Premijer liga BiH - aktuelno
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
Sudio je Bilbija protiv Borca zadnju u Mostaru i dobili smo 1-0.
MOSTAR 09.11.1993.NIKAD ZABORAVIT NEĆE
-
- Kontakt:
Dah modePitarsam je napisao/la: ↑22 feb 2024, 15:18Tako je sumarko,vidi se da znas u brlogu si rasto.exFighter1926 je napisao/la: ↑22 feb 2024, 14:45Auu siroke cehla pijacarke, carape zategnute do koljena,mokasine made in Fis…ovo je izgled tipicnog Amera, priznaj da si skinuo sliku s neta, jer ako nisi ovo je komedija, sramota me je za sve forumase![]()
Da te ciko malo obrazuje da posaljem dah mode u napacenu
BL i sire
Tole -LV sitnica
Pele-Loro Piana -sitnica
Cigara -Behike/Cohiba -sitnica
Zato,studiraj,analiziraj i puno spavaj da narestes Veliki.
-
- Kontakt:
Rekao sam ti brate,sace mu se brat Cirilo pridruziti,onda ce ostala elita da dodje i da vrti istu pricu ko je najgluplji i slicne djecije nebuloze. Ovaj muflon vrijedja svako malo,mene neki dan nicim izazvan jer sam pisao o BorcuNisamIsmirMirvic je napisao/la: ↑22 feb 2024, 19:52@mosarajvosa evo nam razjarenog bika, s jos vise upitnika nego jucerKud ga odvezah...

-
- Kontakt:
Nisam znao da si supakmeraklija?bagniadiluca je napisao/la: ↑22 feb 2024, 19:46Pa jesi realan?????pa jel moguće da si upravo ovo rekao? znači sve i jedan forumaš ovdje je potvrdio da je Cocalić napravio faul nad golmanom a ofsajd ni na vidiku....jel moguće da ste toliko bolesni više?????? Bog te neebo više pa dokle ????? i ebo te Četnik u prkno to zvaljavo, smećaru !

-
- Kontakt:
Mene samo zanima gdje je nodi , jel na kolacima u scc
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Tacno, s tim da je bitan kontekst. 5 kola prije kraja, a Zrinjski bjezi 14 bodova ? Ne mozes ni gore, ni dole.worchester je napisao/la: ↑22 feb 2024, 23:11Jel na toj utakmici bilo sudijskih lakrdija ali na stetu borca!?
Bas se pravite mutavi

Vidjecemo hoce li na ovoj tekmi biti lakrdija. Ja kazem da hoce, ako bude trebalo. Sokantno, znam.
Vi ste grobari BiH fudbala, sto vas ne zanima i to mi je jasno. Ujedino ste sopstveni grobari i govorite daj jos daj jos. To mi je malo nejasno. No dobro, svakom svoje.
Bilo je raznoraznih cirkusa, al ovo sto vi radite u kontinuitetu je nevidjeno. I "navijaci" to, uglavnom, podrzavaju. Cestitam. Za to treba biti kapacitet.
- Bazinga12345
- Kontakt:
Nije to ta utakmica, nego ova prije te. Tu što spominjete je sudio Bandić.
⭐ Velež Mostar ⭐
Zadnja klupa
Zadnja klupa
Bio je i faul nad golmanom i ofsajd.bagniadiluca je napisao/la: ↑22 feb 2024, 19:46Pa jesi realan?????pa jel moguće da si upravo ovo rekao? znači sve i jedan forumaš ovdje je potvrdio da je Cocalić napravio faul nad golmanom a ofsajd ni na vidiku....jel moguće da ste toliko bolesni više?????? Bog te neebo više pa dokle ????? i ebo te Četnik u prkno to zvaljavo, smećaru !
Doduse ofsajd se nije ni mogao vidjeti bez usporoneg snimka, niti su se igraci Zeljeznicara bunili.
Ma pusti ihRatoborniMrmot je napisao/la: ↑22 feb 2024, 23:16Tacno, s tim da je bitan kontekst. 5 kola prije kraja, a Zrinjski bjezi 14 bodova ? Ne mozes ni gore, ni dole.worchester je napisao/la: ↑22 feb 2024, 23:11Jel na toj utakmici bilo sudijskih lakrdija ali na stetu borca!?
Bas se pravite mutavi
Vidjecemo hoce li na ovoj tekmi biti lakrdija. Ja kazem da hoce, ako bude trebalo. Sokantno, znam.
Vi ste grobari BiH fudbala, sto vas ne zanima i to mi je jasno. Ujedino ste sopstveni grobari i govorite daj jos daj jos. To mi je malo nejasno. No dobro, svakom svoje.
Bilo je raznoraznih cirkusa, al ovo sto vi radite u kontinuitetu je nevidjeno. I "navijaci" to, uglavnom, podrzavaju. Cestitam. Za to treba biti kapacitet.
Svi znamo odakle je sudija lik bukvalno zivi u BL jbt,a koliko im ovo sve donosi dobro dovoljno govori broj publike na gradskom u BL za ekipu koja je prva je bruka za grad od 200 000 stanovnika cca.....
Da ne pricamo o tome da u startu imaju 18 bodova
Sloga 9 i Zvijezda 9
Dok se drugi namuce pa i izgube
ZELJO I SARAJEVO (2x) izgubili od Sloge,Velez remizirao,Zrinja od Zvijezde izgubio,a Borac ih kao ekspresno rijesio....igraci Sloge na obe tekme sa Borcem zdravi spremni ali im je receno da glume da je viroza...i onda se cude kad ih Farani ubiju....
Dodikova i Vicina prcija za pranje para a grad podeljen na Beogradske blizance.....cak ni lesinari se ne pitaju puno u gradu....
To se zove huk poslije golaBazinga12345 je napisao/la: ↑22 feb 2024, 23:31Nije to ta utakmica, nego ova prije te. Tu što spominjete je sudio Bandić.

