FK Željezničar
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
- avalPacidoroP
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
Ja bih ovako
-----------Muftic-----------
--Coca--Cavnic--Radinovic--
Ovcina--Selimovic--Karic--Pavic
-----------Hiros-------------
-------Krpic----Haracic------
Igrati opet na preskakanje igre, i na centaršuteve Pavića..
U drugom možemo skroz promjeniti taktiku na 4-3-3 s Drljom, Boljevicem,Amoahom,AlJaberom, Stilom...
U drugom možemo skroz promjeniti taktiku na 4-3-3 s Drljom, Boljevicem,Amoahom,AlJaberom, Stilom...
Jesi li zadovoljan utakmicom, obzirom sta si prizeljkivao, ocekivao i najavljivao ?avalPacidoroP je napisao/la: ↑23 feb 2024, 22:09Prva i protiv Borca je bila vrhunska, pa slobodno mogu reći ,nikad veća dominacija protiv nekog vrhunskog kluba za naše uslove od derbija 5:2.. čak smo u euforiji, poslije Evrope i Borca, stidljivo pisali da bi se mogli potući i za titulu.
A ono qrčina..
Zato polahko, prva utakmica protiv ekipe koja je igrala evropska takmičenja, pred punom Grbavicom nakon 2.mjeseca pauze, a puno novih igrača koji se žele dokazati odmah na debiju... energija i motivacija ista će ubrzo ispuhati. Standardna priča. E tad ćemo vidjeti koliko može ova ekipa. Široki je na Koševu pokazao da su nevjerovatno brza i uigrana ekipa, tako da biće zayebano... ali valjda, osvojimo barem prvi bod sa tih prokletih gostovanja.
Boze spasi nas hrvatske kulture, srpskog junastva i pitarskog humora.
Glupahopka - neizivljeni debil
Samo je jedan klub na dunjaluku optuzen javno na zvanicnoj stranici svoje navijačke grupe da namješta utakmice.
Glupahopka - neizivljeni debil
Samo je jedan klub na dunjaluku optuzen javno na zvanicnoj stranici svoje navijačke grupe da namješta utakmice.
- avalPacidoroP
- Kontakt:
Jesam, kako ne bih bio. Razlika između dva tima jesenas je bila ko između Liverpula i Lutona..30 šuteva ljudi uputili, nikad nas niko nije tako rastavio..godrina je napisao/la: ↑23 feb 2024, 22:25Jesi li zadovoljan utakmicom, obzirom sta si prizeljkivao, ocekivao i najavljivao ?avalPacidoroP je napisao/la: ↑23 feb 2024, 22:09Prva i protiv Borca je bila vrhunska, pa slobodno mogu reći ,nikad veća dominacija protiv nekog vrhunskog kluba za naše uslove od derbija 5:2.. čak smo u euforiji, poslije Evrope i Borca, stidljivo pisali da bi se mogli potući i za titulu.
A ono qrčina..
Zato polahko, prva utakmica protiv ekipe koja je igrala evropska takmičenja, pred punom Grbavicom nakon 2.mjeseca pauze, a puno novih igrača koji se žele dokazati odmah na debiju... energija i motivacija ista će ubrzo ispuhati. Standardna priča. E tad ćemo vidjeti koliko može ova ekipa. Široki je na Koševu pokazao da su nevjerovatno brza i uigrana ekipa, tako da biće zayebano... ali valjda, osvojimo barem prvi bod sa tih prokletih gostovanja.
U subotu smo čak protiv te iste ekipe bili bliži pobjedi.
Ali, naveo sam iznad, koliko je faktora uticalo da baš tako odigramo.. da nastavimo 80% protiv ostalih ekipa, mirno bi odigrali do kraja prvenstva i uigravali ekipu za sljedeću sezonu.
- gegenpressing
- Kontakt:
- CentarsutNaClanak921
- Kontakt:
Haračić se defanzivno totalno potrošio u prvom poluvremenu i zato je onako i reagovao kod šanse za gol, mada nema opravdanja za ono, dulum ispred sebe je imao.
