FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
-
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
A što se taj Feđa konstantno naziva klocem ? Čovjek ima rezultat u našoj ligi i evo pravi odlične rezultate u Srbiji, puno jačoj ligi. On je neko iza koga se trebalo stati i istrpiti ga jer se imao na čemu graditi optimizam.
Od nasih zadnjih pet trenera sa njim smo izgledalo poprilično kao ozbiljna ekipa. Sad nemaš 5 šuteva u okvir u dvije tekme, sa Feđom je svaka tekma bilo po 3/4 zicera plus 1/2 okvira gola. Čovjek imao peh samo takav plus smo otisli sa stadiona.
Kad se sjetim Širokog, Sloge, Slobode i derbija... sve su to trebali biti bodovi (12) a osvojili smo 4.
Sad nemas na čemu gradit optimizam i strpljenje jer ne izgledamo dobro iako sam mišljenja da treba istrpit pa po cijenu ne igranja Evrope.
Od nasih zadnjih pet trenera sa njim smo izgledalo poprilično kao ozbiljna ekipa. Sad nemaš 5 šuteva u okvir u dvije tekme, sa Feđom je svaka tekma bilo po 3/4 zicera plus 1/2 okvira gola. Čovjek imao peh samo takav plus smo otisli sa stadiona.
Kad se sjetim Širokog, Sloge, Slobode i derbija... sve su to trebali biti bodovi (12) a osvojili smo 4.
Sad nemas na čemu gradit optimizam i strpljenje jer ne izgledamo dobro iako sam mišljenja da treba istrpit pa po cijenu ne igranja Evrope.
-
- Kontakt:
Opet ti klimoglavče,još veze sa fudbalom nemaš.mosarajvosa83 je napisao/la: ↑25 feb 2024, 11:43Joj ovog bolesnika,dajte banujte ova plava smeca,jos nam oni trebaju da nam pisu ovdje. Lik bukvalno od kad je dosao svaki dan pise postove,pljuje bukvalno sve. Onaj Predator sto je psovao ovdje sve Pitarsko jos pise vidim,niko nije ni pomislio da se banuje. Onako reda radi da ti kazemo Mirvic nema potrebu ikad da dodje u BIH,hices ga to po Americi trazit hahahaSamoDaKazeem je napisao/la: ↑25 feb 2024, 10:38Ma nema tjeranja, volio bi da ostane do kraja ugovora i Rožman i onaj žuti papan.Da osjete šta je pravi pritisak i **** majki.
Oni kontaju mi ćemo na sisu i laganini,prodavati maglu.
Brzo će i Mirvić doći na red,a onda će svaki izlazak biti ko Taverna![]()
Idi gledaj seriju kakvu

I ono malo šansi što stvorimo upropastimo petljanjem u zoni šuta. Kao da nemaju hrabrosti da šutaju (osim Mustafića) ili im je rečeno nema šuta ušetajte se u gol...
Rokni je ...neka ide i preko i pored gola. Okanite se beskrajnog dodavanja na liniji 16-ca kada redovno gubite loptu i svoju spore stopere stavljate na muke zbog kontre protivnika.
Kekec neka ostane do juna. Ne vjerujem da ćemo propustiti izlazak u Evropu. A onda u junu sabrati, podijeliti i oduzeti sve dobro i loše i odlučiti šta i kako dalje
Rokni je ...neka ide i preko i pored gola. Okanite se beskrajnog dodavanja na liniji 16-ca kada redovno gubite loptu i svoju spore stopere stavljate na muke zbog kontre protivnika.
Kekec neka ostane do juna. Ne vjerujem da ćemo propustiti izlazak u Evropu. A onda u junu sabrati, podijeliti i oduzeti sve dobro i loše i odlučiti šta i kako dalje
Upravo ovo. To nam je greška, pa pod njim smo imali po 15-20 šuteva. Nije se istrpio. Pustit ljude, jedino što može je dodatni pritisak, otjerati nećemo nikoga. Pa izvoli ili ćeš podržati klub i čupat ga iz depresije ili češ mu stat na muku.ajdohordas je napisao/la: ↑25 feb 2024, 20:25A što se taj Feđa konstantno naziva klocem ? Čovjek ima rezultat u našoj ligi i evo pravi odlične rezultate u Srbiji, puno jačoj ligi. On je neko iza koga se trebalo stati i istrpiti ga jer se imao na čemu graditi optimizam.
