FK Sarajevo

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Šta očekujemo od Evrope?

Prolazak u 3. pretkolo
93
42%
Prolazak u Play off
53
24%
Grupnu fazu
73
33%

Ukupno glasova: 219

GospodinIzSarajeva
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la GospodinIzSarajeva » 27 feb 2024, 11:49

joker90 je napisao/la:
27 feb 2024, 11:17
Sutra apaurin 5mg spreman treba biti na stolu. Čim izađe sastav i vidimo vezni red, odmah ćeš znati je li se pije jedan, dupla doza ili možda ipak prođe bez apaurina.
Zar postoji vezni red trenutno zbog kojeg ne bi apaurin popio?
Mislim da je samo pitanje hoćeš li jednu ili duplu dozu piti :D
Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka

napoleon72
Kontakt:

Post Postao/la napoleon72 » 27 feb 2024, 11:56

GospodinIzSarajeva je napisao/la:
27 feb 2024, 11:49
joker90 je napisao/la:
Sutra apaurin 5mg spreman treba biti na stolu. Čim izađe sastav i vidimo vezni red, odmah ćeš znati je li se pije jedan, dupla doza ili možda ipak prođe bez apaurina.
Postoji. Onaj od kojeg pijes leksilijum
GRMI SA SJEVERA!
1946

90ka deseti heroj Bosne

NajvecaRadosti
Kontakt:

Post Postao/la NajvecaRadosti » 27 feb 2024, 11:57

Imamo 4 poraza na 5 ligaski utakmica...To je porazavajuce i nije nam se nikad u historiji kluba desilo da toliko poraza naredamo a nisi ni drugoligasa Slobodu dobio nego igrao X.Zadnja 3 kola gol razlika 1:6 ko da smo Gosk grob te yebo.

Sutra isto mora se pravo cudo desiti da ne izgubimo.Pravoo

Nijedan trener nije dobio ovoliku moc,slobodu i kredibilitet.Minimum minimuma sto ocekujem je da kuci budemo bolji i na strani bar protiv Zvijezde,Sloge i Goska stvorimo 5-6 dobri sansi za 90 minuta i uci ce bar 2-3.

Ocigledan je bojkot igraca i u tom slucaju se trener sam povlaci ali Simon je jako tvrdoglav.Ili to ili ceka da ga nasi otjeraju pa da dobro naplati citav ugovor.
Postaviti ultimatum pobjeda na derbiju ili nek se kupi dok nismo Evropu popusili.Sutra cemo zijaniti a bez pobjede u nedelju nek ne prilaze Hordama,pravo u tunel.BOD NAS NE ZANIMA!!!RAVNO PORAZU
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!

JVVVST
Kontakt:

Post Postao/la JVVVST » 27 feb 2024, 12:07

Hajdeee je napisao/la:
27 feb 2024, 11:45
FCUM je napisao/la:
27 feb 2024, 10:55
4 godine komunjara mandic na vlasti ni cesma se nije promjenila . Neces vise
U kojoj to opstini ti zivis?

Ovaj, trenutni je svemirski brod za ovog prosloga. Koja god su stranka obojica. Namjerno ne zelim to podcrtavati.
Ameba zelena. Nizi oblik zivota.
Ja volim volim volim samo tebe...

BŽKŠ

AVNOJ
Kontakt:

Post Postao/la AVNOJ » 27 feb 2024, 13:36

NajvecaRadosti je napisao/la:
27 feb 2024, 11:57
Imamo 4 poraza na 5 ligaski utakmica...To je porazavajuce i nije nam se nikad u historiji kluba desilo da toliko poraza naredamo a nisi ni drugoligasa Slobodu dobio nego igrao X.Zadnja 3 kola gol razlika 1:6 ko da smo Gosk grob te yebo.

