Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji BiH

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_

Surreal
Kontakt:

Re: Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji BiH

Post Postao/la Surreal » 27 feb 2024, 23:00

RajvoSA03 je napisao/la:
27 feb 2024, 22:57
Mali Bazdar izbrisao apsolutno sve povezanosti i slike sa Srbijom na Instagramu. Kuha se :bih:
A realno ako ga sad ne vrbujemo nećemo nikad, najprije zbog Milioševića.
La birra con gli amici vale più di tutto quello che possiedo.

🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤

U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.

mrAdislic
Kontakt:

Post Postao/la mrAdislic » 27 feb 2024, 23:04

Prati njeg Belmin bas duze vrijeme..jos sad Savo grobar
Mozda bi ovo i moglo bit nesto :pray:
BašČelik!

DuljevinhoHaraldo
Kontakt:

Post Postao/la DuljevinhoHaraldo » 27 feb 2024, 23:05

RajvoSA03 je napisao/la:
27 feb 2024, 22:57
Mali Bazdar izbrisao apsolutno sve povezanosti i slike sa Srbijom na Instagramu. Kuha se :bih:
:thumbup:
⚜️~⚜️~⚜️

"Azur je za sve mlade golmane Jan Oblak" - A. Husarić

Mirvić + Dudić + Hadžija = Najjači trio BH fudbala

kad ce poljska liga, fali mi hamulic, hebo svjetsko:-) - @babino

Horoz
Kontakt:

Post Postao/la Horoz » 27 feb 2024, 23:05

Precious Ugwe, ako ostane u kombinacijama Jong Ajaxa u 2. holandskoj, objektivno može na spisak U21. To mu treba obećati i ako se izbori za ozbiljnu minutažu obećati mu i poziv u seniore.
Ljudi, mi bukvalno 100% ovisimo o dijaspori i tako treba i postaviti stvari.
“Dugotrajno robovanje i rđava uprava, mogu toliko unakaziti shvatanje jednog naroda, da mu se zdrav razum i sud potpuno izvitopere. Takav poremećen narod ne može da razlikuje, ne samo dobro od zla, nego i sopstvenu korist od očigledne štete.” - Pisac

SanaBosna
Kontakt:

Post Postao/la SanaBosna » 28 feb 2024, 04:36

Kakve su sanse da se nesto uradi oko ovog momka Nemanja Jovic?

https://www.transfermarkt.com/nemanja-j ... ler/614424

giannini
Kontakt:

Post Postao/la giannini » 28 feb 2024, 08:05

SanaBosna je napisao/la:
28 feb 2024, 04:36
Kakve su sanse da se nesto uradi oko ovog momka Nemanja Jovic?

https://www.transfermarkt.com/nemanja-j ... ler/614424
Igrao za našu u-17 pa napustio da igra za srbiju

muharemovicdzelo
Kontakt:

Post Postao/la muharemovicdzelo » 28 feb 2024, 09:55

Nadam se da je razlog brisanja slika promjena reprezentacije.
Onaj ko ne može da trči, taj ne može ni da igra.

EdinjoBos
Kontakt:

Post Postao/la EdinjoBos » 28 feb 2024, 10:04

po meni bi nasa reprezentacija u buducnosti (tj za aBd 2-3 godine) trebala da izgleda ovako (iz danasnje perspektive!):

slika

SanaBosna
Kontakt:

Post Postao/la SanaBosna » 28 feb 2024, 10:22

EdinjoBos je napisao/la:
28 feb 2024, 10:04
po meni bi nasa reprezentacija u buducnosti (tj za aBd 2-3 godine) trebala da izgleda ovako (iz danasnje perspektive!):

slika
Mislim da bi Barisic bio mnogo bolja opcija umjesto Hadzikadunica, mnogo je vise kvalitetniji igrac i sigurno ce imati bolju karijeru, slazem se oko Jasica vidim zadnje vrijeme cesto igra desno krilo za klub mada sigurno Bajraktarevic bi bio bolja opcija, Huskovic mi nije nesto kao igrac, gledam Kikanovic postigao gol zadnju utakmicu.
Sosic mi je jako interesantan.

Nadam se uz Huseinbasica pridruze se, Sucic, Bazdar, Omeragic?, Jasic, Bajraktarevic, Markovic, Spikic.

