Stvarno sam imao neki optimizam nakon zrinskog al ocigledno je to samo slucajnost tekma bilaMrAmarOsim je napisao/la: ↑26 feb 2024, 15:29Ništa neočekivano, možda je neko i mogao imati dozu optimizma, međutim mi smo polusezonu prošli sa 3 slučajna gola u gostima. Ono što meni nije jasno nikako, što me najviše maltetira je na osnovu čega mora igrati mrtvi Drljo svaku prokletu utakmicu, pa čovjek je nivo ispod naših juniora, a ne neki profesionalni fudbaler. Još jedna stvar, da Štila u ovoja tekmi, kao i prošloj koju nisam puno komentarisao, nema vremena barem 30 minuta po tekmi, mi je ravno samoubistvu. Pa čovjek je jedina osoba koja ima ikakvu kreaciju. I nemoj da bi ko govorio, spor, star itd., taj čovjek da sjedi i pije kafu na 25-30 od protivničkog gola, i samo da ustane dvaput i odigra dva pasa, je korisniji i vrijedniji nego ostalih 20 i kusur igrača koje imamo.
Derbi mi miriše na čistu 0 sa obje strane, nešto slično onom kada smo igrali u Zenici, daj da ja svoje sačuvam, a ostalo nije bitno.
Vidim svi pricaju o veznim redu, ja bi da dodam da bi bilo sasvim ok sa nam je vezni red problem...mi nismo nazalost jos dosli do tog problema, mi ne mozemo ni da dodjemo do veznog reda..mi imamo 5 problrma da bi dosli do problema veznog reda
Smijesno je trositi i rijeci o formacijama...pa jbt da igraci sami se podjele ne bi ovako lose izgledalk ma terenu...nije to ni poraz ni losa igra nego ovo je doslovno amaterizam cisti...ja nmg vjerovat sta sam dns gledo..pa jel ovo moguce jbt...dodje mi da izbrojim sad kolko ie bilo izbijanja reda radi, evo smijem se kladit da nije manje od slovom i brojem PEDESET 50!
Za Stilu isto s jaranom protiv zrinskog komentarisem...zar je mgouce da takav znalac nema mjesta malar zadnjih 15 minuta u ovom krsu...