Kako će iznijeti loptu kad se niko ne kreće? Aničić, Đuričković i Julardžija su organizatori, ali pošto su se gore svi posakrivali iza protivnika, mogu je samo vratiti Ilievu.HeraklitMracni je napisao/la: ↑21 feb 2024, 17:17Mislim da je ovo prvi put da imamo stopere koji ne znaju iznijeti loptu i sa tim otvoriti sredini prostor , nekako mi tromo izgledaju …
FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- GalileoGalilei
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
-
- Kontakt:
Sta ce nam stoper
Daj jos 5 veznjaka,po mogucnosti da nijedan nije ono sto nam treba i da se dovedu samo zbog klupe da ne ulaze nikako
Daj jos 5 veznjaka,po mogucnosti da nijedan nije ono sto nam treba i da se dovedu samo zbog klupe da ne ulaze nikako
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
-
- Kontakt:
Pa Penarandin sebicluk se opravdava time da zeli dati gol, kao da Hasic, Renan ili Hamza ne zele.bordobijeli je napisao/la: ↑21 feb 2024, 12:09Posebno se odnosi na ofanzivni trojac Penaranda, Renan, Hasic. Gotovo da ne suradjuju na terenu, od derbya koji je davno bio ne sjecam se utakmice da su nesto iskreirali a na to sve nema ni energije ni borbe. A od koga ocekivati nesto ako ne od njih trojice ?Pantelija je napisao/la: ↑21 feb 2024, 10:02Problem ekipe nije u kvalitetu igraca nego u odnosu prema igri, nedostatak timskog duha, nema energije na terenu, medju njima. Mozete raspravljati o taktici i igracima do jutra, ima mjesta to, ali je problem sto mi imamo ekipu ali nemamo tim, nismo uspjeli stvoriti jedinstvo u ekipi
To se vidi odmah, moguce da je problem u tome. Da ima mnogo stranaca i da vecina igraca vole igrati individualno fudbal kao hasic (bar zna), pena, ziljkic itd...
Lik je poprilicno sebican, eventualno saradjuje s Renanom na terenu, ostalo Bgm slabo.
Zašto da oni iznose loptu kad u ekioi uvijek imaš dva defanzivna vezna zadužena za to.HeraklitMracni je napisao/la: ↑21 feb 2024, 17:17Mislim da je ovo prvi put da imamo stopere koji ne znaju iznijeti loptu i sa tim otvoriti sredini prostor , nekako mi tromo izgledaju …
Sad si imao primjer Đuričkoviča koji je iznio loptu i pogrešan pass i odma smo primili gol iz tog kontranapada, bekovi su visoko i nema tu stranu ko da zatvori ako si gleddao mogao si vidjeti.
U timu gdje imaš dva DM stoperi nemaju šta da rade na protivničkoj polovini pa čak i njihovi passovi ne trebaju da isu preko pola terena.
Čovjek nije slobodan dok sve ne izgubi.
Ali kakva reakcija Beganovica kod prvog gola, pa ono se ne radi u pionirima.
Drugi gol amaterska greska Djurickovica. Nije tvoje da ides s loptom preko centra, da ti nesto organizujes...
Anicic i Djurickovic su najsporiji stoperski par u ligi i ne bi trebali igrati zajedno. Chinedu ih je zaobilazio k'o cunjeve, sta bi im tek radio ozbiljniji igrac
Drugi gol amaterska greska Djurickovica. Nije tvoje da ides s loptom preko centra, da ti nesto organizujes...
Anicic i Djurickovic su najsporiji stoperski par u ligi i ne bi trebali igrati zajedno. Chinedu ih je zaobilazio k'o cunjeve, sta bi im tek radio ozbiljniji igrac
pa nije ni renan cvječka... Hasic od ovog trojca najvise pokusava odigrati nesto s drugima
renan je do sada imao dosta situacija gdje je sutirao iz losih pozicija a imao igrace u idealnim pozicijama (tipa protiv Borca)
o peni da ne pricam, uvijek krece sam
Nisam htio pisati ovo, meni je Djurickovic jako nezgrapan s loptom i posebno me iznenadi kad procitam da bi ga neko na zadnjeg veznogMadafaka je napisao/la: ↑21 feb 2024, 18:28Ali kakva reakcija Beganovica kod prvog gola, pa ono se ne radi u pionirima.

