I spomeni samo da opcija Begnovic na beku je katstrofa. Kyeremeh odlican na beku po meni nemjerljivo smo opasniji i ofanzivniji sa njim nego sa tromim i bezidejnim Beganovicem.jurisicduska je napisao/la: ↑25 feb 2024, 00:09Vidjet ćemo. Mogu ti pokušati ukratko to objasniti. Ali da me fkt shvatiš ozbiljno i da ne bude da ti ja pametujem. Kyeremeh ne igra beka jer neko misli da je dobar bek. Kyeremehu se grade defanzivne sklonosti, vjerovao ili ne. Kyeremeh je igrač kojeg on vidi kao igrača koji aktivno učestvuje u napadu i odbrani jer je za sistem koji igra potreban jer igra sa 2 vezna igrača. Kyeremeh za 3-4 mjeseca kad počne razmišljati o svom golu na način na kakav razmišlja o protivničkom će bit odličan igrač , ima motoriku nevjerovatnu , može se ponoviti 180 puta u toku utakmice, on je nevjerovatno fizički razvijen igrač. Dao bih ti ja primjer iz mnogo ozbiljnijih klubova, ali ćeš se smijati , igrači se uigravaju na nešto sto se zove adaptacija na role, da se zadesi na bilo kojem mjestu na terenu da zna odgovoriti i preuzeti rolu , to se zove sistem. Ja isto se iznerviram kažem nosi ga u pm s beka, psujem bogove , cupam kosu a suštinski znam pozadinu iza toga. I tako će i biti vremenom. Ne branim Rozmana daleko od tog može to i bolje i biće, ali nije bez pameti to sto ga je vratio dole malo da ga izgradi na toj desnoj strani. Igrom slučaja imam neki hint iz svlačionice iz kluba i poznajem nekoliko igrača, nevjerovatan je otpor prema sistemu , ali se lomi polako. Ja vjerujem čvrsto da ce izdobriti. Molim Boga da Mirvic ne smiieni nikog ove godine. Da sačekamo na ljeto 2-3 igrača koja se već i dogovaraju , a nisu došla jer se racionalizovalo da je ova ekipa dovoljna za treće mjesto.
FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Covjek nas ascare pravi budalama sa svojim izjavama, rasulo u ekipi i na terenu i opet kazu ‘treba ovo istrpiti’ koji mazohisti.
Znam da kekec ne moze sad dobiti otkaz jer ce Ismar bankrotirati,to mogu i razumjeti,ali manite te neke patetike da treba samo ‘istrpiti’ i bice sve u redu.
I sad prica o nekakvom bojkotu, koji to igraci bojkotuju,ko je kolovoda bojkota,sto ih ne odstrani iz ekipe,sto ih klub ne kazni ako je tako!?
Kakav bojkot kakvi bakraci,pogubio se frajer,nema autoriteta i vozdra ba!
Znam da kekec ne moze sad dobiti otkaz jer ce Ismar bankrotirati,to mogu i razumjeti,ali manite te neke patetike da treba samo ‘istrpiti’ i bice sve u redu.
I sad prica o nekakvom bojkotu, koji to igraci bojkotuju,ko je kolovoda bojkota,sto ih ne odstrani iz ekipe,sto ih klub ne kazni ako je tako!?
Je*o ti glupan onu što ti ujutro doručak sprema
Premier League of Bosnia and Herzegovina:
Winners (5): 1998–99, 2006–07, 2014–15, 2018–19, 2019–20
Yugoslav First League:
Winners (2): 1966–67, 1984–85
Bosnia and Herzegovina Cup:
Winners (7): 1996–97, 1997–98, 2001–02, 2004–05, 2013–14, 2018–19, 2020–21
Yugoslav First League:
- BordoBBoja
- Kontakt:
I sta je tvoje rjesenje, i tebi slicnih mahalaca?zagorski je napisao/la: ↑25 feb 2024, 00:15Covjek nas ascare pravi budalama sa svojim izjavama, rasulo u ekipi i na terenu i opet kazu ‘treba ovo istrpiti’ koji mazohisti.