🇵🇸
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
On je podnio neopozivu ostavku, nije ga niko otjerao i pored onih rezultata. Nije marke uzeo.Torino je napisao/la: ↑25 feb 2024, 20:37Upravo ovo. To nam je greška, pa pod njim smo imali po 15-20 šuteva. Nije se istrpio. Pustit ljude, jedino što može je dodatni pritisak, otjerati nećemo nikoga. Pa izvoli ili ćeš podržati klub i čupat ga iz depresije ili češ mu stat na muku.ajdohordas je napisao/la: ↑25 feb 2024, 20:25A što se taj Feđa konstantno naziva klocem ? Čovjek ima rezultat u našoj ligi i evo pravi odlične rezultate u Srbiji, puno jačoj ligi. On je neko iza koga se trebalo stati i istrpiti ga jer se imao na čemu graditi optimizam.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
- f0rest1946
- Kontakt:
Nije problem sto izgubis utakmicu, izgubi i Real Madrid.
Problem je sto nema nikakve igre a Rozman je najavljivao tek cemo vidjeti pravo Sarajevo poslije priprema
Nemas Stopera, nemas veznog reda kako da budes optimista???
Problem je sto nema nikakve igre a Rozman je najavljivao tek cemo vidjeti pravo Sarajevo poslije priprema
Šta mu se psovalo i govvorilo, ne čudi me. Gospodin.MortemHz je napisao/la: ↑25 feb 2024, 20:41On je podnio neopozivu ostavku, nije ga niko otjerao i pored onih rezultata. Nije marke uzeo.Torino je napisao/la: ↑25 feb 2024, 20:37Upravo ovo. To nam je greška, pa pod njim smo imali po 15-20 šuteva. Nije se istrpio. Pustit ljude, jedino što može je dodatni pritisak, otjerati nećemo nikoga. Pa izvoli ili ćeš podržati klub i čupat ga iz depresije ili češ mu stat na muku.ajdohordas je napisao/la: ↑25 feb 2024, 20:25A što se taj Feđa konstantno naziva klocem ? Čovjek ima rezultat u našoj ligi i evo pravi odlične rezultate u Srbiji, puno jačoj ligi. On je neko iza koga se trebalo stati i istrpiti ga jer se imao na čemu graditi optimizam.
🇵🇸
Toliko sam puta danas na ovoj temi procitao pojmove "Arteta,Arsenal,Xabi Alonso,Ferguson,Real,Bayern" konto sam da sam na pdf Lige šampiona a istina je da nas Brgule deru. 

DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Gdje sam napisao da sam zadovoljan trenutnom situacijom ? Svoja nezadovoljstva u životu artikuliram na drugačije načine.Evander je napisao/la: ↑25 feb 2024, 19:31Aj ti prati Radnik iz Hadzica, okani se FK Sarajeva, kad se ovakvom sramotom zadovoljavas. Jel ovo nivo sa kojim navijaci Sarajeva trebaju biti zadovoljni? Jesu ovo ambicije kluba? Je li ovo taj napredak i sistem?Zeko87 je napisao/la: ↑25 feb 2024, 19:08Jednostavno sado-mazohizam dobrog dijela navijača Sarajeva je na visokim nivou. Mi kad zamrzimo molimo Boga da ne krene na bolje, da bi se imalo šta pričati. Ubijeđen sam da sad odigramo remi u BL i dobijemo Želju priča bi opet bila, yah, najlakše je Želju iz zone ispadanja dobijati, vidjeli smo protiv Širokog, joj šta će nam tek Zrinjski uraditi.
Toliki defetizam da je to nevjerovatno. Najviše bih volio da takvi samo prate City i Real i da se okanu Sarajeva kad ih već porazi emocionalno rasterećuju.
![]()
🇵🇸 FREE PALESTINE! 🇵🇸
- egocentrik
- Kontakt:
f0rest1946 je napisao/la: ↑25 feb 2024, 20:44Nije problem sto izgubis utakmicu, izgubi i Real Madrid.

VEDRAN PULJIĆ !!!!!!!!!
Mine's a Guinness
Mine's a Guinness
I Jesic je krajem 2015. godine najavio novo/pravo Sarajevo na proljece, pa kad su ga novinari na pressu na to podsjetili pocetkom marta 2016, on je rekao da proljece jos nije stiglo kalendarskif0rest1946 je napisao/la: ↑25 feb 2024, 20:44Nije problem sto izgubis utakmicu, izgubi i Real Madrid.