Sutra isto mora se pravo cudo desiti da ne izgubimo.Pravoo

Nijedan trener nije dobio ovoliku moc,slobodu i kredibilitet.Minimum minimuma sto ocekujem je da kuci budemo bolji i na strani bar protiv Zvijezde,Sloge i Goska stvorimo 5-6 dobri sansi za 90 minuta i uci ce bar 2-3.

Ocigledan je bojkot igraca i u tom slucaju se trener sam povlaci ali Simon je jako tvrdoglav.Ili to ili ceka da ga nasi otjeraju pa da dobro naplati citav ugovor.
Postaviti ultimatum pobjeda na derbiju ili nek se kupi dok nismo Evropu popusili.Sutra cemo zijaniti a bez pobjede u nedelju nek ne prilaze Hordama,pravo u tunel.BOD NAS NE ZANIMA!!!RAVNO PORAZU
Đesi zajebbani.
Čovjek nije slobodan dok sve ne izgubi.

guadalupe
Kontakt:

Post Postao/la guadalupe » 27 feb 2024, 13:38

Hajdeee je napisao/la:
FCUM je napisao/la:

Ovaj, trenutni je svemirski brod za ovog prosloga. Koja god su stranka obojica. Namjerno ne zelim to podcrtavati.
Ne zna se koji je gori kao nacelnik, ali puno vise je oko Sarajeva vodio Ajnadjic. Mislim nista skoro nije uradio, ali ovo smece pama bas nista nece i jos je dosao na poziciju zahvaljuci navijacima Sarajeva. Sta ce ti vise kad je sada u budzetu planirao 50.000 KM za Sarajevo i zeljeznicar, dok Opcina Novi grad daje 2 mil zeljkanu nama k.urcinu. Sada ce pokusati da se daju pare za stadion, ali to sve rade vijecnici koji su nasi navijaci ne ovaj debil.

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 27 feb 2024, 13:39

guadalupe je napisao/la:
27 feb 2024, 13:38
Hajdeee je napisao/la:
FCUM je napisao/la:

Ne zna se koji je gori kao nacelnik, ali puno vise je oko Sarajeva vodio Ajnadjic. Mislim nista skoro nije uradio, ali ovo smece pama bas nista nece i jos je dosao na poziciju zahvaljuci navijacima Sarajeva. Sta ce ti vise kad je sada u budzetu planirao 50.000 KM za Sarajevo i zeljeznicar, dok Opcina Novi grad daje 2 mil zeljkanu nama k.urcinu. Sada ce pokusati da se daju pare za stadion, ali to sve rade vijecnici koji su nasi navijaci ne ovaj debil.
Misliš na Općinu Novo Sarajevo?
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Osttribine
Kontakt:

Post Postao/la Osttribine » 27 feb 2024, 13:46

I ako mi se ne svidja idejni projekat renoviranja tribine Istok jer sa onim VIP lozama prestaje biti "navijacka" tribina, ali ako je to izmedju ostalog uslov za CAT4 i da evropske utakmice ne igramo u Zenici onda neka bude tako. Posebna zamjerka sto krov ne obuhvata cijelu tribinu jer fakticki oni dijelovi predvidjeni za navijace ostaju nepokriveni i valja opet kisnuti, al hajde neka se nesto konacno gore krene raditi, mada o dugom je to stapu jos, nije da se nismo naslusali i nagledali kojekakvih maketa.

Lecler
Kontakt:

Post Postao/la Lecler » 27 feb 2024, 13:48

Najgore je što ni ovo malo krova neće biti ni za 10 godina
ISTINA ZA VEDRANA!