Horoz
Kontakt:

Post Postao/la Horoz » 28 feb 2024, 11:13

Malom Bajraktareviću se treba poslati poziv u seniore, Amerikanci mu šalju najozbiljnije signale da je u kombinacijama. sreća da je kod njih konkurencija velika i ne bi trebao skoro dobiti šansu u neko takmičarskoj tekmi. Ali ne treba čekati da se to desi.

Interesantan je ovaj Bierth iz Sturma, majka mu je naša. Ne djeluje kao neko ko bi bio zainteresovan da igra za nas, ali konkurencija u Danskoj je prejaka. Ima barem 6-7 mladih napadača koji su ispred nejga, od toga par ih je već top klasa.

Ugwe bi najvjerovatnije prihvatio poziv u U21, jer je kod Holanđana konkurencija armirani beton. Već je i izražavao želju da igra za nas. To treba brzo probati.

Husković je još uvijek igrač sa potencijalom i ja bi mu ponudio poziv u A selekciju. Tek mu je 20, a i imao je tešku "povredu"

Interesantan je i Svetozar Marković iz Partizana, al sam nekako skeptičan po pitanju motivacije. Ne bi volio da imamo igrača kojem se ne igra. Špikić je ok, ali ne vidim neki kvalitativni iskorak i potencijal za napredak.

Nameće se dosta igrača i valja ih sve kontaktirati, pa probati, ali mi ovisimo o dijaspori 100% i nema nam druge.

Sučića bi precrtao, jer je očigledno da odugovlači i čeka Hrvate. To što on radi je ispod svakog praga tolerancije, al mi kakvi smo jadni i korumpirani naćemo mu neki izgovor.
Ne može se kalkulisanje Sučića, koji ima desetine utakmica u maldim selekcijama i koji je kapiten U21, izjednačavati sa kalkulacijama nekog "amerikanca" Bajraktarevića, koji je nešto navodno obećao Belminu(?), pa navodno izradio.
“Dugotrajno robovanje i rđava uprava, mogu toliko unakaziti shvatanje jednog naroda, da mu se zdrav razum i sud potpuno izvitopere. Takav poremećen narod ne može da razlikuje, ne samo dobro od zla, nego i sopstvenu korist od očigledne štete.” - Pisac

19vendetta87
Kontakt:

Post Postao/la 19vendetta87 » 28 feb 2024, 11:41

Ko da ovi nasi iz saveza znaju za Biertha. Ali cini mi se da je neko ovdje pisao da nije zainteresovan da igra za nas
👉 Almedin Ziljkić - Ubica BORD mitomana i botova 😎

DuljevinhoHaraldo
Kontakt:

Post Postao/la DuljevinhoHaraldo » 28 feb 2024, 11:52

Ovaj decko iz Arsenala, 1/1 glava je bosanska.
⚜️~⚜️~⚜️

"Azur je za sve mlade golmane Jan Oblak" - A. Husarić

Mirvić + Dudić + Hadžija = Najjači trio BH fudbala

kad ce poljska liga, fali mi hamulic, hebo svjetsko:-) - @babino

19vendetta87
Kontakt:

Post Postao/la 19vendetta87 » 28 feb 2024, 12:01

Odlučio sam da igram za Dansku prošlog ljeta, kada sam imao nekoliko nastupa sa U19 timom i sada sam ovdje u Turskoj sa U21 reprezentacijom. Mislim da to ima nešto sa vezom sa mojim ocem. On je neko zbog koga sam počeo igrati fudbal, u prvom redu. Tako da tu možda ima nešto u tome da on bude ponosan. Nije bilo da sam baš želio igrati za Bosnu, Njemačku ili Englesku. Nije me to privlačilo. Tako da mislim da sam donio pravu odluku sada. Nema šanse da je promijenim, to je moja konačna odluka, rekao je Mika Biereth.

Sindikat12
Kontakt:

Post Postao/la Sindikat12 » 28 feb 2024, 12:18

EdinjoBos je napisao/la:

slika
Ja mislim da ce Barisic biti bolji od Hadzakadunica, koji lagano ulazi u 26 godinu i jos nije napravio neki iskorak.

katalinski
Kontakt:

Post Postao/la katalinski » 28 feb 2024, 12:40

EdinjoBos je napisao/la:

slika
Ovo nam je Olimpijski tim , samo sto se nismo plasirali u Pariz. Uz obavezne Muharemovica,Barisica, Basica, Sucica i Omerovica.
Napad Hamulic ili neko iz U 21/ Bristric, Cuic , Kahvic , Sabljic
Ajvatar

RajvoSA03
Kontakt:

Post Postao/la RajvoSA03 » 28 feb 2024, 12:52

Horoz je napisao/la:
28 feb 2024, 11:13
Malom Bajraktareviću se treba poslati poziv u seniore, Amerikanci mu šalju najozbiljnije signale da je u kombinacijama. sreća da je kod njih konkurencija velika i ne bi trebao skoro dobiti šansu u neko takmičarskoj tekmi. Ali ne treba čekati da se to desi.

