Komšija značirio_Ferdy88 je napisao/la: ↑26 feb 2024, 09:55To vjerujem, tražim nešto bliže Kliničkom, zbog žene, jer će ona gore raditiVensanKasel je napisao/la: ↑26 feb 2024, 09:06Nisam te ja bezveze proglasio papučom![]()
Ako nemaš svoj stan , nayebao si . Cijene su elham , kupuješ ili plaćaš kiriju svejedno je . Jedino u Lukavici koliko toliko su kirije normalne .
Chat - bez politike i ratnih prica
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Chat - bez ratnih i političkih tema
- muhamedhulk
- Kontakt:
Na Bjelave opet 
NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
na ručak za bonove, kad se poželim one crvene supe i hagraša
A i žena je bila tu u domu, pa ćemo skupa, i bebu još povesti
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
Imaš red door, špica, jazzbina, napravilo se kvizova u još par pubova, bukvalno svaki dan imaš kviz negdje.rio_Ferdy88 je napisao/la: ↑25 feb 2024, 23:19Idete li na kvizove, od septembra sam u Sa, selim tamo pa bi mogli sastaviti kakvu ekipicu za lige neke, ne znam gdje se igra tamo
Sad igram ovdje Tr i Vitez najvise
“You are never really playing an opponent. You are playing yourself, your own highest standards, and when you reach your limits, that is real joy.” Arthur Ashe
https://i.postimg.cc/ZKTJMnmW/Screenshot-4.png
https://i.postimg.cc/ZKTJMnmW/Screenshot-4.png
- ArtemisFowl
- Kontakt:
Zaobiđi me plsRollMan je napisao/la: ↑26 feb 2024, 08:18Vitez je najfašističkiji od svih općina u SBK.ArtemisFowl je napisao/la: ↑26 feb 2024, 07:50@rio Kakav je pub kviz u Vitezu? Meni je općenito Srednja Bosna nepoznat pojam. Bio sam jednom u Gornjem Vakufu i dobio sam upute da ne odem slučajno u pogrešan kafić. A vidim da na taj kviz u Vitez idete svi, drago mi je to čuti.
Kad je Kotiga bio organizator išli su ove naše kolege i bili drugi.
Je li ko išao na onaj kafanski kviz u Špici, valja li?
La birra con gli amici vale più di tutto quello che possiedo.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
- JayCatwright
- Kontakt:
Fahrudin Solak, suspendirani direktor FUCZ -a, koji je pravosnažno osuđen u aferi "Respiratori" na šest godina zatvora i Fikret Hodžić, direktor "Srebrene maline", koji su osuđeni u aferi "Respiratori", na šest, odnosno pet godina zatvora tražili su odgodu izvršenja kazne u KPZ u Vojkovićima.
Ova informacija potvrđena je za portal "Avaza" iz Suda BiH.
- Molbu za odgodu izvršenja kazne zatvora podnijeli su Sudu osuđeni Fahrudin Solak i Fikret Hodžić, dok osuđeni Fadil Novalić, za sada, nije podnio molbu za odgodu izvršenja kazne zatvora - kažu za "Avaz" iz Suda.
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
- numanumaye22
- Kontakt:
Yebes Wilsona Fiska sta su nasi kriminalci.DamirT je napisao/la: ↑26 feb 2024, 13:57Fahrudin Solak, suspendirani direktor FUCZ -a, koji je pravosnažno osuđen u aferi "Respiratori" na šest godina zatvora i Fikret Hodžić, direktor "Srebrene maline", koji su osuđeni u aferi "Respiratori", na šest, odnosno pet godina zatvora tražili su odgodu izvršenja kazne u KPZ u Vojkovićima.
- Molbu za odgodu izvršenja kazne zatvora podnijeli su Sudu osuđeni Fahrudin Solak i Fikret Hodžić, dok osuđeni Fadil Novalić, za sada, nije podnio molbu za odgodu izvršenja kazne zatvora - kažu za "Avaz" iz Suda.![]()
![]()
momcina
La birra con gli amici vale più di tutto quello che possiedo.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
- VivaLaStella
- Kontakt:
Fadil chadDamirT je napisao/la: ↑26 feb 2024, 13:57Fahrudin Solak, suspendirani direktor FUCZ -a, koji je pravosnažno osuđen u aferi "Respiratori" na šest godina zatvora i Fikret Hodžić, direktor "Srebrene maline", koji su osuđeni u aferi "Respiratori", na šest, odnosno pet godina zatvora tražili su odgodu izvršenja kazne u KPZ u Vojkovićima.
- Molbu za odgodu izvršenja kazne zatvora podnijeli su Sudu osuđeni Fahrudin Solak i Fikret Hodžić, dok osuđeni Fadil Novalić, za sada, nije podnio molbu za odgodu izvršenja kazne zatvora - kažu za "Avaz" iz Suda.![]()
![]()
Nego doma sjednem, dignem regler, voterpajp i brning rege
L'art pour l'art.
SS.ba liga | ⚫🔴 Mislish United #17
L'art pour l'art.
SS.ba liga | ⚫🔴 Mislish United #17
- Marsal
- Kontakt:
Bolje im je što prije otići ležat jer ih mimoići neće, ovako samo život stavljaju na čekanje.
Heroji Grada Zenice = NGG Za Čelik i UG Robijaši 1988
- AshburtonG
- Kontakt:
Pa kae ker se zvao Sultan.
I found freedom. Losing all hope was freedom.
“Once you overcome the one-inch tall barrier of subtitles, you will be introduced to so many more amazing films.”
“Once you overcome the one-inch tall barrier of subtitles, you will be introduced to so many more amazing films.”
Koliko kafe pijete dnevno? Preso sam na dvije solje/dva puta dnevno, ne znam koliko je to pametno 
- JayCatwright
- Kontakt:
- DuljevinhoHaraldo
- Kontakt:
Danas se vozim po Sarajevu, svaki drugi lik je na mobu, aktivno se dopisuje, cita poruke.
Zestoke kazne treba da budu za ove debile.
Zestoke kazne treba da budu za ove debile.
⚜️~⚜️~⚜️
"Azur je za sve mlade golmane Jan Oblak" - A. Husarić
Mirvić + Dudić + Hadžija = Najjači trio BH fudbala
kad ce poljska liga, fali mi hamulic, hebo svjetsko:-) - @babino
"Azur je za sve mlade golmane Jan Oblak" - A. Husarić
Mirvić + Dudić + Hadžija = Najjači trio BH fudbala
kad ce poljska liga, fali mi hamulic, hebo svjetsko:-) - @babino
U koroni sam pio 4 kafe, pa mi nije bilo dobro, pa sam spustio na jednu, pa me onda glava ubijala, sad dvije.
Ma ja sam pio jednu dnevno (ujutru samo otkako sam je poceo piti), no u zadnje vrijeme mi prahne popodne. Nisam se zamaro jel zdrava ili nije i to jer nisam ono pio puno, ali eo citam do 400mg kafeina je sasvim ok za odraslu osobu, sto bi bilo oko 4 solje dnevno.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 44 gosta.