Chat - bez politike i ratnih prica
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
- JayCatwright
- Kontakt:
Re: Chat - bez ratnih i političkih tema
Hrvati nemaju sluha za muziku, filmove i serije, niti humor. U čemu su uopće dobri osim u slučajnom provlačenju na svjetskim prvenstvima svake četiri godine ?
Jebga takva je bivsa Yuga svako je bio dobar u necemu osim MakedonacaJayCatwright je napisao/la: ↑27 feb 2024, 14:08Hrvati nemaju sluha za muziku, filmove i serije, niti humor. U čemu su uopće dobri osim u slučajnom provlačenju na svjetskim prvenstvima svake četiri godine ?

- kraljttbvb
- Kontakt:
Ajvari, pinđuri i slicni fazoni...alemsa je napisao/la: ↑27 feb 2024, 14:17Jebga takva je bivsa Yuga svako je bio dobar u necemu osim MakedonacaJayCatwright je napisao/la: ↑27 feb 2024, 14:08Hrvati nemaju sluha za muziku, filmove i serije, niti humor. U čemu su uopće dobri osim u slučajnom provlačenju na svjetskim prvenstvima svake četiri godine ?Bosna muzika, Srbi film, Hrvati sport (i vino), Slovenci ekonomski, CG lijenost
Po cemu je fakat Makedonija poznata? Osim Darko Pancevu
![]()
Florian Wirtz tells Sports Illustrated: “I'm lucky to have so many excellent clubs right on my doorstep and to now be able to play for one of the best clubs in Germany and Europe”.
- Centre forward
- Kontakt:
A muzika ?
05.09.1995 ♥
11-0-0 Rekordmeister
Ratzel Hettner Ritter Meyer Waldseemüller CF Gauss
11-0-0 Rekordmeister
Osim one njihove tradiocinalne sta su imali leb i sol? Ne moze mi naumpasti
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Nisu bili favoriti, imali su oko 1% šanse da pobjede po kladionici, bukvalno je ta brojka bila. To je po meni najgori nastup ikada, Jala i Deen su pojam umjetnosti za onu sramotu.numanumaye22 je napisao/la: ↑27 feb 2024, 14:05Pa koliko se sjecam i let 3 je bio favorit po kladionicama prosle godine, oni su u Hrvatskoj prije svake Eurovizije uvijek favoriti i onda se redovno obrukaju.![]()
Ali sve je bolje iskreno od Deena i Jale prije par godina, razvukose ljudi zicu i ispratise ih kuci, to je vjerovatno najcudniji i najgori nastup na Euroviziji svih vremena.![]()
Iako je plagijat, ove godine su pogodili sa pjesmom i mislim da će biti u top 3 kako kladionice i kažu, vrlo su precizni svakako.
Ne zbog toga što je pjesma nešto wow nego iz razloga što je kvaliteta samog Eurosonga drastično opala. Prije si mogao birati između 10 dobrih pjesama a sada je pitanje možeš li 3, šteta ali jbg u takvoj konkureciji Hrvati će dobro proći ove godine.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
-
- Kontakt:
Nije cudan nastup, nego su htjeli poslati poruku o izbjeglicama sa tom zicom, sto se naravno Evrovizije nije svidjelo.numanumaye22 je napisao/la: ↑27 feb 2024, 14:05Pa koliko se sjecam i let 3 je bio favorit po kladionicama prosle godine, oni su u Hrvatskoj prije svake Eurovizije uvijek favoriti i onda se redovno obrukaju.![]()
Ali sve je bolje iskreno od Deena i Jale prije par godina, razvukose ljudi zicu i ispratise ih kuci, to je vjerovatno najcudniji i najgori nastup na Euroviziji svih vremena.![]()
Da su se Jala i Deen zažvalili na kraju pjesme, zavrsili bi u top 10 na kraju sigurno, ali ocigledno Jala nije bio spreman na toliku žrtvu za domovinu
👉 Almedin Ziljkić - Ubica BORD mitomana i botova 😎
- AshburtonG
- Kontakt:
Nidje veze, Deen i Dalal su brutalno pjevali i pjesma je top. Poruka se nije mogla prenijet tj. ujedinit sa koreografijom jer su pjevali na maternjem jeziku. Finale su zasluzili svakako.
- Centre forward
- Kontakt:
Pa ta njihova tradicionalna muzika uz mnoštvo kola je pravo narodno bogatstvo. Bio sam gost sa KUD-om nekad davno kao gitarista u Kičevu dole kod njih. Zaista zanimljiva i bogata kultura.
05.09.1995 ♥
11-0-0 Rekordmeister
11-0-0 Rekordmeister
- numanumaye22
- Kontakt:
Najgori nastup uvjerljivo na Euroviziji, pa bio muk u dvorani, nikom nista nije bilo jasno. Jos su se i pomarisali prije odlaska na Euroviziju.19vendetta87 je napisao/la: ↑27 feb 2024, 14:44Nije cudan nastup, nego su htjeli poslati poruku o izbjeglicama sa tom zicom, sto se naravno Evrovizije nije svidjelo.numanumaye22 je napisao/la: ↑27 feb 2024, 14:05Pa koliko se sjecam i let 3 je bio favorit po kladionicama prosle godine, oni su u Hrvatskoj prije svake Eurovizije uvijek favoriti i onda se redovno obrukaju.![]()
Da su se Jala i Deen zažvalili na kraju pjesme, zavrsili bi u top 10 na kraju sigurno, ali ocigledno Jala nije bio spreman na toliku žrtvu za domovinu

