FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Korektna igra danas, nije bilo loše. Mnogo smo bolje izgledali na terenu nego u nekim prethodnim utakmicama. Vidjet ćemo možemo li proći Borac na Koševu ako ponovimo sličnu igru.
Pisao sam na drugoj temi, iako je Peljto naš najbolji sudija ovo večeras je bilo ispod svakog minimuma. Uspio je smiriti situaciju iz 80. minute ali sve ostalo je bilo jako loše, vjerovatno i njegovo najgore izdanje ikada.
Svi na derbi!
Pisao sam na drugoj temi, iako je Peljto naš najbolji sudija ovo večeras je bilo ispod svakog minimuma. Uspio je smiriti situaciju iz 80. minute ali sve ostalo je bilo jako loše, vjerovatno i njegovo najgore izdanje ikada.
Svi na derbi!
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Iliev
Beganovic Soldo Djurickovic Durakovic
Julardzija Mehmedovic Penaranda
Hasic Catakovic Ziljkic
Najbolje što trenutno imamo
Beganovic Soldo Djurickovic Durakovic
Julardzija Mehmedovic Penaranda
Hasic Catakovic Ziljkic
Najbolje što trenutno imamo
- GalileoGalilei
- Kontakt:
Iliev
Kyeremeh Đuričković Soldo Radović
Matanović Julardžija
Anđušić Hasić Penaranda
Renan
Ja bih ovako krenuo u derbiju.. Hasić i Anđušić bi mijenjali pozicije u toku igre.
Sve ljude odavde bih zamolio da dođu u što većem broju u revanšu, da povedu s sobom što više ljudi i da se ovim klošarima napravi strahovita atmosfera. Posebno bih volio da se kompletan stadion naebe familije Kvržiću, a potom Vranješu, Lukiću i Grahovcu. Valjda ona ljiga bude smjela doći na Koševo, jer prošli put nije smio ebem li mu kompletnu porodicu.
Što više da nas dođe i da zagrmimo, te prođemo dalje aBd.
Matanović Julardžija
Anđušić Hasić Penaranda
Renan
Ja bih ovako krenuo u derbiju.. Hasić i Anđušić bi mijenjali pozicije u toku igre.
Sve ljude odavde bih zamolio da dođu u što većem broju u revanšu, da povedu s sobom što više ljudi i da se ovim klošarima napravi strahovita atmosfera. Posebno bih volio da se kompletan stadion naebe familije Kvržiću, a potom Vranješu, Lukiću i Grahovcu. Valjda ona ljiga bude smjela doći na Koševo, jer prošli put nije smio ebem li mu kompletnu porodicu.
Fali ti U21 i Mustafić je za ovog Matanovića izmislio nogometGalileoGalilei je napisao/la: ↑28 feb 2024, 21:24Iliev
Matanović Julardžija
Anđušić Hasić Penaranda
Renan
Čovjek nije slobodan dok sve ne izgubi.
Ne reci mi hvala to ne tražim od tebe, srce na terenu dovoljno je za mene
L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!
L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!
Dignute ruke u zrak, zaustavljaju loptu koja ide prema golu.H8Z7 je napisao/la: ↑28 feb 2024, 21:29Ovo nije penal![]()
https://www.instagram.com/stories/fcsar ... pvcm53Y3Nv
Peljto keru!
