English Premier League
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
Re: English Premier League
I found freedom. Losing all hope was freedom.
“Once you overcome the one-inch tall barrier of subtitles, you will be introduced to so many more amazing films.”
“Once you overcome the one-inch tall barrier of subtitles, you will be introduced to so many more amazing films.”
Pa i nije, samo je dijete
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
- QUARTERBACK
- Kontakt:
sjecal se ko onog malog kikija kristijana isto ovako pravio milion profila i javljo se privatno ljudima a ima tome i 9-10 godina
Chelsea have heard that Harry Kane is not happy at Bayern Munich and could be tempted to return to the Premier League. The Blues would be prepared to match the £82m fee paid to sign him from Tottenham Hotspur last year. (Football Insider) #PremierFootball #Chelsea
Niko kao Radnički Soda!!!!!!
Pa ako tako gledam, u ovom momentu puno vecu napetost osjetim kad igraju City i Leverpool na trebinama nego Liverpool i Arsenal. Neka iskra u jednoj utakmici koja uzburka sve se desi ponekad i kad igra Liverpool prtiv Stoke ili nekog tamo desetog, ali to je jedan mec. 2000tih sam pratio gotovo svaku utakmicu i bas sam bio fanatik za fudbalom, i znam da su bile uvijek posebne pripreme i ocekivanja za utakmice United vs Liverpool ili United vs Arsenal, pa poslije i Chelsea va Arsenal ili United vs Chelsea, ali nekako taj derbi Arsenal vs Liverpool se ni medijski a ni medju rajom nije iscekivao i nije prije utakmice se neki naboj osjecao, spremao gdje ce se gledati i sta sve ne, pa mozda taj moj subjektivni dozivljaj tog dogadjaja tu utakmicu ne svrstava u top derbije.Fuerza je napisao/la: ↑22 feb 2024, 12:22Kako ne vidiš, a kad je Mane udario Tierneya laktom? Prošle sezone je baš bilo napeto na Anfieldu npr. iz te napetosti je Liverpool i došao do boda.Sport90 je napisao/la: ↑22 feb 2024, 10:32Nisam znao, cak i kad igraju medjusobno ne vidim taj naboj u utakmici, medju igracima, na trbinama medju navijacima - ne dolazi mi osjecaj da je rijec o nekom rivalstvu - dok recimo kad igraju protiv Evertona ili Uniteda bas je sve nabrijano na max level, tacno ispred TV mozes osjetiti tu nabrijanost.
Naravno da su United i Everton glavni rivali, ali kad se igra protiv Arsenala to nije još jedna utakmica nego derbi.
Što se tiče Chelsea recimo sa njima je Liverpool veći rival u Evropi nego u Engleskoj, tamo su se često susretali 2000tih godina.
cautinho tako nestoQUARTERBACK je napisao/la: ↑22 feb 2024, 22:00sjecal se ko onog malog kikija kristijana isto ovako pravio milion profila i javljo se privatno ljudima a ima tome i 9-10 godina
- VivaLaStella
- Kontakt:
Osjeti napetost na tribinama
daj i meni te gudre malo
Nego doma sjednem, dignem regler, voterpajp i brning rege
L'art pour l'art.
SS.ba liga | ⚫🔴 Mislish United #17
L'art pour l'art.
