Idite vi na svoju temu.eccehomo je napisao/la: ↑24 feb 2024, 17:44Ma dobro, u pravu si. Još platili odštetu!?SamoDaKazeem je napisao/la: ↑24 feb 2024, 15:49Ma jbe mi se za Anđušića.Problem je što nema boljeg.Doveli su goreg,a to je Mehmedović.eccehomo je napisao/la: ↑24 feb 2024, 15:22
Evo ibretim se po koji put već, da je Anđušić nekome igrač.Najsretniji sam bio kad je otišao od nas i ono ga opet dovelo, kažu vrtio naše bekove kad smo igrali sa veležom, pa i Said je našim bekovima djecu pravio. Dajte nam i Saida. Najveća rupa. Kažu dobar čovjek. Pa kako je dobar čovjek, yebo vas on, pa i on je slavio golove protiv Sarajeva (sve se odnosi na Anđušića)
Doveli su Matanovića za šta?
Krđalić je doveden radi čega?
Majstori pranja para na čelu sa Ismom našim.
FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
-
- Kontakt:
Ma nije ovo do Rozmana, ne branim ga uopste nek ga otjeraju odmah sto se mene tice. Ali problem je negdje duboko, u zadnje 3 godine proslo je 5 trenera, 30 igraca, sportskih direktora itd i opet sve isto. Isti taj Rozman je po misljenju mnogih prije samo 4 mjeseca vrsio izmjene u pravo vrijeme, radio poteze na koji su svrsavali skoro svi, a sada kada ganjamo rezultat vrsi izmjene u 80 minuti, cuva Andjusica, koji je bio najbolji na pripremama, na klupi i ne da mu ni minute.... Da li radi po necijem nalogu, da li mu se namecu neke stvari, treba to dobro ispitati. Na kraju krajeva ljudi WWin kladionica je glavni sponzor lige, jel treba nesto ofirnije od toga ?
I sta covjek da ocekuje sad u srijedu protiv Borca i za derbi, nakon ova tri horora od utakmica.
| SARAJEVO SIAMO NOI |
YEBEM TE LISTICO
YEBEM TE LISTICO
- HordasOdMalena
- Kontakt:
Bolje Velež da dođe, Sloga će nas uzeti bili gosti ili domaćini, ove bismo možda nekako i mogli dobiti.

"Imao sam puno bolje opcije za ljeto, za mene lično su to bili odlični uslovi, puno bolji nego sad, ali mi je želja bila da Sarajevo zaradi. Klub je to zaslužio. Koliko god igrač bio dobar, uvijek je klub taj koji gura igrača."
Evo ga jos jedan sa teorijama zavjere. Mozda su vanzemaljci? A mozda smo ipak kurchina?thebain666 je napisao/la: ↑24 feb 2024, 17:52Ma nije ovo do Rozmana, ne branim ga uopste nek ga otjeraju odmah sto se mene tice. Ali problem je negdje duboko, u zadnje 3 godine proslo je 5 trenera, 30 igraca, sportskih direktora itd i opet sve isto. Isti taj Rozman je po misljenju mnogih prije samo 4 mjeseca vrsio izmjene u pravo vrijeme, radio poteze na koji su svrsavali skoro svi, a sada kada ganjamo rezultat vrsi izmjene u 80 minuti, cuva Andjusica, koji je bio najbolji na pripremama, na klupi i ne da mu ni minute.... Da li radi po necijem nalogu, da li mu se namecu neke stvari, treba to dobro ispitati. Na kraju krajeva ljudi WWin kladionica je glavni sponzor lige, jel treba nesto ofirnije od toga ?
1946-1987
Dobro je, Velež kuci prosuo dva boda. Bolje bi bilo da je Borac pobjedio, ali nije ni ovo loše.
- NisamIsmirMirvic
- Kontakt:
Kakve veze ima sto je wwin sponzor lige? U Premiershipu pola ekipa nosi kladionice na dresovima, sasvim normalna stvar. Nemojte se tjesit da igramo za **** zbog kladionica.thebain666 je napisao/la: ↑24 feb 2024, 17:52Na kraju krajeva ljudi WWin kladionica je glavni sponzor lige, jel treba nesto ofirnije od toga ?