Bijah uhvaćen u zamku
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja
-
- Kontakt:
Bilo je raznih lakrdija,penali su se na centru svirali its medjutim ovi su igru prekucali. Vecinu tekmi delegati,sudije,pomocnici svi iz RS,uvijek mi je bilo zao kad se sudije izivljavaju,kad nece da puste da se timovi takmice na terenu,medjutim uzivacu da gledam kad im se ovo bude vracalo,mada cisto sumnjam da ce ih bilo ko ovako ponizavat kao sto to sudije rade njihovim protivnicima. Vidite da su ljudi nepobedivi bre,suhi kvalitet.1921ljoze je napisao/la: ↑23 feb 2024, 00:03Ma pusti ihRatoborniMrmot je napisao/la: ↑22 feb 2024, 23:16Tacno, s tim da je bitan kontekst. 5 kola prije kraja, a Zrinjski bjezi 14 bodova ? Ne mozes ni gore, ni dole.worchester je napisao/la: ↑22 feb 2024, 23:11
Jel na toj utakmici bilo sudijskih lakrdija ali na stetu borca!?
Bas se pravite mutavi
Svi znamo odakle je sudija lik bukvalno zivi u BL jbt,a koliko im ovo sve donosi dobro dovoljno govori broj publike na gradskom u BL za ekipu koja je prva je bruka za grad od 200 000 stanovnika cca.....
Da ne pricamo o tome da u startu imaju 18 bodova
Sloga 9 i Zvijezda 9
Dok se drugi namuce pa i izgube
ZELJO I SARAJEVO (2x) izgubili od Sloge,Velez remizirao,Zrinja od Zvijezde izgubio,a Borac ih kao ekspresno rijesio....igraci Sloge na obe tekme sa Borcem zdravi spremni ali im je receno da glume da je viroza...i onda se cude kad ih Farani ubiju....
Dodikova i Vicina prcija za pranje para a grad podeljen na Beogradske blizance.....cak ni lesinari se ne pitaju puno u gradu....
- HordasOdMalena
- Kontakt:
Nenadyebivo.Balorda je napisao/la: ↑23 feb 2024, 00:14To se zove huk poslije golaBazinga12345 je napisao/la: ↑22 feb 2024, 23:31Nije to ta utakmica, nego ova prije te. Tu što spominjete je sudio Bandić.
![]()

"Imao sam puno bolje opcije za ljeto, za mene lično su to bili odlični uslovi, puno bolji nego sad, ali mi je želja bila da Sarajevo zaradi. Klub je to zaslužio. Koliko god igrač bio dobar, uvijek je klub taj koji gura igrača."
-
- Kontakt:
Kontam nesto sto se tema unormalila u zadnje vrijeme, kad tek sad primjetih da je @stojko popusio ban 

👉 Almedin Ziljkić - Ubica BORD mitomana i botova 😎
Dobar je. I ovaj, iako doživljaj kvare prazne tribineHordasOdMalena je napisao/la: ↑23 feb 2024, 00:41Nenadyebivo.Balorda je napisao/la: ↑23 feb 2024, 00:14To se zove huk poslije golaBazinga12345 je napisao/la: ↑22 feb 2024, 23:31Nije to ta utakmica, nego ova prije te. Tu što spominjete je sudio Bandić.
![]()
![]()

Bijah uhvaćen u zamku
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja
Nego dječice napaćena,danas je novi dan i nova nafaka.
Jučer,botovi i mitomani veoma indisponirani za chat.
Ubačen virus u
i kao i uvijek sve na ličnoj osnovi,
Ništa fudbal/aktuelnosti.
A situacija u BiH fudbalu nikad ozbiljnija i gora.
Političke kandje safatale političke prcije pod svoje.
Ali,zaludjene i bolesne tvorce mitomanije to ne tangira.
Truju medije i mladež lažima,mitovima i trolanjem.
Naravno,ima i onih po zadatku koji operiraju po raznim
Bih internet mrežama,stranicama,portalima i forumima.
Kao ovde ekipa iz Loznice sa@kontrasom -Snoopijem.
Elem,da vidimo mitomane na dijelu!
Ovo su ovi novi novokomponovani,sto su im
Porasla od kako im Trojansko magare daje političku i
neizmjernu financijsku podrsku.