Eto hajd fino objasni argumentovani kao covjek iznad
-
- Kontakt:
Neki kazu lafo branim Rozmana,branim samo Sarajevo boli me k i za Rozmanom i Ibricicem ali ovo smo mi prizivali,da otjera Vrancica,Avramovskog i slicne koji imaju dobru platu a losu statistiku za te pare,kad otjera opet se isti prizivaju. Hebo Rozmana nek se nosi u 3 pm ako to neko zeli da cuje,medjutim to nije problem znamo iz iskistva. Problem su Ziljkici,Beganovici,Hasici,Anicici koji igraju bez volje,igraju sami za sebe,proigrat suigraca misaona imenica,damu nit imaji nit zele da imaju. Pojma nemam sta isto ljudi od Mirvica hoce,da dovede igrace iz Lige petice. Kojeg bi vi trenera doveli i podrzali vise od 6 mjeseci dok se igracima k ne digne pa odluce da se vuku kao babe i igraju kao raspustena ceta? Jeste li govorili i za Dudica da rastjera sve i divili se tome?
-
- Kontakt:
Da ima argumente ne bi pisao kekec. Za početak. Neka ****. Nije ni bitno. Bitnije je da Mirvic ne podlegne populizmu i jeftinim bodovima. Evo izjavio je puna podrška ekipi i treneru i vozdra, ovo ostalo ne treba ni komentarisat. Zapitam se ima li još navijača na svijetu da idu na stadion aplaudirat protivničkim ekipama. Nekad me stid bude.BordoBBoja je napisao/la: ↑25 feb 2024, 00:18I sta je tvoje rjesenje, i tebi slicnih mahalaca?zagorski je napisao/la: ↑25 feb 2024, 00:15Covjek nas ascare pravi budalama sa svojim izjavama, rasulo u ekipi i na terenu i opet kazu ‘treba ovo istrpiti’ koji mazohisti.
Eto hajd fino objasni argumentovani kao covjek iznad
Ono što vodi i vuče svijet, nisu lokomotive, nego ideje. – Viktor Igo.
Istog sam mišljenja da je ovo neka vrsta bojkota, ali ako se ispostavi tačnim takve sa noge na nogu.NajvecaRadosti je napisao/la: ↑25 feb 2024, 00:03Ovo je ocigledan bojkot grupe od 5-6 igraca to se vidi iz aviona.
Inace odbijeno im je svima od plata za poraz protiv Listice i receno da ce dobiti kesh ako dobiju Zvijezdu i neporazeni se vrate iz BL.Nevjerovatno da opet nikakve volje nemaju da igraju.Kakvi debili
Jos im obecane premije za derbi.Dao bi im ja qurcinu da popuse kakva premija protiv 10.ekipe na tabeli ima da dobijete ili skinuti i od sljedece plate.Penarandi na 20k eura davati premiju za pobjedu u ovoj ligi hahaha
Ne reci mi hvala to ne tražim od tebe, srce na terenu dovoljno je za mene
L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!
L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!
-
- Kontakt:
Ne yebu ga igraci 2%.Ne slusaju instrukcije koje daje rade sta hoce bukvalno.Na treningu ista prica.Na jedno uho im udje na drugo izadje.Izadju na teren eto samo da odigraju.Sami za sebe igraju.Niko nikome lopte ne da.Nekakve duge lopte lafo nabijaju,pucaju sa 30m 5m preko gola namjerno.
Jednostavno previse sljama u ekipi i rade sve sto moze da ga otjeraju jer ne zele da rade i bave se ozbiljnim fudbalom nego mahalskim.Ovo je jedino istina.
Ima ovdje i njegove krivice i neznanja golemog ali jasno je svima sta je u pitanju.2 utakmice gdje smo vec imali upisani 6 bodova debili su uzeli 0.NULA!Sad ce zijaniti u kupu htjeli ne htjeli to.
Ne mogu da vjerujem da odbijanje od plata i sastanak nisu bili dovoljno da bar neku volju u igri pokazu.Istok kao i uvijek upravu.Ne pisite narode vise gluposti nekakva podrska da se daje i ostale nebuloze.Pratite li vi ovaj klub bar 10 godina?Samo u srz sa piqkama i placenicima.Ne budite smijesni.
Treba njih ponovo izgleda posjetiti u Butmir i koji šamar podjeliti nekima.Oni nasli nekoga bojkotovati yebem li im djecu onu malu.Dobit cete batine!
Jednostavno previse sljama u ekipi i rade sve sto moze da ga otjeraju jer ne zele da rade i bave se ozbiljnim fudbalom nego mahalskim.Ovo je jedino istina.
