FK Sarajevo

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Šta očekujemo od Evrope?

Prolazak u 3. pretkolo
83
52%
Prolazak u Play off
32
20%
Grupnu fazu
46
29%

Ukupno glasova: 161

ŠTA_JE
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la ŠTA_JE » 24 feb 2024, 16:58

Lično progutao bih I Rozmana ali nesto ne mogu Ibričića. Džeko mu je kum, djeluje mi kao šššupak (karakterno), stalno lamentira da mu je hajduk u srcu...

fks74
Kontakt:

Post Postao/la fks74 » 24 feb 2024, 17:00

zagorski je napisao/la:
24 feb 2024, 16:10
fks74 je napisao/la:
24 feb 2024, 16:02
zagorski je napisao/la:
24 feb 2024, 15:31

Ti ovo podrzavas?!
Naravno, nisu nam dobri Husref, Čala, Mirza, Feđa, Dal i ostali. Treba nam evropski trener, evo imamo ga i siguran sam da će čovjek napraviti dobar posao,samo ga treba istrpiti. Krize de dešavaju, ekipa se ne gradi preko noći. Svi samo napadaju a niko ne govori da su nam ove sezone oteli 10 bodova, faktički sigurnu Evropu i borbu za titulu.
Svaka tebi cast jarane na saburu,ne znam sta uzimas za optimizam ali daj podijeli sa nama da i nama bude lakse molim te
Borim se sa teškom bolešćugom ali mi život skrsćuje i ovo oko kluba. Nikada nije bilo idealno i siguran sam inovo će proći, samo me nervira ovo naše non stop tjeranje. Bilo je kod nas dobrih trenera ali mi jednostavno nikome ne damo šansu, Dudić je imao dobru igru i nismo ga htjeli sačekati, mi hoćemo sve i odjednom to ne ide tako. Još me više bole riječi navijača koji kažu neka smo danas pokradeni jer slabo igramo, to mogu samo naši navijači reći.

badboy
Kontakt:

Post Postao/la badboy » 24 feb 2024, 17:02

Stroj1946 je napisao/la:
24 feb 2024, 16:39
bordobijeli je napisao/la:
24 feb 2024, 16:37
Eh sad ozbiljno, Rozman ako misli da ostane na klupi i nesto uradi s ovom ekipom mora razdrmati ekipu u kupu i derby, moze puno popraviti situaciju ako to dobro odradi. Kup i zeljo su tekme gdje moze vratiti sve na svoj mlin,loše jest al nema nazad moraju nesto pokazati ne moze ovako. VAMOS RAJVOSA
Meni se cini i izgleda tako da su njega igraci odyebali. Ne bendaju ga ni 2%. Tesko da ce.
Ne vjerujem, jer zelim da vjerujem da je ova grupa igraca selektirana da prevazidje taj mahalski mentalitet. Na kraju, oni koji su otjerani su izmedju ostalog otjerani i iz tih razloga. Ali ako ima imalo istine u tome, onda im svima treba j…t mater kako im nikad niko nije, jer to sabotiranje trenera i tjeranje preko rezultata uz pomoc ovih fukara koje se ko pijavice vrte oko kluba je nasa rak rana ima 20 godina.
Ja ipak mislim da su nasi glavni igraci, oni koji bi trebali da nose igru i prave razliku (Renan, Hasic, Ziljkic, Julardzija, Anicic i Pena) totalno podbacili od pocetka polusezone, igraju daleko ispod svog nivoa, ne rade posao koji treba da rade (a to nema veze s Rozmanom) a onda se to samo odrazava na ostatak ekipe.

fks74
Kontakt:

Post Postao/la fks74 » 24 feb 2024, 17:03

Sanchez87hz je napisao/la:
24 feb 2024, 16:52
Zamisli kakav je strucnjak slovenac kad je uspio ugroziti i to sigurno 4 mjesto,odnosno koje je bilo sigurno cak i pod vodstvom Varesanovica :rol: i kaze podrska :bow:
Kad dovedes provjereno ime koje ima nekoliko titula iza sebe,koji ima rezultate onda mozes reci treba istrpiti i takvom mozes dati ovlasti da dovodi i tjera,a ne mi doveli nekog koga je Varesanovic otresao i dali mu sve.

Kad kupise mercedesa i malo te pocne zezati neces odma prodati nego ces popraviti i malo istrpiti,sacekati,a kad kupis Alfu i pocne te zezati to se odma mijenja...il se ne kupuje nikako ako planiras na duge staze...
Bilo je kod nas trenera koji su osvajali titule, zašto im nismo pružili priliku ?

