FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Ovi sto su doveli nove trenere, a pobjedjuju, nista to.
To je bezveze, fuserenje, nema sistema.
Mi gubimo, i saburamo. Suti..dobro je. Gradimo sistem.
Sada bez ironije. Valjda pocnemo praviti barem sanse. Mozda je previse traziti u ovom stanju da pocnemo pobjedjivati. Cekat cemo jos. Koliko god treba. Bit ce neka i pobjeda.
Sada bez ironije. Valjda pocnemo praviti barem sanse. Mozda je previse traziti u ovom stanju da pocnemo pobjedjivati. Cekat cemo jos. Koliko god treba. Bit ce neka i pobjeda.
- FKS -
-
- Kontakt:
Ma i Rozman je dobro krenuo pa poslije kao i uvijek tj mucenje i patnja. Mi da bi bili konkurentni Bojcu morali bi npr imati sve pobijede u sezoni posto oni imaju 1 poraz,dok nams ovako ocajne pobijedi Zvjezda zasluzenim golom iz ofsajda 4 metraHajdeee je napisao/la: ↑25 feb 2024, 22:40Ovi sto su doveli nove trenere, a pobjedjuju, nista to.
Da se ovo istrpi što smo svi počeli i svi smo rekli da je to cilj, da napokon budemo ozbiljni i da napokon imamo kontinuitet.
8.10.2023, čitaj šta su tad većina iz ovog foruma pisali, i pogledaj današnje stanje i šta se danas sve piše. Ne samo ovaj forum, generalno svugdje je tako.
Nema veze ko je trener, da su u paketu sad 100 trenera svi zajedno, sve bi isto bilo jer samo tražimo instant uspijeh za par mjeseci.
Okreni ti riječ i izvadi se iz konteksta.
Ko može biti zadovoljan sa ovakvom lošom igrom? Nemože niko ko se razumije u fudbalu. Ni Tabela nije nikako dobra, svi mi to znamo. Ali daj te nam riješenje, šta je riješenje?
Godinama isto radimo, i nadamo se da će rezultat biti drugačiji. Nikad neće biti drugačiji, jer isto radimo, iste greške. Rožman i ekipa su trenutno skroz loši to svi znamo i vidimo ali kako da popravimo to? Uvrede psovke nisu riješenje. Da su riješenje nebi Husrefa 5 puta otjerali jer i to smo probali. Probali smo opušteno eto daj nam Mirzu, pa torpedo nas izbaci. Igrači nisu bojkotovali mirzu i opet nije dovoljno bilo.
Vinko bio trener, miran i poštovanje imo, i opet i to nije bilo dovoljno jer eto izgubili smo titulu.
Fedja isto bio, i on nije uspijo i ako smo imali igru, ali đzabe ti što imaš igru, kad nemas rezultate, tako su ljudi tvrdili. Dzeno je isto bio, pa izgubili kup finale. I još 100 takvi primjera.
Šta je riješenje? Da smo istrpili bilo kojeg trenera, mi bi već grupe igrali.
Istrpili smo 0-8 protiv atalante, pa se na kraju isplatilo.
Granica je, šta čovjek svako individualno sam sebi postavi. Nekom je granica, ako ne pobjedis plave 5-0, nisi trener. Ako pobjedis igman 5-0, onda si top trener. Pobjedis Zrinjski onda si Pep, izgubiš od zvijezde onda si skijaš. Zvijezda je pobjedila široki 3-0 i zrinjski 2-1, ali eto danas nezna niko igrati jer eto oni su zadnji na tabeli.
Svak ima svoj poseban vid na te stvari.
Ja znam a i vidim, da dosta ljudi ima na ovoj temi, koji jedva čekaju da mi izgubimo. To se i primjeti. A što je to tako? Zato što svako gura svog čovjeka. Ovaj gura Husrefa, ovaj Mirzu, ovaj Vinko i tako u krugu se vrtimo. Da svako gura svoje i da on lično bude u pravu ili da ima neki profit.
Svaki klub u BiH bi volio da ima Mirvića, koji troši svoj novac u klub i koji podržaje klub. Oni navijači drugi klubova, oni bi rado uzeli investitora poput Mirvića, jer svako voli da se investira u klub. Naravno i on ima greške ali to se sve može popravit. Čovjek cijeli život uči.
Najlakše je reći, nezna on, pere pare, krade, on je budala i tako te prazne priče.
Ako svi znate bolje, bujrum pokažite, pa da vidimo kako bi to izgledalo.
