FK Sarajevo

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Šta očekujemo od Evrope?

Prolazak u 3. pretkolo
89
45%
Prolazak u Play off
47
24%
Grupnu fazu
60
31%

Ukupno glasova: 196

guadalupe
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la guadalupe » 27 feb 2024, 18:07

Evo vam ga Mandic od trazenih 5 miliona za stadion na danasnjoj sjednici odobrio 1 milion 🤣

strahmeipomisliti
Kontakt:

Post Postao/la strahmeipomisliti » 27 feb 2024, 18:11

Lucas je napisao/la:
27 feb 2024, 17:49
MSOZ101 je napisao/la:
27 feb 2024, 16:54
Istinasamo123 je napisao/la:
27 feb 2024, 16:46

Koju god kombinaciju izvedes na sredini terena to je sve tanko.
Ne pamtim da smo imali kad slabiju sredinu terena sve prosjecni igraci, prije smo uvijek imali neke klase tu od Jajala Cimirota Rahmanovica Vrancica a ovo sad je u rangu goska sredina terena...
Ma znam. Rožman ne smije izvest ponovo 4-2-3-1, jer ko god se našao u toj postavci u proteklih 270 minuta fudbala mi smo dno dna.
Jakir je u Zrinjskom inace imao igrace kvaliteta igraca Barcelone iz 2009 godine, pa se u toj formaciji iživljavao nad protivnicima u Premijer ligi. Čovjek je samo na desnom beku koristio desnog beka, na stoperu je koristio stopera, na zadnjem veznom je igrao zadnji vezni, nije izmišljao podzemne vode iganjem bez desetke.
Ma strah me i pomisliti kako bi se tek iživljavao da je na lijevom beku koristio lijevog beka,a ne Memiju

Pitar6785
Kontakt:

Post Postao/la Pitar6785 » 27 feb 2024, 18:17

U kupu moras igrat na rezultat, nema potrebe da mi naturamo realovu igru, vec igru radnika ili ti ga autobus trolejbus i lezeci policajci. Probat uvatit borcevu nejac na jednu kontrucu zacerat go, a na kosevu napravit liniju ko na zucu..

Protiv drugoligada sa grbavice uigravat realivu igru jer nas cekaju buduci konobari i poneki kuhar

Istinasamo123
Kontakt:

Post Postao/la Istinasamo123 » 27 feb 2024, 18:50

fks74 je napisao/la:
27 feb 2024, 17:16
Istinasamo123 je napisao/la:
27 feb 2024, 16:35
fks74 je napisao/la:
27 feb 2024, 16:08
Brine me slaba tranzicija po osvojenoj lopti, i protiv zvijezde isto bilo, kada oduzmemo loptu vrlo sporo idemo u kontranapad.
Jesi se nasekiro priznaj, a kao da nesto stima ostalo u igri jbt dan zvijezda 09 u 100 ligi svijeta najgori tim lige ne odigras 3 akcije.
Ali nismo ih mi trenirali ni ja ni ti,ovo je potpis jednog trenerskog maga kojeg moramo istrpiti za bolje sutra..
Samo ne znam sto se forsira taj izlazak u evropu kada sa ovim timom nemamo sta tamo traziti pa onaj torpedo bi nas duplo sad razbio...fk jedno pretkolo
Kakve bi ti akcije odigrao, ljudi se svi nabiju u 16 i čekaju kontre. Tako su nas i lističari dobili, vjerujem da će tako i želješčar igrati.
Bitno je imati izgovor eejj i to protiv kluba zvijezda 09.
Milioni kamioni real madridi a qaraju te zvijezde i sloge.
Pogledaj utakmicu zrinjskog od neki dan kako se rijesavaju luzerske ekipe...

TurkishAirlines

Post Postao/la TurkishAirlines » 27 feb 2024, 18:54

Vala i ova nazor pozitiva kod nekih je zaqurac.

Ja sam na pauzi rekao da je sramota sto ne mozemo osutati po golu. Kazu, idu pripreme, Rozman ce to dovesti u red. Kad ono qurko, jos smo gori nego sto smo bili.
Free PALESTINA

MIRVICU ODLAZI!!!

#sirimopozitivu

"Imati i ne znati, gore je nego nemati"

Benkara21
Kontakt:

Post Postao/la Benkara21 » 27 feb 2024, 19:00

Vrijeme je i da Renan počne rešetati, sutra dva gola imam osjećaj.

