Bordotim je napisao/la: ↑26 feb 2024, 04:19
JVVVST je napisao/la: ↑26 feb 2024, 01:49
Ovoliki post, a nisi mi odgovorio. Sta je tebi granica? Jel puno trazit da se naprave 2 smislene akcije po utakmici, NAKON komplet odradjenih priprema, maksimalnog ugadjanja treneru, sta je zinuo dobio je? Jel puno trazit da se fenjerasi pobjede, da ne kazem da osutas na golu protiv njih?
Apsolutno nije bitno sta je rjesenje, Rozman to nije, nakon Slobode se to pocelo nazirati, nakon Sirokog se dokazalo, Zvijezda nam nije trebala, trebalo se prije toga reagovati. Dokle cemo cekati? Dok nas Borac ponizi i sadakasi naguze? Hoces li i tad galamit "treba trpit", **** ga trpljenje
Gov.no ce bit gov.no i danas i sutra i prekosutra, strpljenje ti nece pomoc da se pretvori u hljeb. Bolje kupit svjez hljeb jos danas nego umrijeti od gladi cekajuci da te gov.no nahrani.
Granica mi je da dajem podršku svom klubu koliko mogu kao navijač, u dobrom i u zlu. Ljudi koji su odgovorni i koji rade u klubu, znaju kako i šta. Jesi ti trener pa znaš šta je granica za sviju??? Što ne radiš u sarajevo ako tako znaš sve dobro.
Odgovorio sam ti šta znači granica za svakoga posebno, ali đzabe kad neko se pravi lud. Da ti pokažem da je svijet kugla, ti bi opet reko ravno je sve, moraš bolje pokazat. Besmisleno.
Ako ti znaš sve bolje od nas sviju, onda prijavi se u klub, daj milione i promjeni to sve što po tebi nije dobro, a ne da pitaš mene šta je granica. Nisam ja Ismir Mirvić. Idi u klub i pitaj ljude šta je granica, idi pitaj trenera, ljudi koji su odgovorni za to. Nisam ja sam FK Sarajevo kao što i ti nisi. Mi smo svi navijači jednog kluba.
Ljudi u ovom forumu su konstantno negativni i kad nešto ne ide po planu onda tek pogotovo. I ja bi volio da imamo 80% posjed lopte, 10 šuteva na golu, ali nismo mi man city. Bio je Fedja imali smo 100 stativa i šuteva prema golu, dobru igru, i sta je bilo? Opet nije bio dobar i otkaz.
Husref je isto bio, pa 100 puta ga otjerali kao Dzenu. Vinko,Goran, Vasoski svi su bili i opet niko ne valja. Znači logika ti kaže, da nešto nije uredu i trebamo se promjenit. Ma jok nastavi cemo mi dalje sve otjerati jer eto mi smo sarajevo, sve tjeramo.
Pitanje, jesi tako u ratu hljeb bacio u smeće kad je bilo pokvareno? Znaci sve u smeće jer eto ne valja i nema spasa. Cirkus realno.
Vama ni draga Allah nemože ugodit. Okrene te riječ kako vam odgovara, iz konteksta se izvadi. U svemu vidite smak svijeta, Sarajevo nije Barcelona i nikad neće biti.
Nek bude Husref 100 puta trener, misliš da će biti bolje? Ako misliš da će biti bolje, onda samo misliš kratko za 6 mjeseci. Poslje toga ide ono standardno tjeranje sviju.
I ti si podržavao Rožmana prije 2 mjeseca i sad ne valja insan nikako. Kako vjetar puše tako se okreče ovaj forum.
ali nisi jedini. Ti si poput oni, koju podržavaju gigovica jer razbio si plave, a kad izgubiš onda je peljto najgori sudija.
Takve kao ti, samo zbog takvi, Sarajevo je u problemima i nemože da napreduje. Bitno je tebi da je Husref 6 put trener, kao što sam napisao prije, svako gura svog čovjeka i svoj profit. Samo nek je Husref tu ili Mirza ili Dzeno, pa ćemo letit ko red bull. U kojoj zabludi vi živite sunce ti drago, nenormalno.
Mirvić ako bude vas slušao, može komotno sve prodati i nikad neće biti uspiješan. Umjesto da smo zahvalni da neko investira svoj novac, ma jok treba ga otjerati, daj ti nam naše legende koji ni marku nebi dali za klub. Šta će amerikanac, nezna on,
Krupa nas pobjedila a bio Husref trener, radnik nas pobjedio bio husref trener ali jok ljudi imaju alzheimer pa se zaboravi. Sve dok ovakva mahala bude aktivna,
FK Sarajevo nikad neće biti ozbiljan klub, dzabe ti i da imas Bill Gates. Dzabe ti sve, ovo je kao viruz neki, neda sarajevu da uspije jer eto bitno je njegov ego i njegov lični profit i da on svoje gura. Boli njega briga za Sarajevo kao i što Bakira boli briga za BiH. Samo interes se danas gleda, zato smo i zaostali u svakom segmentu države, sportu, kluba, društvo u svemu jednostavno. Tu ni dragi Allah nemože pomoći kad narod živi u nekoj zabludi. Pozz.