Ima raje sto idu tako, koliko znam nikad niko nije imao problema. Usutis se, nemoj se qurciti ni slaviti ako ga zabijemo, a ako ga primimo skontat ce te vjerovatno jbg, ali valjda im onda ne bude bitno toliko

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Ima raje sto idu tako, koliko znam nikad niko nije imao problema. Usutis se, nemoj se qurciti ni slaviti ako ga zabijemo, a ako ga primimo skontat ce te vjerovatno jbg, ali valjda im onda ne bude bitno toliko
Neces imati problema, ali logicno ako zabijemo gol ili nesto tisu i reci drugarici da te ne ofira hahaha, preporucio bi ti istok jer sjever njihov je pun filozofije ne bi ja njih mogao slusati 2 sata, pobio bi se tamo sa nekim za 10 minuta
Zeko87 je napisao/la: ↑29 feb 2024, 15:53Familija mi je mahom štrumfovska, i moja i ženina, babo mu puno radi a raja u razredu Željovci, u fazi je kad mu je bitno mišljenje raje.nadoći će...polako, ne smijem ga slomiti u osjetljivoj dobi.
![]()
Člansku kluba i člansku hordi mora imati . Bilo je jedno 10 momaka prije mene sad. Al ide brzo
Ja sa djevojkom bio na istoku onaj derbi kad su nas unakazili sa 5 komada, fato se za glavu kod 4og i 5og gola
nemam nikakve veze sa srbima. to je vise husrefova zanimacijaIstinasamo123 je napisao/la: ↑29 feb 2024, 14:49A da no junace, drzi se sandzaka i budi odan starom vam zanatu, kozojebarstvu.AngelDiMaria je napisao/la: ↑29 feb 2024, 14:22jos 8 losih poluvremena i jedno prosjecno nece vratiti husrefa nazad
Ljepše je po meni otići u kafić među svojim navijačima i slavit kako treba, a pogotovo u porazu... Sretno, nece te niko dirat samo nemoj slavit, naši smo kako god...
Ma bijelu neutralnu, čuj plavu
Strah me odjednom neki obuzeo. Kakav nam je omjer s njim?