Kakva emocija jbt

Kakva emocija jbt
Sad ce pitarsam otici da kupi 3 tegle pa ce nam stavljat slike ovdje da budemo ljubomorniCampobelloDiMazara je napisao/la: ↑23 feb 2024, 09:48Amko vikend akcija
KISELI KRASTAVCI 800 gr
Redovna cijena 3,30 KM
Akcijska cijena 2,50 KM
Usteda 0,80 KM
Adnan Steta je rodjen u Mostaru, a inace su porijeklom iz Ljubinja, odakle je i pjevac Zdravko Colic a selo odakle je Cola se zove Vlahovici. Adnanov brat je sa mnom zavrsio Osnovnu skolu na Ilidzi.Pitarsam je napisao/la: ↑23 feb 2024, 07:25Nego dječice napaćena,danas je novi dan i nova nafaka.
Jučer,botovi i mitomani veoma indisponirani za chat.
Ubačen virus ui kao i uvijek sve na ličnoj osnovi,
Ništa fudbal/aktuelnosti.
A situacija u BiH fudbalu nikad ozbiljnija i gora.
Političke kandje safatale političke prcije pod svoje.
Ali,zaludjene i bolesne tvorce mitomanije to ne tangira.
Truju medije i mladež lažima,mitovima i trolanjem.
Naravno,ima i onih po zadatku koji operiraju po raznim
Bih internet mrežama,stranicama,portalima i forumima.
Kao ovde ekipa iz Loznice sa@kontrasom -Snoopijem.
Elem,da vidimo mitomane na dijelu!
Ovo su ovi novi novokomponovani,sto su im
Porasla od kako im Trojansko magare daje političku i
neizmjernu financijsku podrsku.
Znaci Nikšić iz Konjica,ovaj debeli ministar sto Sheta po
Seher Sarajevu i livadic@cambelo-cazzo sljegli u Sarajevo i
Napali policiju u navijačkim odorama F.K.Velez ili ti:
“Tom rijetkom narodnom radošću”!
Tako mitoman pise eseje i bajke,samo stone pustih.
Oooo Mak Dizdare,Neruda,Bukowski i Santicu…..
Ugodan dan želim![]()
Otkud potreba da ovakve stvari ovdje pisete, sta je s mozgomOsmaDolazi je napisao/la: ↑23 feb 2024, 08:36Ovo sto se desava u Sarajevu se ne moze okarakterisati vise kao navijacki sukob. Ovo su pokusaji ubistva, upadi u kuce, stanove i krađe obilježja(majice, dukserice, kape...) ispred ociju roditelja sa jedne strane. Odjavljujem se sa foruma do boljih vremena.
Pozdrav.
PS. Nadam se da će roditelji od jednog momka izaći u javnost (medije) i ispricati sta se desilo. Dezurni tuzioci su svakako kvalifikovali kao pokusaj ubistva.
Do boljih vremena.
Eto nek si napisao svoje misljenje i mene citirao. Aj sad razguliRatoborniMrmot je napisao/la: ↑22 feb 2024, 23:16Tacno, s tim da je bitan kontekst. 5 kola prije kraja, a Zrinjski bjezi 14 bodova ? Ne mozes ni gore, ni dole.worchester je napisao/la: ↑22 feb 2024, 23:11Jel na toj utakmici bilo sudijskih lakrdija ali na stetu borca!?
Bas se pravite mutavi
Vidjecemo hoce li na ovoj tekmi biti lakrdija. Ja kazem da hoce, ako bude trebalo. Sokantno, znam.
Vi ste grobari BiH fudbala, sto vas ne zanima i to mi je jasno. Ujedino ste sopstveni grobari i govorite daj jos daj jos. To mi je malo nejasno. No dobro, svakom svoje.
Bilo je raznoraznih cirkusa, al ovo sto vi radite u kontinuitetu je nevidjeno. I "navijaci" to, uglavnom, podrzavaju. Cestitam. Za to treba biti kapacitet.
