Tada su bošnjaci postojali

Radis li ti sta u zivotu?
Tesko pored Celika i Stupcanice, imali bi ozbiljnih problema19vendetta87 je napisao/la: ↑27 feb 2024, 10:41Protutnjili bi kroz federalku kao Arsenal 2004.god kroz Premiership bez poraza
Sigurno bi se zadrzali dole par godina. Kakva crna federalka.nekoIzMostara je napisao/la: ↑27 feb 2024, 11:07Tesko pored Celika i Stupcanice, imali bi ozbiljnih problema19vendetta87 je napisao/la: ↑27 feb 2024, 10:41Protutnjili bi kroz federalku kao Arsenal 2004.god kroz Premiership bez poraza![]()
Ti koji si do sada pola istorijskih knjiga ovdje iskopirao našao meni da pametuješ !? Jesi čuo za ljude koji rade u kancelariji i imaju računar ispred sebe i ponekad pritisnu dvije famozne tipke ALT + TAB !? Kvislingu !Suvorov je napisao/la: ↑27 feb 2024, 11:06Radis li ti sta u zivotu?
Cijeli dan si na forumu, ujutru obavezno, a kao nisi klinac, predstavljas se da imas dijete. Vodis cijeli dan ratove sa federalcima, nije valjda da zena zaradjuje, a ti lezis kuci?
Evo sad pokreces i nacionalna prepucavanja, pretpostavljam da ces biti do kraja dana na braniku srpstva.
Pa jedino ti možeš biti kvisling glupane kad državu u kojoj radiš i zarađuješ omalovažavaš hahahahahaabagniadiluca je napisao/la: ↑27 feb 2024, 11:37Ti koji si do sada pola istorijskih knjiga ovdje iskopirao našao meni da pametuješ !? Jesi čuo za ljude koji rade u kancelariji i imaju računar ispred sebe i ponekad pritisnu dvije famozne tipke ALT + TAB !? Kvislingu !Suvorov je napisao/la: ↑27 feb 2024, 11:06Radis li ti sta u zivotu?
Cijeli dan si na forumu, ujutru obavezno, a kao nisi klinac, predstavljas se da imas dijete. Vodis cijeli dan ratove sa federalcima, nije valjda da zena zaradjuje, a ti lezis kuci?
Evo sad pokreces i nacionalna prepucavanja, pretpostavljam da ces biti do kraja dana na braniku srpstva.
Bratoubilcaki rat na forumubagniadiluca je napisao/la: ↑27 feb 2024, 11:37Ti koji si do sada pola istorijskih knjiga ovdje iskopirao našao meni da pametuješ !? Jesi čuo za ljude koji rade u kancelariji i imaju računar ispred sebe i ponekad pritisnu dvije famozne tipke ALT + TAB !? Kvislingu !Suvorov je napisao/la: ↑27 feb 2024, 11:06Radis li ti sta u zivotu?
Šta sam ja napisao da omalovažavam državu!? Jesam li slagao nešto kad sam rekao da ime bošnjak nije tada postojalo!? Necu se raspravljati oko gluposti dosta mi je što mi je ovaj domaći izdajnik živce izvukao....odjavljujem semnon46 je napisao/la: ↑27 feb 2024, 11:52Pa jedino ti možeš biti kvisling glupane kad državu u kojoj radiš i zarađuješ omalovažavaš hahahahahaabagniadiluca je napisao/la: ↑27 feb 2024, 11:37Ti koji si do sada pola istorijskih knjiga ovdje iskopirao našao meni da pametuješ !? Jesi čuo za ljude koji rade u kancelariji i imaju računar ispred sebe i ponekad pritisnu dvije famozne tipke ALT + TAB !? Kvislingu !Suvorov je napisao/la: ↑27 feb 2024, 11:06
Zeko87 je napisao/la: ↑27 feb 2024, 07:49Možemo se mi zafrkavati jedni na račun drugih, i treba tako, samo bez vrijeđanja isl., ali za ozbiljne je disuksije, javne tribine na kojoj bi učestvovali svi oni koji se išta pitaju u gradu Sarajevu na temu "Kuda ide sarajevski sport?" Najpopularniji fudbal ima dva najveća brenda u državi, jedan se bori za opstanak najlošije lige u evropi, a drugi sa milionskim budžetom bara-bara sa selima RS-a, košarka nekonkurentna i ne postoji na ozbiljnom nivou, rukomet ne postoji, odbojka ne postoji čak ni u registru... nabrajati ovako tri dana i na kraju zaključiti, sve to u gradu koji ima budžet veći od RS-a i ostatka Federacije, administrativni i ekonomski centar države itd.
