Kako nisi srljao ?! Protiv Listice,kao i danas.I u Tuzli si srljao drugo poluvrijeme, Prvo poluvrijeme oprezno i polako a drugo poluvrijeme odose stoperi u napad,pa i bekovi. A stoperi spori ko qurac a i bekovi isti takvi ,a neuigrano,ne pokrivaju se i onda idu kontre i viskovi igraca svaki cas,sansa za sansom za protivnika. Listica je to rutinski ,Zvijezdi je trebalo vise vremena i prilika. Neznanje,neiskustvo,nerad. Da smo nastavili igrati ,kao prvo poluvrijeme,imali bi danas dva boda vise a mozda bi sta i uslo. Kako bi Vinko ove obadvije dobio s ovim igracima,s lakocom.NisamIsmirMirvic je napisao/la: ↑24 feb 2024, 15:28Nismo mi druze ni srljali. Daju nam loptu i mi nemamo pojma sta cemo sa njom. Nesto malo smo kao igrali u prvih 10-ak minuta, onda ****. Ovi momci kao da su se jucer upoznali i odradili jedan trening zajedno. Nikakvog plana u igri, nikakve energije, ideje, nicega.fks74 je napisao/la: ↑24 feb 2024, 15:26Prošlo kolo sam pisao da će nam sve ekipe postaviti ovakvu igru i praviti probleme iz kontri. Jednostavno mi moramo manje srljati, pa šta se napravi gore. Ne može naš stoperski par igrati na protivničkoj polovini, odavno nam se nije ovako desilo da su nam svi igrači van forme. Jedini koji bi dobio nisku prolaznu ocjenu je Keyremeh.
Simon panicari srlja,nadam se da je to zbog pritiska od Mirvica. Treba to tjerati i dovesti trenera. Ne menadzera,nego trenera. Bez ikakvih ovlasti u tjeranju i dovodjenju igraca. Sarajevo nikad nije tjeralo igrace. Prvi je to Jesic dobio dozvolu,zavrsilo je katastrofom. Onda je dolaskom Debila Mirvica to postalo praksa i zadnje tri godine su dno dna. Desetine otjeranih,desetine dovedenih,nemas ni tima ni rezultata. Niti ce ga biti. Treba biti strpljiv s igracima,vise nego sa trenerom. A trener treba da dobije igrace i radi s njima. Treniraj,razgovaraj ,postavljaj kombiniraj. Pravi rezultat. A ne ovako ,uzimati pare na guzove.