Ima ovdje i njegove krivice i neznanja golemog ali jasno je svima sta je u pitanju.2 utakmice gdje smo vec imali upisani 6 bodova debili su uzeli 0.NULA!Sad ce zijaniti u kupu htjeli ne htjeli to.
Ne mogu da vjerujem da odbijanje od plata i sastanak nisu bili dovoljno da bar neku volju u igri pokazu.Istok kao i uvijek upravu.Ne pisite narode vise gluposti nekakva podrska da se daje i ostale nebuloze.Pratite li vi ovaj klub bar 10 godina?Samo u srz sa piqkama i placenicima.Ne budite smijesni.
Treba njih ponovo izgleda posjetiti u Butmir i koji šamar podjeliti nekima.Oni nasli nekoga bojkotovati yebem li im djecu onu malu.Dobit cete batine!
Zadnja izmjena: NajvecaRadosti, dana/u 25 feb 2024, 00:28, ukupno mijenjano 1 put.
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Mislim da su rozmanu sljedece 3,4 utakmice presudne
Mislim da ovdje nema 3 čovjeka a da su danas bili na utakmici, previše nervoznih koji bi samo davali otkaze a u kući se svojoj ne pitaju.Na stadionu ovoliko psovke nije bilo kao na forumu
Premier League of Bosnia and Herzegovina:
Yugoslav First League:
Yugoslav First League:
@Duska, igrali smo protiv Zvijezde, nismo igrali protiv Zrinjskog. Kakav je to sistem koji se ne moze implementirati, bas toliko, da ne mozemo posteno osutati na gol takvoj jednoj ekipi?
Ili da napravimo barem 5-6 akcija kako treba.
Sve bi to bilo puno prihvatljivije, da konkurencija i liga u kojoj igramo, nije na ovom nivou. I onda, cak ni takvim ekipama ne mozemo nista..jer se sistem nije implementirao. Da nije do tog loseg plana/sistema.
Da li se neko zapita, da li je taj sistem koji se implementira uopste moguce sa tom skupinom igraca. Ili da li je to samo prica kao vid alibija.
Koji sistem implementira Rozman u sredini terena, da ne mozemo napraviti dva, tri osmisljena dodavanja i iz njih solidna napada? Zasto onda nije doveo adekvatne igrace za to sto je zamislio.itd itd.
Opet kazem, nije problem cekati, trpiti, saburati...ali ovo sto ekipa pokazuje na terenu je ispod svih nivoa. Ovo nece proci ni sa jednom ekipom u ligi. Naprijed totalno bezopasni i haoticno. Odozada u kontrama i polukontrama cijela livada prostora, svaka ozbiljna ekipa ce nam dati gol - dva - tri.
Prvi put nisam optimistican, uopste.
Ili da napravimo barem 5-6 akcija kako treba.
Sve bi to bilo puno prihvatljivije, da konkurencija i liga u kojoj igramo, nije na ovom nivou. I onda, cak ni takvim ekipama ne mozemo nista..jer se sistem nije implementirao. Da nije do tog loseg plana/sistema.
Da li se neko zapita, da li je taj sistem koji se implementira uopste moguce sa tom skupinom igraca. Ili da li je to samo prica kao vid alibija.
Koji sistem implementira Rozman u sredini terena, da ne mozemo napraviti dva, tri osmisljena dodavanja i iz njih solidna napada? Zasto onda nije doveo adekvatne igrace za to sto je zamislio.itd itd.
Opet kazem, nije problem cekati, trpiti, saburati...ali ovo sto ekipa pokazuje na terenu je ispod svih nivoa. Ovo nece proci ni sa jednom ekipom u ligi. Naprijed totalno bezopasni i haoticno. Odozada u kontrama i polukontrama cijela livada prostora, svaka ozbiljna ekipa ce nam dati gol - dva - tri.
Prvi put nisam optimistican, uopste.
- FKS -
Joj kad pocnu price o bojkotu i pranju para. Ne znas sta je gluplje od to dvoje. Al djaba vazda imas te likove sto vjeruju u te neke price za malu djecu...probati ne izgubiti u BL a onda na derbiju uz Huk Hordi do pobjede abd. U INAT SVIMA!
Psovanje ti nece pomoci da dokazes da nisi glupan, glupane.
Ja volim volim volim samo tebe...