GospodinIzSarajeva
Kontakt:

Post Postao/la GospodinIzSarajeva » 27 feb 2024, 13:52

napoleon72 je napisao/la:
27 feb 2024, 11:56
GospodinIzSarajeva je napisao/la:
27 feb 2024, 11:49
joker90 je napisao/la:
Postoji. Onaj od kojeg pijes leksilijum
:rol: :rol:
Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka

guadalupe
Kontakt:

Post Postao/la guadalupe » 27 feb 2024, 13:57

MortemHz je napisao/la:
27 feb 2024, 13:39
guadalupe je napisao/la:
27 feb 2024, 13:38
Hajdeee je napisao/la:

Misliš na Općinu Novo Sarajevo?
Ma ja :)

tabba77
Kontakt:

Post Postao/la tabba77 » 27 feb 2024, 14:06

Kome treba lexiliuma, nek se javi u PP. :urnebes:

luckystrike
Kontakt:

Post Postao/la luckystrike » 27 feb 2024, 14:16

Ne znam ima li Aničić sutra pravo nastupa, koliko znam žuti se ne prenose kroz takmičenja, bilo kako bilo Soldu bi sutra stavio da se uigra i za derbi, sa Miomirom.

Na golu, iako je Kup, Iliev, desno Kyeremeh lijevo Radović, trenutno po meni najpotentnija veza Buljubašić (sitter), Julardžija (runner), Mustafić (attacker), po krilima Ziljkić i Hasić i naprijed Renan.

Vjerujem da defanzivnijim i opreznijim pristupom, igri po osvojenoj lopti i prodoru po bokovima, uz brži i direktniji protok lopte možemo ostvariti pozitivan rezultat.

Torino
Kontakt:

Post Postao/la Torino » 27 feb 2024, 14:20

luckystrike je napisao/la:
27 feb 2024, 14:16
Ne znam ima li Aničić sutra pravo nastupa, koliko znam žuti se ne prenose kroz takmičenja, bilo kako bilo Soldu bi sutra stavio da se uigra i za derbi, sa Miomirom.

Na golu, iako je Kup, Iliev, desno Kyeremeh lijevo Radović, trenutno po meni najpotentnija veza Buljubašić (sitter), Julardžija (runner), Mustafić (attacker), po krilima Ziljkić i Hasić i naprijed Renan.

Vjerujem da defanzivnijim i opreznijim pristupom, igri po osvojenoj lopti i prodoru po bokovima, uz brži i direktniji protok lopte možemo ostvariti pozitivan rezultat.
Anđušić prije Ziljkića Penarande.
🇵🇸

luckystrike
Kontakt:

Post Postao/la luckystrike » 27 feb 2024, 14:27

pa sigurno je bio u boljoj formi od navedenih pri povratku s priprema, nevjerovatno mi je da nije dobio adekvatnu šansu u posljednje tri utakmice. shodno, vjerujem da će opet biti džoker s klupe.

FCUM
Kontakt:

Post Postao/la FCUM » 27 feb 2024, 15:37

Hajdeee je napisao/la:
FCUM je napisao/la:

Centar, i svima sam govorio dajte mandica ,kontam evo napokon pitat,uraditi ce nesta. Vjeruj da komunjara nece dobiti drugi mandat i zelim mu sto dalje od koseva
FC United Of Manchester !
Against Modern Football !

This is how it feels to be FC
This is how it feels to be Home
This is how it feels when you don't sell you're arse to gnome !

H8Z7
Kontakt:

Post Postao/la H8Z7 » 27 feb 2024, 15:41

tabba77 je napisao/la:
27 feb 2024, 14:06
Pa da bude konu mumijevim drogerašima:
"Joj Sake je*ali ti oni aspirin" :mrgreen:
Ne reci mi hvala to ne tražim od tebe, srce na terenu dovoljno je za mene

L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!