- FKS -
Istina je da Mustafić igra bolje od Matanovića, ali bih volio da započnemo u istom ekipom kao i danas jbg neka se malo upoznaju ko šta može na terenu. Jedino onako zbog čega bih prije stavio Matanovića je visina koja nam pomaže kod ganjanja druge lopte. Za derbi sve isto kao danas.AVNOJ je napisao/la: ↑28 feb 2024, 21:28Fali ti U21 i Mustafić je za ovog Matanovića izmislio nogometGalileoGalilei je napisao/la: ↑28 feb 2024, 21:24Iliev
Matanović Julardžija
Anđušić Hasić Penaranda
Renan
- Osttribine
- Kontakt:
Dobro je ovo veceras bilo u odnosu na prethodne 3 utakmice, razumljivo nismo mogli i cetvrtu u nizu onako lose odigrati, a i BL nam uvijek lezi ali i njima Koševo doduše tako da nista naravno još nije gotovo, ali ova igra iz prvog poluvremena vraca neku nadu. Peljto naklonjen njima sa svim onim faulima oko 16 m, ali i ne sviranjem penala za nas mada ruku na srce i njima nije svirao penal. Koliko god Penjarandu kritikovali nista manje kritike ne zasluzuje ni Renan, i on je totalno van forme. Medjutim, ponovimo li igru iz prvog poluvremena imamo se cemu na Grbavici u nedelju nadati.
Uz Julardziju koji je po meni tip igraca ala Crepulja fali taj jedan igrač uz njega tipa Stanojevic Balta. Matanović bi to mogao biti ali evo 3 utakmica kako igra i druga kako počinje jednostavno ga ne mirisem. Mislim da Julardzija Buljubasic Mehmedović je nas vezni red koji bi trebao da bude nosilac igre. Cekamo tog Krdzalica jos da ga vidimo. Ali je meni steta da nase dijete sjedi na klupi ustrub Matanovića.Odmoriti se do nedjelje izaci i dobiti.
Durickovic je sa Soldom nazas dosta sigurniji nego sa Anicicem.
Durickovic

Durickovic je sa Soldom nazas dosta sigurniji nego sa Anicicem.
Durickovic
Ma i ja bi bio najsretniji kad bi se znao jedan tim, meni zista nije jasno kako nakon toliko utakmica sa Rozmanom još uvjek imamo toliko rotacija u ekipi.MSOZ101 je napisao/la: ↑28 feb 2024, 21:32Istina je da Mustafić igra bolje od Matanovića, ali bih volio da započnemo u istom ekipom kao i danas jbg neka se malo upoznaju ko šta može na terenu. Jedino onako zbog čega bih prije stavio Matanovića je visina koja nam pomaže kod ganjanja druge lopte. Za derbi sve isto kao danas.AVNOJ je napisao/la: ↑28 feb 2024, 21:28Fali ti U21 i Mustafić je za ovog Matanovića izmislio nogometGalileoGalilei je napisao/la: ↑28 feb 2024, 21:24Iliev
Matanović Julardžija
Anđušić Hasić Penaranda
Renan
Valjda je vidio kako je Akrapović igrao protiv zrinskog i da stavi dva visoka igrača u sredinu da.kupe.te visoke lopte koje napucavaju na krpića.
Čovjek nije slobodan dok sve ne izgubi.
- egocentrik
- Kontakt:
Vi sto pljujete Peljtu ko da ste zaboravili kakav tretman imamo u BL. Zamjerke jedino na sjeckanje igre pred kraj, ostecene obje ekipe za penal, remi najrealniji.. Djurickovicu kapitensku, Matanovic nedorecen staklen. Nama pizde u ekipi ne trebaju ja bih se zahvalio decku nadam se da nije skup. Na tribinama smo izdominirali i u momentima se sprdali sa zatucanom masom horde prekucale na najboljem gostovanju srijedom, NO1!!!
Mirno u nedjelju, ne dozvoliti da nas isprovociraju, puno smo kvalitetniji
VEDRAN PULJIĆ !!!!!!!!!
Mine's a Guinness
Mine's a Guinness
- BordoBBoja
- Kontakt:
Halo baegocentrik je napisao/la: ↑28 feb 2024, 21:49Vi sto pljujete Peljtu ko da ste zaboravili kakav tretman imamo u BL. Zamjerke jedino na sjeckanje igre pred kraj, ostecene obje ekipe za penal, remi najrealniji.. Djurickovicu kapitensku, Matanovic nedorecen staklen. Nama pizde u ekipi ne trebaju ja bih se zahvalio decku nadam se da nije skup. Na tribinama smo izdominirali i u momentima se sprdali sa zatucanom masom horde prekucale na najboljem gostovanju srijedom, NO1!!!
