Zar postoji vezni red trenutno zbog kojeg ne bi apaurin popio?
Mislim da je samo pitanje hoćeš li jednu ili duplu dozu piti

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Zar postoji vezni red trenutno zbog kojeg ne bi apaurin popio?
Postoji. Onaj od kojeg pijes leksilijumGospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑27 feb 2024, 11:49Zar postoji vezni red trenutno zbog kojeg ne bi apaurin popio?
Mislim da je samo pitanje hoćeš li jednu ili duplu dozu piti![]()
Ameba zelena. Nizi oblik zivota.
Đesi zajebbani.NajvecaRadosti je napisao/la: ↑27 feb 2024, 11:57Imamo 4 poraza na 5 ligaski utakmica...To je porazavajuce i nije nam se nikad u historiji kluba desilo da toliko poraza naredamo a nisi ni drugoligasa Slobodu dobio nego igrao X.Zadnja 3 kola gol razlika 1:6 ko da smo Gosk grob te yebo.
Sutra isto mora se pravo cudo desiti da ne izgubimo.Pravoo
Nijedan trener nije dobio ovoliku moc,slobodu i kredibilitet.Minimum minimuma sto ocekujem je da kuci budemo bolji i na strani bar protiv Zvijezde,Sloge i Goska stvorimo 5-6 dobri sansi za 90 minuta i uci ce bar 2-3.
Ocigledan je bojkot igraca i u tom slucaju se trener sam povlaci ali Simon je jako tvrdoglav.Ili to ili ceka da ga nasi otjeraju pa da dobro naplati citav ugovor.
Postaviti ultimatum pobjeda na derbiju ili nek se kupi dok nismo Evropu popusili.Sutra cemo zijaniti a bez pobjede u nedelju nek ne prilaze Hordama,pravo u tunel.BOD NAS NE ZANIMA!!!RAVNO PORAZU
Ne zna se koji je gori kao nacelnik, ali puno vise je oko Sarajeva vodio Ajnadjic. Mislim nista skoro nije uradio, ali ovo smece pama bas nista nece i jos je dosao na poziciju zahvaljuci navijacima Sarajeva. Sta ce ti vise kad je sada u budzetu planirao 50.000 KM za Sarajevo i zeljeznicar, dok Opcina Novi grad daje 2 mil zeljkanu nama k.urcinu. Sada ce pokusati da se daju pare za stadion, ali to sve rade vijecnici koji su nasi navijaci ne ovaj debil.
Misliš na Općinu Novo Sarajevo?guadalupe je napisao/la: ↑27 feb 2024, 13:38Ne zna se koji je gori kao nacelnik, ali puno vise je oko Sarajeva vodio Ajnadjic. Mislim nista skoro nije uradio, ali ovo smece pama bas nista nece i jos je dosao na poziciju zahvaljuci navijacima Sarajeva. Sta ce ti vise kad je sada u budzetu planirao 50.000 KM za Sarajevo i zeljeznicar, dok Opcina Novi grad daje 2 mil zeljkanu nama k.urcinu. Sada ce pokusati da se daju pare za stadion, ali to sve rade vijecnici koji su nasi navijaci ne ovaj debil.
napoleon72 je napisao/la: ↑27 feb 2024, 11:56Postoji. Onaj od kojeg pijes leksilijumGospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑27 feb 2024, 11:49Zar postoji vezni red trenutno zbog kojeg ne bi apaurin popio?
Mislim da je samo pitanje hoćeš li jednu ili duplu dozu piti![]()
Ma jaMortemHz je napisao/la: ↑27 feb 2024, 13:39Misliš na Općinu Novo Sarajevo?guadalupe je napisao/la: ↑27 feb 2024, 13:38Ne zna se koji je gori kao nacelnik, ali puno vise je oko Sarajeva vodio Ajnadjic. Mislim nista skoro nije uradio, ali ovo smece pama bas nista nece i jos je dosao na poziciju zahvaljuci navijacima Sarajeva. Sta ce ti vise kad je sada u budzetu planirao 50.000 KM za Sarajevo i zeljeznicar, dok Opcina Novi grad daje 2 mil zeljkanu nama k.urcinu. Sada ce pokusati da se daju pare za stadion, ali to sve rade vijecnici koji su nasi navijaci ne ovaj debil.
Anđušić prije Ziljkića Penarande.luckystrike je napisao/la: ↑27 feb 2024, 14:16Ne znam ima li Aničić sutra pravo nastupa, koliko znam žuti se ne prenose kroz takmičenja, bilo kako bilo Soldu bi sutra stavio da se uigra i za derbi, sa Miomirom.
Na golu, iako je Kup, Iliev, desno Kyeremeh lijevo Radović, trenutno po meni najpotentnija veza Buljubašić (sitter), Julardžija (runner), Mustafić (attacker), po krilima Ziljkić i Hasić i naprijed Renan.
Vjerujem da defanzivnijim i opreznijim pristupom, igri po osvojenoj lopti i prodoru po bokovima, uz brži i direktniji protok lopte možemo ostvariti pozitivan rezultat.
Centar, i svima sam govorio dajte mandica ,kontam evo napokon pitat,uraditi ce nesta. Vjeruj da komunjara nece dobiti drugi mandat i zelim mu sto dalje od koseva
Pa da bude konu mumijevim drogerašima:
Šta je ovo metodologijaTurkishAirlines je napisao/la: ↑27 feb 2024, 15:50NAZIV VJEŽBE: Šutiranje na gol nakon primanja lopte sa okretom
CILJ VJEŽBE: Primanje lopte pod pritiskom, šutiranje na gol, 1vs1 u fazi napada i u fazi obrane
BROJ IGRAČA: 5
VELIČINA PROSTORA: cca. 25x20m
OPIS VJEŽBE: Za ovu vježbu potrebna su 2 gola, 3 igrača i 2 golmana. Golmani brane svaki na svome golu, a igrači stoje po jedan pored svakog gola, dok je treći na sredini terena. Vježba kreće od igrača 1 koji dodaje loptu igraču 2 koji se nalazi na sredini terena. Igrač 2 prima loptu i okreće se prema golu na suprotnoj strani, te šutira. Nakon šuta na gol igrač 2 dobiva loptu od igrača 3, ponovno je prima okrečući se prema golu na suprotnoj strani, te ide u akciju 1vs1 sa igračem 1. U slučaju da igrač 1 oduzme loptu, može postići pogodak na suprotni gol.
KOMENTARI: Da bi ova vježba ima što bolji učinak, vrlo je važno izvoditi je maksimalnim intenzitetom. Igrač 1 čim je dodao loptu igraču 2 izlazi na njega i pokušava mu stati što bliže radi sljedeće akcije u kojoj će igrač 2 primiti loptu od igrača 3 i krenuti 1vs1 sa njim. Igrač 2 u tom će trenutku morati što prije primiti loptu od igrača 1 i šutirati na gol da bi sam sebi omogućio više vremena i prostora za primanje lopte od igrača 3. Primanje lopte ovisit će upravo o tome koliko daleko će se igrač 1 nalaziti od igrača 2.
jel' od 1,5 ili od 3