Drug mi radi kao konobar u restoranu, došla jedna žena malo punija i hoće nešto da jede sad se ona ono na glas pita da li će joj mala porcija biti dovoljna, on ko iz topa ma neće.

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Drug mi radi kao konobar u restoranu, došla jedna žena malo punija i hoće nešto da jede sad se ona ono na glas pita da li će joj mala porcija biti dovoljna, on ko iz topa ma neće.
Ma frajer slucaj za profesionalaca, sta ce mu dosaditi.
Dobri su al nisam njih...ma kako starim sve vise Mozzarta sviram
Ramu za preCjednikaRamo Isak: “Ja u SCC-u kada pijem kafu, meni minimalno 50 ljudi priđe i slika se sa mnom
"Ja u SCC-u kada idem i pijem kafu meni minimalno 50 ljudi priđe i slika se sa mnom. To su mladi, stari i srednjih godina ljudi.
Prilaze mi ozbiljni ljudi i mole me da se slikam sa njihovom djecom. To je za mene zadovoljstvo. To znači da me prepoznaju tu.
Prije par dana sam bio na džumi, ova Begova džamija u centru Sarajeva, prišao mi je čovjek koji je tu mutevelija 30 godina, kaže "ovo što ste vi doživjeli ispred ove džamije, doživio je samo rahmetli Alija Izetbegović.
Vjerujte, meni je srce ogromno." - izjavio je Ramo Isak.
Od toga dobar dio u EU. Jedan su od vodecih proizvodjaca malina u Evropi, dok i po proizvodnji kukuruza drze respektabilno mjesto.Prema podacima Republičkog zavoda za statistiku, Srbija je do kraja oktobra 2023. izvezla poljoprivrednih proizvoda u vrednosti od 3,8 milijardi evra, dok je u isto vreme uvezla hrane vredne 2,7 milijardi evra.
Hahahaha isto majke mi, Metropolis i to obavezno ispred
Puna podrska za Ramu! Trebamo more u Sarajevu da moze covjek jahtom na posao.DamirT je napisao/la: ↑28 feb 2024, 10:43Ramu za preCjednikaRamo Isak: “Ja u SCC-u kada pijem kafu, meni minimalno 50 ljudi priđe i slika se sa mnom
"Ja u SCC-u kada idem i pijem kafu meni minimalno 50 ljudi priđe i slika se sa mnom. To su mladi, stari i srednjih godina ljudi.
Prilaze mi ozbiljni ljudi i mole me da se slikam sa njihovom djecom. To je za mene zadovoljstvo. To znači da me prepoznaju tu.
Prije par dana sam bio na džumi, ova Begova džamija u centru Sarajeva, prišao mi je čovjek koji je tu mutevelija 30 godina, kaže "ovo što ste vi doživjeli ispred ove džamije, doživio je samo rahmetli Alija Izetbegović.
Vjerujte, meni je srce ogromno." - izjavio je Ramo Isak.![]()
Druže moj to su uglavnom strane firme, ali one su uglavnom i veliki uvoznici. K'o što je sredinom dvijehiladitih, možda si čuo nekad, Sartrid Smederevo izvozio milijarde, ali je skoro u dolar toliko i uvozio, pa se industrija kakva se uglavnom nalazi u Srbiji ne generiše državi skoro ništa. Jedino te plate, i to minimalne, ostaju. To je mizerno jer oni subvencijama dobiju skoro sve gratis.Asteriks je napisao/la: ↑28 feb 2024, 10:45Od toga dobar dio u EU. Jedan su od vodecih proizvodjaca malina u Evropi, dok i po proizvodnji kukuruza drze respektabilno mjesto.Prema podacima Republičkog zavoda za statistiku, Srbija je do kraja oktobra 2023. izvezla poljoprivrednih proizvoda u vrednosti od 3,8 milijardi evra, dok je u isto vreme uvezla hrane vredne 2,7 milijardi evra.
Dalje, vrijednost godišnjeg izvoza Srbije u EU 2022. iznosio je nešto manje od 18 milijardi eura.
Auuu...
Trenutno korisnika/ca: QUARESMA 18<<<, Quartararo i 13 gostiju.