BŽKŠ
BŽKŠ
- napoleon72
- Kontakt:
Mi smo cudna sredina skroz. Necu reci ukleta kao Fedja, ni neke price o pritisku i slicno, al stvarno specificno. Nevjerovatno da za 10 godina nijedan trener nije valjao, skoro nijedan igrac, nijedan uposlenik... Mislim, ja vjerujem da je medju igracima u nasoj ligi FKS kao BHTelecom. Uvalis se na top platu i boli te qrac. Zato se ovdje uvijek moze pricat o nekom bojkotu jer je najrealniji da se ovdje desi. Jednostavno kad dolazis u klub uklopis se u tu pricu da si najveci, najjaci, da si metropola, da si neka vrsta arijevca u odnosu na ostale. Sta ce ba neko selo, sta ce Zenica, sta ce Tuzla, sta ce Mostar, mi smo ba Sarajevo. Cafu je skoro izjavio da Brazil nikad nece osvojit SP dok im igraci idu u Englesku i svaki vikend slusaju price o tom kako su engleski igraci najbolji na svijetu iako su daleko od tog. E slican problem mi imamo u klubu. Atmosfera je takva da dolazis na vrh platu, uslove, ako pobijedis najjaci si, najtrofejniji, metropola... ako izgubis kriv je Vico, sudija, peti, deseti. Zeljo je pao na dno a qrcili su se kao i mi sad, Adzem poslije poraza u Kaknju bubne kako su oni "klub iz metropole", kao da klub iz Sarajeva po defaultu mora pobijedit u svakom manjem mjestu. Onda su se godinama ta "sela" na glavu bacala protiv njih i pjevali im "bice Zeljo qrac sampion". Slicno i nas ceka, qrcenjem smo stvorili hrpu neprijatelja i sad svako hoce da pobijedi "Real Madrid". E sad, ako.neko hoce da stvori profesionalnu atmosferu, logicno da ce bit docekan na noz. Nemoj ti nas, mi smo Sarajevo, mi smo najveci, sta mi imamo kojeg qrca respektovat neku Zvijezdu, znaju li oni s kim igraju". Pena prvi pokazuje takvo ponasanje, onaj penal u Tuzli je olicenje negovog misljenja prema protivniku, ali i ekipi za koju igra. Smatra se nivoom iznad. Zato kazem, mozda bojkot sad nije na snazi al u Sarajevu se uvijek mora razmisljat o tom jer je vrlo lahko da igraci upadnu u ta razmisljanja.
Trenera ne treba mijenjat. Prvo, smjenom bi opet pokazao publici/mahali/dusebriznicima/qrcu palcu, da su bitni, da se pitaju. Ne treba to. Kad je Husref smijenjen protesti su bili pred klubom, izignorisani su, klub postao "Sjeverna Koreja". Malo kasnije tri pobjede na proljece pa kalendarska godina bez poraza. Da se nije stalo sa ulaganjima Bog zna sta bi bilo. A druga stvar, eto i da ga smijenis, ko ce preuzet? Husrefu sesti mandat, Cali cetvrti, Dzeni cetvrti, Mirzi treci, Kodri drugi...? Nema vise tih opcija, to je neozbiljno ba. A i da imas opcija, ko ti garantuje rezultat? Evo Simundza nista posebno sa Mariborom, mozes dovest Cacica i moze i on bit flopcina. Probavali smo sa domacim trenerima, Cehom, Makedoncem, Srbima, Hrvatima, sad Slovenac... Jedino jos da talijana kakvog nahvatamo, ne znam. Ne moze uvijek bit samo do trenera, al nikako.
Trenera ne treba mijenjat. Prvo, smjenom bi opet pokazao publici/mahali/dusebriznicima/qrcu palcu, da su bitni, da se pitaju. Ne treba to. Kad je Husref smijenjen protesti su bili pred klubom, izignorisani su, klub postao "Sjeverna Koreja". Malo kasnije tri pobjede na proljece pa kalendarska godina bez poraza. Da se nije stalo sa ulaganjima Bog zna sta bi bilo. A druga stvar, eto i da ga smijenis, ko ce preuzet? Husrefu sesti mandat, Cali cetvrti, Dzeni cetvrti, Mirzi treci, Kodri drugi...? Nema vise tih opcija, to je neozbiljno ba. A i da imas opcija, ko ti garantuje rezultat? Evo Simundza nista posebno sa Mariborom, mozes dovest Cacica i moze i on bit flopcina. Probavali smo sa domacim trenerima, Cehom, Makedoncem, Srbima, Hrvatima, sad Slovenac... Jedino jos da talijana kakvog nahvatamo, ne znam. Ne moze uvijek bit samo do trenera, al nikako.
