On je izgubio podršku jednog dijela trojke (NiP) i izvjesno je da će oni ići sa svojim kandidatom dok će SDP i NS podržati Mandića opet. SDA će imati svog kandidata uz podršku manjih stranaka i ove godine će to baš biti blizu što se tiče glasova, ako se ništa do tad drastično ne promijeni.FCUM je napisao/la: ↑27 feb 2024, 15:37Centar, i svima sam govorio dajte mandica ,kontam evo napokon pitat,uraditi ce nesta. Vjeruj da komunjara nece dobiti drugi mandat i zelim mu sto dalje od koseva
FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Od 6.

Brine me slaba tranzicija po osvojenoj lopti, i protiv zvijezde isto bilo, kada oduzmemo loptu vrlo sporo idemo u kontranapad.
-
- Kontakt:
Jesi se nasekiro priznaj, a kao da nesto stima ostalo u igri jbt dan zvijezda 09 u 100 ligi svijeta najgori tim lige ne odigras 3 akcije.
Ali nismo ih mi trenirali ni ja ni ti,ovo je potpis jednog trenerskog maga kojeg moramo istrpiti za bolje sutra..
Samo ne znam sto se forsira taj izlazak u evropu kada sa ovim timom nemamo sta tamo traziti pa onaj torpedo bi nas duplo sad razbio...fk jedno pretkolo
@JvvstJVVVST je napisao/la: ↑27 feb 2024, 15:59Ko god da ga dobije, znam da nece bit iz stranke zelenih cetnika![]()
Ti botu da živiš u općini Centar znao bi da iza rata tom općinom vlada SDP 24 god, NS 4 i SDA 4.
Tako da znaš kome da fakturišeš pitanje nerješavanja stadiona slj put.

🇵🇸 FREE PALESTINE! 🇵🇸
Protiv borca:
Iliev
Beganović - Đuričković - Soldo - Radović
Buljubašić - Julardžija - Matanović (samo zbog skoka)
Mustafić
Renan - Pena
Sredinu pojačat, osigurat skok i čekat kontre.
Iliev
Beganović - Đuričković - Soldo - Radović
Buljubašić - Julardžija - Matanović (samo zbog skoka)
Mustafić
Renan - Pena
Sredinu pojačat, osigurat skok i čekat kontre.
-
- Kontakt:
Koju god kombinaciju izvedes na sredini terena to je sve tanko.
Ne pamtim da smo imali kad slabiju sredinu terena sve prosjecni igraci, prije smo uvijek imali neke klase tu od Jajala Cimirota Rahmanovica Vrancica a ovo sad je u rangu goska sredina terena...
Ma znam. Rožman ne smije izvest ponovo 4-2-3-1, jer ko god se našao u toj postavci u proteklih 270 minuta fudbala mi smo dno dna. Mora zarotirati nešto, igračima koji nisu u formi ne može dati deset utakmica da uhvate tempo, možda sa Lijom umjesto Pene počet, ali ovo je postavka i igrači sa kojima bih ja ušao u susret. Mirza malo više slobode ostali neka drže pozicije, vezni da pomognu bekovima i tjt. Neće ni Vinko jurišat tek tako, oni će čekat našu grešku, a mi trebamo biti pametni što je teško iskreno.Istinasamo123 je napisao/la: ↑27 feb 2024, 16:46Koju god kombinaciju izvedes na sredini terena to je sve tanko.
Ne pamtim da smo imali kad slabiju sredinu terena sve prosjecni igraci, prije smo uvijek imali neke klase tu od Jajala Cimirota Rahmanovica Vrancica a ovo sad je u rangu goska sredina terena...
Ma realno nama odgovara x, možda čak i poraz od gol razlike, pod uslovom da se forma digne i osjeti napredak u igri.
🇵🇸 FREE PALESTINE! 🇵🇸
-
- Kontakt:
Borac je opasniji na Kosevu protiv nas nego kuci.