Panika i tjeranje nama nikad nista nije donijelo dobro. Rezultati su ti najbolji dokaz u zadnji 10 do 20 godina. Mi ako nismo spremni istrpit, onda nismo ni bolje zaslužili.
Da smo istrpili jednog trenera naprimjer vinko ili husref ili bilo koga (Dzeno,Fedja,Rožman itd..) na period od 5 godina, danas mi bili novo Sarajevo. Ako može jedan freiburg imat kontinuitet sa trenerom, možemo i mi ako želimo. Ako ne želimo, onda samo tjeraj svake pola godine jer eto to je do sad super riješenje bilo kako vidimo.
Pozdrav.
Istina to sam zaboravio napomenuti. Ali evo nasim pametnjakovicima je dovoljno kosku ubacit cim se izgubi kako se peru pare i kako su nam aponzori kladionice pa da nije zalosno bilo bi smijesno. Real madrid batwin godinama na dresu imao zar treba ostale spominjat. Al ne nek se samo mahala a dva ziba nemaju u glavi al znaju kako se peru pare ccc nacija za izucavanje...mosarajvosa83 je napisao/la: ↑25 feb 2024, 22:34Nije samo Bekric,poslusas sve i jednog trenera od Dudica do Vasovskog,igrace itd svi kazu sve najbolje,treba samo natjerati baletane da igraju,godinama nas muce svojim predstavamaRiki10HZ je napisao/la: ↑25 feb 2024, 22:26Sjecam se jos kad Bekric izjavi da nisu navijaci Sarajeva svjesni koliko trebaju biti sretni sto imaju Mirvica i sta bi drugi dali da ga imaju.. Ali djaba nepismenom narodu objasnjavat kako stvari fubkcionisu. Ja sam pricao pa su mr napadali mnogi kako clanske nema pola foruma ali zato mahalat znaju i u sve se razumiju.. U INAT SVIMA! Sutra abd ide plan o renoviranju stadiona i idemo naprijed a dusmani nek ga p.... I kada tesko jeeee kad redas porazeeeTorino je napisao/la: ↑25 feb 2024, 20:14Lupate gluposti o Mirviću. Priča vam zaudara na anamo one uhljupe,koji jedu svoja jaja što nemaju nekog kao Mirvić.
Čovjek ulaže vlastiti novac u naš klub, tj klub u koji se vi kunete, a članse nemate. Bez navigacije pitanje je dal znate gdje je fan shop.
Šta on ima sa tim što igrači imaju krizu? Dobro je Zeko reko, po učinku ih treba plaćati.
Ko je doveo igrače, Rožman. Ko je doveo Rožman, Mirvić, pa Mirvić je glavni krivac. Glupost.
Poređenja radi. Radnik zasere neki poso, nije do njega do šefa je, ali ko je šefa postavio, direktor. Tjeraj direktora, gasi firmu, radnici na biro. Kakva glupost.
J ste Feđi mater eno čovjek radi, Srbija bruji. Bilbiji ste j mater lik prekucao. Ne mogu da nabrajam likove kojima ste sve j.bali pa ostali popišani.
Sad glupani režu granu na kojoj sjedi FK Sarajevo. Da mi je samo vidjeti glave tih ljudi, uslikat i staviti na haše.
-
- Kontakt:
Tjerali smo Vinka, Sablića, Vasoskog, Feđu, Mirzu a da se ne vraćamo na period prije Vinka... ispade sad da smo svaki puta fulali sa izborom trenera. Nemoguće ybg
Znači problem je ili većinski vlasnik ili kontinuitet koji mi treba da pružimo trenerima.
Znači problem je ili većinski vlasnik ili kontinuitet koji mi treba da pružimo trenerima.
- luckystrike
- Kontakt:
Drugovi, odmorite, naspavajte se.
Od sutra akoBogda počinjemo lov na ekipe koje su ispred nas.
Od sutra akoBogda počinjemo lov na ekipe koje su ispred nas.
Šta znači da se ovo istrpi?
Da se ovo istrpi što smo svi počeli i svi smo rekli da je to cilj, da napokon budemo ozbiljni i da napokon imamo kontinuitet.
8.10.2023, čitaj šta su tad većina iz ovog foruma pisali, i pogledaj današnje stanje i šta se danas sve piše. Ne samo ovaj forum, generalno svugdje je tako.
Nema veze ko je trener, da su u paketu sad 100 trenera svi zajedno, sve bi isto bilo jer samo tražimo instant uspijeh za par mjeseci.