Kad smo 100x bolji nisam ocekivao nista u BL, zasto bih sad? Mislim da je hladno 2:0 za borac. A derbi.. posto nam je forma kurcina, ostaje nam borbenost. A posto nam je borbenost jos veca kurcina od igre jer imamo 11 bogalja onda nam je jasan i rezultat na derbiju
1946-1987
-
- Kontakt:
Kad vidim ovakvo sudjenje i ove golove iz ofsajda od sad nek rukom nasi postizu golove bice mi drago.
-
- Kontakt:
A hoce li proigrati opet 4-5 utakmica pod novim trenerom, pa onda opet ista prica, kao i svaki put ?leo1946 je napisao/la: ↑24 feb 2024, 17:53Evo ga jos jedan sa teorijama zavjere. Mozda su vanzemaljci? A mozda smo ipak kurchina?thebain666 je napisao/la: ↑24 feb 2024, 17:52Ma nije ovo do Rozmana, ne branim ga uopste nek ga otjeraju odmah sto se mene tice. Ali problem je negdje duboko, u zadnje 3 godine proslo je 5 trenera, 30 igraca, sportskih direktora itd i opet sve isto. Isti taj Rozman je po misljenju mnogih prije samo 4 mjeseca vrsio izmjene u pravo vrijeme, radio poteze na koji su svrsavali skoro svi, a sada kada ganjamo rezultat vrsi izmjene u 80 minuti, cuva Andjusica, koji je bio najbolji na pripremama, na klupi i ne da mu ni minute.... Da li radi po necijem nalogu, da li mu se namecu neke stvari, treba to dobro ispitati. Na kraju krajeva ljudi WWin kladionica je glavni sponzor lige, jel treba nesto ofirnije od toga ?
Po sto si pametan evo u cemu je problem. Je ba li te vanzemaljci
Rozman je zasluzio nogu i mnogo prije danasnjeg poraza od zadnje ekipe na tabeli. Katastrofalan prelazni rok iako je imao odrjesene ruke. Otjerao je 5 igraca koji su za ove sto su ostali dr.fudbala.
Jedan od najlosijih trenera u historiji kluba, definitivno!
Kako ovako sagledaš, mi smo najbolju polusezonu u zadnje tri godine imali prošlog proljeca, nakon sto je odrađen dobar prelazni rok i kad Mirza skoro nikako nije eksperimentisao sa igracima i formacijom.bosnas_ je napisao/la: ↑24 feb 2024, 18:03Rozman je zasluzio nogu i mnogo prije danasnjeg poraza od zadnje ekipe na tabeli. Katastrofalan prelazni rok iako je imao odrjesene ruke. Otjerao je 5 igraca koji su za ove sto su ostali dr.fudbala.
-
- Kontakt:
Ja kazem za ovakve uslove,to nijedan trener nije dobio sto je dobio Rozman,drugo je kad dovedes dobrog trenera i da ti igra Hebibovic ne ide,znaci dobrog trenera i dati mu ovako kao Rozmanu pa bi bilo nesto sigurno.fks74 je napisao/la: ↑24 feb 2024, 17:03Bilo je kod nas trenera koji su osvajali titule, zašto im nismo pružili priliku ?Sanchez87hz je napisao/la: ↑24 feb 2024, 16:52Zamisli kakav je strucnjak slovenac kad je uspio ugroziti i to sigurno 4 mjesto,odnosno koje je bilo sigurno cak i pod vodstvom Varesanovicai kaze podrska
![]()
Kad dovedes provjereno ime koje ima nekoliko titula iza sebe,koji ima rezultate onda mozes reci treba istrpiti i takvom mozes dati ovlasti da dovodi i tjera,a ne mi doveli nekog koga je Varesanovic otresao i dali mu sve.