Niti jedne, ako pratiš malo detaljnije pa vidiš utakmice sa njim i bez njega na toj poziciji. Dva različita tima.OsmanhodzicBuco je napisao/la: ↑25 feb 2024, 14:23Od kako ne igra Avramovski mi nismo imali smislenog napada? Neka me ispravi neko ako grijesim.
Ako nemas kreativnu sredinu, ne igra se 4231.
Mozemo se samo nadati da ce trener naci dobitnu kombinaciju. Treba sve pokusati, cak 442 sa Hamzom i Renanom. Svakako kroz sredinu ne mozemo nista izmisliti.
Zašto se odustalo od Kiša i ti novci dali za Krdžaliča, valjda su oni stručniji pa bolje znaju.
Čovjek nije slobodan dok sve ne izgubi.
Sta znaci "da se ovo istrpi"? Ima li neka granica do koje se trpi? Dok ne ispadnemo iz lige, ne kontam, dokle? Ako poraz protiv ubjedljivo posljednje ekipe u ligi sa 2 suta na go nije granica, ja ne znam sta je.
Ja volim volim volim samo tebe...
BŽKŠ
BŽKŠ
-
- Kontakt:
Tacno tako buraz,nikad mi to nije jasno bilo u svemu sto podrzavam je iskljucivo zbog Sarajeva. Nas zaostali mentalitet misli da je ovo vrijeme od prije 20 godina kad je igrac igrao za rucak,kad se u teku pisalo da su mu kratki 20 plata. Danas igrac nece da igra za male pare,moras imat dobar kes da bi funkcionisao samo to ljudima nije jasno. Ako neko ima bolje ideje koga umjesto Mirvica neka kaze,cujem u redu cekaju da preuzmu Sarajevo. Inace da nemamo para,da nas vode lafo uspjesni ljudi iz naseg grada sa markom u dzepu bili bi u borbi za opstanak.Torino je napisao/la: ↑25 feb 2024, 20:14Lupate gluposti o Mirviću. Priča vam zaudara na anamo one uhljupe,koji jedu svoja jaja što nemaju nekog kao Mirvić.
Čovjek ulaže vlastiti novac u naš klub, tj klub u koji se vi kunete, a članse nemate. Bez navigacije pitanje je dal znate gdje je fan shop.
Šta on ima sa tim što igrači imaju krizu? Dobro je Zeko reko, po učinku ih treba plaćati.
Ko je doveo igrače, Rožman. Ko je doveo Rožman, Mirvić, pa Mirvić je glavni krivac. Glupost.
Poređenja radi. Radnik zasere neki poso, nije do njega do šefa je, ali ko je šefa postavio, direktor. Tjeraj direktora, gasi firmu, radnici na biro. Kakva glupost.
J ste Feđi mater eno čovjek radi, Srbija bruji. Bilbiji ste j mater lik prekucao. Ne mogu da nabrajam likove kojima ste sve j.bali pa ostali popišani.
Sad glupani režu granu na kojoj sjedi FK Sarajevo. Da mi je samo vidjeti glave tih ljudi, uslikat i staviti na haše.
vise od Mehmedovića očekujem nego i od Krdzalica i Matanovića. Mada Krdzalića još nismo vidjeli Julardzija kako god to vama izgledalo mora igrati sad taj par u veznom redu. Opet Balta je imao mjesto u ovakvom sistemu jer imamo 3 veznjaka istih karakteristika ali nemamo dmf.No o tom po tom svako svoju odgovornst ima a naša je da podržimo klub. Stisnuti redove sutra i prekosutra se presabrati i u srijedu nadam se da barem vidimo da imaju zelju i htjenje.
Kad vidim Aničića nemam napretka 10 dana. Šta je Rožman vidio u njemu pa lik igra svaki minut ko da je Van Dajk stvarno ne znam. Nikakve energije, borbe, isto mrtvac se po terenu vuče. Spor, trom, ne zna iznijet loptu, nesiguran u dodavanju, bukvalno ni jedne kvalitete nema da bude starter, ubile su ga povrede skroz, amater lik.