Ovo prijatelju nije misljenje nego je realnost. To sto se vi pravite mutavi ne znaci da se nije desilo i da se ne desava. Ako me sta tjesi jeste cinjenica da cete i sebe sjebati. Sto bi ljudi za cirkus navijali bolje da navijaju za Zvezdu ili Partizan. Logika.worchester je napisao/la: ↑23 feb 2024, 11:33Eto nek si napisao svoje misljenje i mene citirao. Aj sad razguliRatoborniMrmot je napisao/la: ↑22 feb 2024, 23:16Tacno, s tim da je bitan kontekst. 5 kola prije kraja, a Zrinjski bjezi 14 bodova ? Ne mozes ni gore, ni dole.worchester je napisao/la: ↑22 feb 2024, 23:11
Jel na toj utakmici bilo sudijskih lakrdija ali na stetu borca!?
Bas se pravite mutavi
Vidjecemo hoce li na ovoj tekmi biti lakrdija. Ja kazem da hoce, ako bude trebalo. Sokantno, znam.
Vi ste grobari BiH fudbala, sto vas ne zanima i to mi je jasno. Ujedino ste sopstveni grobari i govorite daj jos daj jos. To mi je malo nejasno. No dobro, svakom svoje.
Bilo je raznoraznih cirkusa, al ovo sto vi radite u kontinuitetu je nevidjeno. I "navijaci" to, uglavnom, podrzavaju. Cestitam. Za to treba biti kapacitet.
Ne pravdamo mi ništa nego vam konstantno ukazujemo na licemjerstvo...nema gore osobine nego licemjeratvo a vi ste u tome prekucali igricu...konstantno spomjnjete neki cirkus neke neviđene stvari na našim terenima a kad objektivno pogledaš, takve čak i gore stvari, tj mnogo gore stvari se dešavaju i na drugim utakmicama, posebno kada igra Sarajevo...Napravili ste toliku medijsku hampu i prošitili je po regionu, mediji pravili članke o faulu, osuđivali sudije, pokretali inicijative, slali zapise u UEFU i šta ste postigli??? Postigli ste to da su ljudi shvatili da je to sve isforsirana priča a i pojedine novinare je stid i sramota kada vide šta radi Sarajevo, da uopšte više i komentarišu Borac....konstantno spominjete dešavanja u BL , zvezdu, partizan a pojma nemate uopšte ni šta se dešava u BL ni kakva je situacija, apsolutno samo nagađate...u BL nikada nije bilo publike na malim tekmama i to je tako, nama je prosjek 2 hiljade na malim tekmama bili prvi ili zadnji, a sa druge strane na velikim tekmama punimo stadion, evo srijeda će pokazati...RatoborniMrmot je napisao/la: ↑23 feb 2024, 11:46Ovo prijatelju nije misljenje nego je realnost. To sto se vi pravite mutavi ne znaci da se nije desilo i da se ne desava. Ako me sta tjesi jeste cinjenica da cete i sebe sjebati. Sto bi ljudi za cirkus navijali bolje da navijaju za Zvezdu ili Partizan. Logika.worchester je napisao/la: ↑23 feb 2024, 11:33Eto nek si napisao svoje misljenje i mene citirao. Aj sad razguliRatoborniMrmot je napisao/la: ↑22 feb 2024, 23:16
Tacno, s tim da je bitan kontekst. 5 kola prije kraja, a Zrinjski bjezi 14 bodova ? Ne mozes ni gore, ni dole.
Bas se pravite mutavi
I ne, nije u pitanju nacionalna osnova, pogledaj hercegovacke Jevreje, ljudi prekucali i zasluzeno uzeli titule. To im apsolutno niko ne spori. Vi s druge strane sto se tice ljudske osnove i obraza dokazujete da ste na niskim granama, vecina barem, cim pravdate ovaj cirkus.
