FK Sarajevo

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Šta očekujemo od Evrope?

Prolazak u 3. pretkolo
94
41%
Prolazak u Play off
54
23%
Grupnu fazu
84
36%

Ukupno glasova: 232

nokee
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la nokee » 26 feb 2024, 06:20

Torino je napisao/la:
25 feb 2024, 20:14
Lupate gluposti o Mirviću. Priča vam zaudara na anamo one uhljupe,koji jedu svoja jaja što nemaju nekog kao Mirvić.

Čovjek ulaže vlastiti novac u naš klub, tj klub u koji se vi kunete, a članse nemate. Bez navigacije pitanje je dal znate gdje je fan shop.
Šta on ima sa tim što igrači imaju krizu? Dobro je Zeko reko, po učinku ih treba plaćati.

Ko je doveo igrače, Rožman. Ko je doveo Rožman, Mirvić, pa Mirvić je glavni krivac. Glupost.
Poređenja radi. Radnik zasere neki poso, nije do njega do šefa je, ali ko je šefa postavio, direktor. Tjeraj direktora, gasi firmu, radnici na biro. Kakva glupost.

J ste Feđi mater eno čovjek radi, Srbija bruji. Bilbiji ste j mater lik prekucao. Ne mogu da nabrajam likove kojima ste sve j.bali pa ostali popišani.

Sad glupani režu granu na kojoj sjedi FK Sarajevo. Da mi je samo vidjeti glave tih ljudi, uslikat i staviti na haše.
Vjeruj mi da vecina ovih historicara nije stadion vidjela na slici a fan shop pa to je misaona imenica, al ono bi da tjera pa cak i covjeka koji ti pare daje, kakve budalastine.
Samo je sreca pa se pitaju ko Halid Genjac u bijeloj kuci otprilike. I sreca pa je ovaj forum mjerilo za nesto al u qurcu.

Al ovo boldirano sam pomislio milijardu puta. Mada ja mislim da se oni vise onako potrbuse i smisaljaju sta pljunuti, boli njih q za FKS vjeruj.

Evo vrati na postove kad je izabran duo Ibricic-Rozman 99% ljudi je bilo odusevljeno. Isto je bilo i sa Fedjom i jedno jednostavno pitanje? Zasto oni svi negdje drugo deru guzove, milion primjera, kakva smo mi to sredina u pm?

HeraklitMracni
Kontakt:

Post Postao/la HeraklitMracni » 26 feb 2024, 07:05

Za Viverosa lijepo je pisao ovdje njegov prevodioc i opet ljudi vjeruju da se nije snašao u Sarajevu :urnebes: jednostavno kao i ostale Rozman prekrižio …

fks74
Kontakt:

Post Postao/la fks74 » 26 feb 2024, 07:38

Za sledeće utakmice ja bih ovako : Ilijev, Beganović, Radović, Aničić ( Soldo ) Đuričković, Buljubašuć, Julardžija, Hasić, Keyremeh, Peneranda ( Anđušić ) Oliveira. Hasić bi igrao ispred Buljubašića i Julardžije.

Lucas
Kontakt:

Post Postao/la Lucas » 26 feb 2024, 08:11

mosarajvosa83 je napisao/la:
26 feb 2024, 04:07
Dadox je napisao/la:
26 feb 2024, 02:21
Lucas je napisao/la:
26 feb 2024, 02:02

Evo Viveros opet zabio, 4 gol u zadnje 3 utakmice :D
Ma smijesno 😂😂, i Guzinu sam zaboravio, mislim da je i on poceo zabijati poslije 😂
Govorili steucnjaci da su imali info sa treninga da pojma nema,da nije fudbaler,Mirvic doveo ublehu itd jbga nas narod,svakako ce se i na njemu pare uzet dobre
To su iste one ublehe koje su lupale da Zeljković nije htio da radi vježbe na Rožmanovim treninzima :facepalm:

Antikloc
Kontakt:

Post Postao/la Antikloc » 26 feb 2024, 08:25

**** slovenackog je trebalo otjerati poslije demoliranja od Sloge. Sad bi bili par bodova od Borca.
Kakvo trpljenje. Niko i nista se nikad ne trpi.
Tjeraj Zlovenca !! :mrgreen:

zlo87
Kontakt:

