Premijer liga BiH - aktuelno

jurisicduska
Kontakt:

Re: Premijer liga BiH - aktuelno

Post Postao/la jurisicduska » 27 feb 2024, 23:27

Februar 2024

Bez boda u gostima
Sa 2 boda u zadnjih 7 tekmi
Najgora forma u ligi
-12 gol razlika
Na korak do ispadanja
Ispali iz kupa
Hrpa preplaćenih polovnjaka
Budžet probijen životom za opstanak
Dugovi na sve strane opet
Klub u raljama navijačke skupine
Istok propada samo sto se ne sruši

Amar vs Miske i dalje tema i Sarajevo.
Kolektivna deluzija.

Fkt šta je vama u glavi i jeste li normalni ?
Ono što vodi i vuče svijet, nisu lokomotive, nego ideje. – Viktor Igo.

nastrojeni21
Kontakt:

Post Postao/la nastrojeni21 » 27 feb 2024, 23:29

jurisicduska je napisao/la:
27 feb 2024, 23:27
Februar 2024

Bez boda u gostima
Sa 2 boda u zadnjih 7 tekmi
Najgora forma u ligi
-12 gol razlika
Na korak do ispadanja
Ispali iz kupa
Hrpa preplaćenih polovnjaka
Budžet probijen životom za opstanak
Dugovi na sve strane opet
Klub u raljama navijačke skupine
Istok propada samo sto se ne sruši

Amar vs Miske i dalje tema i Sarajevo.
Kolektivna deluzija.

Fkt šta je vama u glavi i jeste li normalni ?
Poenta posta je?

Zutti
Kontakt:

Post Postao/la Zutti » 27 feb 2024, 23:32

Zeko87 je napisao/la:
27 feb 2024, 23:26
Hoće li pravi Manijaci, gradska raja, konačno stati na crtu ovim krimosima koji se kriju iza njihovog imena ?

Dosta nam je Zvezda Granda, još nam treba i beogradsko podzemlje po šeheru.
Vodstvo grupe su im krimosi, automafija i dileri i to godinama. Nemoguće je to više zaustaviti dok neko od "heroja" ne podlegne ili ne dobije zatvorsku kaznu tipa 30-40 godina, a ovo drugo se, znamo svi, nikad neće desit. Kodeks kod njih nikad nije postojao, al ovo je već i preko njihovih granica. Počelo je noževima na ulicama, organizovanim odlaskom u kupovinu noževa, pa preko unošenja noževa na stadion i pokušaja ubistva na terenu prije derbija, a evo sad su počeli i otimati i maltretirati maloljetnike.
@Devedestka - brat, legenda, MANGUP!
Husref Musemić - Babuka.

Pitarsam

Post Postao/la Pitarsam » 27 feb 2024, 23:36

Idemo Gospodine Mirvicu,
Samo jako,Naprijed.
Očekujem da vas/nas mitomani ispuštuju sa ulaznicama
Za Derbi.
2 000 za Sjever i HZ
i
300 za Istok i Pitare.
Da se vratimo u velikom broju na našu matičnu tribinu
Stadiona Grbavica!
Kao u dobra stara vremena.Vakat je!!!
❤️🤍❤️
Mi smo Pitari,najaci smo najaci!

👉Ubica Mitomana i Botova😎

let3
Kontakt:

Post Postao/la let3 » 27 feb 2024, 23:42

Zeko87 je napisao/la:
Hoće li pravi Manijaci, gradska raja, konačno stati na crtu ovim krimosima koji se kriju iza njihovog imena ?

Ono su neki kreteni sa Ilidze, mozda narkomani. Normalni ljudi ne maltretiraju djecu, to radi izopaceni ljudski šljam i gamad.
Kakvi Manijaci. Zasto stalno manijacima pripisujete razna sranja kojekakvih kretena ? to se ciljano radi u zadnje vrijeme. Desi se neko sranje u gradu, odmah se lijepi etiketa manijacima :thumbdown:
90% željovaca su normalni ljudi, kao i pitari, robijasi, fukare itd. Al o njima se nikad ne pise, samo o ovakvim budalama.

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 27 feb 2024, 23:49

Zeko87 je napisao/la:
Ne može ovome niko stati u kraj i na crtu, ta djeca su jednostavno van svake kontrole. Ovo rješava država i sistem, niko drugi.

Samo hronološki prođi kroz maltretiranje ovog momka i da niko ni na sekund nije pomislio "šta ovo radimo". Znači nema tu gram svijesti, osim možda ovog vozača koji je dečku najvjerovatnije spasio život.

