Premijer liga BiH - aktuelno
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
Prvo Klafuricu nisu doveli nijedno pojacanje u prelaznom roku, a sad mu i najbolje igrace prodaju za sicu. Covjek sigurno ima celicne zivce, pa jos trpi ovo sto mu se radi.
Biti srcem vezan, u tome leži snaga!
Baš si našao mene ovo da pitaš?OsmaDolazi je napisao/la: ↑20 feb 2024, 12:54Sve na stranu ali ne razumijem kako nekoga na forumu možeš iznervirati da bi ti bilo šta opsovao. Svašta mogu napisati, ali hebati nekome dijete...
Ja ovo doživljavam kao problem cijelog društva u kojem živimo. 30, pa i više godina konstantnog nazadovanja, od odgoja i kulture pa do prosvjete i obrazovanja, moralo je uzeti danak.
Nikad se nećemo oporaviti.
"Tako ti igra Bayern" - Ajla Alimanović
Možeš li naći taj post?CampobelloDiMazara je napisao/la: ↑20 feb 2024, 13:14Ne znam kako vam je promaklo neki dan spominjanje Batka na ovoj temi od mozda najveceg kocijasa![]()
-
mosarajvosa83
- Kontakt:
Jos ovaj derpe Cirilo orgija po temi? Lik vise o Pitarima i Sarajevu prica nego o svom klubu,ovo je vec na licnoj bazi,vjerovatno mu neki brat karindja trebu ili mu je karindjo treceg nema.
-
mosarajvosa83
- Kontakt:
Kad dodjes da spominjes psihologa i krenes na taj nacin da provociras dobijes povratnu istom mjerom vrlo jednostavno,vazno da mu je promaklo za Karadjica ovoj ublehi vrapcickojVirtu4l je napisao/la: ↑20 feb 2024, 13:39Baš si našao mene ovo da pitaš?OsmaDolazi je napisao/la: ↑20 feb 2024, 12:54Sve na stranu ali ne razumijem kako nekoga na forumu možeš iznervirati da bi ti bilo šta opsovao. Svašta mogu napisati, ali hebati nekome dijete...![]()
Ja ovo doživljavam kao problem cijelog društva u kojem živimo. 30, pa i više godina konstantnog nazadovanja, od odgoja i kulture pa do prosvjete i obrazovanja, moralo je uzeti danak.
Nikad se nećemo oporaviti.
- bagniadiluca
- Kontakt:
Pošalji mi adresu u Hrasnici, spremio sam ti banane...mosarajvosa83 je napisao/la: ↑20 feb 2024, 13:44Jos ovaj derpe Cirilo orgija po temi? Lik vise o Pitarima i Sarajevu prica nego o svom klubu,ovo je vec na licnoj bazi,vjerovatno mu neki brat karindja trebu ili mu je karindjo treceg nema.
LETS GO FIGHTER
-
CampobelloDiMazara
- Kontakt:
Neda mi se traziti ali eto sam se izdao vas "sugradjanin" ako se moze tako nazvati. Spominjati najveceg monstruma proteklog rata u Sarajevu kao argument jer je neko spomenuo Karadzica moze samo jako neinteligentna osoba. Strasno je kakvih likova ima. Cak sta vise divim se da neko ima volju pola godine citirati osobu koja te ignorise i ne odgovara ti.Virtu4l je napisao/la: ↑20 feb 2024, 13:40Možeš li naći taj post?CampobelloDiMazara je napisao/la: ↑20 feb 2024, 13:14Ne znam kako vam je promaklo neki dan spominjanje Batka na ovoj temi od mozda najveceg kocijasa![]()
Osjecao bi se tako glupo ali ako nemas mozga ne registrujes koliko se blamiras
- NisamIsmirMirvic
- Kontakt:
Desetaru, ne znam cime sam zasluzio toliko postovanjesvrakino1921 je napisao/la: ↑20 feb 2024, 13:11Eeeejjjj BrudaNisamIsmirMirvic je napisao/la: ↑20 feb 2024, 12:56Moj Campobello, moze bit da te malo vuce nostalgija za federalnom. Kad ti 20 ljudi kaze da grijesis i objasni zasto grijesis, malo mucni glavom je.bo ga ti. Nema logike to sto pises, ne mozes biti toliko glup. Razmisli malo.
