Da ima argumente?jurisicduska je napisao/la: ↑25 feb 2024, 00:22Da ima argumente ne bi pisao kekec. Za početak. Neka ****. Nije ni bitno. Bitnije je da Mirvic ne podlegne populizmu i jeftinim bodovima. Evo izjavio je puna podrška ekipi i treneru i vozdra, ovo ostalo ne treba ni komentarisat. Zapitam se ima li još navijača na svijetu da idu na stadion aplaudirat protivničkim ekipama. Nekad me stid bude.BordoBBoja je napisao/la: ↑25 feb 2024, 00:18I sta je tvoje rjesenje, i tebi slicnih mahalaca?zagorski je napisao/la: ↑25 feb 2024, 00:15Covjek nas ascare pravi budalama sa svojim izjavama, rasulo u ekipi i na terenu i opet kazu ‘treba ovo istrpiti’ koji mazohisti.
Znam da kekec ne moze sad dobiti otkaz jer ce Ismar bankrotirati,to mogu i razumjeti,ali manite te neke patetike da treba samo ‘istrpiti’ i bice sve u redu.
I sad prica o nekakvom bojkotu, koji to igraci bojkotuju,ko je kolovoda bojkota,sto ih ne odstrani iz ekipe,sto ih klub ne kazni ako je tako!?
Kakav bojkot kakvi bakraci,pogubio se frajer,nema autoriteta i vozdra ba!
Eto hajd fino objasni argumentovani kao covjek iznad
Da ti i i ova armija navijaca FK Mirvic i FK Razman, imate argumrnte, ne bi ste pisali nebulozne kilometarske postove o Arteti i slicno, nego bi islo klasicno ismijavanje i psovanje, neistomisljenicima.
Pricali ste o nekakvom napretku, o sistemu, kako su coravi oni koji to ne vide. Gdje je sad ta prica?
Ok, znamo mi dobro da se Slovenac ne moze otjerati, jer im je klub dat u ruke i da bi njihove tjeranje dovelo nas u stecaj, ali ziv bio, ne prodajite mudaa pod bubrege.
Ovo sto se desava sad, dosta ljudi je vidjelo ranije i upozoravalo, samo nismo mislili da bas ovako lose moze biti. Slovenac je napravio goru situaciju, nego se iti jedan pesimista mogao nadati.
Da sumiram. Jesam li za smjenu Razmana? Nisam. Neces dobiti nista sa tim. Cak sta vise, smjena je nemoguca. Samo nas ne pravite ludim i ne govorite da je ovo sa Domazalizacijom nesto dobro i da ce biti slijedece sezone sve med i mlijeko. Mozemo samo moliti Boga, da nekako izbori Europu, mada je to sad jako upitno. O osvajanju kupa, mislim da vise niko realan ne razmislja. Prenisko su nam ocekivanja pala.
Predao si klub u ruke nekakvim Slovencima, navaljao plate, potrosilo se boga oca, za sta?