Uz to on i anicic su spori i jedino gdje se snalaze jeste kada stojimo u bloku, tu su dobri
ali u tim situacijama su dobri i mnogi drugi stoperi... danaas su najskuplji stoperi koji znaju lopte i imaju neku brzinu
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Bgm, u pravu si za sve ovoPantelija je napisao/la: ↑21 feb 2024, 18:33pa nije ni renan cvječka... Hasic od ovog trojca najvise pokusava odigrati nesto s drugima
renan je do sada imao dosta situacija gdje je sutirao iz losih pozicija a imao igrace u idealnim pozicijama (tipa protiv Borca)
o peni da ne pricam, uvijek krece sam
Nisam htio pisati ovo, meni je Djurickovic jako nezgrapan s loptom i posebno me iznenadi kad procitam da bi ga neko na zadnjeg veznogMadafaka je napisao/la: ↑21 feb 2024, 18:28Ali kakva reakcija Beganovica kod prvog gola, pa ono se ne radi u pionirima.
Anicic i Djurickovic su najsporiji stoperski par u ligi i ne bi trebali igrati zajedno. Chinedu ih je zaobilazio k'o cunjeve, sta bi im tek radio ozbiljniji igrac![]()
Uz to on i anicic su spori i jedino gdje se snalaze jeste kada stojimo u bloku, tu su dobri
ali u tim situacijama su dobri i mnogi drugi stoperi... danaas su najskuplji stoperi koji znaju lopte i imaju neku brzinu

Dok god imamo tendenciju i ocekivanja da nam stoperi grade igru, znaci da nam je vezni redu u qurcu.
- FKS -
- NisamIsmirMirvic
- Kontakt:
Da je neko rekao nakon Europe da dolazi dokazano fudbalsko ime kao SD i mlad, moderan trener koji je vodio Rijeku i Maribor, 95% nas bi pitalo gdje da potpise
Imali su slobodu da izaberu sebi igrace, dobili budzet i uslove kakve drugi u ovoj ligi mogu sanjati. Ja mislim da ima dosta individualnog kvaliteta u ekipi, ali fali balansa i ocito da puno toga ne stima, jer igre nema i napredak se ne vidi, cak izgledamo gore nego prije par mjeseci.
O tome da li ovi igraci vrijede koliko su placeni i da li su se za isti (ili manji) novac mogli dovesti bolji se da polemisati. Ionako nema opcije nego pustiti da rade i nadati se najboljem.

Imali su slobodu da izaberu sebi igrace, dobili budzet i uslove kakve drugi u ovoj ligi mogu sanjati. Ja mislim da ima dosta individualnog kvaliteta u ekipi, ali fali balansa i ocito da puno toga ne stima, jer igre nema i napredak se ne vidi, cak izgledamo gore nego prije par mjeseci.
O tome da li ovi igraci vrijede koliko su placeni i da li su se za isti (ili manji) novac mogli dovesti bolji se da polemisati. Ionako nema opcije nego pustiti da rade i nadati se najboljem.
Ti si naš adut

A kaj ti bum rekel, stari, danas kad je sve to jučer znam dvije stvari. Jedna je da postoji grad u kojem sam legenda, a druga da ne kitim zagorske tamburaše ako ne znaju odsvirati „Da ga hoće zabit Matko, joj nano, nanice“.
Najveca prevara je to da je nasa igra odkako je rozman tu goli ****.. jedina dva boda koja smo izgubili u prvom djelu je od borca sve ostale uzeli.
Kazu cim prodju rajlovac skinu gace,
Pobjedili tc igman posusje nerjeseno sa goskom borcem
Izgubili od doboja zasluzeno bili losi
Izgubili od ubica bili smo bolji svih 90 min
Izgubili od zrinjskog utakmica bila bara bara zrinjski dao 2 gola na ivici regularnosti al eto da su bili bolji za go ok
Velez ok poraz za jedan go razlike
Ok poraz od sb jeste neukusam al cinjenica je da smo primili go u najtezem trenutku iz pozicije gdje se niko nemoze okruvut NIT JE IKO KRIV ZA ONU VRSTU GOLA.
