: 161

Antikloc
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la Antikloc » 20 feb 2024, 07:42

TurkishAirlines

Post Postao/la TurkishAirlines » 20 feb 2024, 07:48

Kakva podrska i qurac.

Pokazi da znas i pokazi rezultat zbog cega si i masno placen.

Mi uvijek nesto forsiraj podrsku, forsiraj ljubav, nemoj igrace da uvrijedis, pazi sta i kako prema njims i oni nam ga metnu do grla.
Ma zasluzi na terenu aplauz sa tribine, majke vam yebem preplacene.
Free PALESTINA

MIRVICU ODLAZI!!!

#sirimopozitivu

"Imati i ne znati, gore je nego nemati"

nokee
Kontakt:

Post Postao/la nokee » 20 feb 2024, 08:05

Ko se smije kladiti da ce Nardin Mulahusejnovic naredne sezone u Zrinjskom zabiti bar 10 golova? Kod nas je inace bio krampa nevidjena. Nekako vec vidjen scenario.
To je meni fascinantno i nesto na sta niko nema odgovor. Kako to da kod nas rijetki bas uspiju i eksplodiraju recimo tipa Rahman ili Tatar koji su procvjetali kod nas. Logicno je da se covjek pita kako je to moguce i kakva smo mi sredina za fudbalera/trenera nebitno.

A ovo gore sa jebbavanjem majke ce sigurno rezultat dati, ima da igraju ko navijeni, e tugo moja.

Lucas
Kontakt:

Post Postao/la Lucas » 20 feb 2024, 08:08

nokee je napisao/la:
20 feb 2024, 08:05
Ko se smije kladiti da ce Nardin Mulahusejnovic naredne sezone u Zrinjskom zabiti bar 10 golova? Kod nas je inace bio krampa nevidjena. Nekako vec vidjen scenario.
To je meni fascinantno i nesto na sta niko nema odgovor. Kako to da kod nas rijetki bas uspiju i eksplodiraju recimo tipa Rahman ili Tatar koji su procvjetali kod nas. Logicno je da se covjek pita kako je to moguce i kakva smo mi sredina za fudbalera/trenera nebitno.

A ovo gore sa jebbavanjem majke ce sigurno rezultat dati, ima da igraju ko navijeni, e tugo moja.
Da je dobio kontinuitet nastupa kod Dudića na svojoj poziciji, vjerovatno bi imao i veci broj golova.Kod nas poceo fino, jedan gol u prva dva kola, onda u trecoj utakmici protiv Posušja ostao na klupi, a na njegovoj poziciji počeo Džafić, koji to nikada ranije nije igrao.

Lucas
Kontakt:

Post Postao/la Lucas » 20 feb 2024, 08:12

slika

GalileoGalilei
Kontakt:

Post Postao/la GalileoGalilei » 20 feb 2024, 08:39

TurkishAirlines je napisao/la:
20 feb 2024, 07:48
Kakva podrska i qurac.

Mi uvijek nesto forsiraj podrsku, forsiraj ljubav, nemoj igrace da uvrijedis, pazi sta i kako prema njims i oni nam ga metnu do grla.
Taj papanski pristup može donijeti samo kontra efekat. Sigurno će ebavanjem mrtvih bolje igrati, letiće po terenu. Mogu samo dodatno pasti u ambis, jer podrška znači kao u svakom poslu i aspektu života.

Džaba objašnjavati glavama kao što si ti, koji su i dalje u 17. stoljeću.
Zadnja izmjena: GalileoGalilei, dana/u 20 feb 2024, 08:43, ukupno mijenjano 1 put.