Post Postao/la zlo87 » 26 feb 2024, 08:31

Granica za Rožmana treba biti minimalno 50 utakmica. Nakon toga, podvuči crtu i vidjeti urađeno i da li napredak postoji.
Pjevam ti iz duše kad svi ostali šute, poklanjam ti vječnost, ne samo minute..

donDondon
Kontakt:

Post Postao/la donDondon » 26 feb 2024, 08:40

esprit24 je napisao/la:
25 feb 2024, 23:47
Na ovom forumu sam 10 godina ali pojedinci se iz dana u dan trude da me odjave odavde. Jel moguce da se istok preselio na forum. Ovaj trener iz Zrinjskog mi je nepoznanica al barem frajer ima pricu. Kaze ljudi utakmica se igra 90 minuta a ne da u trecoj minuti mi vodimo 4-0. Tako i prvenstvo se igra 33 kola. Opustite se malo koji vam je qrac vise.
100 % ,nekakvo vrijeme došlo svi hoce odmah,do sad smo tako griješili i nikako da se naucimo ali sva sreca ovaj forum bitan ko Dzeferovic u predsjednistvu
Premier League of Bosnia and Herzegovina:
Winners (5): 1998–99, 2006–07, 2014–15, 2018–19, 2019–20
Yugoslav First League:
Winners (2): 1966–67, 1984–85
Bosnia and Herzegovina Cup:
Winners (7): 1996–97, 1997–98, 2001–02, 2004–05, 2013–14, 2018–19, 2020–21

JVVVST
Kontakt:

Post Postao/la JVVVST » 26 feb 2024, 09:59

Bordotim je napisao/la:
26 feb 2024, 04:19
JVVVST je napisao/la:
26 feb 2024, 01:49
Bordotim je napisao/la:
25 feb 2024, 23:02

Granica je, šta čovjek svako individualno sam sebi postavi. Nekom je granica, ako ne pobjedis plave 5-0, nisi trener. Ako pobjedis igman 5-0, onda si top trener. Pobjedis Zrinjski onda si Pep, izgubiš od zvijezde onda si skijaš. Zvijezda je pobjedila široki 3-0 i zrinjski 2-1, ali eto danas nezna niko igrati jer eto oni su zadnji na tabeli.
Svak ima svoj poseban vid na te stvari.
Ovoliki post, a nisi mi odgovorio. Sta je tebi granica? Jel puno trazit da se naprave 2 smislene akcije po utakmici, NAKON komplet odradjenih priprema, maksimalnog ugadjanja treneru, sta je zinuo dobio je? Jel puno trazit da se fenjerasi pobjede, da ne kazem da osutas na golu protiv njih?

Apsolutno nije bitno sta je rjesenje, Rozman to nije, nakon Slobode se to pocelo nazirati, nakon Sirokog se dokazalo, Zvijezda nam nije trebala, trebalo se prije toga reagovati. Dokle cemo cekati? Dok nas Borac ponizi i sadakasi naguze? Hoces li i tad galamit "treba trpit", **** ga trpljenje

Gov.no ce bit gov.no i danas i sutra i prekosutra, strpljenje ti nece pomoc da se pretvori u hljeb. Bolje kupit svjez hljeb jos danas nego umrijeti od gladi cekajuci da te gov.no nahrani.

Granica mi je da dajem podršku svom klubu koliko mogu kao navijač, u dobrom i u zlu. Ljudi koji su odgovorni i koji rade u klubu, znaju kako i šta. Jesi ti trener pa znaš šta je granica za sviju??? Što ne radiš u sarajevo ako tako znaš sve dobro.
Odgovorio sam ti šta znači granica za svakoga posebno, ali đzabe kad neko se pravi lud. Da ti pokažem da je svijet kugla, ti bi opet reko ravno je sve, moraš bolje pokazat. Besmisleno.

Ako ti znaš sve bolje od nas sviju, onda prijavi se u klub, daj milione i promjeni to sve što po tebi nije dobro, a ne da pitaš mene šta je granica. Nisam ja Ismir Mirvić. Idi u klub i pitaj ljude šta je granica, idi pitaj trenera, ljudi koji su odgovorni za to. Nisam ja sam FK Sarajevo kao što i ti nisi. Mi smo svi navijači jednog kluba.