Mi da smo dali onakav go u 50-55 min bilo kojoj ekipi u pl sve ijednu ekipu dobili sa 2+ gola..
Dali je igra anemicna jeste dali onoj igru trebaju onakva sva gola da da kao sto je dao borac treba, dali treba vremena sa se krdzalic mehmedovic matunovic kapetanovic uklope izbore za minutazu po kvalitetu koju zasluzuju treba..
Da i onda se pocne spinovat jedan sut u 88 min da i dao si go a kad je fedja bio i imali 10+ suteva **** suteve itd itd. Uvjek se spinuje i trazi ta druga strana..
Nemoze bit uvjek do trenera.
Hz trebaju otic na istok pratit koji su to likovi ko taksista posle utakmice reci zadnje upozorenje ako nemozes normalno zvuzdat aplaudirat ostani kuci u suprotnom batine
Kazu cim prodju rajlovac skinu gace,
Pobjedili tc igman posusje nerjeseno sa goskom borcem
Izgubili od doboja zasluzeno bili losi
Izgubili od ubica bili smo bolji svih 90 min
Izgubili od zrinjskog utakmica bila bara bara zrinjski dao 2 gola na ivici regularnosti al eto da su bili bolji za go ok
Velez ok poraz za jedan go razlike
Ok poraz od sb jeste neukusam al cinjenica je da smo primili go u najtezem trenutku iz pozicije gdje se niko nemoze okruvut NIT JE IKO KRIV ZA ONU VRSTU GOLA.
Mi da smo dali onakav go u 50-55 min bilo kojoj ekipi u pl sve ijednu ekipu dobili sa 2+ gola..
Dali je igra anemicna jeste dali onoj igru trebaju onakva sva gola da da kao sto je dao borac treba, dali treba vremena sa se krdzalic mehmedovic matunovic kapetanovic uklope izbore za minutazu po kvalitetu koju zasluzuju treba..
Da i onda se pocne spinovat jedan sut u 88 min da i dao si go a kad je fedja bio i imali 10+ suteva **** suteve itd itd. Uvjek se spinuje i trazi ta druga strana..
Nemoze bit uvjek do trenera.
Hz trebaju otic na istok pratit koji su to likovi ko taksista posle utakmice reci zadnje upozorenje ako nemozes normalno zvuzdat aplaudirat ostani kuci u suprotnom batine
-
- Kontakt:
Nisam sve citao nakon debakla u nedjelju pa ne znam je li neko pisao. Ono je katastrofa prije utakmice kakva je guzva kod kupovine ulaznica iza istoka. Ja kad sam prolazio bilo je ispred kontejnera 500 ljudi u redu. Ali to se i ne moze nazvati redom, ono je krkljanac
Sad je odjednom do stopera. Problem je u veznoj liniji i ni u cemu drugom.GalileoGalilei je napisao/la: ↑21 feb 2024, 17:21Kako će iznijeti loptu kad se niko ne kreće? Aničić, Đuričković i Julardžija su organizatori, ali pošto su se gore svi posakrivali iza protivnika, mogu je samo vratiti Ilievu.HeraklitMracni je napisao/la: ↑21 feb 2024, 17:17Mislim da je ovo prvi put da imamo stopere koji ne znaju iznijeti loptu i sa tim otvoriti sredini prostor , nekako mi tromo izgledaju …
FK SARAJEVO
Titula: ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
Kup: ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
Titula: ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
Kup: ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
- GalileoGalilei
- Kontakt:
Da je loša organizacija, to stoji. Da je narod zadrt i zaostao u pečinskom dobu i to stoji. Ljudi uveli opciju da uzmeš online kartu za par minuta, oni dođu i kao klocevi čekaju pola sata u redu. Lik na zapadu ulazi u 20 minuti i psuje, a garant je sjedio negdje na pivi i čekao 5 do 12 da uđe.Tatamata1946 je napisao/la: ↑21 feb 2024, 19:31Nisam sve citao nakon debakla u nedjelju pa ne znam je li neko pisao. Ono je katastrofa prije utakmice kakva je guzva kod kupovine ulaznica iza istoka. Ja kad sam prolazio bilo je ispred kontejnera 500 ljudi u redu. Ali to se i ne moze nazvati redom, ono je krkljanac