- TurkishAirlines
Fudbal (engl. football, od engl. foot) — „stopalo“ i ball — „lopta“) ili nogomet, kolektivni je sport koji se igra između dve ekipe, sastavljene od po jedanaest igrača. Igra se fudbalskom loptom na pravougaonom igralištu s prirodnom ili veštačkom travom. Golovi su smešteni jedan nasuprot drugom na kraju uže strane igrališta. Cilj igre je ubaciti loptu u protivnički gol bilo kojim delom tela osim rukom. Jedino golman može u ograničenom prostoru, takozvanom kaznenom prostoru, igrati rukom. Pobednik utakmice je ekipa koja na kraju utakmice postigne više golova (pogodaka).
Free PALESTINA
MIRVICU ODLAZI!!!
#sirimopozitivu
"Imati i ne znati, gore je nego nemati"
MIRVICU ODLAZI!!!
#sirimopozitivu
Zašto Hasića ne proba na AM, jbg nakon svih mogučih i nemogučih rotacija igrača samo nije pokušao sa tom kombinacijom. Iskreno Hasić kao naš najbolji igrač možda bi i mogao digrati taj kvalitetan zadnji pas i loptu u prostor.MSOZ101 je napisao/la: ↑27 feb 2024, 16:54Ma znam. Rožman ne smije izvest ponovo 4-2-3-1, jer ko god se našao u toj postavci u proteklih 270 minuta fudbala mi smo dno dna. Mora zarotirati nešto, igračima koji nisu u formi ne može dati deset utakmica da uhvate tempo, možda sa Lijom umjesto Pene počet, ali ovo je postavka i igrači sa kojima bih ja ušao u susret. Mirza malo više slobode ostali neka drže pozicije, vezni da pomognu bekovima i tjt. Neće ni Vinko jurišat tek tako, oni će čekat našu grešku, a mi trebamo biti pametni što je teško iskreno.Istinasamo123 je napisao/la: ↑27 feb 2024, 16:46Koju god kombinaciju izvedes na sredini terena to je sve tanko.
Beganović............Đuričković..............Soldo..............Radović
.....................Julardžija...................Buljubašić
.......Keremeh.....................Hasić....................Anđušić
.........................................Renan
Zadnja izmjena: AVNOJ, dana/u 27 feb 2024, 17:16, ukupno mijenjano 1 put.
Čovjek nije slobodan dok sve ne izgubi.
Kakve bi ti akcije odigrao, ljudi se svi nabiju u 16 i čekaju kontre. Tako su nas i lističari dobili, vjerujem da će tako i želješčar igrati.Istinasamo123 je napisao/la: ↑27 feb 2024, 16:35Jesi se nasekiro priznaj, a kao da nesto stima ostalo u igri jbt dan zvijezda 09 u 100 ligi svijeta najgori tim lige ne odigras 3 akcije.
Ali nismo ih mi trenirali ni ja ni ti,ovo je potpis jednog trenerskog maga kojeg moramo istrpiti za bolje sutra..
Samo ne znam sto se forsira taj izlazak u evropu kada sa ovim timom nemamo sta tamo traziti pa onaj torpedo bi nas duplo sad razbio...fk jedno pretkolo
Ovo je daleko najbolje što sad imamoAVNOJ je napisao/la: ↑27 feb 2024, 17:15Zašto Hasića ne proba na AM, jbg nakon svih mogučih i nemogučih rotacija igrača samo nije pokušao sa tom kombinacijom. Iskreno Hasić kao naš najbolji igrač možda bi i mogao digrati taj kvalitetan zadnji pas i loptu u prostor.MSOZ101 je napisao/la: ↑27 feb 2024, 16:54Ma znam. Rožman ne smije izvest ponovo 4-2-3-1, jer ko god se našao u toj postavci u proteklih 270 minuta fudbala mi smo dno dna. Mora zarotirati nešto, igračima koji nisu u formi ne može dati deset utakmica da uhvate tempo, možda sa Lijom umjesto Pene počet, ali ovo je postavka i igrači sa kojima bih ja ušao u susret. Mirza malo više slobode ostali neka drže pozicije, vezni da pomognu bekovima i tjt. Neće ni Vinko jurišat tek tako, oni će čekat našu grešku, a mi trebamo biti pametni što je teško iskreno.Istinasamo123 je napisao/la: ↑27 feb 2024, 16:46
A kaj ti bum rekel, stari, danas kad je sve to jučer znam dvije stvari. Jedna je da postoji grad u kojem sam legenda, a druga da ne kitim zagorske tamburaše ako ne znaju odsvirati „Da ga hoće zabit Matko, joj nano, nanice“.