U nekom drugom sistemu bi bili pronađeni u roku od par sati i svaka kost bi im se polomila, u ovom sistemu će se reagovati tek kad nekoga isijeku na komade, a i ta reakcija će biti interesantna dva dana kao i sve ostale.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

Zutti
Kontakt:

Post Postao/la Zutti » 27 feb 2024, 23:51

let3 je napisao/la:
27 feb 2024, 23:42
Zeko87 je napisao/la:

Ono su neki kreteni sa Ilidze, mozda narkomani. Normalni ljudi ne maltretiraju djecu, to radi izopaceni ljudski šljam i gamad.
Kakvi Manijaci. Zasto stalno manijacima pripisujete razna sranja kojekakvih kretena ? to se ciljano radi u zadnje vrijeme. Desi se neko sranje u gradu, odmah se lijepi etiketa manijacima :thumbdown:
90% željovaca su normalni ljudi, kao i pitari, robijasi, fukare itd. Al o njima se nikad ne pise, samo o ovakvim budalama.
Ma ja nisu Manijaci nego dječurlija nekakva neiživljena. Ne bi Manijaci nikad nož potegli, izboli, vrebali kad je neko sam da ga napadnu i slično nego mi za sve Manijake etiketiramo jer su nam trn u oku... Mojne šuplje gatibo
Husref Musemić - Babuka.

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 27 feb 2024, 23:55

Zutti je napisao/la:
27 feb 2024, 23:51
Ma ja nisu Manijaci nego dječurlija nekakva neiživljena. Ne bi Manijaci nikad nož potegli, izboli, vrebali kad je neko sam da ga napadnu i slično nego mi za sve Manijake etiketiramo jer su nam trn u oku... Mojne šuplje gatibo
Bruka i sramota je što ovakve stvari koristite u svrhu prepucavanja.

Ta djeca su produkt društva u kojem živimo i nema to nikakve veze sa navijačima, klubovima i sportom uopšte.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

redbull93
Kontakt:

Post Postao/la redbull93 » 27 feb 2024, 23:58

Jedva cekam VAR u nasoj ligi :urnebes:

Ukoliko budu ovakve snimke pustali u javnost, gledaniji ce biti od svih liga na balkanu.
Ono sto Čelik čeka
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
do kraja hrabro zajedno!!!

Zeko87
Kontakt:

Post Postao/la Zeko87 » 27 feb 2024, 23:59

Virtu4l je napisao/la:
27 feb 2024, 23:49
Zeko87 je napisao/la:
Ne može ovome niko stati u kraj i na crtu, ta djeca su jednostavno van svake kontrole. Ovo rješava država i sistem, niko drugi.

Samo hronološki prođi kroz maltretiranje ovog momka i da niko ni na sekund nije pomislio "šta ovo radimo". Znači nema tu gram svijesti, osim možda ovog vozača koji je dečku najvjerovatnije spasio život.

U nekom drugom sistemu bi bili pronađeni u roku od par sati i svaka kost bi im se polomila, u ovom sistemu će se reagovati tek kad nekoga isijeku na komade, a i ta reakcija će biti interesantna dva dana kao i sve ostale.
Najbolja kritika je samokritika, moraju se svi ograditi od onih koji nešto rade u njihovo ime. Ja lično sam se odrekao Istoka nakon Širokog brijega i na tu tribinu više moja noga neće kročiti dok sam živ.

Ove neke stvari koje se dešavaju lede krv u žilama normalnog čovjeka. Moje dijete navija za Želju a ulazi u pubertet, ne želim da bude dio niti u zračnom prostoru sa ovakvim krimosima.
🇵🇸 FREE PALESTINE! 🇵🇸

let3
Kontakt:

Post Postao/la let3 » 28 feb 2024, 00:00

Zutti je napisao/la:

Nisam napisao da su djecurlija neizivljena, nego nadrogiran kreteni bez grama mozga. Citaj malo.
Ali eto, lakse je pripisati Manijacima. Oni su glavni dezurni krivac za svaki belaj koji se desi u gradu :thumbdown: to je propaganda u zadnje vrijeme.
Nije korektno prema manijacima i svim normalnim navijacima Zelje.

Bog me ubio ako je ovaj poremeceni sljam s Ilidze koji se iziviljava nad malodobnikom ikad vidio Grbavice u zivotu. Gade mi se taj olos.
Zadnja izmjena: let3, dana/u 28 feb 2024, 00:02, ukupno mijenjano 2 puta.

Zutti
Kontakt:

Post Postao/la Zutti » 28 feb 2024, 00:00

Virtu4l je napisao/la:
27 feb 2024, 23:55
Zutti je napisao/la:
Bruka i sramota je što ovakve stvari koristite u svrhu prepucavanja.

Ta djeca su produkt društva u kojem živimo i nema to nikakve veze sa navijačima, klubovima i sportom uopšte.
Ma stvarno nije stvar prepucavanja. Puca mi racku za te navijačke stvari (uglavnom kad pišem u vezi toga podjebavam ove što se pale na to), a ovo mi je stvarno izvuklo živce da bih mogao pucati u debile bez ikakvog razmišljanja. Predugo i prečesto se nekakve gluposti dešavaju i kad prođeš hronološki kroz godine vidiš da nikako ne može bit slučajno i da je to stvar odgoja na jednoj tribini.
Husref Musemić - Babuka.