Devedesetka
Kontakt:

Post Postao/la Devedesetka » 24 feb 2024, 17:09

leo1946 je napisao/la:
24 feb 2024, 09:49
Ajde userite mi se u jos jedan vikend
:salut:

roccosiffredi
Kontakt:

Post Postao/la roccosiffredi » 24 feb 2024, 17:11

Eh da je vikend, usrali su mi cijeli mjesec

mosarajvosa83
Kontakt:

Post Postao/la mosarajvosa83 » 24 feb 2024, 17:11

Do sad igraci nisu vidjeli pritisak sad treba p postaviti na mjesto da znaju gdje su dosli. Nije do trenera uvijek isto sa nama,kur.cobolja cesta kod igraca,treba im svaku tekmu pravit pritisak i zabranit da prilazit tribini i mrsikat dosta ih je vise

Lucas
Kontakt:

Post Postao/la Lucas » 24 feb 2024, 17:20

Bilo bi super ako bi Borac danas pobjedio Veleža.

Osttribine
Kontakt:

Post Postao/la Osttribine » 24 feb 2024, 17:22

holyman je napisao/la:
24 feb 2024, 16:35
Sto se tice utakmice, nista sto nismo vec vidjeli.
Kad imas najboljeg napadaca lige koji ne primi loptu 3 utakmice a kamoli uputi sut, onda ti sve govori kakvi su ostali u kreaciji.

Momke treba malo posjetiti u butmiru jer su ocigledno izgubili kompas. Za samara su od prvog do zadnjeg.

Sto se tice ovog laprdanja po forumu, znajte da nema nazad, krenuli smo u ovu pricu sa slovencima koja ce jos minimalno godinu trajati.
I ovo je nas veliki problem, po cemu je on najbolji napadac lige, lik na svom kontu ima 6 golova ove sezone, dok imas vamo Bilbiju koji nekoliko sezona vec postize dvocifren broj golova, a imas i ovog Vidica ( Sloga) i Haskica (Velez) obojica su na dvocifrenom broju golova ove sezone.
Mi strasno volimo da precjenjujemo nase igrace, primjer za to je i dolazak Mehmedovica i dolazak Karica kod kona, Karica se ispljuvalo, ismijavalo, a sigurno igra za bar 3 puta manju platu od Mehmedovica, a igracki su tu u pet deka.

H8Z7
Kontakt:

Post Postao/la H8Z7 » 24 feb 2024, 17:28

Volio bih da prokomentarišemo šta i kako bi mi voljeli da postava izgleda.
P.S. da li je rok završen ako nije nekog dvometraša maksuz za ove utakmice dovesti.
Ponovno vezni red podbacio cijelo vrijeme pišem kako duge lopte i centaršutevi na Renana ništa ne donose, trebamo kroz pas igru doći do protivničkog gola na nekih od 20 metara i tu tražiti Renana tačnije uposliti ga ali loptom po podu a ne po zraku. Da imam neki glas probao bih ovu formaciju u BL
Iliev
Beganović Đuričković Soldo Duraković
Buljubašić Julardžija
Anđusić
Hasić Renan Peneranda
Ne reci mi hvala to ne tražim od tebe, srce na terenu dovoljno je za mene

L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!

leo1946
Kontakt:

Post Postao/la leo1946 » 24 feb 2024, 17:30

Devedesetka je napisao/la:
24 feb 2024, 17:09
leo1946 je napisao/la:
24 feb 2024, 09:49
Ajde userite mi se u jos jedan vikend
:salut:
Hvala im, nisam ni sumnjao :D
1946-1987

fks74
Kontakt:

Post Postao/la fks74 » 24 feb 2024, 17:32

H8Z7 je napisao/la:
24 feb 2024, 17:28
P.S. da li je rok završen ako nije nekog dvometraša maksuz za ove utakmice dovesti.
Ponovno vezni red podbacio cijelo vrijeme pišem kako duge lopte i centaršutevi na Renana ništa ne donose, trebamo kroz pas igru doći do protivničkog gola na nekih od 20 metara i tu tražiti Renana tačnije uposliti ga ali loptom po podu a ne po zraku. Da imam neki glas probao bih ovu formaciju u BL
Iliev
Buljubašić Julardžija
Anđusić
Hasić Renan Peneranda
Realno danas se i nije moglo kroz pas igru ništa uraditi, protiv širokog jeste.

H8Z7
Kontakt:

Post Postao/la H8Z7 » 24 feb 2024, 17:35

fks74 je napisao/la:
24 feb 2024, 17:32
H8Z7 je napisao/la:
24 feb 2024, 17:28
Iliev
Buljubašić Julardžija
Anđusić
Hasić Renan Peneranda
Realno danas se i nije moglo kroz pas igru ništa uraditi, protiv širokog jeste.
Niko ne traži Tiki-Taka ali fino od noge do noge, a ne čitavu utakmicu ustvari ovih par kola samo nabijaj na Renana pa neka se bori.
Ne reci mi hvala to ne tražim od tebe, srce na terenu dovoljno je za mene

L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!

Lucas
Kontakt:

Post Postao/la Lucas » 24 feb 2024, 17:38

Sta nam se treba poklopiti da u trecem krugu i Slogu i Velez dočekamo na Koševu ?