Svi te postuju cak i moji plavi forumasi
Najbolji si ovdje Bruda
Al nemoj @Campobello govorit da je glup
Super je i pametan i jako korektan
U pravu je treba npr.Vama igrat 4 puta sa Slogom a u ovoj sezoni je Vas Sloga mlatnula vec 2 puta i to u gostima i kuci
Evo objasnicu jos jednom i necu Campobella nazivati glupim, ali mozda drugi shvate ako on ne moze. Sto su bolji uslovi, klubovi i igraci, to je veci kvalitet fudbala, to je bolja i finansijerima atraktivnija liga. Ne dize se kvalitet razvodnjavanjem: nije vino bolje ako u njega dodas vode, samo ga imas vise.
Kad tvoj kub igra sa Velezom, napunite Grbavicu, hiljade ljudi vas gledaju na TV-u, sponzori jedva cekaju da uplate reklame. Isto bude i na areni Rodjeni u Vrapcicima. To ne bi bilo bas tako da igrate na nekoj neuslovnoj livadi protiv Mladosti iz Velike Obarske, ciji su jedini navijaci slucajni prolaznici. Umjesto da igrate dva puta sa Velezom dva puta protiv Maldosti, zar nije bolje cetiri puta protiv Veleza?
-
mosarajvosa83
- Kontakt:
Cirilu sam tolike komplekse nabio da mora svaki dan da me spomene,dacu ti priliku uzivo kad me toliko volis samo se javi momcino
Nije.NisamIsmirMirvic je napisao/la: ↑20 feb 2024, 13:59Umjesto da igrate dva puta sa Velezom dva puta protiv Maldosti, zar nije bolje cetiri puta protiv Veleza?
-
CampobelloDiMazara
- Kontakt:
Sve je krenulo kada sam nalozio levata jos nije prezalio ovo prskanje

MosaRajvosa ce biti relevantan samo kad se uclani u maticni klub.
MI SMO ŽELJINI ŽELJO JE NAŠ
90KA pobjednik SS foruma.
90KA pobjednik SS foruma.
- bagniadiluca
- Kontakt:
Majstore ni ovo nisam ja istraživao, copy paste s nekog portala (mislim da je reprezentacija bila).
@Devedestka - brat, legenda, MANGUP!
Husref Musemić - Babuka.
Husref Musemić - Babuka.
- tutankamon1905
- Kontakt:
Nemam protiv Nardina nista, ali mi nije nimalo drago vidit opet ovu telecu glavusu od njegovog menadzera u Zrinjskom. Taman smo ga se rijesili
Da ste mene kontaktirali imali bi boljeg napadačatutankamon1905 je napisao/la: ↑20 feb 2024, 15:22Nemam protiv Nardina nista, ali mi nije nimalo drago vidit opet ovu telecu glavusu od njegovog menadzera u Zrinjskom. Taman smo ga se rijesili
Zadnja izmjena: H8Z7, dana/u 20 feb 2024, 15:46, ukupno mijenjano 1 put.
Ne reci mi hvala to ne tražim od tebe, srce na terenu dovoljno je za mene
L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!
L'otavo re di Roma F.T.
Koja je cifra transfera?
Ne reci mi hvala to ne tražim od tebe, srce na terenu dovoljno je za mene
L'otavo re di Roma F.T.
L'otavo re di Roma F.T.
Vjeruj mi da ne znam, nigdje jos nije objavljeno koliko sam upratio. Po mom misljenju glup je potez bio prodavati Brunu, ali vidjet cemo eto.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.