Ko može biti zadovoljan sa ovakvom lošom igrom? Nemože niko ko se razumije u fudbalu. Ni Tabela nije nikako dobra, svi mi to znamo. Ali daj te nam riješenje, šta je riješenje?
Godinama isto radimo, i nadamo se da će rezultat biti drugačiji. Nikad neće biti drugačiji, jer isto radimo, iste greške. Rožman i ekipa su trenutno skroz loši to svi znamo i vidimo ali kako da popravimo to? Uvrede psovke nisu riješenje. Da su riješenje nebi Husrefa 5 puta otjerali jer i to smo probali. Probali smo opušteno eto daj nam Mirzu, pa torpedo nas izbaci. Igrači nisu bojkotovali mirzu i opet nije dovoljno bilo.
Vinko bio trener, miran i poštovanje imo, i opet i to nije bilo dovoljno jer eto izgubili smo titulu.
Fedja isto bio, i on nije uspijo i ako smo imali igru, ali đzabe ti što imaš igru, kad nemas rezultate, tako su ljudi tvrdili. Dzeno je isto bio, pa izgubili kup finale. I još 100 takvi primjera.
Granica je, šta čovjek svako individualno sam sebi postavi. Nekom je granica, ako ne pobjedis plave 5-0, nisi trener. Ako pobjedis igman 5-0, onda si top trener. Pobjedis Zrinjski onda si Pep, izgubiš od zvijezde onda si skijaš. Zvijezda je pobjedila široki 3-0 i zrinjski 2-1, ali eto danas nezna niko igrati jer eto oni su zadnji na tabeli.
Ja znam a i vidim, da dosta ljudi ima na ovoj temi, koji jedva čekaju da mi izgubimo. To se i primjeti. A što je to tako? Zato što svako gura svog čovjeka. Ovaj gura Husrefa, ovaj Mirzu, ovaj Vinko i tako u krugu se vrtimo. Da svako gura svoje i da on lično bude u pravu ili da ima neki profit.
Svaki klub u BiH bi volio da ima Mirvića, koji troši svoj novac u klub i koji podržaje klub. Oni navijači drugi klubova, oni bi rado uzeli investitora poput Mirvića, jer svako voli da se investira u klub. Naravno i on ima greške ali to se sve može popravit. Čovjek cijeli život uči.
Najlakše je reći, nezna on, pere pare, krade, on je budala i tako te prazne priče.
Panika i tjeranje nama nikad nista nije donijelo dobro. Rezultati su ti najbolji dokaz u zadnji 10 do 20 godina. Mi ako nismo spremni istrpit, onda nismo ni bolje zaslužili.
Da smo istrpili jednog trenera naprimjer vinko ili husref ili bilo koga (Dzeno,Fedja,Rožman itd..) na period od 5 godina, danas mi bili novo Sarajevo. Ako može jedan freiburg imat kontinuitet sa trenerom, možemo i mi ako želimo. Ako ne želimo, onda samo tjeraj svake pola godine jer eto to je do sad super riješenje bilo kako vidimo.
Pozdrav.
Pozdrav.
- egocentrik
- Kontakt:
Gledaju li nasi fudbaleri utakmice to mi cesto padne na pamet, nemoguce da mi ne mozemo doci do 16 metara i iskombinovati nesto ugurati je u gol osutati na gol, duplim pasom izbaciti zadnju liniju. Mi nismo osnove fudbala u ove dvije utakmice pokazali to je najgore, i ja bih istrpio govedo slovenacko ali nicim ne ulijeva povjerenje. A rumenog smrada bi otjerao pod cijenu ne znam cega. Niti je bio kakav igrac niti je bio neki autoritet vise je na blef i uvlacenje uspio kakvo takvo ime izgraditi. Nama s ovim budzetom moze bilo ko biti sportski direktor, ako cemo biti poligon za razvijanje i prodaju igraca ja bih radije staro Sarajevo... Nemamo nijednog igraca koji osjeca klub koji ce zavesti red i povuci ekipu nakon loseg poluvremena
VEDRAN PULJIĆ !!!!!!!!!
Mine's a Guinness
Mine's a Guinness
- skullcrusher
- Kontakt:
.
Zadnja izmjena: skullcrusher, dana/u 25 feb 2024, 23:51, ukupno mijenjano 1 put.
1946 !
Sarajevo ljubavi moja...
Sarajevo ljubavi moja...
Apsolutno da treba istrpiti, međutim ono što vjerujem sve nas zanima jeste kako je se došlo od pobjede protiv Zrinjskog, Željezničara, dva remija sa Borcem do toga da nemamo smislene akcije. Nešto smrdi šta nemam pojma.Bordotim je napisao/la: ↑25 feb 2024, 23:02Da se ovo istrpi što smo svi počeli i svi smo rekli da je to cilj, da napokon budemo ozbiljni i da napokon imamo kontinuitet.