GRMI SA SJEVERA!
1946
90ka deseti heroj Bosne
1946
90ka deseti heroj Bosne
-
- Kontakt:
Hahaha cuj podrska Rozmanu a igraci pichkedonDondon je napisao/la: ↑24 feb 2024, 20:14NEMA NAZAD husrefovci, antirozmanovci, huligani, intelektualci
Sarajevo je bilo I bit će
Treneru puna podrška ,nerad zadnjih 10 godina se neće lagano ispravit,ovo smo trebali dobiti i da nismo imali trenera,igrači su pi*ke velike
Pozdrav za brata što je bio sa sinom koji je navijao cijelo vrijeme,nadam se da je kupio sebi sokić da razgali grlo
Samo Sarajevo, titula ove sezone nije cilj ,prece nam je naci pravi put ka modernom evropskom klubu

-
- Kontakt:
Porediti Arsenal sa nama nidje veze,ljudi nisu navikli da budu medju prve tri ekipe kamo li sta vise,po budzetu su mozda 5-6 ekipa Engleske,dok smo mi po budzetu najjaci u drzavi po igracima medju prva dva i onda te najgori klub evrope uci fudbalu,da li Man city npr spadne na 4-5 mjesto i da ne mogu opucati po golu vec 5-6 tekmi pitao bi te hoce li se trpiti Gvardiola,ili Psg npr isto,evo ti primjer Bayerna odma noga Tuchelu cim ih je Leverkuzen poceo uciti fudbalu,nadam se da ce i nas Tuchel uskoro za Sloveniju jer dosta je brukanja.GalileoGalilei je napisao/la: ↑24 feb 2024, 23:49Evo ja opet pitam, koga dovesti umjesto Rožmana? Evo sutra neka ga pošalju za Sloveniju i koga dovesti kao zamjenu? Ko to ima u okruženju da je ozbiljan, moderan i autoritativan trener? Samo se vraćamo iznova i iznova, restart broj 250, jovo na novo opet. Deset godina konstantnog mijenjanja, konstantne rekonstrukcije i to sve bezuspješno, tapkamo stalno u mjestu, dvadeset trenera prošlo kroz Klub, a svaki od njih "ubleha". Doslovno nemoguće, isto ovo se desilo i za vrijeme Kodre.
Ovo danas je dokaz da igrači neće i da bi najviše voljeli da je tu neko kao Mirza da rade šta hoće. Rožman ima moju podršku i ako Mirvić stane iza njega do kraja (a zasigurno da hoće) napravićemo dobre stvari.
Gore je neko ponovio opasku koju sam napisao nedavno, a to je primjer Artete. Sprdali ga, tjerali, pljuvali, psovali, Arsenal ga nije maknuo i evo plodova.
Podrška Simonu, a igrače kazniti po pravilniku. Ukoliko se nastavi dešavati nezalaganje i igranje pod ručnom, prozvati svakog pojedinačno na ljeto i nabiti nogom.
-
- Kontakt:
Pisi cesce,samo pojacaj psovke i uvredeSanchez87hz je napisao/la: ↑25 feb 2024, 02:00Porediti Arsenal sa nama nidje veze,ljudi nisu navikli da budu medju prve tri ekipe kamo li sta vise,po budzetu su mozda 5-6 ekipa Engleske,dok smo mi po budzetu najjaci u drzavi po igracima medju prva dva i onda te najgori klub evrope uci fudbalu,da li Man city npr spadne na 4-5 mjesto i da ne mogu opucati po golu vec 5-6 tekmi pitao bi te hoce li se trpiti Gvardiola,ili Psg npr isto,evo ti primjer Bayerna odma noga Tuchelu cim ih je Leverkuzen poceo uciti fudbalu,nadam se da ce i nas Tuchel uskoro za Sloveniju jer dosta je brukanja.GalileoGalilei je napisao/la: ↑24 feb 2024, 23:49Evo ja opet pitam, koga dovesti umjesto Rožmana? Evo sutra neka ga pošalju za Sloveniju i koga dovesti kao zamjenu? Ko to ima u okruženju da je ozbiljan, moderan i autoritativan trener? Samo se vraćamo iznova i iznova, restart broj 250, jovo na novo opet. Deset godina konstantnog mijenjanja, konstantne rekonstrukcije i to sve bezuspješno, tapkamo stalno u mjestu, dvadeset trenera prošlo kroz Klub, a svaki od njih "ubleha". Doslovno nemoguće, isto ovo se desilo i za vrijeme Kodre.