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
Šta naši manekenki rade, mogu mislit kako bi reagovali na ovo.
https://www.facebook.com/share/Kxj6bSn9 ... tid=xfxF2i
https://www.facebook.com/share/Kxj6bSn9 ... tid=xfxF2i
Ne reci mi hvala to ne tražim od tebe, srce na terenu dovoljno je za mene
L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!
L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!
Ma dobar momak. Klasično naše. A kakav je kao igrač? Ma dobar momak. Raja. A on što ne može meda, to je manje bitno, bitno da je dobar lik. Zadužio nas nečim. Takvi su se godinama šlepali po klubu i uzimali lovu, bili dobri momci, pričali viceve, držali atmosferu, a fudbal i kvalitet nebitno totalno.bodi123 je napisao/la: ↑25 feb 2024, 21:52Kad vidim Aničića nemam napretka 10 dana. Šta je Rožman vidio u njemu pa lik igra svaki minut ko da je Van Dajk stvarno ne znam. Nikakve energije, borbe, isto mrtvac se po terenu vuče. Spor, trom, ne zna iznijet loptu, nesiguran u dodavanju, bukvalno ni jedne kvalitete nema da bude starter, ubile su ga povrede skroz, amater lik.
Sjecam se jos kad Bekric izjavi da nisu navijaci Sarajeva svjesni koliko trebaju biti sretni sto imaju Mirvica i sta bi drugi dali da ga imaju.. Ali djaba nepismenom narodu objasnjavat kako stvari fubkcionisu. Ja sam pricao pa su mr napadali mnogi kako clanske nema pola foruma ali zato mahalat znaju i u sve se razumiju.. U INAT SVIMA! Sutra abd ide plan o renoviranju stadiona i idemo naprijed a dusmani nek ga p.... I kada tesko jeeee kad redas porazeeeTorino je napisao/la: ↑25 feb 2024, 20:14Lupate gluposti o Mirviću. Priča vam zaudara na anamo one uhljupe,koji jedu svoja jaja što nemaju nekog kao Mirvić.
Čovjek ulaže vlastiti novac u naš klub, tj klub u koji se vi kunete, a članse nemate. Bez navigacije pitanje je dal znate gdje je fan shop.
Šta on ima sa tim što igrači imaju krizu? Dobro je Zeko reko, po učinku ih treba plaćati.
Ko je doveo igrače, Rožman. Ko je doveo Rožman, Mirvić, pa Mirvić je glavni krivac. Glupost.
Poređenja radi. Radnik zasere neki poso, nije do njega do šefa je, ali ko je šefa postavio, direktor. Tjeraj direktora, gasi firmu, radnici na biro. Kakva glupost.
J ste Feđi mater eno čovjek radi, Srbija bruji. Bilbiji ste j mater lik prekucao. Ne mogu da nabrajam likove kojima ste sve j.bali pa ostali popišani.
Sad glupani režu granu na kojoj sjedi FK Sarajevo. Da mi je samo vidjeti glave tih ljudi, uslikat i staviti na haše.
-
- Kontakt:
Nije samo Bekric,poslusas sve i jednog trenera od Dudica do Vasovskog,igrace itd svi kazu sve najbolje,treba samo natjerati baletane da igraju,godinama nas muce svojim predstavamaRiki10HZ je napisao/la: ↑25 feb 2024, 22:26Sjecam se jos kad Bekric izjavi da nisu navijaci Sarajeva svjesni koliko trebaju biti sretni sto imaju Mirvica i sta bi drugi dali da ga imaju.. Ali djaba nepismenom narodu objasnjavat kako stvari fubkcionisu. Ja sam pricao pa su mr napadali mnogi kako clanske nema pola foruma ali zato mahalat znaju i u sve se razumiju.. U INAT SVIMA! Sutra abd ide plan o renoviranju stadiona i idemo naprijed a dusmani nek ga p.... I kada tesko jeeee kad redas porazeeeTorino je napisao/la: ↑25 feb 2024, 20:14Lupate gluposti o Mirviću. Priča vam zaudara na anamo one uhljupe,koji jedu svoja jaja što nemaju nekog kao Mirvić.
Trenutno korisnika/ca: 061657451, bhfanatic14, boatenkk, Bordo10, Dave, kogmagie46, N3R3D, NazorUso, nedimmmm1337, ovisnik, Pena, riki46, roccosiffredi, Semrush [Bot], Serha i 180 gostiju.