Interesantan je ovaj Bierth iz Sturma, majka mu je naša. Ne djeluje kao neko ko bi bio zainteresovan da igra za nas, ali konkurencija u Danskoj je prejaka. Ima barem 6-7 mladih napadača koji su ispred nejga, od toga par ih je već top klasa.

Ugwe bi najvjerovatnije prihvatio poziv u U21, jer je kod Holanđana konkurencija armirani beton. Već je i izražavao želju da igra za nas. To treba brzo probati.

Husković je još uvijek igrač sa potencijalom i ja bi mu ponudio poziv u A selekciju. Tek mu je 20, a i imao je tešku "povredu"

Interesantan je i Svetozar Marković iz Partizana, al sam nekako skeptičan po pitanju motivacije. Ne bi volio da imamo igrača kojem se ne igra. Špikić je ok, ali ne vidim neki kvalitativni iskorak i potencijal za napredak.

Nameće se dosta igrača i valja ih sve kontaktirati, pa probati, ali mi ovisimo o dijaspori 100% i nema nam druge.

Sučića bi precrtao, jer je očigledno da odugovlači i čeka Hrvate. To što on radi je ispod svakog praga tolerancije, al mi kakvi smo jadni i korumpirani naćemo mu neki izgovor.
Ne može se kalkulisanje Sučića, koji ima desetine utakmica u maldim selekcijama i koji je kapiten U21, izjednačavati sa kalkulacijama nekog "amerikanca" Bajraktarevića, koji je nešto navodno obećao Belminu(?), pa navodno izradio.
Ne bih se slozio, i u nasoj ligi i u regionu ima igraca koji mogu dati ruke. Buljubasic, Hasic, Omerovic, Bristric, Bazdar, Markovic pa i Kulasin. Sve su to igraci koji kada nadodju mogu prosiriti roster i dati novu dimenziju vec postojecem mladom kosturu ekipe. Da u mnogome zavisimo od dijaspore tacno je, ali ne zavisimo u potpunosti.
92:48 - La Decima

"Dan bez nogometa je izgubljen dan." - Ivica Osim

Horoz
Kontakt:

Post Postao/la Horoz » 28 feb 2024, 13:51

RajvoSA03 je napisao/la:
28 feb 2024, 12:52
Ne bih se slozio, i u nasoj ligi i u regionu ima igraca koji mogu dati ruke. Buljubasic, Hasic, Omerovic, Bristric, Bazdar, Markovic pa i Kulasin. Sve su to igraci koji kada nadodju mogu prosiriti roster i dati novu dimenziju vec postojecem mladom kosturu ekipe. Da u mnogome zavisimo od dijaspore tacno je, ali ne zavisimo u potpunosti.
Baždar, Marković, Hasić su igrači dijaspore. Prva dvojica nisu šutnula lopte u BiH, a Hasić je kod nas prvi puta zaigrao prije pola godine.
Ovi ostali baš i ne djeluju da mogu puno dalje od toga gdje su.
Da hoće Buljubašić potisati za Real, ali iskustvo sa talentima Sarajeva je razaočaravajuće. skoro bez izuzetka.

EdinjoBos
Kontakt:

Post Postao/la EdinjoBos » 28 feb 2024, 13:59

meni buljubasic uopste neobecava, ali da Bog da insaAllah za barcu potpisao.

19vendetta87
Kontakt:

Post Postao/la 19vendetta87 » 28 feb 2024, 13:59

Otkud vama informacije za Baždara? On neće igrati za nas dok god je u Partizanu

Wanderson
Kontakt:

Post Postao/la Wanderson » 28 feb 2024, 14:01

Ako se Buljubasic uzima u obzir onda mogu i igraci iz Federalne lige, mali je nivo Rudara iz Kaknja.

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Dindin i 7 gostiju.