Ljudi u ovom forumu su konstantno negativni i kad nešto ne ide po planu onda tek pogotovo. I ja bi volio da imamo 80% posjed lopte, 10 šuteva na golu, ali nismo mi man city. Bio je Fedja imali smo 100 stativa i šuteva prema golu, dobru igru, i sta je bilo? Opet nije bio dobar i otkaz.
Husref je isto bio, pa 100 puta ga otjerali kao Dzenu. Vinko,Goran, Vasoski svi su bili i opet niko ne valja. Znači logika ti kaže, da nešto nije uredu i trebamo se promjenit. Ma jok nastavi cemo mi dalje sve otjerati jer eto mi smo sarajevo, sve tjeramo.
Pitanje, jesi tako u ratu hljeb bacio u smeće kad je bilo pokvareno? Znaci sve u smeće jer eto ne valja i nema spasa. Cirkus realno.

Vama ni draga Allah nemože ugodit. Okrene te riječ kako vam odgovara, iz konteksta se izvadi. U svemu vidite smak svijeta, Sarajevo nije Barcelona i nikad neće biti.
Nek bude Husref 100 puta trener, misliš da će biti bolje? Ako misliš da će biti bolje, onda samo misliš kratko za 6 mjeseci. Poslje toga ide ono standardno tjeranje sviju.
I ti si podržavao Rožmana prije 2 mjeseca i sad ne valja insan nikako. Kako vjetar puše tako se okreče ovaj forum.

ali nisi jedini. Ti si poput oni, koju podržavaju gigovica jer razbio si plave, a kad izgubiš onda je peljto najgori sudija.
Takve kao ti, samo zbog takvi, Sarajevo je u problemima i nemože da napreduje. Bitno je tebi da je Husref 6 put trener, kao što sam napisao prije, svako gura svog čovjeka i svoj profit. Samo nek je Husref tu ili Mirza ili Dzeno, pa ćemo letit ko red bull. U kojoj zabludi vi živite sunce ti drago, nenormalno.

Mirvić ako bude vas slušao, može komotno sve prodati i nikad neće biti uspiješan. Umjesto da smo zahvalni da neko investira svoj novac, ma jok treba ga otjerati, daj ti nam naše legende koji ni marku nebi dali za klub. Šta će amerikanac, nezna on,
Krupa nas pobjedila a bio Husref trener, radnik nas pobjedio bio husref trener ali jok ljudi imaju alzheimer pa se zaboravi. Sve dok ovakva mahala bude aktivna,
FK Sarajevo nikad neće biti ozbiljan klub, dzabe ti i da imas Bill Gates. Dzabe ti sve, ovo je kao viruz neki, neda sarajevu da uspije jer eto bitno je njegov ego i njegov lični profit i da on svoje gura. Boli njega briga za Sarajevo kao i što Bakira boli briga za BiH. Samo interes se danas gleda, zato smo i zaostali u svakom segmentu države, sportu, kluba, društvo u svemu jednostavno. Tu ni dragi Allah nemože pomoći kad narod živi u nekoj zabludi. Pozz.
Da ti kazem ukratko, glup si ko kur.ac.

Jeste, podrzavao sam Rozmana, jer sam MISLIO da je dobro rjesenje. Kad sam se uvjerio da NIJE, ne podrzavam ga. Zasto? Zato sto nisam zatucani majmun poput tebe. Glavom ne mozes kroz zid, ako ne valja, ne valja.

Ne kontam sto spominjes Husrefa? Zato sto BAZIRANO NA REZULTATIMA IZ PROSLOG MANDATA mislim da bi bilo dobro rjesenje? Nije jedini, ne mora biti Husref, bilo ko osim ovog hadalja bi u ovom trenutku pred krucijalne utakmice dobro dosao.

Na osnovu cega dosad prikazanog ti podrzavas smucara? Sta si to dobro vidio da ti daje nadu da cemo proigrati? Ikakav napredak u igri?

Glup si, ukratko, nemam sta vise raspravljat s tobom.
Ja volim volim volim samo tebe...

BŽKŠ

tabba77
Kontakt:

Post Postao/la tabba77 » 26 feb 2024, 10:15

JVVVST je napisao/la:
26 feb 2024, 09:59
Bordotim je napisao/la:
26 feb 2024, 04:19
JVVVST je napisao/la:
26 feb 2024, 01:49

Ovoliki post, a nisi mi odgovorio. Sta je tebi granica? Jel puno trazit da se naprave 2 smislene akcije po utakmici, NAKON komplet odradjenih priprema, maksimalnog ugadjanja treneru, sta je zinuo dobio je? Jel puno trazit da se fenjerasi pobjede, da ne kazem da osutas na golu protiv njih?

