FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Da ne pratim Sarajevo cijeli zivot i da nema tih flashbackova fkt bi se obradovao ovom pressu danas
- JavierBosnia
- Kontakt:
Ne ocekujem nista dok bagere na Kosevu ne vidim, ali se vijecnica i sav taj program ne rezervise i planira par dana nego puno vise, tako da je sve to bilo spremno i prije Sirokog
Ps. Mozda Red Bull arena pa time i ovaj bolid ispred vijecnice?

EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3
Ne mogu puno gubiti vremena čitajući ili obraćajući pažnju
šta pise nekoliko ubačenih trolasa i petokolonasa?!
Ovlaš vidim,a i po reakciji par starih Pitara da niko puno
Ne ferma čisti ofsajd iz kojeg smo primili gol?!?!

Nazalost to se već zove defetizam koji se uvukao u “Stručni stab”
i bezmude igrače.Jedino Godpodin Mirvic pokušava da vadi
Ekipu.Nadam se da je u Sarajevu i da će mu to poci za rukom!?

Mi smo Pitari,najaci smo najaci!
👉Ubica Mitomana i Botova😎
👉Ubica Mitomana i Botova😎
- luckystrike
- Kontakt:
postavio sam ja sličnu sliku odmah poslije, međutim očigledno nikome nije ta krađa teško pala pored kriminalne igre i zalaganja.
Kralju, apsolvirana tema vec, ofsajd je bio, ali mi smo igrali ko pichke, i nismo zasluzili ni bod iz ove tekme protiv najgore ekipe svijeta. Kako ti nije ofirno kukati protiv hebene zvijezde.Pitarsam je napisao/la: ↑26 feb 2024, 11:42Ne mogu puno gubiti vremena čitajući ili obraćajući pažnju
I yebo te "Gospodin Mirvic", nije Allah da ga velikim slovom pocetnim pises gospodin

-
- Kontakt:
Fudbalski klub Sarajevo ovim putem želi vas pozvati na press konferenciju koja će se održati u prostorijama Gradske Vijećnice u ponedjeljak, 26.02.2024. godine, s početkom u 15:00 sati.
Tema press konferencije bit će infrastrukturna problematika i prezentacija idejnog rješenja za rekonstrukciju Olimpijskog stadiona "Asim Ferhatović - Hase" s ciljem postizanja kategorije 4 prema UEFA standardima.
S poštovanjem,
Fudbalski klub Sarajevo
Dakle rekonstrukcija Istoka, loze na istoku, krov etc.
Ne treba im zamjerit, svi su kontali dobit ćemo ove dvije tekme , pa onda ide i ovo , euforija i tako dalje. Nažalost mi smo izgubili 2 tekme sto ne znaci da se ne trebamo radovati sto ćemo dobit uslovnu tribinu.
Tema press konferencije bit će infrastrukturna problematika i prezentacija idejnog rješenja za rekonstrukciju Olimpijskog stadiona "Asim Ferhatović - Hase" s ciljem postizanja kategorije 4 prema UEFA standardima.
S poštovanjem,
Fudbalski klub Sarajevo
Ne treba im zamjerit, svi su kontali dobit ćemo ove dvije tekme , pa onda ide i ovo , euforija i tako dalje. Nažalost mi smo izgubili 2 tekme sto ne znaci da se ne trebamo radovati sto ćemo dobit uslovnu tribinu.
Ono što vodi i vuče svijet, nisu lokomotive, nego ideje. – Viktor Igo.
jurisicduska je napisao/la: ↑26 feb 2024, 11:46Fudbalski klub Sarajevo ovim putem želi vas pozvati na press konferenciju koja će se održati u prostorijama Gradske Vijećnice u ponedjeljak, 26.02.2024. godine, s početkom u 15:00 sati.
S poštovanjem,
Fudbalski klub Sarajevo

Pjevam ti iz duše kad svi ostali šute, poklanjam ti vječnost, ne samo minute..
Hvala ti.
Pjevam ti iz duše kad svi ostali šute, poklanjam ti vječnost, ne samo minute..
-
- Kontakt:
Nikome,to na nasim tekmama nije ni bitno kad te unisti sudjenjem,na stranu to sto smonnikaovi al opet ukrali su ti bod u BL 3luckystrike je napisao/la: ↑26 feb 2024, 11:44postavio sam ja sličnu sliku odmah poslije, međutim očigledno nikome nije ta krađa teško pala pored kriminalne igre i zalaganja.
-
- Kontakt:
A objektivno im je mogo penal svirnut 30 sekundi prije mirne duše sve i da da te nije htio oštetiti. Penal je bio tako da ovo dođe kao neka kompenzacija.
Ono što vodi i vuče svijet, nisu lokomotive, nego ideje. – Viktor Igo.
-
- Kontakt:
Kakav god da je Peneranda , jedini se moze osloboditi igrača , jos navući na sebe dvojicu iki trojicu al niko ne prati kad krene , jednostavno gledam igrači samo stanu , ne znam koji im je k….
- luckystrike
- Kontakt:
iskreno mislim da je bolje što smo iznijeli sve šta je ko imao na ovu ne-igru nego da smo se bavili ovom krađom u protekla dva dana.
ovo ćemo zapamtiti, za neka buduća vremena i priče oko navlačenja - klanja.
ovo ćemo zapamtiti, za neka buduća vremena i priče oko navlačenja - klanja.
Jel mozda neko zna hoce li biti prenos i ako hoce gdje
Zauvijek ti znaj da cu tebe voljet' ja,
zauvijek ti znaj da cu tebe bodrit' ja!
zauvijek ti znaj da cu tebe bodrit' ja!
- NisamIsmirMirvic
- Kontakt:
Cinjenica.jurisicduska je napisao/la: ↑26 feb 2024, 11:58A objektivno im je mogo penal svirnut 30 sekundi prije mirne duše sve i da da te nije htio oštetiti. Penal je bio tako da ovo dođe kao neka kompenzacija.
Kao sto je cinjenica da je Sirokom cist go ponisten i da su one Ilijeve odbrane u kupu blago receno upitne.
Pisao sam hiljadu puta sta mislim o Vici, sudjenju, Borcu, ali treba biti realan.
Tako je, to smo apsolvirali davno vec, niko ga ne prati, da su ga pratili bili bi prvi na tabeli, Borac i Zrinsjki bi zaostajali 15 bodovaHeraklitMracni je napisao/la: ↑26 feb 2024, 12:01Kakav god da je Peneranda , jedini se moze osloboditi igrača , jos navući na sebe dvojicu iki trojicu al niko ne prati kad krene , jednostavno gledam igrači samo stanu , ne znam koji im je k….
Ne znam, meni se nikako Kosevo ne svidja, sva atmosfera sto Peljto kaze ode u havu, toliko sam navijao ta neki kao kod. Eleza samo jedno 7000 veci al eto
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Ne sjećam se toga ali ovo se priprema malo duži period a i press je u Vijećnici. Nema veze sa ovim utakmicama koje smo izgubili.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Trenutno korisnika/ca: boki86, Fudo, GradKamena2, johntravolta123, Maestro^^, UltraSa46, XCustom i 138 gostiju.