Nisam htio pisati i pehirati, sanjao sam da smo od Širokog izgubili 1:4 Allaha mi jedinog. Dok smo na pripremama bili. Kontam ma ovo je glupost. Kad hopa.
Yugoslavia: ★★
Bosnia&Herzegovina League: ★★★★★
Bosnia&Herzegovina Cup: ★★★★★★★★
Super Cup: ★
18.05.2019. 🏆

ŠTA_JE
Kontakt:

Post Postao/la ŠTA_JE » 27 feb 2024, 19:06

Da hoce neko zvanicno potvrditi da ce se cijeli istok natkriti.

tabba77
Kontakt:

Post Postao/la tabba77 » 27 feb 2024, 19:06

visokohz
Kontakt:

Post Postao/la visokohz » 27 feb 2024, 19:07

tabba77 je napisao/la:
27 feb 2024, 19:06
Smetljar fuj

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 27 feb 2024, 19:08

3,482,400 KM je u pitanju
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Istinasamo123
Kontakt:

Post Postao/la Istinasamo123 » 27 feb 2024, 19:09

tabba77 je napisao/la:
27 feb 2024, 19:06
Ovo ona bot stranica ajle i mirze hebo nanu naninu..

TurkishAirlines

Post Postao/la TurkishAirlines » 27 feb 2024, 19:09

Simon i njegove izjave. Yebe lud zbunjenog :tokralju:
Free PALESTINA

MIRVICU ODLAZI!!!

#sirimopozitivu

"Imati i ne znati, gore je nego nemati"

Riki10HZ
Kontakt:

Post Postao/la Riki10HZ » 27 feb 2024, 19:12

Hajmo svii na profil Mandica na Fb i instagram i urnisat ga za ovo... Lopov pravi a sve fol voli Fks ma mrs svi od svetinje debili

muhamedhulk
Kontakt:

Post Postao/la muhamedhulk » 27 feb 2024, 19:14

:ljepota: :beba:

slika

slika
NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!

Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!

skullcrusher
Kontakt:

Post Postao/la skullcrusher » 27 feb 2024, 19:19

Hahaha pa jel moguce da covjek je protiv ovog a postavlja slike sa Susicem pred izbore, e moj srle posto obraz pisam ti se na njeg ako je ovo istina naravno.
1946 !
Sarajevo ljubavi moja...

Pantelija
Kontakt:

Post Postao/la Pantelija » 27 feb 2024, 19:19

Treba biti posten i vratiti se u godine prije Tana, mozda ima mladjih ili onih koji su bili mladi u to vrijeme.
Mi smo tada bili klub koji je disao na škrge. Titulu smo osvojili zadnji put 2007., plata u klubu nije bilo, igraci su dolazili najcesce da nesto naprave i odlazili bez obestecenja u zamjenu za neisplacene plate. Prodaja igraca bila je pojam, dovodjenje ozbiljnog igraca isto tako.
U jednom trenutku, neki ljudi iz UO buduceg drugoligasa insallah, su kopali i rukama i nogama da se proglasi stecaj naseg kluba zbog ogromnih dugovanja koja smo imali prema dobavljacima, radnicima i igracima.
U tim godinama, dolazi i jedno od najvecih ponizenja naseg kluba, afera virsle, koja je tada bila noz u srcu svakog od nas, i nanio ogromnu sramotu klubu.

Nakon dolaska investitora, da podsjetimo se mi smo ostvarili sljedece stvari:
-napravili kamp (sa svim svojim manama)
-Organizovali akademiju od koje smo zaradili milione maraka/eura
- osvojili 19/20, 18/19, 14/15 ligu. Da se podsjetimo, prije toga smo u 20 godina osvojili 99 i 2007.
-Osvojili 20/21, 18/19, 13/14 kup bih , DAKLE, u periodu od evo 10 godina od dolaska vlasnika, osvojili smo 6 ttrofeja
-novcano smo najstabilniji klub u drzavi bez ikakve pomoci drzave, lokalne zajednice i saveza
-nasi igraci imaju redovna i visoka primanja i najpozeljnija smo destinacija igracima

Dakle, na stranu to sto se moglo, moralo bolje, ovo su velike stvari, veliki pomaci.
Mi sijecemo granu na kojoj sjedimo pljujuci i napadajuci vlasnik(e)a kluba, jer ovaj klub nema podrsku politike kao drugi klubovi i nikada nece imati!
Dragi navijaci, da vas nesto pitam a vi sebi odgovorite u dubini duse, je li bi neko od vas davao pare u klub koji igra u ligi gdje mu se otmu najmanje dva kupa (hint siroki brijeg), koji je da je regularna liga trebao imati bar jos jednu najmanje titulu?
Da li bi vi davali svoj novac da vas neko krade kako su nas krali od mostara do banjaluke pa do nekih malo vecih sela?
Da li bi vi dali novac da vam dodje savez i kada ste vi vec zavrsili prelazni rok, smanjite broj stranaca u ekipama direktno cineci sezonu neregularnom?