Apsolutno nije bitno sta je rjesenje, Rozman to nije, nakon Slobode se to pocelo nazirati, nakon Sirokog se dokazalo, Zvijezda nam nije trebala, trebalo se prije toga reagovati. Dokle cemo cekati? Dok nas Borac ponizi i sadakasi naguze? Hoces li i tad galamit "treba trpit", **** ga trpljenje

Gov.no ce bit gov.no i danas i sutra i prekosutra, strpljenje ti nece pomoc da se pretvori u hljeb. Bolje kupit svjez hljeb jos danas nego umrijeti od gladi cekajuci da te gov.no nahrani.

Granica mi je da dajem podršku svom klubu koliko mogu kao navijač, u dobrom i u zlu. Ljudi koji su odgovorni i koji rade u klubu, znaju kako i šta. Jesi ti trener pa znaš šta je granica za sviju??? Što ne radiš u sarajevo ako tako znaš sve dobro.
Odgovorio sam ti šta znači granica za svakoga posebno, ali đzabe kad neko se pravi lud. Da ti pokažem da je svijet kugla, ti bi opet reko ravno je sve, moraš bolje pokazat. Besmisleno.

Ako ti znaš sve bolje od nas sviju, onda prijavi se u klub, daj milione i promjeni to sve što po tebi nije dobro, a ne da pitaš mene šta je granica. Nisam ja Ismir Mirvić. Idi u klub i pitaj ljude šta je granica, idi pitaj trenera, ljudi koji su odgovorni za to. Nisam ja sam FK Sarajevo kao što i ti nisi. Mi smo svi navijači jednog kluba.

Ljudi u ovom forumu su konstantno negativni i kad nešto ne ide po planu onda tek pogotovo. I ja bi volio da imamo 80% posjed lopte, 10 šuteva na golu, ali nismo mi man city. Bio je Fedja imali smo 100 stativa i šuteva prema golu, dobru igru, i sta je bilo? Opet nije bio dobar i otkaz.
Husref je isto bio, pa 100 puta ga otjerali kao Dzenu. Vinko,Goran, Vasoski svi su bili i opet niko ne valja. Znači logika ti kaže, da nešto nije uredu i trebamo se promjenit. Ma jok nastavi cemo mi dalje sve otjerati jer eto mi smo sarajevo, sve tjeramo.
Pitanje, jesi tako u ratu hljeb bacio u smeće kad je bilo pokvareno? Znaci sve u smeće jer eto ne valja i nema spasa. Cirkus realno.

Vama ni draga Allah nemože ugodit. Okrene te riječ kako vam odgovara, iz konteksta se izvadi. U svemu vidite smak svijeta, Sarajevo nije Barcelona i nikad neće biti.
Nek bude Husref 100 puta trener, misliš da će biti bolje? Ako misliš da će biti bolje, onda samo misliš kratko za 6 mjeseci. Poslje toga ide ono standardno tjeranje sviju.
I ti si podržavao Rožmana prije 2 mjeseca i sad ne valja insan nikako. Kako vjetar puše tako se okreče ovaj forum.

ali nisi jedini. Ti si poput oni, koju podržavaju gigovica jer razbio si plave, a kad izgubiš onda je peljto najgori sudija.
Takve kao ti, samo zbog takvi, Sarajevo je u problemima i nemože da napreduje. Bitno je tebi da je Husref 6 put trener, kao što sam napisao prije, svako gura svog čovjeka i svoj profit. Samo nek je Husref tu ili Mirza ili Dzeno, pa ćemo letit ko red bull. U kojoj zabludi vi živite sunce ti drago, nenormalno.

Mirvić ako bude vas slušao, može komotno sve prodati i nikad neće biti uspiješan. Umjesto da smo zahvalni da neko investira svoj novac, ma jok treba ga otjerati, daj ti nam naše legende koji ni marku nebi dali za klub. Šta će amerikanac, nezna on,
Krupa nas pobjedila a bio Husref trener, radnik nas pobjedio bio husref trener ali jok ljudi imaju alzheimer pa se zaboravi. Sve dok ovakva mahala bude aktivna,
FK Sarajevo nikad neće biti ozbiljan klub, dzabe ti i da imas Bill Gates. Dzabe ti sve, ovo je kao viruz neki, neda sarajevu da uspije jer eto bitno je njegov ego i njegov lični profit i da on svoje gura. Boli njega briga za Sarajevo kao i što Bakira boli briga za BiH. Samo interes se danas gleda, zato smo i zaostali u svakom segmentu države, sportu, kluba, društvo u svemu jednostavno. Tu ni dragi Allah nemože pomoći kad narod živi u nekoj zabludi. Pozz.
Da ti kazem ukratko, glup si ko kur.ac.

