Bojudaosinebu je napisao/la: ↑26 feb 2024, 15:48
Dje brat sto kaze tajno se ukljuciti u borbu za evropu.
Kakav raspad od sezone. U sezonu udjes sa levatima i nikad gorim sastavom u historiji, dovedes se u zonu ispadanja uvuces kuzeraki mentalitet u sve pore kluba. Na polusezoni skrsis brdo para, iako si sirotinja da ne moze veca , da bi izborio opstanak u bh premier ligi, dovedes opet more levata koji su slobodni u tom trenutku i ganjas se sa tuzlom igmanon do posljednjeg kola i onda ako koijm slucajem izbore opstanak(vrlo tesko ) ide opet razlaz i dolazak novih 10 levata, samo sad finansijski potpuno osakaceni. Kakva katastrofa a kraj se ne nazire. Mozda se ipak i nazire Gornji Rahic.
Evo me, jbg zajebo se. Ja zaboravio koliko su ovi bezobrazni a vec upisao pobjede u Hercegovini i na derbiju. Levat.
Vecina nas je hvalila ekipu nakon Zrinjskog.
Sad dosta raje pise "uprava napolje". Mene su napadali kad sam pisao da nije normalno da dirsktor ode u pola sezone, nije normalno da navijaci imaju clanove u skupstini a nista ne reaguju. Nekad kup nismo slavili a sad se ne zale na 0 bodova u 10 utakmica.
Pisao sam da smo doveli igrace koji nisu igrali ni dali gola zadnjih godinu dana pa ispado neprijatelj.
Puno toga ovdje smrdi, odgovori se ocito ne traze ili je to onako stidno. U medjuvremenu, Zeljo tone kao nikad.
Nabijem ih na qrac sve koji imaju ucesce u ovome kao i mogucnost da nesto urade a nece.
Boze spasi nas hrvatske kulture, srpskog junastva i pitarskog humora.
Glupahopka - neizivljeni debil
Samo je jedan klub na dunjaluku optuzen javno na zvanicnoj stranici svoje navijačke grupe da namješta utakmice.