Znaci Nikšić iz Konjica,ovaj debeli ministar sto Sheta po
Seher Sarajevu i livadic@cambelo-cazzo sljegli u Sarajevo i
Napali policiju u navijačkim odorama F.K.Velez ili ti:
“Tom rijetkom narodnom radošću”!
Tako mitoman pise eseje i bajke,samo sto
ne pustih.
Oooo Mak Dizdare,Neruda,Bukowski i Santicu…..
Ugodan dan želim
Jučer,botovi i mitomani veoma indisponirani za chat.
Ubačen virus u
Ništa fudbal/aktuelnosti.
A situacija u BiH fudbalu nikad ozbiljnija i gora.
Političke kandje safatale političke prcije pod svoje.
Ali,zaludjene i bolesne tvorce mitomanije to ne tangira.
Truju medije i mladež lažima,mitovima i trolanjem.
Naravno,ima i onih po zadatku koji operiraju po raznim
Bih internet mrežama,stranicama,portalima i forumima.
Kao ovde ekipa iz Loznice sa@kontrasom -Snoopijem.
Elem,da vidimo mitomane na dijelu!
Ovo su ovi novi novokomponovani,sto su im
Porasla od kako im Trojansko magare daje političku i
neizmjernu financijsku podrsku.

Znaci Nikšić iz Konjica,ovaj debeli ministar sto Sheta po
Seher Sarajevu i livadic@cambelo-cazzo sljegli u Sarajevo i
Napali policiju u navijačkim odorama F.K.Velez ili ti:
“Tom rijetkom narodnom radošću”!
Tako mitoman pise eseje i bajke,samo sto
Oooo Mak Dizdare,Neruda,Bukowski i Santicu…..
Ugodan dan želim
Mi smo Pitari,najaci smo najaci!
👉Ubica Mitomana i Botova😎
👉Ubica Mitomana i Botova😎
-
- Kontakt:
Ovo sto se desava u Sarajevu se ne moze okarakterisati vise kao navijacki sukob. Ovo su pokusaji ubistva, upadi u kuce, stanove i krađe obilježja(majice, dukserice, kape...) ispred ociju roditelja sa jedne strane. Odjavljujem se sa foruma do boljih vremena.
Pozdrav.
PS. Nadam se da će roditelji od jednog momka izaći u javnost (medije) i ispricati sta se desilo. Dezurni tuzioci su svakako kvalifikovali kao pokusaj ubistva.
Do boljih vremena.
Pozdrav.
PS. Nadam se da će roditelji od jednog momka izaći u javnost (medije) i ispricati sta se desilo. Dezurni tuzioci su svakako kvalifikovali kao pokusaj ubistva.
Do boljih vremena.
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
HordasOdMalena je napisao/la: ↑23 feb 2024, 00:41Nenadyebivo.Balorda je napisao/la: ↑23 feb 2024, 00:14To se zove huk poslije golaBazinga12345 je napisao/la: ↑22 feb 2024, 23:31Nije to ta utakmica, nego ova prije te. Tu što spominjete je sudio Bandić.
![]()
![]()

Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
-
- Kontakt:
Amko vikend akcija
KISELI KRASTAVCI 800 gr
Redovna cijena 3,30 KM
Akcijska cijena 2,50 KM
Usteda 0,80 KM
KISELI KRASTAVCI 800 gr
Redovna cijena 3,30 KM
Akcijska cijena 2,50 KM
Usteda 0,80 KM
- BetonskiMozgovi
- Kontakt:
Jel se to nešto novo desilo ili ovo od ranije?OsmaDolazi je napisao/la: ↑23 feb 2024, 08:36Ovo sto se desava u Sarajevu se ne moze okarakterisati vise kao navijacki sukob. Ovo su pokusaji ubistva, upadi u kuce, stanove i krađe obilježja(majice, dukserice, kape...) ispred ociju roditelja sa jedne strane. Odjavljujem se sa foruma do boljih vremena.
Pozdrav.
Do boljih vremena.
Trenutno korisnika/ca: Amidzaa, Balorda, Giuseppe1, legendarnadruga i 28 gostiju.