Jeste, podrzavao sam Rozmana, jer sam MISLIO da je dobro rjesenje. Kad sam se uvjerio da NIJE, ne podrzavam ga. Zasto? Zato sto nisam zatucani majmun poput tebe. Glavom ne mozes kroz zid, ako ne valja, ne valja.

Ne kontam sto spominjes Husrefa? Zato sto BAZIRANO NA REZULTATIMA IZ PROSLOG MANDATA mislim da bi bilo dobro rjesenje? Nije jedini, ne mora biti Husref, bilo ko osim ovog hadalja bi u ovom trenutku pred krucijalne utakmice dobro dosao.

Na osnovu cega dosad prikazanog ti podrzavas smucara? Sta si to dobro vidio da ti daje nadu da cemo proigrati? Ikakav napredak u igri?

Glup si, ukratko, nemam sta vise raspravljat s tobom.
Nermin Bašić je slobodan. :kafa:

zlo87
Kontakt:

Post Postao/la zlo87 » 26 feb 2024, 10:20

U koliko je press danas?
Pjevam ti iz duše kad svi ostali šute, poklanjam ti vječnost, ne samo minute..

FKSzuti
Kontakt:

Post Postao/la FKSzuti » 26 feb 2024, 10:21

UCL postava :bih:
slika

tabba77
Kontakt:

Post Postao/la tabba77 » 26 feb 2024, 10:29

zlo87 je napisao/la:
26 feb 2024, 10:20
U koliko je press danas?
U 15h.

luckystrike
Kontakt:

Post Postao/la luckystrike » 26 feb 2024, 10:29

prije bi se obradovao Peljti, ali poslije onog lakta u Mostaru kod prvog gola, nije mi ni on više neka nazovi radost.

NajvecaRadosti
Kontakt:

Post Postao/la NajvecaRadosti » 26 feb 2024, 10:44

Ako ce nam suditi ko na Kosevu i u Mostaru onda bi Gigara bio bolji.
Svakako ga pusimo u srijedu,da licno Rozman udje i sudi

Probati izgubiti sto manje,sansu za prolaz traziti na Kosevu a prekid crnog niza u nedelju protiv sadakasa.
Yebem te zeljo!
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 26 feb 2024, 10:46

Valjda budu lijepe vijesti u 15h.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

mnon46
Kontakt:

Post Postao/la mnon46 » 26 feb 2024, 10:51

MortemHz je napisao/la:
26 feb 2024, 10:46
Valjda budu lijepe vijesti u 15h.
Svi kažnjeni novčano :ljepota:
A kaj ti bum rekel, stari, danas kad je sve to jučer znam dvije stvari. Jedna je da postoji grad u kojem sam legenda, a druga da ne kitim zagorske tamburaše ako ne znaju odsvirati „Da ga hoće zabit Matko, joj nano, nanice“.

holyman
Kontakt:

Post Postao/la holyman » 26 feb 2024, 10:53

Najbolji regionalni sudija sudi u banjaluci, ako ne skinemo gace na autoputu bice pozitivan rezultat.
NEMA NAZAD

Lavcina
Kontakt:

Post Postao/la Lavcina » 26 feb 2024, 11:00

Mogu misliti danas pressice i presipanja iz suplje u prazno

Lucas
Kontakt:

Post Postao/la Lucas » 26 feb 2024, 11:06

Lavcina je napisao/la:
26 feb 2024, 11:00
Mogu misliti danas pressice i presipanja iz suplje u prazno
Sjecam se 2014 godine, dan - dva nakon poraza od Čelika, gdje smo bili apsolutni favoriti, Dino Selimović sazvao press oko rekonstrukcije Koševa ili izgradnje Bordo arene :rol:

Stroj1946
Kontakt:

Post Postao/la Stroj1946 » 26 feb 2024, 11:15

Flashbacks of past trauma after the press conference :opaopa:

Vratite nas u 2001 molim vas, kad ne može naprijed, vazda može nazad.

Odgovori

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 17 gostiju.