Bez rijeci sam za strucne stabove tog kluba koji pripremaju utakmice i citavo rukovodstvo

ma care to je tacno da ste bolji na tabeli od nikad goreg Zeljkana (ko da je to tesko)ali na terenu kako izgledate ocajno obadva kluba ,ne zna se ko je gori,pa i ona objedljivo zadnja Zvijezda izgleda bolje.joker90 je napisao/la: ↑26 feb 2024, 15:53Zna se ko je gori, tabela ne laže.rodjak je napisao/la: ↑26 feb 2024, 15:51vi (sarajevski cirasi )se ismijavate jedni drugima a realno ne zna se ko je gori od vas dvoje,jebote na sta su vam ljudi koji vam vode klubove doveli te iste to je bruka
(niste ni svijesni),sljedeci gradski derby ovih posrnulih velikana ce biti u rangu derbija posrnulih premijerligasa Olimpic-Slavija
(letargicna borba ni za sta)
Zeljkan je danas propustio veliku sansu da potvrdi tajno ukazano 4 mjesto i Evropu nakon onog boda u proslom kolu na domacem terenuali opet ga ocekuje svijetla buducnost
Mogu sesad zakleti da ce derby zavrsiti 0:0 (nista-nista)![]()
Ma naucili smo mi,nego po tvojoj logici vama agonija traje evo 20 godina?rodjak je napisao/la: ↑26 feb 2024, 16:09ma care to je tacno da ste bolji na tabeli od nikad goreg Zeljkana (ko da je to tesko)ali na terenu kako izgledate ocajno obadva kluba ,ne zna se ko je gori,pa i ona objedljivo zadnja Zvijezda izgleda bolje.joker90 je napisao/la: ↑26 feb 2024, 15:53Zna se ko je gori, tabela ne laže.rodjak je napisao/la: ↑26 feb 2024, 15:51
vi (sarajevski cirasi )se ismijavate jedni drugima a realno ne zna se ko je gori od vas dvoje,jebote na sta su vam ljudi koji vam vode klubove doveli te iste to je bruka
(niste ni svijesni),sljedeci gradski derby ovih posrnulih velikana ce biti u rangu derbija posrnulih premijerligasa Olimpic-Slavija
(letargicna borba ni za sta)
Zeljkan je danas propustio veliku sansu da potvrdi tajno ukazano 4 mjesto i Evropu nakon onog boda u proslom kolu na domacem terenuali opet ga ocekuje svijetla buducnost
Mogu sesad zakleti da ce derby zavrsiti 0:0 (nista-nista)![]()
Ovaj @mosarajvosa 83 to opravda nasim osvajanjem 2 boda u zadnja dva gola,pa covjece slijep si kod ociju ako ne vidis ovo o cemu govorim (na stranu vasu zajebanciju u koju ne ulazim ali ovo je uzas sta prikazuju sarajevski klubovi,realno.Ja bi se ipak skoncentiso na svoj klub i gledao da to popravimo a ne bi uzasnu igru svoga kluba pravdao sa nasa osvojena 2 boda koja su bila ok sa solidnom igrom .Sa takvom "pamecu" vasa agonija nece stati ,ali dobro eto vas tamo nastavite se prepucavati, nama je to ok![]()
Ako bude crveni u ponudi evo na mene stoju uplati
Stari mozda je svih 139 navijaca Zelje samo nisu registrovani na forum. Mozda nekome iz porodice psujesGosti, nabijem vas sve 139 komada na racku.
Zato mu ne odgovoris tamo gdje je to i napisano. Ne boj se, nece ti niko nistaCampobelloDiMazara je napisao/la: ↑26 feb 2024, 16:16Stari mozda je svih 139 navijaca Zelje samo nisu registrovani na forum. Mozda nekome iz porodice psujesGosti, nabijem vas sve 139 komada na racku.![]()
![]()
Mislim da je karma ono sto se vama dešava. Osvojite bod u 10 utakmica izađete iz rupa i počnete prozivati sve redom. I onda brodolom.