FoSte95
Kontakt:

Post Postao/la FoSte95 » 20 feb 2024, 08:42

Valjda smo nešto naučili oko tjeranja trenera na primjeru Feđe Dudića

donDondon
Kontakt:

Post Postao/la donDondon » 20 feb 2024, 08:43

napoleon72 je napisao/la:
19 feb 2024, 23:21
H8Z7 je napisao/la:
19 feb 2024, 22:45
Benkara21 je napisao/la:
19 feb 2024, 22:36
Ko je ne(primjetni) kolos sa Grbavice? :bow: :mrgreen:
:?:
Naslov na ovom portalu o nekom stoperu Zelje. Jedna tekma i predstavise ga ko Kanavara.
vazda je ovo bio ciga.nski portal ,nisu ovoliko srali o zelji kad je bio bod iznad ispadanja koliko o nama seru nakon jedne izgubljene tekme
jedva docekali svi
Premier League of Bosnia and Herzegovina:
Winners (5): 1998–99, 2006–07, 2014–15, 2018–19, 2019–20
Yugoslav First League:
Winners (2): 1966–67, 1984–85
Bosnia and Herzegovina Cup:
Winners (7): 1996–97, 1997–98, 2001–02, 2004–05, 2013–14, 2018–19, 2020–21

GG3
Kontakt:

Post Postao/la GG3 » 20 feb 2024, 08:48

Ljudi bi stalno mjenjali i uvijek u kanalu bili!
Sarajevo jeste Financijski sigurno Real Madrid za ostale al fali Pobjednicki metalitet ovoj ekipi ali i cijelom klubu al to se ne dobiva preko noci. Mozete mjenjat svake godine trenera pa sutra i Jakira da dovedete nista bolje nece biti preko noci…
I da kojim slucajem osvojite Ligu dogodine cete zakazat, a to je dokaz da Klub nema pobjednicki metalitet ili ga je izgubio…
Barbine Barbike vole Tika-taku 🚨🚨

leo1946
Kontakt:

Post Postao/la leo1946 » 20 feb 2024, 08:53

Lucas je napisao/la:
20 feb 2024, 08:08
nokee je napisao/la:
20 feb 2024, 08:05

Da je dobio kontinuitet nastupa kod Dudića na svojoj poziciji, vjerovatno bi imao i veci broj golova.Kod nas poceo fino, jedan gol u prva dva kola, onda u trecoj utakmici protiv Posušja ostao na klupi, a na njegovoj poziciji počeo Džafić, koji to nikada ranije nije igrao.
Poceo fino - dao gol u dvije utakmice, wow. De ljudi kanite se tih gluposti, covjek bio balvan nad balvanima, ispromasivao sve zivo. Kad god neko dovede nekog sto je igro kod nas e vices sad kad on tamo ovo il ono. To sto je bilbija u zrinjskom ne znaci da ce svaki
1946-1987

Lobudaraczapamcenje
Kontakt:

Post Postao/la Lobudaraczapamcenje » 20 feb 2024, 09:26

GalileoGalilei je napisao/la:
20 feb 2024, 08:39
TurkishAirlines je napisao/la:
20 feb 2024, 07:48
Kakva podrska i qurac.

Taj papanski pristup može donijeti samo kontra efekat. Sigurno će ebavanjem mrtvih bolje igrati, letiće po terenu. Mogu samo dodatno pasti u ambis, jer podrška znači kao u svakom poslu i aspektu života.

Džaba objašnjavati glavama kao što si ti, koji su i dalje u 17. stoljeću.
jesi turkis grub. U takvom tonu i atmosferi nam je i navijanje bilo. Placeni ste, izvolite.. Pa nisu aku busilice. Izletio za ovu 300 maraka i normalno da instant imam bolja ocekivanja od ove koja je 60 maraka. Ali ovo su ljudi..tim.
sto je najgore iducu kad pobjedimo malo lakse sve ce biti med i mlijeko..

valjda nismo navikli, lakse kad se krpimo, kuburimo i propadamo. Pa tad kad se nesto uradio zajednistvo neko´izleti u prvi plan. Trenutno, kao da smo pomamili pa ocekujemo pare = rezultat.
citajuci avaz, nije peneranda nesto odigrao.. ali da mu se zvizdi nakon 2 cijele tekme, pa real madrid navijaci to ne rade. Specifina sredina i klub, ali ako uspije Rozman ovo usmjeriti iz ove lude negative odes samo u dijametralno suprotnu pozitivu :mrgreen: olakasavajuce.
svi se u oci moraju pogledati.
- 1 9 4 6 -

pored nas ovakvih, dusmani nam nisu potrebni!