Pitanja je jako puno, doduše niko ih nikome i ne postavlja, tako da nema niti odgovora, plana, vizije ili bilo čega .
Otresla bi vas Stupcanica ko mraz paprike19vendetta87 je napisao/la: ↑27 feb 2024, 10:41Protutnjili bi kroz federalku kao Arsenal 2004.god kroz Premiership bez poraza
O čem ti? Više titula ima Zrinjski nego Željo i Sarajevo zajedno. Zrinjski 8 > Željo + Sarajevo 7. Ocemo li ostale najpopularnije sportove. Košarka najuspješnij Hkk Široki sa 11 titula, tu je Igokea sa 9, ostali miljama daleko. Rukomet najuspješniji Izviđač sa 9 titula. Dakle u 3 najpopularnija momčadska sporta najuspješniji su klubovi iz sunčane Hercegovine...Antikloc je napisao/la: ↑27 feb 2024, 09:37Pa vise trofeja u fudbalu imaju FK Sarajevo i zeljeznicar nego svi ostali fudbalski i nogometni klubovi BiH zajedno.RedBlue je napisao/la: ↑27 feb 2024, 08:38Budzet Kantona Sarajevo za 2024 godinu je 1.53 miliona KM, budzet Republike Srpske za 2024 godinu je 5.73 milona KM. Cisto da razbijemo tu mitologiju koja se ovde stalno prosipa. Jbg kad ste sportski netalentovana sredina ocigledno, logicno da nema rezultata. Zenica, Tuzla, Mostar svi su bolji ja mislim.
Sta bi bilo da smo talentovani![]()
Ma sve ste vi upravu ali nista se nece promijeniti ni za 20 godina. Kazu neki treba organizovati proteste hehe. Jednom je narod ustao i krenuo na masovne prave proteste i kako je zavrsilo. Na kraju se nista nije promijenilo i samo se na kraju pisalo o huliganima koji su zapalili neke historijske knjige ili sta veclet3 je napisao/la: ↑27 feb 2024, 12:31Zeko87 je napisao/la: ↑27 feb 2024, 07:49Možemo se mi zafrkavati jedni na račun drugih, i treba tako, samo bez vrijeđanja isl., ali za ozbiljne je disuksije, javne tribine na kojoj bi učestvovali svi oni koji se išta pitaju u gradu Sarajevu na temu "Kuda ide sarajevski sport?" Najpopularniji fudbal ima dva najveća brenda u državi, jedan se bori za opstanak najlošije lige u evropi, a drugi sa milionskim budžetom bara-bara sa selima RS-a, košarka nekonkurentna i ne postoji na ozbiljnom nivou, rukomet ne postoji, odbojka ne postoji čak ni u registru... nabrajati ovako tri dana i na kraju zaključiti, sve to u gradu koji ima budžet veći od RS-a i ostatka Federacije, administrativni i ekonomski centar države itd.
Pitanja je jako puno, doduše niko ih nikome i ne postavlja, tako da nema niti odgovora, plana, vizije ili bilo čega .![]()
Vec sam pisao o tome ovdje.
Odnos grada Sarajeva prema sportskim klubovima nije ni macihinski, vec dusmanski. To je zato sto grad (kanton) vode totalne neznalice i neprijatelji ovog grada kojima je svejedno sto sport propada. Propadaju i sportski objekti (Zetra, Skenderija, Kosevo) niko ni da se pocese zbog toga.
Nacelnici se ponasaju kao da su oni vlasnici stadiona, pa oni licno od sebe dodijeljuju stadion. Magoda se ponasa kao da on iz svog dzepa daje pare klubovima iz Sarajeva itd.
Sramota je kakvi uhljupi vode glavni grad, primjera milion, ne samo sto se tice sporta, ali to je tema koja je mozda za drugacijeg foruma.