Ovo danas je dokaz da igrači neće i da bi najviše voljeli da je tu neko kao Mirza da rade šta hoće. Rožman ima moju podršku i ako Mirvić stane iza njega do kraja (a zasigurno da hoće) napravićemo dobre stvari.
Gore je neko ponovio opasku koju sam napisao nedavno, a to je primjer Artete. Sprdali ga, tjerali, pljuvali, psovali, Arsenal ga nije maknuo i evo plodova.
Podrška Simonu, a igrače kazniti po pravilniku. Ukoliko se nastavi dešavati nezalaganje i igranje pod ručnom, prozvati svakog pojedinačno na ljeto i nabiti nogom.
-
- Kontakt:
Kad vidis Ziljkica i ponasanje sve ti bude jasno,smrada zabetonirat na tribine,zabraniti kontakt sa ekipom nek seljacki mentalitet prosipa negdje drugo,takodje i ove sto majci loptu nece dodat,nek igra Celik,bilo ko iz akademije od ovog gore tesko moze.NajvecaRadosti je napisao/la: ↑25 feb 2024, 00:26Ne yebu ga igraci 2%.Ne slusaju instrukcije koje daje rade sta hoce bukvalno.Na treningu ista prica.Na jedno uho im udje na drugo izadje.Izadju na teren eto samo da odigraju.Sami za sebe igraju.Niko nikome lopte ne da.Nekakve duge lopte lafo nabijaju,pucaju sa 30m 5m preko gola namjerno.
Tjeraj Zlovenca

80% ovakvih smjena koje smo uradili u zadnjih 10
Godina su se desile iz istih razloga, i onda kazemo kako nismo centa krenuli za 10 . Pa zato sto za deset godina isto radimo.
Takodje 80% toga nahajcaju novine portali itd..
Nek mi neko postavi 5 postova gdje se JAKIROVIC BLATIIO
PRVI DIO SEZONE I KAD JE IZGUBIO EVROPU
TAKODJE PISALO SE PO SVIM MEDIMA DA JE NAS GOLMAN NEISPRAVNO OBRANIO PENAL A DANAS PISE SUMNJA SE DA JE SARAJEVO PRIMILO GO IZ OFFsida
Naravno da ovo moze bit sve gore i gore da ispadnemo za 3 dana u kupu da izgubomo u debiju da padnemo na 5 mjesto, i da na kraju ne igramo evropu, al pored svega tolikog loseg moze se desit da sledecu sezonu pometmo ligu, takodje ako nista istrpilismo trenera citavu sezonu izvucemo pouke naucit sve nije da cemo doc do grupa pa cemo izgubit neki velku lovu..
Ako cemo napravit roster sistem koji ce od prvog do zasnjeg kola pomest ekipu nemoramo ni ici u europu
Godina su se desile iz istih razloga, i onda kazemo kako nismo centa krenuli za 10 . Pa zato sto za deset godina isto radimo.
Takodje 80% toga nahajcaju novine portali itd..
Nek mi neko postavi 5 postova gdje se JAKIROVIC BLATIIO
PRVI DIO SEZONE I KAD JE IZGUBIO EVROPU
TAKODJE PISALO SE PO SVIM MEDIMA DA JE NAS GOLMAN NEISPRAVNO OBRANIO PENAL A DANAS PISE SUMNJA SE DA JE SARAJEVO PRIMILO GO IZ OFFsida
Naravno da ovo moze bit sve gore i gore da ispadnemo za 3 dana u kupu da izgubomo u debiju da padnemo na 5 mjesto, i da na kraju ne igramo evropu, al pored svega tolikog loseg moze se desit da sledecu sezonu pometmo ligu, takodje ako nista istrpilismo trenera citavu sezonu izvucemo pouke naucit sve nije da cemo doc do grupa pa cemo izgubit neki velku lovu..
Ako cemo napravit roster sistem koji ce od prvog do zasnjeg kola pomest ekipu nemoramo ni ici u europu
Trenutno korisnika/ca: boki86, bvsic, Homelander, johntravolta123, riki46, robertkosar i 74 gosta.