MI NIKAD ODUSTATI NECEMO!

boki86
Kontakt:

Post Postao/la boki86 » 20 feb 2024, 09:48

Mi smo sami sebi najveci dusmani, ko je bio na istoku u nedjelju, mogao je vidjeti svojim ocima.
Prvo onaj taksista bradonja se cijelo vrijeme derao, stao kod kanala, cijelo vrijeme dobacuje nasim igracima, sere, psuje. Ja budale.
Par redova ispod mene drugi bradonja, medjedina klasicna, novinar i bordo prijatelj karic, sirovina i on nesto uhvatio derati i psovati.
Jedan napad, ziljkic fino proigra, kapetanovic fino prodje, centrira predje preko noge, raja mu zvizdi, sere ja mu pljescem, govorim hajde nema veze, mozda sa mnom jos nekolicina.
Druga situacija, penja prima loptu, vec gubimo dva nula, odbija se raja odmah zvizdi, psuje, govorim daj ba nemojte nasim zvizdati. Odmah dobacuju, ma koga ****, nek ide u pizdu materinu i on i skijas.
Sreca pa odoh cim je odsvirao kraj.

NajvecaRadosti
Kontakt:

Post Postao/la NajvecaRadosti » 20 feb 2024, 09:54

Jok trebalo im dati aplauz sto nas je Listica koja 9 utakmica nije dobila,koja na penale prolazi Sutjesku iz Foce i Stupcanicu popisa nasred Koseva i ponizi.Dobit ce al u qurcu mom.Nekakva podrska u prazno samo ti moze produziti dubiozu.Aplauz ce dobiti kad preoru teren i stvore 15 sansi eh onda mi je nebitna rezultat.Sve dok misle da su zvijezde i dok igraju za sebe treba ih sto jace izvizdati da znaju kolike su kar.ine kao Penu prilikom svakog dodira mamicu mu nafuranu yebem.IGRAJTE PIC.KETINE!
Rozman nek dobro pazi koga usutkuje.

Sve dok se nazor guraju Prevaranda,Julardzija koji je igrac za Goska i slicni mi cemo ko qurac izgledati na terenu pa nek ih Ferguson gura.
Citavu polusezonu najvecu muku mucis sa stoperom i ti ga ne dovedes za citav rok hahhahahaha.Kakvi invalidi.3 vezna si doveo nijedan nije ono sto ti treba...
Zadnja izmjena: NajvecaRadosti, dana/u 20 feb 2024, 09:57, ukupno mijenjano 1 put.
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!

SamoDaKazeem
Kontakt:

Post Postao/la SamoDaKazeem » 20 feb 2024, 09:56

Istok je najgora tribina na svijetu ja bi je srušio.Sve go mahalac na njoj šatro mangupi neki ja ni jednog nikad nisam vidio ni na jednom gostovanju.
Te debile je stah dalje od sebilja maknuti.

GospodinIzSarajeva
Kontakt:

Post Postao/la GospodinIzSarajeva » 20 feb 2024, 09:58

Na stranu sve, ali fali nam najmanje jedan igrač koji bi preuzeo ulogu lidera. Da nam je sad Cuc iz primea, ja bi ga mijenjao za 2 naša veznjaka.
Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka

Lobudaraczapamcenje
Kontakt:

Post Postao/la Lobudaraczapamcenje » 20 feb 2024, 10:00

onda se nemojte cuditi sto godine prolaze a mi tapkamo... samo naprijed.
spisak odstrela je predug, a pocinjao je na isti nacin i obrazlozenje je uvijek isto. Nas nekog na sred Koseva, mi ovo mi ono, mi divovi.
S dudicem su nas mlatili i rusili rekorde po 50 godine duge. zar moze gore? Nagledoa sam se svega i svacega.
dosta je vise.
mi opet kao da svake godine igramo polufinale lige prvaka... raja znam da zivimo u qurcu od drzave, gdje se ne ulaze, nema uspjeha. PA ni repka, sve nam je isto.. smanjite ta ocekivanja..
neko od forumasa nabraja sastave i pozicije drugih ekipa. PA bara bara s nama, ako smo "jaci" napadacki oni su po bekovskim pozicijama. Svako svakog moze dobiti..

jel nam sluzbeno taraba na Kosevu?
- 1 9 4 6 -

pored nas ovakvih, dusmani nam nisu potrebni!