Pozdrav.
Kao što kažeš gore su već dva velika kluba pala a mi smo treći. Nemoguće da za nepune 3 godine od dolaska Mirvića nije valjalo čak 5 trenera plus tri privremena, šta je razlog trebamo se zapitati i istražiti.
Sad Guliashvili da dođe garantujem da bi nakon dvije utakmice bilo govora tjeraj ga nema pojma.
Ne reci mi hvala to ne tražim od tebe, srce na terenu dovoljno je za mene
L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!
L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!
Na ovom forumu sam 10 godina ali pojedinci se iz dana u dan trude da me odjave odavde. Jel moguce da se istok preselio na forum. Ovaj trener iz Zrinjskog mi je nepoznanica al barem frajer ima pricu. Kaze ljudi utakmica se igra 90 minuta a ne da u trecoj minuti mi vodimo 4-0. Tako i prvenstvo se igra 33 kola. Opustite se malo koji vam je qrac vise.
Biti srcem vezan, u tome leži snaga..
Jednostavno i davno otpjevano.
Ko igra za raju i zanemaruje taktiku završit će karijeru u nižerazrednom Vratniku.
Nema nazad.

Ko igra za raju i zanemaruje taktiku završit će karijeru u nižerazrednom Vratniku.
Nema nazad.

Samo realno, samo iskreno, samo objektivno, samo istina, samo FK Sarajevo, od malena za sva vremena Sarajevo ljubavi jedina.
Evo ga, Viveros ponovo zabio u Kolumbiji 

Ko hoce da se proslavi, potpiše za Fk Sarajevo i onda ode u drugi klub i postane Ronaldo
, Viveros mjauk'o dok je ovdje bio, cim je u Kolumbiju dosao, pretvorio se u Ronalda, i Avramovski i Dal isto 

Ovoliki post, a nisi mi odgovorio. Sta je tebi granica? Jel puno trazit da se naprave 2 smislene akcije po utakmici, NAKON komplet odradjenih priprema, maksimalnog ugadjanja treneru, sta je zinuo dobio je? Jel puno trazit da se fenjerasi pobjede, da ne kazem da osutas na golu protiv njih?Bordotim je napisao/la: ↑25 feb 2024, 23:02
Apsolutno nije bitno sta je rjesenje, Rozman to nije, nakon Slobode se to pocelo nazirati, nakon Sirokog se dokazalo, Zvijezda nam nije trebala, trebalo se prije toga reagovati. Dokle cemo cekati? Dok nas Borac ponizi i sadakasi naguze? Hoces li i tad galamit "treba trpit", **** ga trpljenje
Gov.no ce bit gov.no i danas i sutra i prekosutra, strpljenje ti nece pomoc da se pretvori u hljeb. Bolje kupit svjez hljeb jos danas nego umrijeti od gladi cekajuci da te gov.no nahrani.
Ja volim volim volim samo tebe...
BŽKŠ
BŽKŠ
- egocentrik
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Govorili steucnjaci da su imali info sa treninga da pojma nema,da nije fudbaler,Mirvic doveo ublehu itd jbga nas narod,svakako ce se i na njemu pare uzet dobre
JVVVST je napisao/la: ↑26 feb 2024, 01:49Ovoliki post, a nisi mi odgovorio. Sta je tebi granica? Jel puno trazit da se naprave 2 smislene akcije po utakmici, NAKON komplet odradjenih priprema, maksimalnog ugadjanja treneru, sta je zinuo dobio je? Jel puno trazit da se fenjerasi pobjede, da ne kazem da osutas na golu protiv njih?Bordotim je napisao/la: ↑25 feb 2024, 23:02
Apsolutno nije bitno sta je rjesenje, Rozman to nije, nakon Slobode se to pocelo nazirati, nakon Sirokog se dokazalo, Zvijezda nam nije trebala, trebalo se prije toga reagovati. Dokle cemo cekati? Dok nas Borac ponizi i sadakasi naguze? Hoces li i tad galamit "treba trpit", **** ga trpljenje
Gov.no ce bit gov.no i danas i sutra i prekosutra, strpljenje ti nece pomoc da se pretvori u hljeb. Bolje kupit svjez hljeb jos danas nego umrijeti od gladi cekajuci da te gov.no nahrani.
