ArtemisFowl je napisao/la: ↑26 feb 2024, 07:50
@rio Kakav je pub kviz u Vitezu? Meni je općenito Srednja Bosna nepoznat pojam. Bio sam jednom u Gornjem Vakufu i dobio sam upute da ne odem slučajno u pogrešan kafić. A vidim da na taj kviz u Vitez idete svi, drago mi je to čuti.
Kad je Kotiga bio organizator išli su ove naše kolege i bili drugi.
Liga se igra u Mačku, tu je najveći odziv, a u Centralu u franšiznom je bio Kotiga, kod ovog mog druga pošto su oni dobri sa Kotigom, tu bude mjesečno neki specijal, tipa filmski ili geografija, u Tr je krenuo odnedavno u jednom pubu, al nije liga još oformljena, igra se mjesečno
Ima u Jajcu isto bude u Svemirko pubu, al mjesečno čini mi se, u GVu nije bilo dok sam ja bio tamo, ne znam sad, to moguće da su ti rekli jer je ono kao grad imaš kafiće gdje izlazi B strana a gdje H strana, al nije to tako napeto kao prije, sad se izlazi kad bude tako neki događaj, treniraju skupa, veći problem je što nema djece i mladih, jer većina odlazi.
U Kiseljaku isto ima liga, tu nije loše, i Žepče je jako isto, i tu ima liga. Al nisam još išao tamo, imam ovog jednog poznanika on je od 7 dana u sedmici barem 6 na kvizu negdje, haman profi postao, gdje god se igra eto ti njega sa ekipom

Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..