MI NIKAD ODUSTATI NECEMO!

napoleon72
Kontakt:

Post Postao/la napoleon72 » 20 feb 2024, 10:20

Rozman mora stisnut mu.da i ohladit par igraca. Penarandi je vakat za klupu bio nakon one bruke u Tuzli, a on dobije 90 minuta na Kosevu. Julardzija, barem u ovakvoj formaciji, igrac manje. Anicic dvije tekme ocajan. Kapetanovic nema mjesta u ovoj ekipi. Najgore je ako neki igraci pomisle da su nedodirljivi. Rozman je sebi u usta skocio izjavom "ne petljam se puno u zadnju trecinu terena", doveo je do tog da cak i Renan pocinje igrat sam za sebe, nikakve kohezije u napadu nemamo. Mora lupit sakom o sto i pokazat ko je sef u svlacionici. Takodje traka se mora skinut onom uhljupu sto bjezi u svlacionicu i dat je nekom pravom lideru ko je tu svaku tekmu. Jedini takav za sad je Djurickovic.
GRMI SA SJEVERA!
1946

90ka deseti heroj Bosne

Stroj1946
Kontakt:

Post Postao/la Stroj1946 » 20 feb 2024, 10:23

Nema nista od tog mijenjanja. To je pucanj u glavu. Treba opet sve ispocetka, to kosta ne samo novca nego i vremena, ljudi, strpljenja i resursa opcenito. Kod nas treba temelje napraviti, na tim temeljima ne treba mijenjati sistem nego ga upgrad-ovat i dodavati novine ili mijenjati sitnice koje su neispravne. Mi odmah sve mijenjaj, cupaj armaturu, sve izbaci i pravi novo. Ne ide to vise. Treba istrpiti ovo sve nazalot, sami su sebe uvalili nek cupaju.
Samo jedna stvar Rozman i Ziljkic, Penaranda, mozda tu ima jos neko uopste ne idu, ne funkcionisu, nemaju iste poglede, mentalitet i totalno drugacije gledaju na fudbal i shvacaju ga. Mozda bi tu dodao i Hasica. I to je dan od razloga sto steka u ekipi. Odbrana i vezni red su tanki to znamo svi. Samo da su ovi protiv listice bili prisebniji i vise se skoncentrisali na timsku igru, druagciji bi rezultat bio sigurno. Nazalost Renan uopste nema upotrebljivih lopti, ne znam jel se nasao u jednoj izglednoj situaciji. Pa covjek se morao vracati po loptu, koliko su oni bili egoisticni u igri.

kenoHZ

Post Postao/la kenoHZ » 20 feb 2024, 10:25

PODSJETNIK!

Danas je 20.02.2024. godine, nakon 211 dana od lažnog otkaza Ajla Alimanović je i dalje direktor kluba.

Riki10HZ
Kontakt:

Post Postao/la Riki10HZ » 20 feb 2024, 10:28

Pitar6785 je napisao/la:
20 feb 2024, 00:24
Riki10HZ je napisao/la:
20 feb 2024, 00:05
Pitar6785 je napisao/la:
19 feb 2024, 22:30
Moze pricat ko sta hoce, i pronalazit mane i glumit gvardiolu, ali NEMOGUCE JE DA JE UVJEK DO TRENERA A PROSJEK UTAKMICA POTRENERU 23, ocito to ne donosi rezultat ne samo nama NIJEDNOJ EKIPI..