Zbog toga, jedino što bi promijenio je da Drlju pomjerim naprijed i stavim Pavića na LWB ukoliko je spreman
Zbog toga, jedino što bi promijenio je da Drlju pomjerim naprijed i stavim Pavića na LWB ukoliko je spreman
Zašto je sve u čemu smo mi, u čemu je Željo, uvijek tako teško?
- Zato što ako se nisi napatio, kao da nisi ni dobio!
FK Pivopije
SS.ba Kup 🏆
SS.ba Superkup 🏆
SS.ba 3. liga 🏆
- Zato što ako se nisi napatio, kao da nisi ni dobio!
FK Pivopije
SS.ba Kup 🏆
SS.ba Superkup 🏆
SS.ba 3. liga 🏆
Amoah umjesto Haracica. Kriminalno ce biti ako Dzeno bude počinjao vise utakmice, on je taman za zadnjih 20-25 minuta.avalPacidoroP je napisao/la: ↑23 feb 2024, 22:21Ja bih ovako
Navijati za Zelju je stvar filozofije, navijati za malene je stvar geografije.
-
- Kontakt:
Haračiću su se noge odsjekle u onoj situaciji.
Svaki iskusniji napadac bi isao direktno prema golu na golmana ne bi bjezao u stranu. Zbog cega, razlog je taj sto te stize protivnicki igrac i svaki kontakt s tobom je automatski penal i crveni katon.
Zbog straha Haracic bjezi na lijevu slabiju nogu gdje golmanu daje sansu da zatvori kompletan gol jer ti smanjuje ugao i iz tog razloga (straha) fula nemoguce (zicer).
Nakon sto sam nekolikoputa pregledao isjecke s utakmice, mogu isto tako reci da je Ovcina bio u idealnoj sansi ali onakav traljav sut gdje te niko ne ometa je za izucavanja. Njegovo je bilo samo da "poklopi" loptu, ali ne on se baca i pokusava volejom da poentira.
Nadam se da ce nam se ovi promasaji vratiti vec sutra, jer smo protiv Zrinjskog odigrali bas zrelu utakmicu tako da istu takvu ocekujem i sutra
Svaki iskusniji napadac bi isao direktno prema golu na golmana ne bi bjezao u stranu. Zbog cega, razlog je taj sto te stize protivnicki igrac i svaki kontakt s tobom je automatski penal i crveni katon.
Zbog straha Haracic bjezi na lijevu slabiju nogu gdje golmanu daje sansu da zatvori kompletan gol jer ti smanjuje ugao i iz tog razloga (straha) fula nemoguce (zicer).
Nakon sto sam nekolikoputa pregledao isjecke s utakmice, mogu isto tako reci da je Ovcina bio u idealnoj sansi ali onakav traljav sut gdje te niko ne ometa je za izucavanja. Njegovo je bilo samo da "poklopi" loptu, ali ne on se baca i pokusava volejom da poentira.
Nadam se da ce nam se ovi promasaji vratiti vec sutra, jer smo protiv Zrinjskog odigrali bas zrelu utakmicu tako da istu takvu ocekujem i sutra
-
- Kontakt:
Malo off topic, ali Bekrija koliko god los bio kao SD, ipak je madzionicar prema Ibricicu. Ibro makar ima budzet… sta je sve doveo u FKS 

Ja jest nas zajebo Zuban sto nam ne dovede Hasica
Nadam se da ce Bruno ovu igru Saraj.dobro prouciti...Anicic najveca sansa izgkeda bezvoljno pravo i protiv Sirokog i sad,nadam se samo da nece dobiti zuti karton do kraja
- dubioza144
- Kontakt:
Dovest ce nam Bekrija 20ku iz Zvijezde
Ali duboko u srcu, u središtu naše Grbavice osim ratnog plamena, tinjala je jedna iskra, iskra koja je tiho šaputala pjesmu ljubavi i znala da će doći neko drugo vrijeme!