-
- Kontakt:
Hajde ne mudruj majketi, evo ja sam òko sat vremena bio u redu za karte, usao u 15. minutu utakmice. Ono je blamaza da jedan levat sjedi, ko Gustav iz crtanog jbt, jos mu samo fali casa sa vinom da umace prst, spor zivotom, vamo hiljadu ljudi ceka kartu. Obicno svratim u klub po karte u petak al sam bio los i nisam radio. Jedva se dovukao na utakmicu, ni na kraj pameti da pogledam online i ko levat sat vremena u redu. Ako nismo u stanju poslati u onaj kontejner bar dva covjeka da rade, jbg onda!!!!GalileoGalilei je napisao/la: ↑21 feb 2024, 19:58Da je loša organizacija, to stoji. Da je narod zadrt i zaostao u pečinskom dobu i to stoji. Ljudi uveli opciju da uzmeš online kartu za par minuta, oni dođu i kao klocevi čekaju pola sata u redu. Lik na zapadu ulazi u 20 minuti i psuje, a garant je sjedio negdje na pivi i čekao 5 do 12 da uđe.Tatamata1946 je napisao/la: ↑21 feb 2024, 19:31Nisam sve citao nakon debakla u nedjelju pa ne znam je li neko pisao. Ono je katastrofa prije utakmice kakva je guzva kod kupovine ulaznica iza istoka. Ja kad sam prolazio bilo je ispred kontejnera 500 ljudi u redu. Ali to se i ne moze nazvati redom, ono je krkljanac
U novi boj ...
- GalileoGalilei
- Kontakt:
Ne mudrujem ja, to ti je činjenica. Svaki put je tako i raja opet nije došla tobe. Sjećam se početka sezone s Dudićem, čini mi se da smo s Posušjem igrali, to je milion ljudi ispred stadiona.hz033 je napisao/la: ↑21 feb 2024, 20:13Hajde ne mudruj majketi, evo ja sam òko sat vremena bio u redu za karte, usao u 15. minutu utakmice. Ono je blamaza da jedan levat sjedi, ko Gustav iz crtanog jbt, jos mu samo fali casa sa vinom da umace prst, spor zivotom, vamo hiljadu ljudi ceka kartu. Obicno svratim u klub po karte u petak al sam bio los i nisam radio. Jedva se dovukao na utakmicu, ni na kraj pameti da pogledam online i ko levat sat vremena u redu. Ako nismo u stanju poslati u onaj kontejner bar dva covjeka da rade, jbg onda!!!!GalileoGalilei je napisao/la: ↑21 feb 2024, 19:58Da je loša organizacija, to stoji. Da je narod zadrt i zaostao u pečinskom dobu i to stoji. Ljudi uveli opciju da uzmeš online kartu za par minuta, oni dođu i kao klocevi čekaju pola sata u redu. Lik na zapadu ulazi u 20 minuti i psuje, a garant je sjedio negdje na pivi i čekao 5 do 12 da uđe.Tatamata1946 je napisao/la: ↑21 feb 2024, 19:31Nisam sve citao nakon debakla u nedjelju pa ne znam je li neko pisao. Ono je katastrofa prije utakmice kakva je guzva kod kupovine ulaznica iza istoka. Ja kad sam prolazio bilo je ispred kontejnera 500 ljudi u redu. Ali to se i ne moze nazvati redom, ono je krkljanac
Opet kažem, preloša organizacija i to je minus, ali ljudi ti dali opciju da uzmeš online kartu uz kaficu, skineš na mobitel pdf i kao gospodin. Jok, naš narod voli mazohizam, tako da su sami sebi krivi.
Ko ima iskustva u vezi derbija na grbavici a da nije clan HZ. Kako doci do karte?
Biti srcem vezan, u tome leži snaga..
Trenutno korisnika/ca: bhfanatic14, Hajdeee, Vanja8 i 85 gostiju.