Kad kupise mercedesa i malo te pocne zezati neces odma prodati nego ces popraviti i malo istrpiti,sacekati,a kad kupis Alfu i pocne te zezati to se odma mijenja...il se ne kupuje nikako ako planiras na duge staze...
-
- Kontakt:
- Burberry46
- Kontakt:
Ne branim trenera ali nije ovdje samo do njega.
Sta ti treba jel Klopp na klupi da dobijes Zvijezdu? Igraci ocajno igraju, ne vidim nikakvu zelju kod njih. Plata redovna cuvaj noge. Glume zvijezde kao da su nesto osvojili sa Sarajevom.
Sta ti treba jel Klopp na klupi da dobijes Zvijezdu? Igraci ocajno igraju, ne vidim nikakvu zelju kod njih. Plata redovna cuvaj noge. Glume zvijezde kao da su nesto osvojili sa Sarajevom.
1946
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
- NisamIsmirMirvic
- Kontakt:
Ma treba trenerima brate kurchinu dat. Ubduce: treneru evo ti ekipa, eventualno par nekih ciljanih pojacanja, i dokazi se. Nikakva tjeranja, nista. Ako se dokazes, onda ide budzet. Ne ovako, likovi samo sto kuhare i sobarice nisu sebi doveli, a blamiramo se.Sanchez87hz je napisao/la: ↑24 feb 2024, 18:10Ja kazem za ovakve uslove,to nijedan trener nije dobio sto je dobio Rozman,drugo je kad dovedes dobrog trenera i da ti igra Hebibovic ne ide,znaci dobrog trenera i dati mu ovako kao Rozmanu pa bi bilo nesto sigurno.fks74 je napisao/la: ↑24 feb 2024, 17:03Bilo je kod nas trenera koji su osvajali titule, zašto im nismo pružili priliku ?Sanchez87hz je napisao/la: ↑24 feb 2024, 16:52Zamisli kakav je strucnjak slovenac kad je uspio ugroziti i to sigurno 4 mjesto,odnosno koje je bilo sigurno cak i pod vodstvom Varesanovicai kaze podrska
![]()
Kad dovedes provjereno ime koje ima nekoliko titula iza sebe,koji ima rezultate onda mozes reci treba istrpiti i takvom mozes dati ovlasti da dovodi i tjera,a ne mi doveli nekog koga je Varesanovic otresao i dali mu sve.
Kad kupise mercedesa i malo te pocne zezati neces odma prodati nego ces popraviti i malo istrpiti,sacekati,a kad kupis Alfu i pocne te zezati to se odma mijenja...il se ne kupuje nikako ako planiras na duge staze...
Cemu se nadati u Banja Luci. 

-
- Kontakt:
To vazi za ove polovnjake ko Rozman,dokazi se pa ide lova,to sam bas i pisao skoro kao sto je Velez uradio sa Klafuricem,a kad hocee klasu od trenera onda mu moras malo i ugoditi,kod nas sve kontra,Mirvah glupi doveo nekog Ruzmarina da mu rastjera pola ekipe i dovede 10 novihNisamIsmirMirvic je napisao/la: ↑24 feb 2024, 18:17Ma treba trenerima brate kurchinu dat. Ubduce: treneru evo ti ekipa, eventualno par nekih ciljanih pojacanja, i dokazi se. Nikakva tjeranja, nista. Ako se dokazes, onda ide budzet. Ne ovako, likovi samo sto kuhare i sobarice nisu sebi doveli, a blamiramo se.Sanchez87hz je napisao/la: ↑24 feb 2024, 18:10Ja kazem za ovakve uslove,to nijedan trener nije dobio sto je dobio Rozman,drugo je kad dovedes dobrog trenera i da ti igra Hebibovic ne ide,znaci dobrog trenera i dati mu ovako kao Rozmanu pa bi bilo nesto sigurno.

Otezavajuce je sto Sloga ima bolji međusobni od nas, a od Veleza jos uvijek mozemo imati bolji međusobni.
Ima ti ova smisla!Burberry46 je napisao/la: ↑24 feb 2024, 18:13Ne branim trenera ali nije ovdje samo do njega.