Penal cist sudio nije o cemu ti pricas koji q
Dalje, lik djurckovica za vrat hvata, grvackim potezok ga baca na tom
Cist crveni kartom
- hordasDoboj
- Kontakt:
Fali nam igraca u formi posebno prema naprijed. Na derbiju se postaviti isto kao prvo poluvrijeme.
Svaka cast momci, idemo po pobjedu u derbiju!
Svaka cast momci, idemo po pobjedu u derbiju!
Nikad neću zaboraviti riječi kapitena Biogradlića: “Upamtite, Sarajevo može biti prvak države, a može i ispasti iz lige, ali Želju uvijek treba pobijediti, jer ta nam je pobjeda najvažnija” - sjeća se Čerkić.
-
- Kontakt:
Prodo se bosnjo,Peljto neces u mezar ponijet ne sikiraj se.
-
- Kontakt:
Pa vidis li dvije mrtve ruke i dva penala svega tiegocentrik je napisao/la: ↑28 feb 2024, 21:49Vi sto pljujete Peljtu ko da ste zaboravili kakav tretman imamo u BL. Zamjerke jedino na sjeckanje igre pred kraj, ostecene obje ekipe za penal, remi najrealniji.. Djurickovicu kapitensku, Matanovic nedorecen staklen. Nama pizde u ekipi ne trebaju ja bih se zahvalio decku nadam se da nije skup. Na tribinama smo izdominirali i u momentima se sprdali sa zatucanom masom horde prekucale na najboljem gostovanju srijedom, NO1!!!
-
- Kontakt:
Gol iz ofsajda protiv Zvjezde,danas 2 penala nije sviro,da si Barselona shebo bi se,ovo ti razbije svaku taktiku,volju,ovi levati da imaju jedan poraz u ligi na kvalitet,sve se bojim da je tako. Samo pogledat nase tekme sa njima pametnom covjeku je dosta da izvuce zakljucke. Poruka je bicete plasirani na tabeli i igracete koliko mi dozvolimo fujjjj
Valjda kontaš da je ofsajd protiv Zvijezde spomenuo da aludira na današnji cirkus od suđenja indirektno?
Samo realno, samo iskreno, samo objektivno, samo istina, samo FK Sarajevo, od malena za sva vremena Sarajevo ljubavi jedina.
Večeras je dobro bilo,napokon!
Borbenost i rastrčanost igrača na nivou.Strucnjak je
Napokon poslušao i promjenio taktiku.Isto treba i na
derbiju.Do polovine u odbrabeni blok,Renan,Pena i Andjusic
malo naprijed i vjerovatno pobjeda.Djurickovica za kapitena!
Borbenost i rastrčanost igrača na nivou.Strucnjak je
Napokon poslušao i promjenio taktiku.Isto treba i na
derbiju.Do polovine u odbrabeni blok,Renan,Pena i Andjusic
malo naprijed i vjerovatno pobjeda.Djurickovica za kapitena!
Mi smo Pitari,najaci smo najaci!
👉Ubica Mitomana i Botova😎
👉Ubica Mitomana i Botova😎
Za ekipu kao sto smo mi puno je da ti dvije utakmice ukradu loše sudijske odluke
Premier League of Bosnia and Herzegovina:
Winners (5): 1998–99, 2006–07, 2014–15, 2018–19, 2019–20
Yugoslav First League:
Winners (2): 1966–67, 1984–85
Bosnia and Herzegovina Cup:
Winners (7): 1996–97, 1997–98, 2001–02, 2004–05, 2013–14, 2018–19, 2020–21
Winners (5): 1998–99, 2006–07, 2014–15, 2018–19, 2019–20
Yugoslav First League:
Winners (2): 1966–67, 1984–85
Bosnia and Herzegovina Cup:
Winners (7): 1996–97, 1997–98, 2001–02, 2004–05, 2013–14, 2018–19, 2020–21