Granica mi je da dajem podršku svom klubu koliko mogu kao navijač, u dobrom i u zlu. Ljudi koji su odgovorni i koji rade u klubu, znaju kako i šta. Jesi ti trener pa znaš šta je granica za sviju??? Što ne radiš u sarajevo ako tako znaš sve dobro.
Odgovorio sam ti šta znači granica za svakoga posebno, ali đzabe kad neko se pravi lud. Da ti pokažem da je svijet kugla, ti bi opet reko ravno je sve, moraš bolje pokazat. Besmisleno.
Ako ti znaš sve bolje od nas sviju, onda prijavi se u klub, daj milione i promjeni to sve što po tebi nije dobro, a ne da pitaš mene šta je granica. Nisam ja Ismir Mirvić. Idi u klub i pitaj ljude šta je granica, idi pitaj trenera, ljudi koji su odgovorni za to. Nisam ja sam FK Sarajevo kao što i ti nisi. Mi smo svi navijači jednog kluba.
Ljudi u ovom forumu su konstantno negativni i kad nešto ne ide po planu onda tek pogotovo. I ja bi volio da imamo 80% posjed lopte, 10 šuteva na golu, ali nismo mi man city. Bio je Fedja imali smo 100 stativa i šuteva prema golu, dobru igru, i sta je bilo? Opet nije bio dobar i otkaz.
Husref je isto bio, pa 100 puta ga otjerali kao Dzenu. Vinko,Goran, Vasoski svi su bili i opet niko ne valja. Znači logika ti kaže, da nešto nije uredu i trebamo se promjenit. Ma jok nastavi cemo mi dalje sve otjerati jer eto mi smo sarajevo, sve tjeramo.
Pitanje, jesi tako u ratu hljeb bacio u smeće kad je bilo pokvareno? Znaci sve u smeće jer eto ne valja i nema spasa. Cirkus realno.
Vama ni draga Allah nemože ugodit. Okrene te riječ kako vam odgovara, iz konteksta se izvadi. U svemu vidite smak svijeta, Sarajevo nije Barcelona i nikad neće biti.
Nek bude Husref 100 puta trener, misliš da će biti bolje? Ako misliš da će biti bolje, onda samo misliš kratko za 6 mjeseci. Poslje toga ide ono standardno tjeranje sviju.
I ti si podržavao Rožmana prije 2 mjeseca i sad ne valja insan nikako. Kako vjetar puše tako se okreče ovaj forum.
ali nisi jedini. Ti si poput oni, koju podržavaju gigovica jer razbio si plave, a kad izgubiš onda je peljto najgori sudija.
Takve kao ti, samo zbog takvi, Sarajevo je u problemima i nemože da napreduje. Bitno je tebi da je Husref 6 put trener, kao što sam napisao prije, svako gura svog čovjeka i svoj profit. Samo nek je Husref tu ili Mirza ili Dzeno, pa ćemo letit ko red bull. U kojoj zabludi vi živite sunce ti drago, nenormalno.
Mirvić ako bude vas slušao, može komotno sve prodati i nikad neće biti uspiješan. Umjesto da smo zahvalni da neko investira svoj novac, ma jok treba ga otjerati, daj ti nam naše legende koji ni marku nebi dali za klub. Šta će amerikanac, nezna on,
Krupa nas pobjedila a bio Husref trener, radnik nas pobjedio bio husref trener ali jok ljudi imaju alzheimer pa se zaboravi. Sve dok ovakva mahala bude aktivna,
FK Sarajevo nikad neće biti ozbiljan klub, dzabe ti i da imas Bill Gates. Dzabe ti sve, ovo je kao viruz neki, neda sarajevu da uspije jer eto bitno je njegov ego i njegov lični profit i da on svoje gura. Boli njega briga za Sarajevo kao i što Bakira boli briga za BiH. Samo interes se danas gleda, zato smo i zaostali u svakom segmentu države, sportu, kluba, društvo u svemu jednostavno. Tu ni dragi Allah nemože pomoći kad narod živi u nekoj zabludi. Pozz.
Trenutno korisnika/ca: ado-hz, Ado_77, ajdohordas, Amcho1, Amidzaa, Antikloc, benko21, bordospartanac, broj6, Burberry46, Confiance, Direktorcic, ErosViverosViv, lakilone, Mahalac7, MokraKifla, Mourinhokilledbarca, muhamedhulk, Paromlinac, Pitar6785, pitara, Posejdon, samoFKS, Tatamata1946, TefalTava, umrobihzbogtebe1946, Vanja8, VolimoSarajevo, WeekendOffender, zagorski i 167 gostiju.