LaHaineLaHaine
Kontakt:

Post Postao/la LaHaineLaHaine » 28 feb 2024, 00:04

Semper je napisao/la:
27 feb 2024, 22:29
Ponos grada to smo mi sarajevskii mangupii!!!
Vi ste bezmozgasi sprzeni, zali Boze svakog postenog i pravog navijaca bilo koje grupe, zbog mogloida poput ovih manijaka sto kidnapuju momka, i ovih poput tebe sto velicaju sve to

bambus
Kontakt:

Post Postao/la bambus » 28 feb 2024, 00:07

Likovi otmu momka, odu mu u kucu.Traze obiljezja HZ a pritom crtali grafit tm.Kazu nisu manijaci.Kako druze nisu, ko su ? Vanzemaljci ?
!

Surreal
Kontakt:

Post Postao/la Surreal » 28 feb 2024, 00:09

Pa skoro su iz one pekare Sito na Grbavici pretukli momke jer su iz Banja Luke, jednostavno čista deluzija, pitanje je vremena kad će se desiti veći belaj.
La birra con gli amici vale più di tutto quello che possiedo.

🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤

U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.

Zutti
Kontakt:

Post Postao/la Zutti » 28 feb 2024, 00:11

bambus je napisao/la:
28 feb 2024, 00:07
Likovi otmu momka, odu mu u kucu.Traze obiljezja HZ a pritom crtali grafit tm.Kazu nisu manijaci.Kako druze nisu, ko su ? Vanzemaljci ?
Nemaju momci veze s Manijacima. Dušmanska propaganda! :crazy:
Husref Musemić - Babuka.

AvantiBL
Kontakt:

Post Postao/la AvantiBL » 28 feb 2024, 00:13

Nažalost, sve vodi tome da će pasti mrtva glava, jer drukčije se neće smiriti. Katastrofa, dno dna! Koliko god volio klub, živio za njega, pratio ga i podržavao, ništa, ali ništa nije vrijedno života, da neko dijete ostaviš bez oca ili neku majku zaviješ u crno. Najgore od svega što se, evo, sve javno zna, ko je i šta radio, ali nema države da smakne ovaj šljam sa ulice. Kako će ova žena sutra izaći mirno na ulicu, da ne pričam o ovom momku da neće smjeti iz sobe izaći.
Tamo gdje si ti, tamo stanuje mi duša... FKB1926

let3
Kontakt:

Post Postao/la let3 » 28 feb 2024, 00:14

bambus je napisao/la:
28 feb 2024, 00:07
Kretenski olos, ljudski otpad, socijalni paraziti, sociopate - eto ko su.

Manijaci su navijaci jednog fudbalskog kluba. 90% normalni ljudi. Skroz druga prica.
To sto ovi kreteni napisu TM, ne znaci nuzno da su neki navijaci.

boki86
Kontakt:

Post Postao/la boki86 » 28 feb 2024, 00:18

Surreal je napisao/la:
27 feb 2024, 23:09
Pa kakav je to vođa Manijaka, ako ovo nije za svu osudu onda ne znam, šta sad ako se zatekne tu neki penzioner matori, kao npr. @pitarsam, hoće li i njega zbosti, doduše kad skontam..
On je nadrogiran, ko i vecina oko njega, taj ne zna ni u kojoj je dimenziji

OsmaDolazi
Kontakt:

Post Postao/la OsmaDolazi » 28 feb 2024, 00:19

KONTRASVIH je napisao/la:
23 feb 2024, 11:20
OsmaDolazi je napisao/la:
23 feb 2024, 08:36
Ovo sto se desava u Sarajevu se ne moze okarakterisati vise kao navijacki sukob. Ovo su pokusaji ubistva, upadi u kuce, stanove i krađe obilježja(majice, dukserice, kape...) ispred ociju roditelja sa jedne strane. Odjavljujem se sa foruma do boljih vremena.

Pozdrav.

PS. Nadam se da će roditelji od jednog momka izaći u javnost (medije) i ispricati sta se desilo. Dezurni tuzioci su svakako kvalifikovali kao pokusaj ubistva.

Do boljih vremena.
Otkud potreba da ovakve stvari ovdje pisete, sta je s mozgom :pray:
https://%2A%2A%2A%2A/vijesti/crna-hronika/888434/majka-maloljetnika-16-za-avaz-grupa-manijaka-zlostavljala-je-mog-sina-skinuli-su-ga-do-pasa-htjeli-ga-isjeci-nozem-jedan-ga-spasio

Sad ti je jasno da ja nikada gluposti ne pisem. Samo sam se to vratio da kazem. A nece ni na ovome ostati, jer realno ti narkomani nisu znali ko su roditelji djeteta.

Budi pametan @kontra, znas ti vrlo dobro dokle ste dosli i da granica vise nikakvih nema nazalost.

Sretno

Odgovori

Natrag na “Premijer liga BiH”