Nije to nikakav rat,normalan covjek odgovara primitivicu,ublehi koja nema pametnija posla nego da vrijedja,pravi profile i hebe familije na pp19vendetta87 je napisao/la: ↑27 feb 2024, 11:59Bratoubilcaki rat na forumubagniadiluca je napisao/la: ↑27 feb 2024, 11:37Ti koji si do sada pola istorijskih knjiga ovdje iskopirao našao meni da pametuješ !? Jesi čuo za ljude koji rade u kancelariji i imaju računar ispred sebe i ponekad pritisnu dvije famozne tipke ALT + TAB !? Kvislingu !Suvorov je napisao/la: ↑27 feb 2024, 11:06
Najbolje da tebi šaljem poruke u pp, pa nisam na to spao u životu svom...ja ne znam što se ti vrijeđaš konstantno, stalno si mi nešto ugrožen a ja ti sve najbolje želim, zato ti i šaljem svako malo banane...mosarajvosa83 je napisao/la: ↑27 feb 2024, 13:22Nije to nikakav rat,normalan covjek odgovara primitivicu,ublehi koja nema pametnija posla nego da vrijedja,pravi profile i hebe familije na pp19vendetta87 je napisao/la: ↑27 feb 2024, 11:59Bratoubilcaki rat na forumubagniadiluca je napisao/la: ↑27 feb 2024, 11:37
Ti koji si do sada pola istorijskih knjiga ovdje iskopirao našao meni da pametuješ !? Jesi čuo za ljude koji rade u kancelariji i imaju računar ispred sebe i ponekad pritisnu dvije famozne tipke ALT + TAB !? Kvislingu !
I jedan i drugi ste daleko od istine. Sarajevo i Željezničar imaju 27 trofeja dok Zrinjski ima 10. Ne računa se samo ono što ti želiš da računaš i period koji tebi odgovara. Bosna je bivši europski prvak što je daleko značajnije od bilo kakvog uspjeha koji će Široki ili Igokea ikad napraviti ali činjenica je da zaostaju u državnim trofejima, valjda se i to popravi ubrzo.Vjeverica777 je napisao/la: ↑27 feb 2024, 12:53O čem ti? Više titula ima Zrinjski nego Željo i Sarajevo zajedno. Zrinjski 8 > Željo + Sarajevo 7. Ocemo li ostale najpopularnije sportove. Košarka najuspješnij Hkk Široki sa 11 titula, tu je Igokea sa 9, ostali miljama daleko. Rukomet najuspješniji Izviđač sa 9 titula. Dakle u 3 najpopularnija momčadska sporta najuspješniji su klubovi iz sunčane Hercegovine...Antikloc je napisao/la: ↑27 feb 2024, 09:37Pa vise trofeja u fudbalu imaju FK Sarajevo i zeljeznicar nego svi ostali fudbalski i nogometni klubovi BiH zajedno.RedBlue je napisao/la: ↑27 feb 2024, 08:38Budzet Kantona Sarajevo za 2024 godinu je 1.53 miliona KM, budzet Republike Srpske za 2024 godinu je 5.73 milona KM. Cisto da razbijemo tu mitologiju koja se ovde stalno prosipa. Jbg kad ste sportski netalentovana sredina ocigledno, logicno da nema rezultata. Zenica, Tuzla, Mostar svi su bolji ja mislim.
Sta bi bilo da smo talentovani![]()
Ko je ugrozen? Vidis da na tvoje uvrede rijetko kad odgovorim dok ti konstantno vrijedjas, banane,mongoloid i slicne idiotarije,mada to je znak slabosti. Reci ti meni jesul mi se tvoji zahvalili zbog banana? Inacr nemas ti para da platis da dodju te banane do mene,mada dobro bi mi dosle,javi se da ti dam adresu da mi posaljes paket al nemoj zahebati?bagniadiluca je napisao/la: ↑27 feb 2024, 13:27Najbolje da tebi šaljem poruke u pp, pa nisam na to spao u životu svom...ja ne znam što se ti vrijeđaš konstantno, stalno si mi nešto ugrožen a ja ti sve najbolje želim, zato ti i šaljem svako malo banane...mosarajvosa83 je napisao/la: ↑27 feb 2024, 13:22Nije to nikakav rat,normalan covjek odgovara primitivicu,ublehi koja nema pametnija posla nego da vrijedja,pravi profile i hebe familije na pp