Da li bi druženje bilo eksplozivno?nerkolfc je napisao/la: ↑22 feb 2024, 20:05Auh da sjedim uzivo s nekim ko navija za Boston i United, to bi bio doživljajrio_Ferdy88 je napisao/la: ↑22 feb 2024, 19:06Evo me, i ovako i uzivo ako treba, za pomoci i popricati uvijek tu![]()
1992, 2006, 2009, 2011, 2015 🏆
- QUARTERBACK
- Kontakt:
jest jest hahahah al to je jedan veliki gospodin za cipiripija ocigledno, nove generacije ne prezaju ni od cegaMElloo je napisao/la: ↑23 feb 2024, 11:10cautinho tako nestoQUARTERBACK je napisao/la: ↑22 feb 2024, 22:00sjecal se ko onog malog kikija kristijana isto ovako pravio milion profila i javljo se privatno ljudima a ima tome i 9-10 godina![]()
cuj javio mu se sestri dan te yebo cega se lik dosjetio
Nisi dobro skont'o, javio se preko sestrinog profila marsaluQUARTERBACK je napisao/la: ↑23 feb 2024, 13:11cuj javio mu se sestri dan te yebo cega se lik dosjetio
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
- QUARTERBACK
- Kontakt:
hahahaha e budale majko draga, mogu mislit kakav je meltdown dozivio brat od momenta kad je vidio pristiglu poruku do citanja iste 
ja nevjerujem i daljeQUARTERBACK je napisao/la: ↑23 feb 2024, 13:11jest jest hahahah al to je jedan veliki gospodin za cipiripija ocigledno, nove generacije ne prezaju ni od cegaMElloo je napisao/la: ↑23 feb 2024, 11:10cautinho tako nestoQUARTERBACK je napisao/la: ↑22 feb 2024, 22:00sjecal se ko onog malog kikija kristijana isto ovako pravio milion profila i javljo se privatno ljudima a ima tome i 9-10 godina![]()
![]()
mogo je marshal bilo kakav razgovor kopirati onako
nemofuce da je to cipiripi bijo
Forumu fali brat BluesForever. Sjecam se da smo ga zamalo na topnicku stranu preveli 
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
- VivaLaStella
- Kontakt:
sto kopiras chapmana s tim pisanjem matere tiZaniolo je napisao/la: ↑23 feb 2024, 13:58ja nevjerujem i daljeQUARTERBACK je napisao/la: ↑23 feb 2024, 13:11jest jest hahahah al to je jedan veliki gospodin za cipiripija ocigledno, nove generacije ne prezaju ni od cega![]()
Nego doma sjednem, dignem regler, voterpajp i brning rege
L'art pour l'art.
L'art pour l'art.
sto ga kopiramVivaLaStella je napisao/la: ↑23 feb 2024, 14:04sto kopiras chapmana s tim pisanjem matere tiZaniolo je napisao/la: ↑23 feb 2024, 13:58ja nevjerujem i daljeQUARTERBACK je napisao/la: ↑23 feb 2024, 13:11
jest jest hahahah al to je jedan veliki gospodin za cipiripija ocigledno, nove generacije ne prezaju ni od cega![]()
neznam ni ko je doticni
sta ti mislis o prevari marshala i direktnom omazovalavanju cipija
Jedna od legendarnijih noći je bilo radjanje Bluzzersa.
Udružili se Topnik, Unitedovac i Scouser da yebu @Bluesa.
Jest da smo svi na kraju popili banove, al' je vrijedilo.
Ima jedan klub, jedan tim, s tradicijom jakom, čiji verni navijači su povezani znakom.
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!
"Kako se lopta nije odbila u zemlju ako ga je pogodila u ruku!?"
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!
Joj pa nije forum najbitnija stvar na svijetu. Vi ko navijaci kad im se zabrani pristup dolaska na stadion radi nereda koje su radili, pa onda padnu u depru i sruse im se snovi. Imam jednog frenda kaj je bio u BBB i zivot mu je postao top nakon sto vise ne smije pogledati niti jednu tekmu uzivo bilo gdje po Europi
. Eto samo utjeha za decke kaj misle ak su tu ispali jazavci i bili potjerani da im nebu islo negdje gdje je prisutan pravi zivot. Ko da se isto niste zblamirali negdje pred nekom zenskom nekada i kaj zivot ide dalje, ne brinite bit ce jos blamiranja 
ARSENAL4ever
O čemu ovaj lik drobi 
Ima jedan klub, jedan tim, s tradicijom jakom, čiji verni navijači su povezani znakom.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.