Nije posteno da ja kao navijac Veleza pisem na temama drugih klubova ali bacim pogled na svaku pa mi ovo upade u oci. Malo je i nepromisljena sizofrenija ovdje odradila svoje
Nasa agonija je trajala do nazad 7 godina do kad smo bili ,u pravu si,nikakvi(iz ovih ili onih razloga)i kad smo se realno trebali ugasiti da nismo imali odane "VFC pacenike" koji to nisu dozvolili.Od tada se sve preokrenulo i ide se na bolje iz sezone u sezonu i tendencija se nastavlja sve dok ne postanemo najbolji klub u ligi (to je cilj koji je tada postavljen)Mi idemo prema tom cilju i drugi nas ne interusuju i to ce biti ostvareno za koju godinu abd (dok malo jos i infrastrukturu popravimo i sredimo neke stvari ) ali realno od tada napredujemo iz sezone u sezunu velikim koracima i u projekciji se vidi taj konacan cilj (kad se pogleda ko sve ulaze u klub i kakve sponzore imamo vidi se konacan cilj blizu)a i vidi se da se kvalitetno radi u klubu ,bez kokosarenja sto ti daje nadu u ostvarenje cilja.mosarajvosa83 je napisao/la: ↑26 feb 2024, 16:12Ma naucili smo mi,nego po tvojoj logici vama agonija traje evo 20 godina?rodjak je napisao/la: ↑26 feb 2024, 16:09ma care to je tacno da ste bolji na tabeli od nikad goreg Zeljkana (ko da je to tesko)ali na terenu kako izgledate ocajno obadva kluba ,ne zna se ko je gori,pa i ona objedljivo zadnja Zvijezda izgleda bolje.
Ovaj @mosarajvosa 83 to opravda nasim osvajanjem 2 boda u zadnja dva gola,pa covjece slijep si kod ociju ako ne vidis ovo o cemu govorim (na stranu vasu zajebanciju u koju ne ulazim ali ovo je uzas sta prikazuju sarajevski klubovi,realno.Ja bi se ipak skoncentiso na svoj klub i gledao da to popravimo a ne bi uzasnu igru svoga kluba pravdao sa nasa osvojena 2 boda koja su bila ok sa solidnom igrom .Sa takvom "pamecu" vasa agonija nece stati ,ali dobro eto vas tamo nastavite se prepucavati, nama je to ok![]()
Auu djecak ja pratim ovaj forum od 2010., a prije toga godinama bio na bhsocceru, a ti nemas toliko godina…davno je bilo kad smo sprdali @bagrcavi ovako kao tebe sada…mosarajvosa83 je napisao/la: ↑26 feb 2024, 13:31Znate li ko je ovo,jel vam poznato? Bagni balegar,ima 300 fighter profilaexFighter1926 je napisao/la: ↑26 feb 2024, 13:11mosarajvosa poprilicno glup momcic, nepismen, mozda ima 15 godina max i poprilicno isfrustriran zivotom…jbg. danak kasabe…Jbte dan kad nemas pametnija posla nego profile pravit. Inace ja nisam iz Sarajeva,ja sam sa Pestera u Sandzaku,ovdje je veoma cist zrak
Moras i ti shvatiti da nije lako zeljovcima, svasta izleti jbgCampobelloDiMazara je napisao/la: ↑26 feb 2024, 16:31Nije posteno da ja kao navijac Veleza pisem na temama drugih klubova ali bacim pogled na svaku pa mi ovo upade u oci. Malo je i nepromisljena sizofrenija ovdje odradila svojekonta dosli drugi da se nasladjuju porazu a mozda mu otac ne registrovan cita
![]()
Ma kakvi mi i agresivnost,ono sto znam da ce nasi baletani dobiti batine na terenuinvincible1921 je napisao/la: ↑26 feb 2024, 16:14Ako bude crveni u ponudi evo na mene stoju uplatida je balta tu reko bi i 2
on plus nas jedan
To ce bit nervoza da se nozem reze...mi ne znamo vi necete a treba i vama i nama![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 15 gostiju.