Upravo takojurisicduska je napisao/la: ↑28 feb 2024, 19:56Da bi sudio Realu moras bit poslusan onom ko te delegira za damace
FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Tacno nam fali ta 10tka. Mehmedovic je veceras poprilicno blijedo izgledao, nadam se da moze doci u neku formu ipak nije dugo igrao. Ali ovo u 4231 je dobro izgledalo bar kontrolisemo protivnika, u drugom je to malo palo sto me cudi, ocekivao sam da fizicki mozemo igrati 120min.
Svidja mi se da su se veceras svi borili i dosta trcali, ako ovakav pristup na grbavici nebi trebali izgubiti. Ali treba vidjeti kako ce Rozman izgledati kad nama neko stane nazad u blok kao listica, sta tu moze promjeniti jer onaj njegov klasicni 433 ne ide.
Djurickovic je veceras odigrao dobru utakmicu + covjeku odma dati kapitensku.
Mnogo posla nas jos ceka da osiguramo europu.
Svidja mi se da su se veceras svi borili i dosta trcali, ako ovakav pristup na grbavici nebi trebali izgubiti. Ali treba vidjeti kako ce Rozman izgledati kad nama neko stane nazad u blok kao listica, sta tu moze promjeniti jer onaj njegov klasicni 433 ne ide.
Djurickovic je veceras odigrao dobru utakmicu + covjeku odma dati kapitensku.
Mnogo posla nas jos ceka da osiguramo europu.
Peljti yebem rod i porod !
Momci su veceras ok izgledali, dobra takticka utakmica, jos da napad procepi aBd.
Mehmedovic me pozitivno iznenadio.
Momci su veceras ok izgledali, dobra takticka utakmica, jos da napad procepi aBd.
Mehmedovic me pozitivno iznenadio.
"Stvarno ne shvatam ovo pisanje po forumu o strancima. Kao imamo previse stranaca ??? :?:
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC
Dobro je bilo po prozlaz na kosevu.
Sve ove godine...
Sve ove godine...
Zauvijek ti znaj da cu tebe voljet' ja,
zauvijek ti znaj da cu tebe bodrit' ja!
zauvijek ti znaj da cu tebe bodrit' ja!
Anđušić je naš Deus ex machina. Zvuči paradoksalno, ali bolje igramo bez Hasića. Zato bih protiv željezničara krenuo sa Anđušićem i Mehmedovićem, a poslije nek uđe Hasić i ko već treba.
Sve ok ali Peljto. Sram ga bilo. Pljunut i sikterisat cim ga se sretne. Treba nam VAR! Klub treba obavezno koliko sutra sazvati press konferenciju i skrenuti pažnju na sudjenje na ove dvije posljednje utakmice.
Saraj'vu zakletvu ja sam dao i ponavljam ja nju svaki dan jer njemu ja vjecno cu biti odan
ko Šoja Stojan
ko Šoja Stojan
Nevjerovatno kako Crnogorci imaju to nesto, taj neki inat, danas Djurickovic se ponasao poput pravog kapitena ostali stoje ko pizde, jedini on ide na igrace, Martinovic takodjer dok je bio.
| SARAJEVO SIAMO NOI |
YEBEM TE LISTICO
YEBEM TE LISTICO
Đuričković mudhonja pravi. Ljubi te brat!
Yugoslavia: ★★
Bosnia&Herzegovina League: ★★★★★
Bosnia&Herzegovina Cup: ★★★★★★★★
Super Cup: ★
18.05.2019. 🏆
Bosnia&Herzegovina League: ★★★★★
Bosnia&Herzegovina Cup: ★★★★★★★★
Super Cup: ★
18.05.2019. 🏆
-
- Kontakt:
MIOMIR DJURICKOVIC !!!
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Prije par mjeseci Rozman nije htio komentarisati sudjenje, a sad spominje ofsajd protiv Zvijezde.
FK SARAJEVO
Titula: ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
Kup: ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
Titula: ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
Kup: ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
- GalileoGalilei
- Kontakt:
Dobra igra. Ja bih rekao da je to zbog rotacija u ekipi, jer su Mehmedović i Anđušić zaslužili priliku od prve minute. Mehmedović jako dobar, Anđušić isto tako. Penaranda fino odigrao. Đuričković je davno zaslužio kapitensku traku. Ovo smo trebali dobiti, ali mrtvi Peljto nas je debelo oštetio. Pored toga, prečka Kyeremeha, odlična šansa za Renana i još par izglednih prilika. Fino smo stajali nazad, nema šta, fino pripremljeno.
Peljto i njegovi pomoćnici su najobičniji kerovi. Dva penala su bila, faul koji je svirao Renanu nonsense, par puta nesvirani faulovi gdje su pomoćnici bili tik do datih situacija. Sramota je ovo za jednog sudiju koji je toliko medijski ispraćen, bruka i sramota je bilo ovo što je odsudio večeras. Ebem i tebe i tvoje Leipzige, Real Madride i LP, ovo večeras ti je bilo za šamara.
Sve ljude odavde bih zamolio da dođu u što većem broju u revanšu, da povedu s sobom što više ljudi i da se ovim klošarima napravi strahovita atmosfera. Posebno bih volio da se kompletan stadion naebe familije Kvržiću, a potom Vranješu, Lukiću i Grahovcu. Valjda ona ljiga bude smjela doći na Koševo, jer prošli put nije smio ebem li mu kompletnu porodicu.
Što više da nas dođe i da zagrmimo, te prođemo dalje aBd.
Peljto i njegovi pomoćnici su najobičniji kerovi. Dva penala su bila, faul koji je svirao Renanu nonsense, par puta nesvirani faulovi gdje su pomoćnici bili tik do datih situacija. Sramota je ovo za jednog sudiju koji je toliko medijski ispraćen, bruka i sramota je bilo ovo što je odsudio večeras. Ebem i tebe i tvoje Leipzige, Real Madride i LP, ovo večeras ti je bilo za šamara.
Sve ljude odavde bih zamolio da dođu u što većem broju u revanšu, da povedu s sobom što više ljudi i da se ovim klošarima napravi strahovita atmosfera. Posebno bih volio da se kompletan stadion naebe familije Kvržiću, a potom Vranješu, Lukiću i Grahovcu. Valjda ona ljiga bude smjela doći na Koševo, jer prošli put nije smio ebem li mu kompletnu porodicu.
Što više da nas dođe i da zagrmimo, te prođemo dalje aBd.
Upravo se desava ono sto sam i mislio, fali nam jos suhog kvaliteta i uigranosti i i bit ce to ok.
Jednostavno kad igramo na postavljenu odbranu imamo problem, jer nam fali maste i kvaliteta, prije svega u sredini da bi nekim lucidnim potezom izbacili odbranu, dok smo u situaciji kad nas napadaju puno bolji, jer imamo vise prostora i lakse dolazimo do sanse..
sad jos jaca podrska i jos VISE strpljenja, jer cemo imati jos dosta oscilacija, mada cemo vjerujem vremenom dodatno rasti u formi
Jednostavno kad igramo na postavljenu odbranu imamo problem, jer nam fali maste i kvaliteta, prije svega u sredini da bi nekim lucidnim potezom izbacili odbranu, dok smo u situaciji kad nas napadaju puno bolji, jer imamo vise prostora i lakse dolazimo do sanse..
sad jos jaca podrska i jos VISE strpljenja, jer cemo imati jos dosta oscilacija, mada cemo vjerujem vremenom dodatno rasti u formi
Falit ce istok u revanšu
Sudijama laknulo 

DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 7 gostiju.