Chat - bez politike i ratnih prica

Teme koje nemaju veze sa sportom

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88

sljivo
Kontakt:

Re: Chat - bez ratnih i političkih tema

Post Postao/la sljivo » 26 feb 2024, 23:31

Nisam je prije pio, ali me je spasila, znao sam cesto zaspati na poslu, sad skoro nikad. Drmnem jednu ujutro i ko bombona.

Zaniolo
Kontakt:

Post Postao/la Zaniolo » 26 feb 2024, 23:36

ja popijem 3 ujutru na prazan stomak pa poslije doricka jos 2 da dodzem sebi
onda rucak tamo vamo sa drustvom odem drmnemo jos po dvije
kad se vratim sa svojima popijem jednu rastjerusu da pocera na wc
onda obavezno dvije tri navece prije vecere i poslije vecere jedna ona najsladza da mi neda zaspat kako bi mogo drmnut jos jenu oko 00

JayCatwright
Kontakt:

Post Postao/la JayCatwright » 26 feb 2024, 23:39

Previše ti je to hapa doktore.

DamirT
Kontakt:

Post Postao/la DamirT » 26 feb 2024, 23:44

Ti kesu kafe popijes za dan :urnebes:
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.

"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic

Rona i Leao - Mjauuu 🐈

Devedesetka - 👏👏

Velid Spaho - Dobro je

BIHpatriota
Kontakt:

Post Postao/la BIHpatriota » 26 feb 2024, 23:53

Nikad mi nije bilo jasno zasto se stranci najvise žale na BIH u pogledu stranish jezike, prvenstveno engleskog kada dodju u posjetu. Znam da nam je osnovno i srednje obrazovanje najgore u ex-yu ali sam mislio da su bar jezike poboljsali.

Jedino su od nas malo losiji Rumuni. Engleze ne računam, oni govre svjeski jezik i nemaju potrebe da uče novi.

slika

numanumaye22
Kontakt:

Post Postao/la numanumaye22 » 27 feb 2024, 00:37

BIHpatriota je napisao/la:
26 feb 2024, 23:53
Nikad mi nije bilo jasno zasto se stranci najvise žale na BIH u pogledu stranish jezike, prvenstveno engleskog kada dodju u posjetu. Znam da nam je osnovno i srednje obrazovanje najgore u ex-yu ali sam mislio da su bar jezike poboljsali.

Jedino su od nas malo losiji Rumuni. Engleze ne računam, oni govre svjeski jezik i nemaju potrebe da uče novi.

slika
Zna dosta mladih ipak engleski, ako nista iz filmova i igrica, ali isto tako ko god zna recimo 2 strana jezika je se davno uhvatio noge s Balkana. Plus prosjek kvari dosta ovih od 35-65, oni su definitivno tanki sa stranim jezicima.

Jedino sto bi se i trebalo uciti kod nas u skolama su engleski i njemacki. Ostalo ti od 5 osnovne svakako nece nista ni trebat u zivotu. Do 5 naucis sabirat mnozit oduzima, dijelit i osnove o covjeku i planeti, drugo ti i ne treba.

Trebamo uvest njemacki i engleski po 4 sata na dan 5 dana u sedmici, to je jedino i vazno, svakako nam je obrazovni sistem i tako zastario.

DamirT
Kontakt:

Post Postao/la DamirT » 27 feb 2024, 00:48

Pa pola nasih ljudi ne zna nas jezik, a kamoli strani.
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.

"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic

Rona i Leao - Mjauuu 🐈

Devedesetka - 👏👏

Velid Spaho - Dobro je

H8Z7
Kontakt:

Post Postao/la H8Z7 » 27 feb 2024, 01:41

alemsa je napisao/la:
26 feb 2024, 23:07
Koliko kafe pijete dnevno? Preso sam na dvije solje/dva puta dnevno, ne znam koliko je to pametno :mrgreen:
Jedan nes na par dana, gledam skorz da je izbacim.

Inače ovo je reč kafa :mrgreen:
https://www.facebook.com/share/r/Hsceb9 ... tid=epQdmk
Ne reci mi hvala to ne tražim od tebe, srce na terenu dovoljno je za mene

L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!

TonySosa
Kontakt:

Post Postao/la TonySosa » 27 feb 2024, 01:47

numanumaye22 je napisao/la:
27 feb 2024, 00:37

slika
Zna dosta mladih ipak engleski, ako nista iz filmova i igrica, ali isto tako ko god zna recimo 2 strana jezika je se davno uhvatio noge s Balkana. Plus prosjek kvari dosta ovih od 35-65, oni su definitivno tanki sa stranim jezicima.

Jedino sto bi se i trebalo uciti kod nas u skolama su engleski i njemacki. Ostalo ti od 5 osnovne svakako nece nista ni trebat u zivotu. Do 5 naucis sabirat mnozit oduzima, dijelit i osnove o covjeku i planeti, drugo ti i ne treba.

Trebamo uvest njemacki i engleski po 4 sata na dan 5 dana u sedmici, to je jedino i vazno, svakako nam je obrazovni sistem i tako zastario.
Pa valjda je jezik nesto sto se najlakse nauci bez ikakve škole.
Remember, remember the 5th of November.