Koliki je Željo, Željo je GOLEM, nije velik nego GOLEM, razlika je veliko i GOLEMO.
Koliki je Željo, Željo je GOLEM, nije velik nego GOLEM, razlika je veliko i GOLEMO.
E jbaiga...steta za Anicica sto nece igrati uderbiju
Bice sutra teska tekma ali red je da probijemo vise taj maler gostovanja i to protiv jakog protivnika. Teren ce sigurno biti los ali nek se bore, zato i jesu tu.
Kad cemo rezervisati ove nove igrace? Sta je sa bismarkom? Jel realno da mi vazda cekamo 2 mjeseca na registraciju
Kad cemo rezervisati ove nove igrace? Sta je sa bismarkom? Jel realno da mi vazda cekamo 2 mjeseca na registraciju
-
- Kontakt:
Bismark ce biti registrovan do derbija valjda.Pririsak je napisao/la: ↑24 feb 2024, 14:59Bice sutra teska tekma ali red je da probijemo vise taj maler gostovanja i to protiv jakog protivnika. Teren ce sigurno biti los ali nek se bore, zato i jesu tu.
Malo me brine ovaj poraz Sarajeva, mozda im to sudije kompenzuju protiv nas na derbiju
👉 Almedin Ziljkić - Ubica BORD mitomana i botova 😎
Bez Haračića, probati sa DrljomavalPacidoroP je napisao/la: ↑23 feb 2024, 22:21Ja bih ovako
63. minut, Švicarska vodi Italiju 2:0, a ono
“Publika u Berlinu se očito zabavlja meksičkim valom”
Velid Spaho
Željezničar za život cijeli!💙
“Publika u Berlinu se očito zabavlja meksičkim valom”
Velid Spaho
Željezničar za život cijeli!💙
Ma prije toga su sudije zazmirile na cist penal za zvijezdu tako da nidje veze. Nisam skroz pratio ali ono sto sam pratio nisu se naigrali protiv najlosije ekipe u ligi.19vendetta87 je napisao/la: ↑24 feb 2024, 15:02Bismark ce biti registrovan do derbija valjda.Pririsak je napisao/la: ↑24 feb 2024, 14:59Bice sutra teska tekma ali red je da probijemo vise taj maler gostovanja i to protiv jakog protivnika. Teren ce sigurno biti los ali nek se bore, zato i jesu tu.
Malo me brine ovaj poraz Sarajeva, mozda im to sudije kompenzuju protiv nas na derbiju
Derbi je derbi i moze na svaku stranu otici a na nasima.je da budu borbeni jer je to vecinom kap koja prevagne na jednu stranu BORBENOST. A mislim da sudije ne bi smjele kompenzovati na derbiju, pogotovo u ovoj situaciji u kakvoj smo ako bude silienja strah me da ce se ponoviti ono sto su rodjeni uradili jednom sudiji.
-
- Kontakt:
Nista ovo ne valja.
Zvijezda ce se dici na tabeli. Bice zajebanoo..
Zvijezda ce se dici na tabeli. Bice zajebanoo..
Samo na zemlji biti sutra hladne glave i bod je odlican, pa se onda za derbi spremiti.
Fk Željezničar.
- dubioza144
- Kontakt:
Sve je ovo dobro i sve mirise na evropsku Grbavicu 

Ali duboko u srcu, u središtu naše Grbavice osim ratnog plamena, tinjala je jedna iskra, iskra koja je tiho šaputala pjesmu ljubavi i znala da će doći neko drugo vrijeme!
Kiksase uhljupi, sutra se sa Širokim potući maksimalno a onda komsinice dočekati na punoj Grbavici, pokazat im muda i probat iskoristit njihovo psihičko stanje, koje je lošije cak i od naseg iz prve polusezone.
Navijati za Zelju je stvar filozofije, navijati za malene je stvar geografije.