bagniadiluca je napisao/la: ↑23 feb 2024, 13:38Ne pravdamo mi ništa nego vam konstantno ukazujemo na licemjerstvo...nema gore osobine nego licemjeratvo a vi ste u tome prekucali igricu...konstantno spomjnjete neki cirkus neke neviđene stvari na našim terenima a kad objektivno pogledaš, takve čak i gore stvari, tj mnogo gore stvari se dešavaju i na drugim utakmicama, posebno kada igra Sarajevo...Napravili ste toliku medijsku hampu i prošitili je po regionu, mediji pravili članke o faulu, osuđivali sudije, pokretali inicijative, slali zapise u UEFU i šta ste postigli??? Postigli ste to da su ljudi shvatili da je to sve isforsirana priča a i pojedine novinare je stid i sramota kada vide šta radi Sarajevo, da uopšte više i komentarišu Borac....konstantno spominjete dešavanja u BL , zvezdu, partizan a pojma nemate uopšte ni šta se dešava u BL ni kakva je situacija, apsolutno samo nagađate...u BL nikada nije bilo publike na malim tekmama i to je tako, nama je prosjek 2 hiljade na malim tekmama bili prvi ili zadnji, a sa druge strane na velikim tekmama punimo stadion, evo srijeda će pokazati...RatoborniMrmot je napisao/la: ↑23 feb 2024, 11:46Ovo prijatelju nije misljenje nego je realnost. To sto se vi pravite mutavi ne znaci da se nije desilo i da se ne desava. Ako me sta tjesi jeste cinjenica da cete i sebe sjebati. Sto bi ljudi za cirkus navijali bolje da navijaju za Zvezdu ili Partizan. Logika.worchester je napisao/la: ↑23 feb 2024, 11:33
Eto nek si napisao svoje misljenje i mene citirao. Aj sad razguli
I ne, nije u pitanju nacionalna osnova, pogledaj hercegovacke Jevreje, ljudi prekucali i zasluzeno uzeli titule. To im apsolutno niko ne spori. Vi s druge strane sto se tice ljudske osnove i obraza dokazujete da ste na niskim granama, vecina barem, cim pravdate ovaj cirkus.
Velikim tekmama hahahhapunite kad vam dodju Zeljo i Sa jer ste nacionalisiti pa mrzite i onda se pojavite i tu sve pokazete......budi realan,vama se navlaci bas pa sjeti se Posusja kuci kad je Halkic iz Sane sudiio i navlscenja,zuti kartoni,kolo prije tekme sa borcem svaka ekipa se kartonira do maksimuma......a sto se tice scene i te kako se zna da Delije diraju Lesinare.....2022 kad ie borac igrao domace u novom gradu l,lesevi su nosili samo jedan mali trans,prvo se bojali kupresa jos a drugo delija malo diralebagniadiluca je napisao/la: ↑23 feb 2024, 13:38Ne pravdamo mi ništa nego vam konstantno ukazujemo na licemjerstvo...nema gore osobine nego licemjeratvo a vi ste u tome prekucali igricu...konstantno spomjnjete neki cirkus neke neviđene stvari na našim terenima a kad objektivno pogledaš, takve čak i gore stvari, tj mnogo gore stvari se dešavaju i na drugim utakmicama, posebno kada igra Sarajevo...Napravili ste toliku medijsku hampu i prošitili je po regionu, mediji pravili članke o faulu, osuđivali sudije, pokretali inicijative, slali zapise u UEFU i šta ste postigli??? Postigli ste to da su ljudi shvatili da je to sve isforsirana priča a i pojedine novinare je stid i sramota kada vide šta radi Sarajevo, da uopšte više i komentarišu Borac....konstantno spominjete dešavanja u BL , zvezdu, partizan a pojma nemate uopšte ni šta se dešava u BL ni kakva je situacija, apsolutno samo nagađate...u BL nikada nije bilo publike na malim tekmama i to je tako, nama je prosjek 2 hiljade na malim tekmama bili prvi ili zadnji, a sa druge strane na velikim tekmama punimo stadion, evo srijeda će pokazati...RatoborniMrmot je napisao/la: ↑23 feb 2024, 11:46Ovo prijatelju nije misljenje nego je realnost. To sto se vi pravite mutavi ne znaci da se nije desilo i da se ne desava. Ako me sta tjesi jeste cinjenica da cete i sebe sjebati. Sto bi ljudi za cirkus navijali bolje da navijaju za Zvezdu ili Partizan. Logika.worchester je napisao/la: ↑23 feb 2024, 11:33
Eto nek si napisao svoje misljenje i mene citirao. Aj sad razguli