"On je nogometni Christoph Waltz – savršeni glumac za ulogu lošeg momka kojeg je lako voljeti i kad na terenu radi odvratne stvari."

"Three for me, two for them."

TonySosa
Kontakt:

Post Postao/la TonySosa » 27 feb 2024, 01:48

sljivo je napisao/la:
26 feb 2024, 23:31
Nisam je prije pio, ali me je spasila, znao sam cesto zaspati na poslu, sad skoro nikad. Drmnem jednu ujutro i ko bombona.
Bolje da zaspiš na poslu, nego da se truješ kafom.
Remember, remember the 5th of November.

"On je nogometni Christoph Waltz – savršeni glumac za ulogu lošeg momka kojeg je lako voljeti i kad na terenu radi odvratne stvari."

"Three for me, two for them."

numanumaye22
Kontakt:

Post Postao/la numanumaye22 » 27 feb 2024, 01:49

TonySosa je napisao/la:
27 feb 2024, 01:47
numanumaye22 je napisao/la:
27 feb 2024, 00:37

slika

Pa valjda je jezik nesto sto se najlakse nauci bez ikakve škole.
Kako kome, nije svako ni talentiran za jezike. Kad bi kod nas u skolama profesori ozbiljno propitivali i trazili kao sto traze matematiku, ne bi proslo godinu ni 10 % ljudi.

Centre forward
Kontakt:

Post Postao/la Centre forward » 27 feb 2024, 02:42

TonySosa je napisao/la:
27 feb 2024, 01:48
sljivo je napisao/la:
26 feb 2024, 23:31
Bolje da zaspiš na poslu, nego da se truješ kafom.
Ako je vozač autobusa, nije.
05.09.1995 ♥

11-0-0 Rekordmeister

Ratzel Hettner Ritter Meyer Waldseemüller CF Gauss

GG3
Kontakt:

Post Postao/la GG3 » 27 feb 2024, 08:06

slika
Ma nema sanse da kod Talijana je ovako dobar prosjek!

Kao sto kolega napisa kod nas kvari prosjek osobe od 35 do 60!
Znam po sebi al jbg kad smo osnovnu skolu pohadjali u ratu i to ono najbitnije od 5 do 8 i to se kasnije osjeti u zivotu!
Barbine Barbike vole Tika-taku 🚨🚨

akisarajevo92
Kontakt:

Post Postao/la akisarajevo92 » 27 feb 2024, 08:13

jednom kad te ovaj nas zdravstveni sistem ubaci u bubanj samo te vrti i ne pusta

nista olaksano, samo komplikacije, nesto sto bi trebalo obaviti za 15 minuta zna potrajati i 5 sati
Don't believe the hype.

Asteriks
Kontakt:

Post Postao/la Asteriks » 27 feb 2024, 08:16

Nove politike, koje su dio evropskog zelenog dogovora koji ima za cilj da blok učini klimatski neutralnim do 2050. godine, uključivale bi obavezu poljoprivrednika da posvete najmanje 4% obradivog zemljišta za neproizvodne karakteristike. Također moraju provoditi plodored i smanjiti upotrebu gnojiva za najmanje 20%.

Tačno ovi eko derpaši nisu normlani, žele uništiti sigurnu proizvodnju hrane na svom tlu.

Poljoprivrednici s pravom protestuju, a svaka čast na paljenju guma u sre Brisela. :lol:
Without a moral compass, the human mind will justify anything.

Surreal
Kontakt:

Post Postao/la Surreal » 27 feb 2024, 13:02

slika

Zagreb 2025
La birra con gli amici vale più di tutto quello che possiedo.

🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤

U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.

numanumaye22
Kontakt:

Post Postao/la numanumaye22 » 27 feb 2024, 14:05

Surreal je napisao/la:
27 feb 2024, 13:02
slika

Zagreb 2025
Pa koliko se sjecam i let 3 je bio favorit po kladionicama prosle godine, oni su u Hrvatskoj prije svake Eurovizije uvijek favoriti i onda se redovno obrukaju. :rol:

Ali sve je bolje iskreno od Deena i Jale prije par godina, razvukose ljudi zicu i ispratise ih kuci, to je vjerovatno najcudniji i najgori nastup na Euroviziji svih vremena. :rol:

JayCatwright
Kontakt:

Post Postao/la JayCatwright » 27 feb 2024, 14:08

Hrvati nemaju sluha za muziku, filmove i serije, niti humor. U čemu su uopće dobri osim u slučajnom provlačenju na svjetskim prvenstvima svake četiri godine ?

alemsa
Kontakt:

Post Postao/la alemsa » 27 feb 2024, 14:17

JayCatwright je napisao/la:
27 feb 2024, 14:08
Hrvati nemaju sluha za muziku, filmove i serije, niti humor. U čemu su uopće dobri osim u slučajnom provlačenju na svjetskim prvenstvima svake četiri godine ?
Jebga takva je bivsa Yuga svako je bio dobar u necemu osim Makedonaca :mrgreen: Bosna muzika, Srbi film, Hrvati sport (i vino), Slovenci ekonomski, CG lijenost :mrgreen: Po cemu je fakat Makedonija poznata? Osim Darko Pancevu :mrgreen:

Odgovori

Natrag na “Diskusije”

Trenutno korisnika/ca: nerkolfc i 11 gostiju.