Rozman nije dosao kod bas nakon 10 godina ne treniranja nikog nit je dosao kod nas a da je bio vjeciti pomocnik. Covjek je konstantno radio vodio je i bogatije klubove i vece klubove nego sto smo mi i uvodio je ekipe do grupe LIGE EVROPE, sto ni mi ni nikoji klub u bh nikad nije dobacijo.

Prema TOME JA BI COVJEKA PODRZO DO KRAJA PRVENSTVA I ONDA PODVUC CRTU I VIDJET STA DALJE .Jednom smo to uradili i vratilo nam se duplom krunom..
Haj ti ovo objasni prosjecnom navijacu sa istoka ili zapada nakon prve izgubljene tekme na proljece 😪😪 svaka cast na zapazanju i razmisljanju. Svi znaju da je potrebno vrijeme i da stalne smjene ne donose rezultat nikad ali djaba kod nas raja voli da se vazda nesto desava pa makar i lose daj samo da se ima sta mahalat uz kafu.
Riki brate ima tu nekoliko razliciti nacina da se objasni

Prvi je nemjenjat nista ici svoim putem istocnjaci nek idu svoim

Drugi izac u javnost MIRVIC/senaid i javno reci MJENJAT ROZMANA NECEMO TAMAN IZGUBILI SVE UTAKMICE DO KRAJA KOME SE SVIDJA SVIDJA KOME NE NEK GA PUSI, a na kraju sezone cemo se pomnozit i podjelit

Veoma lahko

A ovi ovde sto kao vole klub a onda govore skijas husro vinko vlah brani se ko zuc neveselise onaj drogeras onaj najgori trener na svijet ovaj ajvarovac MORAJU ZNAT DA TO NIJE NACIN IZRAZAVANJA KAD SE NEKO ILI NESTO VOLI

VOLIM FK SARAJEVO IZ MOJE NAJBOLJE LJUBAVI I NAJBOLJE NAMJERE PREMA KLUBU I SVE STO CINI KLUB JA ZELIM SMATRAM DA SE MORA ISTRPIT TRENER DUZE OD 40utakmica da bi imo dovoljan uzorak da ga otjeras..

NARAVNO DA JE HOROR IZGUBIT OD USTASA UBICA KAO I IGRA U TUZLI I OVO ALI LJUDI IGRACI DOZIVE PAD MOZDA I DA SU PREOPTERECENI PRIPREMAMA MOZDA SU I LOSE ISTRENIRANI AL TO NIKO NEMOZE NAKON 2 utakmice procjenit

Cak kao sto neko rece vec smo Krdzalica i onog drugog iz lokomotive proglasili melunovicem a ljudi odigrali 0 minuta

PRESERAVAMO PODRZI KLUB I TRENERA JER FURAMO JEDNU FURKU A ISTA FURKA NAS U KANAL BACA 25 godina
Ma sve jasno brate ko zna i zeli da vidi. Negdje je sad i sreca da sljedece cetri tekme igramo 3 na strani a jednu pred praznim tribinama. Eto sanse da se ekipa izdigne pa makar se na glavu bacali protiv Zvijezde jer ce teren biti los garant. A za to vrijedjanje kluba i svega moras da znas da ljudima nista sveto nije. Svak misli da zna najbolje i da eto je on pametan. Ne bi ja izlazio u javnost da sam na Mirvicevom mjestu. Sjetimo se Ajle kad je pocela sa onim izvjestajima i pitanjima pa je pocelo ismijavanje od strane nasih navijaca najprije. I tako bi bilo i sa Mirvicem sta god da kaze okrebulo bi se i ismijavalo. Kod nas prolazi samo bahatost i mangupluk. Tako da samo nek gura svoje a 5 milja clanova mu nema sta prigovoriti jer da nije njega mi bi sad igrali sa Goskom za opstanak a u ekipi bi kapiten bio Kurdic i ekipa. Tako da samo ja Sefe!

Odgovori

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: bordobijeli, MSOZ101, nedimmmm1337, Venom i 48 gostiju.