Sto Velez nije iskartoniran do maksimuma za vikend?1921ljoze je napisao/la: ↑23 feb 2024, 16:28Velikim tekmama hahahhapunite kad vam dodju Zeljo i Sa jer ste nacionalisiti pa mrzite i onda se pojavite i tu sve pokazete......budi realan,vama se navlaci bas pa sjeti se Posusja kuci kad je Halkic iz Sane sudiio i navlscenja,zuti kartoni,kolo prije tekme sa borcem svaka ekipa se kartonira do maksimuma......a sto se tice scene i te kako se zna da Delije diraju Lesinare.....2022 kad ie borac igrao domace u novom gradu l,lesevi su nosili samo jedan mali trans,prvo se bojali kupresa jos a drugo delija malo dirale
Vicina i dodikova ste igracka al necete dugo jbg
Nek pogleda podcaste sa igracima iz HNL koji su igrali ovu ligu sta smo postigli i sta isti pricaju za Bojac,Dodika i Vicu i sudjenje,nesto nisam vidio da spominju Sarajevo1921ljoze je napisao/la: ↑23 feb 2024, 16:28Velikim tekmama hahahhapunite kad vam dodju Zeljo i Sa jer ste nacionalisiti pa mrzite i onda se pojavite i tu sve pokazete......budi realan,vama se navlaci bas pa sjeti se Posusja kuci kad je Halkic iz Sane sudiio i navlscenja,zuti kartoni,kolo prije tekme sa borcem svaka ekipa se kartonira do maksimuma......a sto se tice scene i te kako se zna da Delije diraju Lesinare.....2022 kad ie borac igrao domace u novom gradu l,lesevi su nosili samo jedan mali trans,prvo se bojali kupresa jos a drugo delija malo diralebagniadiluca je napisao/la: ↑23 feb 2024, 13:38Ne pravdamo mi ništa nego vam konstantno ukazujemo na licemjerstvo...nema gore osobine nego licemjeratvo a vi ste u tome prekucali igricu...konstantno spomjnjete neki cirkus neke neviđene stvari na našim terenima a kad objektivno pogledaš, takve čak i gore stvari, tj mnogo gore stvari se dešavaju i na drugim utakmicama, posebno kada igra Sarajevo...Napravili ste toliku medijsku hampu i prošitili je po regionu, mediji pravili članke o faulu, osuđivali sudije, pokretali inicijative, slali zapise u UEFU i šta ste postigli??? Postigli ste to da su ljudi shvatili da je to sve isforsirana priča a i pojedine novinare je stid i sramota kada vide šta radi Sarajevo, da uopšte više i komentarišu Borac....konstantno spominjete dešavanja u BL , zvezdu, partizan a pojma nemate uopšte ni šta se dešava u BL ni kakva je situacija, apsolutno samo nagađate...u BL nikada nije bilo publike na malim tekmama i to je tako, nama je prosjek 2 hiljade na malim tekmama bili prvi ili zadnji, a sa druge strane na velikim tekmama punimo stadion, evo srijeda će pokazati...RatoborniMrmot je napisao/la: ↑23 feb 2024, 11:46
Ovo prijatelju nije misljenje nego je realnost. To sto se vi pravite mutavi ne znaci da se nije desilo i da se ne desava. Ako me sta tjesi jeste cinjenica da cete i sebe sjebati. Sto bi ljudi za cirkus navijali bolje da navijaju za Zvezdu ili Partizan. Logika.
Vicina i dodikova ste igracka al necete dugo jbg
Vrlo važno je ovo,, želio sam igrati " ako je istina da su ga htjeli Sarajevo i Zrinjski, vjerovatno je znao da će biti rezerva.BigZlatan je napisao/la: ↑23 feb 2024, 17:16Karić za ****: "Zbog Želje sam odbio Zrinjski i Sarajevo"
“Nakon što sam raskinuo ugovor sa Lokomotivom kao i svaki igrač želio sam igrati. Imao sam dosta ponuda u Premijer ligi BiH od Zrinjskog, Sarajeva, dva kluba iz Slovenije… Mislim da sam na kraju izabrao pravu opciju, a to je Željezničar
Velika je konkurencija u Sarajevu, dovoljno govori cinjenica da jedan Vrančić nema mjesta u atomskom veznom redu bordo klubafks74 je napisao/la: ↑23 feb 2024, 17:46Vrlo važno je ovo,, želio sam igrati " ako je istina da su ga htjeli Sarajevo i Zrinjski, vjerovatno je znao da će biti rezerva.BigZlatan je napisao/la: ↑23 feb 2024, 17:16Karić za ****: "Zbog Želje sam odbio Zrinjski i Sarajevo"
“Nakon što sam raskinuo ugovor sa Lokomotivom kao i svaki igrač želio sam igrati. Imao sam dosta ponuda u Premijer ligi BiH od Zrinjskog, Sarajeva, dva kluba iz Slovenije… Mislim da sam na kraju izabrao pravu opciju, a to je Željezničar
U kakvom su stanju zadnji put došli, vjerujem da je i njima drago što ne mogu na gostovanje.