a garza?
Kvalifikacije za EUROBASKET 2025
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,nerminh74
Re: Kvalifikacije za EUROBASKET 2025
On jeste naturalizovani. Radi se da i njemu skinu.
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Ovo sto igraju Francuska i Hrvatska, mislim da ce nam i jedni i drugi **** znanje...
-
- Kontakt:
Neozbiljno je sto nisu nasli pleja koji moze i poentirati, jer ovsko nemas neke sanse. Ovo vise izgleda da su upisali poraze i ispadanje unaprijed.
Pa nisu nesto specijalno. Hrvatska ima jedno 6 ofanzivnih skokova, od toga 0 poena ja mislim. Zasad bezveze kosarka.
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Zašto se nije pokušalo sa dovođenjem Garze za ovo okupljanje.. Ionako igra G ligu.
Do novembra naći pleja crnca. S tim se možemo nositi sa Hrvatima bez problema.
Nije efikasna i lijepa kosarka, ali mi ne mozemo pratiti ni 30% intenziteta kojeg igraju i jedni i drugi...
Hrvati iznenadjujuce solidno pariraju Francuzima...
Bilo koja od ove 2 reprezentacije sa ovim ritmom koji pokazuju veceras i samo malo raspolozenijim suterima ce nas pomest...
Aziz veceras rece rijetko pametnu rijec, ako budemo protiv Francuske imali samo 2 lose minute najebali smo k'o zuti...
I jedni i drugi, skacu, trce, lete po terenu...preuzimaju u odbrani - na taj intenzitet mislim...
Efikasnost je slaba, zato kazem...sa ovim ritmom i nesto raspolozenijim scorerima, mislim da cemo najebati...
Ova nasa utakmica protiv Kipra izgleda k'o kamilica ispred ove...iako ninova nije nesto posebno...
Ma znam, ali dzaba sve bez efikasnosti kad ni jedni ni drugi nemaju neke aman skorere, niti sutere. Klasino rudarenje za svaki kos.Vaya je napisao/la: ↑23 feb 2024, 21:11I jedni i drugi, skacu, trce, lete po terenu...preuzimaju u odbrani - na taj intenzitet mislim...
Efikasnost je slaba, zato kazem...sa ovim ritmom i nesto raspolozenijim scorerima, mislim da cemo najebati...
Ova nasa utakmica protiv Kipra izgleda k'o kamilica ispred ove...iako ninova nije nesto posebno...
Problem je samo sto smo mi s ovim trenutnim sastavom neka poluprofesionalna ekipa.

https://www.euroleaguebasketball.net/eu ... rs/008829/Ghuraba je napisao/la: ↑23 feb 2024, 20:38Makedonci imaju dva Amerikanca (jedan plej, drugi centar) i biraju ih prema protivniku, ali i u zavisnosti od Dimitrijevicevog zdravstvenog stanja. Mi imamo Robersona od 40 godina i ni ne pomisljamo angazovati nikog dugog. Brat Bekir se oslanja na Kondica i Atica.![]()
Imamo i mi 2, Peters ima naše državljanstvo, stoji i na zvaničnim stranicama Eurolige,na osnovu njega i igra u Olmpijakosu.Mirza mu ga sredio kad je igrao u "mirzinoj" Baskoniji, kakav god da je dogovor napravljen, vjerujem da bi ga se moglo privoliti da igra, bar u ovakvim situacijama kada Roberson ili neki drugi stranac ne bude na dispoziciji.Kad su na Novoj tv pitali Bekira za Petersa on odgovara u smislu nešto sam načuo da ima državljanstvo al niko iz saveza nema kontakt sa njim pa.ne znam da.li bi i igrao.U ovoj situaciji kad se za svaki poen borimo, on bi nam dobro došao pogotovo što.smo.od centara ostali samo na Kamenjašu/Sejfića i Lončara ne računam u igrače/.
Istu ekipu (kostur) manje-vise ima otkako je selektor, s tim sto je u ovom slucaju pojacan Musom i tesko je bilo sta uraditi za 3 dana"U prvoj četvrtini smo igrali loše, pogotovo prvih šest minuta, zatim smo vratili ritam. Svaki put u novom prozoru imamo drugačiji tim i težište naše igre se mijenja. Teško je bilo šta uraditi za tri dana. Igrali smo brzo i to je najbolje što radimo" (Bekir)

Opasno nam se smijesi neodlazak na EB, i mozda zadnja prilika da Nurkica gledamo na nekom velikom takmicenju. Bas smo ga iskoristili.
A sto ste pesimisti? Mozda nas nekako iznenade, pa odemo na EB. Nisam ni ja neki optimista, ali do novembra ima jos 9 mjeseci. Svasta se moze izdesavati. Mozda i dovedu nekoga.
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Bariša Krasić pomoćnik u Hrvatskoj reprezentaciji
MOSTAR 09.11.1993.NIKAD ZABORAVIT NEĆE
Pa sve je u domenu 'mozda', u tome i jest problem

Umjesto da su zasukali rukave i dali maksimum da se sastavi sto bolji roster, pa zasto ne probati i skinuti skalp ovim Francuzima u grotlu Mejdana

A zasto ne bi isli na EB, ako idu 3 iz grupe ?
1992-1995 nikad zaboraviti...
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
FC Ljuta Krajina
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
FC Ljuta Krajina
Zato što je Kipar domaćin i ima već osigurano mjesto, oni su u grupi onako.
"Ta američka razvojna liga... Tamo se ne igra odbrana, tamo se ne trenira, ja stvarno ne znam šta to oni tamo razvijaju"
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 22 gosta.