Neki dan sam isto napisao ovaj sastav, vjerujem da bi bili mnogo opasniji. Jedno poluvrijeme Anđušić a drugo Peneranda.AVNOJ je napisao/la: ↑27 feb 2024, 17:15Zašto Hasića ne proba na AM, jbg nakon svih mogučih i nemogučih rotacija igrača samo nije pokušao sa tom kombinacijom. Iskreno Hasić kao naš najbolji igrač možda bi i mogao digrati taj kvalitetan zadnji pas i loptu u prostor.MSOZ101 je napisao/la: ↑27 feb 2024, 16:54Ma znam. Rožman ne smije izvest ponovo 4-2-3-1, jer ko god se našao u toj postavci u proteklih 270 minuta fudbala mi smo dno dna. Mora zarotirati nešto, igračima koji nisu u formi ne može dati deset utakmica da uhvate tempo, možda sa Lijom umjesto Pene počet, ali ovo je postavka i igrači sa kojima bih ja ušao u susret. Mirza malo više slobode ostali neka drže pozicije, vezni da pomognu bekovima i tjt. Neće ni Vinko jurišat tek tako, oni će čekat našu grešku, a mi trebamo biti pametni što je teško iskreno.Istinasamo123 je napisao/la: ↑27 feb 2024, 16:46
@fks @moon
Pa skoro svi bi igrali na svojim pozicijama (osim Hasića) i dok su tako bili poredani imali smo neku igru. Svijesni smo i mi da to nije neki kvalitet ali je barem donosilo neki rezultat.
Ako se za Keremeha na beku pronalazilo opravdanje zašto onda ne pokušati sa Hasićem na AM. Zar bi mogli gore izgledat nego zadnje tri tekme.
Pa skoro svi bi igrali na svojim pozicijama (osim Hasića) i dok su tako bili poredani imali smo neku igru. Svijesni smo i mi da to nije neki kvalitet ali je barem donosilo neki rezultat.
Ako se za Keremeha na beku pronalazilo opravdanje zašto onda ne pokušati sa Hasićem na AM. Zar bi mogli gore izgledat nego zadnje tri tekme.
Zadnja izmjena: AVNOJ, dana/u 27 feb 2024, 17:25, ukupno mijenjano 7 puta.
Čovjek nije slobodan dok sve ne izgubi.
- TurkishAirlines
Free PALESTINA
MIRVICU ODLAZI!!!
#sirimopozitivu
MIRVICU ODLAZI!!!
#sirimopozitivu
Ma kad te lištica umalo 3-4 razlike ne dobije na Kosevu, ja necu biti miran kakav god rezultat bude pred revanš, jedino kad bi 3 razlike dobili, a to Real ne bi uspio
Jakir je u Zrinjskom inace imao igrace kvaliteta igraca Barcelone iz 2009 godine, pa se u toj formaciji iživljavao nad protivnicima u Premijer ligi. Čovjek je samo na desnom beku koristio desnog beka, na stoperu je koristio stopera, na zadnjem veznom je igrao zadnji vezni, nije izmišljao podzemne vode iganjem bez desetke.MSOZ101 je napisao/la: ↑27 feb 2024, 16:54Ma znam. Rožman ne smije izvest ponovo 4-2-3-1, jer ko god se našao u toj postavci u proteklih 270 minuta fudbala mi smo dno dna.Istinasamo123 je napisao/la: ↑27 feb 2024, 16:46Koju god kombinaciju izvedes na sredini terena to je sve tanko.
Trenutno korisnika/ca: Hajdeee, laznokrilo, mosarajvosa83, nedimmmm1337, Rule_hz i 17 gostiju.