TurkishAirlines

Post Postao/la TurkishAirlines » 27 feb 2024, 15:50

NAZIV VJEŽBE: Šutiranje na gol nakon primanja lopte sa okretom
CILJ VJEŽBE: Primanje lopte pod pritiskom, šutiranje na gol, 1vs1 u fazi napada i u fazi obrane
BROJ IGRAČA: 5
VELIČINA PROSTORA: cca. 25x20m
OPIS VJEŽBE: Za ovu vježbu potrebna su 2 gola, 3 igrača i 2 golmana. Golmani brane svaki na svome golu, a igrači stoje po jedan pored svakog gola, dok je treći na sredini terena. Vježba kreće od igrača 1 koji dodaje loptu igraču 2 koji se nalazi na sredini terena. Igrač 2 prima loptu i okreće se prema golu na suprotnoj strani, te šutira. Nakon šuta na gol igrač 2 dobiva loptu od igrača 3, ponovno je prima okrečući se prema golu na suprotnoj strani, te ide u akciju 1vs1 sa igračem 1. U slučaju da igrač 1 oduzme loptu, može postići pogodak na suprotni gol.

KOMENTARI: Da bi ova vježba ima što bolji učinak, vrlo je važno izvoditi je maksimalnim intenzitetom. Igrač 1 čim je dodao loptu igraču 2 izlazi na njega i pokušava mu stati što bliže radi sljedeće akcije u kojoj će igrač 2 primiti loptu od igrača 3 i krenuti 1vs1 sa njim. Igrač 2 u tom će trenutku morati što prije primiti loptu od igrača 1 i šutirati na gol da bi sam sebi omogućio više vremena i prostora za primanje lopte od igrača 3. Primanje lopte ovisit će upravo o tome koliko daleko će se igrač 1 nalaziti od igrača 2.
Free PALESTINA

MIRVICU ODLAZI!!!

#sirimopozitivu

"Imati i ne znati, gore je nego nemati"

H8Z7
Kontakt:

Post Postao/la H8Z7 » 27 feb 2024, 15:52

TurkishAirlines je napisao/la:
27 feb 2024, 15:50
NAZIV VJEŽBE: Šutiranje na gol nakon primanja lopte sa okretom
CILJ VJEŽBE: Primanje lopte pod pritiskom, šutiranje na gol, 1vs1 u fazi napada i u fazi obrane
BROJ IGRAČA: 5
VELIČINA PROSTORA: cca. 25x20m
OPIS VJEŽBE: Za ovu vježbu potrebna su 2 gola, 3 igrača i 2 golmana. Golmani brane svaki na svome golu, a igrači stoje po jedan pored svakog gola, dok je treći na sredini terena. Vježba kreće od igrača 1 koji dodaje loptu igraču 2 koji se nalazi na sredini terena. Igrač 2 prima loptu i okreće se prema golu na suprotnoj strani, te šutira. Nakon šuta na gol igrač 2 dobiva loptu od igrača 3, ponovno je prima okrečući se prema golu na suprotnoj strani, te ide u akciju 1vs1 sa igračem 1. U slučaju da igrač 1 oduzme loptu, može postići pogodak na suprotni gol.

KOMENTARI: Da bi ova vježba ima što bolji učinak, vrlo je važno izvoditi je maksimalnim intenzitetom. Igrač 1 čim je dodao loptu igraču 2 izlazi na njega i pokušava mu stati što bliže radi sljedeće akcije u kojoj će igrač 2 primiti loptu od igrača 3 i krenuti 1vs1 sa njim. Igrač 2 u tom će trenutku morati što prije primiti loptu od igrača 1 i šutirati na gol da bi sam sebi omogućio više vremena i prostora za primanje lopte od igrača 3. Primanje lopte ovisit će upravo o tome koliko daleko će se igrač 1 nalaziti od igrača 2.
Šta je ovo metodologija :urnebes:
Ne reci mi hvala to ne tražim od tebe, srce na terenu dovoljno je za mene

L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!

Surreal
Kontakt:

Post Postao/la Surreal » 27 feb 2024, 15:54

tabba77 je napisao/la:
27 feb 2024, 14:06
jel' od 1,5 ili od 3 :kafa:
La birra con gli amici vale più di tutto quello che possiedo.

🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤

U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.

Odgovori

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Amidzaa, Arnelv52, bvsic, Lecler, UltraSa46 i 70 gostiju.