Kod nas je uvijek sta bi bilo kad bi bilo, uvijek neko drugi kriv, igrali smo dobro ali zayebo nas sudija je nas moto u svemu.

- BosniaBoston
- Kontakt:
Kud smo nastupili te godine, pokvarili smo 100% učinak prolazaka u finale, to ni Švedska ni Rusija sa tadasnjih 10 svojih pusikurac drzava nisu imale
#Punoljetstvo
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
Je li neko od vas konobarisao? Nešto sam čitao po redditu o forama koje koriste konobari, pa nek nam neko podijeli tu stranu priče 

La birra con gli amici vale più di tutto quello che possiedo.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
- Pensioner26
- Kontakt:
Koja je vama najbolja eurosong pjesma poslije Lejle? 

“You are never really playing an opponent. You are playing yourself, your own highest standards, and when you reach your limits, that is real joy.” Arthur Ashe
https://i.postimg.cc/ZKTJMnmW/Screenshot-4.png
https://i.postimg.cc/ZKTJMnmW/Screenshot-4.png
- VensanKasel
- Kontakt:
Šta te interesuje , je li kako se krade ili nešto drugo ?
Moja zemlja mala brana velikoj rijeci ludila ...
Nadam se da trollaš jer ako ne trollaš nisi dobre glave jarane.
- VensanKasel
- Kontakt:
Vuzavon vuzave

Moja zemlja mala brana velikoj rijeci ludila ...
Ma pročitao sam nešto za miješanje vode sa pićem, vraćanje kusura u što "manjim" parama, ono kad se zadubim ima smisla sve, koliko su namazani ljudi jbtVensanKasel je napisao/la: ↑27 feb 2024, 16:08Šta te interesuje , je li kako se krade ili nešto drugo ?
La birra con gli amici vale più di tutto quello che possiedo.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
-
- Kontakt:
Gledao sam video na tiktoku gdje konobar istrese onu jednu ness 3 u 1 kesicu na 2 šolje i samo doda šećera na to. To uvaljuje srednjoskolcima sto su tek poceli piti kafuSurreal je napisao/la: ↑27 feb 2024, 16:10Ma pročitao sam nešto za miješanje vode sa pićem, vraćanje kusura u što "manjim" parama, ono kad se zadubim ima smisla sve, koliko su namazani ljudi jbtVensanKasel je napisao/la: ↑27 feb 2024, 16:08Šta te interesuje , je li kako se krade ili nešto drugo ?

👉 Almedin Ziljkić - Ubica BORD mitomana i botova 😎
Ja sam prošli mjesec 5 popio za dan, kad sam se vraćao kući sa zadnje kafe bio sam ispran i usporen na maksimum

Baš sam nedavno s drugom pričao na ovu temu, pričao mi je da se krene tresti kad popije 2 dnevno.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.