Devedesetka
Kontakt:

Post Postao/la Devedesetka » 24 feb 2024, 17:38

Tanka je linija od napadamo titulu do bilo bi dobro super ako bi borac danas pobjedio Veleza

n0dix
Kontakt:

Post Postao/la n0dix » 24 feb 2024, 17:41

Da li se iko sjeća ali ozbiljno pitanje. Da smo od 5 utakmica u ligi 4 izgubili??? Teško mi pada na pamet da smo to ikad uspjeli...
A papak s juga uvijek plakat' će jer je bordo Saraj'vo!

Bordotim
Kontakt:

Post Postao/la Bordotim » 24 feb 2024, 17:43

Osttribine je napisao/la:
24 feb 2024, 17:22
holyman je napisao/la:
24 feb 2024, 16:35
Sto se tice utakmice, nista sto nismo vec vidjeli.
Kad imas najboljeg napadaca lige koji ne primi loptu 3 utakmice a kamoli uputi sut, onda ti sve govori kakvi su ostali u kreaciji.

Momke treba malo posjetiti u butmiru jer su ocigledno izgubili kompas. Za samara su od prvog do zadnjeg.

Sto se tice ovog laprdanja po forumu, znajte da nema nazad, krenuli smo u ovu pricu sa slovencima koja ce jos minimalno godinu trajati.
I ovo je nas veliki problem, po cemu je on najbolji napadac lige, lik na svom kontu ima 6 golova ove sezone, dok imas vamo Bilbiju koji nekoliko sezona vec postize dvocifren broj golova, a imas i ovog Vidica ( Sloga) i Haskica (Velez) obojica su na dvocifrenom broju golova ove sezone.
Mi strasno volimo da precjenjujemo nase igrace, primjer za to je i dolazak Mehmedovica i dolazak Karica kod kona, Karica se ispljuvalo, ismijavalo, a sigurno igra za bar 3 puta manju platu od Mehmedovica, a igracki su tu u pet deka.
Pa Bilbija je igrao kod nas, pa smo ga otjerali jer nije bio dobar, te svakakve uvrede i psovke prema njemu. Haskić isto bio kod nas, pa je otišao u vozdovac. I da Bilbija + Haskić + Vidić u paketu dolaze kod nas, sve bi bilo isto, pa bi mi opet sviju otjerali. Karić da je došao kod nas umjesto mehmedovića, onda bi napisao da smo trebali Mehmedovića uzeti, jer Karić je loš i jeftin.

Igrači koji igraju kod nas i kad igraju za druge klubove, razlika je nebo i zemlja. Čovječe Hebibović njemu je trebalo kod nas 100 prilika da bi dao 1 gol, a u Igmanu bez problema zabio hattrick.

fks74
Kontakt:

Post Postao/la fks74 » 24 feb 2024, 17:44

Mi smo kao Mančester U, kružimo oko šesneasterca a protivnik daje golove.

eccehomo
Kontakt:

Post Postao/la eccehomo » 24 feb 2024, 17:44

SamoDaKazeem je napisao/la:
24 feb 2024, 15:49
eccehomo je napisao/la:
24 feb 2024, 15:22
SamoDaKazeem je napisao/la:
24 feb 2024, 13:52
Jedno se mora Rožmanu priznati.Istrajan je u tome da ne da šansu Anđušiću na prednjem veznom, jedinom kreativnom igraču u ekipi ali i dalje fura ovaj negledljivi i neučinkoviti fudbal.
Aferim :bow:
Evo ibretim se po koji put već, da je Anđušić nekome igrač. :puke: Najsretniji sam bio kad je otišao od nas i ono ga opet dovelo, kažu vrtio naše bekove kad smo igrali sa veležom, pa i Said je našim bekovima djecu pravio. Dajte nam i Saida. Najveća rupa. Kažu dobar čovjek. Pa kako je dobar čovjek, yebo vas on, pa i on je slavio golove protiv Sarajeva (sve se odnosi na Anđušića)
Ma jbe mi se za Anđušića.Problem je što nema boljeg.Doveli su goreg,a to je Mehmedović.
Doveli su Matanovića za šta?
Krđalić je doveden radi čega?
Majstori pranja para na čelu sa Ismom našim.
Ma dobro, u pravu si. Još platili odštetu!?

visokohz
Kontakt:

Post Postao/la visokohz » 24 feb 2024, 17:45

Lucas je napisao/la:
24 feb 2024, 17:38
Sta nam se treba poklopiti da u trecem krugu i Slogu i Velez dočekamo na Koševu ?
Ako završimo 4 dolazi nam Sloga idemo Veležu
Ako budemo 5 dolazi nam Velez idemo Slozi

Odgovori

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Amidzaa, Inspiracija, Lecler, MSOZ101 i 79 gostiju.