Ulaganje u Bosni i Hercegovini svakako se granici sa ludilom u bilo sta, posebno u fudbal. I u isto vrijeme, mi navijaci ni jednom "akcijom" ne stitimo nas klub! Dakle, nema protesta pred savezom, nema bilo sta sto je zastita kluba, vec udri po svome.
Nisam ja zadovoljan ni blizu kako se radi, mislim da moze bolje, ali treba biti posten i reci, da ovdje raditi je 10x gore nego u normalnoj drzavi gdje rezultat vecinom zavisi od igre na terenu. Ovdje moras dove uciiti koga ce ti dati za sudiju, ko ce biti delegat, da li ce ti kartonirati kolo prije 2 ili 5 igraca da ne mogu igrati protiv nekoga...

Kritika je uvjek dobro dosla, zbog kritike su se i promjenile stvari jesenas, i tako i treba raditi ali ne sjeci granu na kojoj sjedis! Vlasnik treba da cuje glasi nacijaca ali ne i da slusa. Vlasnik treba da radi u interesu kluba ali i da ima autonomiju jer on daje svoj novac!
Sramotno je da neko pokusava klubu da radi na stdionu a da se pise kako neko skrece temu sa utakmica. Pres je najavvljen prije poraza od zvijezde, da smo dobili, bila bi euforija.

Razmislite malo prije svojih neartikulisanih orgijanja sta i kome pisete i kako. Ne znam zastoimate potrebu da vlasniku pisete sta pisete kada ste vidjeli sa 3-4 mjeseca bez vlasnika uradi od naseg kluba u vrijeme kada je tu bila sabrina gdje smo od favorita za titulu i 10 plus bodova dosli do toga da istu titulu izgubiimo i da se ekipa raspadne. Umjesto nastavka dominacije, dosli smo do toga da tri sezone ne uzmemo titulu.
Razmislite malo, ne postoji razlog zasto neko ne bi volio uzeti titulu i pobjedjivati sve redom! POstoje razlozi, mozda ih neko zna, ja ne znam, meni nije jasno i ja mislim da je ekipa lose poslozena iz razloga da igraci nisu kliknuli i da kao pojedinci se nisu uklopili i da nisu tim, jedno.
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 27 feb 2024, 19:22

Polako ljudi, bit će glasanje na vijeću i koliko ja znam to je presudno. Ljudi kontra Mandića imaju većinu (on je to sam rekao na sjednici) i da to mogu izglasati ali ako sam dobro razumio preraspodjela tih sredstava ne bi bila urađena po procedurama i zato će uzeti pauzu i glasanje za taj amandman će biti posljednje danas dok se svi usaglase.
Kako sam već napisao, u pitanju je mnogo veća cifra nego što sam ja mislio, 3.482.400 KM i to bi nam baš bilo dobro, skoro bi sve mogli zatvoriti ako ovo prođe na glasanju.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Bordo10
Kontakt:

Post Postao/la Bordo10 » 27 feb 2024, 19:26

Pravis nesto od cega nicega nema, **** ti ovaj stadion, kilometar od teren, sanjam bar 10000 i stadion kao u Zenici ili Velezov, pa tribinu po tribinu..
Ovdje sta god urade, nikad kohezije izmedju igraca i navijaca, valja ono par puta na otoci kad amo grmili ko cijelo Kosevo

Riki10HZ
Kontakt:

Post Postao/la Riki10HZ » 27 feb 2024, 19:29

Da je ovo uradjeno nekome drugo a nr nama svi bi bili slozni i odma napali po nedijima i svim oruzjima. Ovako se niko ne oglasava a navijaci razjedinjenji ko obicno. A nasi novinarcici se samo javljaju kad treba kritikovat i tjerat... Fuj

guadalupe
Kontakt:

Post Postao/la guadalupe » 27 feb 2024, 19:31

Trebali bi se svi g.ovnetu natovariti na kosti jer nece da nam da pare.

Odgovori

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: amypitar, Hajdeee, hurem, juka55, jurisicduska, Pena, skoJaa, Tatamata1946, Zagor i 82 gosta.