Važi care, al nemoj zaboravitimosarajvosa83 je napisao/la: ↑02 mar 2024, 23:07Bagnia nemoj brinut,na vidovdan cu je karnut,moram ti hebat sve sto imas na dnevnok bazi,vidim zeljno me cekas svaki dan

Važi care, al nemoj zaboravitimosarajvosa83 je napisao/la: ↑02 mar 2024, 23:07Bagnia nemoj brinut,na vidovdan cu je karnut,moram ti hebat sve sto imas na dnevnok bazi,vidim zeljno me cekas svaki dan
Ne možeš višeSuvorov je napisao/la: ↑02 mar 2024, 22:03Pa niko nije ni rekao da ste se vukli, ni da niste osvajali trofeje prije Vice.
Da zavrsimo ovdje, zaglupicu ako nastavimo ovu diskusiju.![]()
Tebi rodjo ozbiljno drmaju kavez…holyman je napisao/la: ↑01 mar 2024, 13:27U susret derbiju koji to više nije![]()
Blackwargreymon je napisao/la: ↑18 feb 2023, 17:53Paklen igrac! Uf Santos & Drljo nocna mora za protivnicke odbrane!Blackwargreymon je napisao/la: ↑18 feb 2023, 16:57Drljo je izvrsna akvizicija. Bez, dribler, solidan sut i centarsut. Volim Hama, ali brate cesto se spetlja kad je najvaznije, ja bih isao sa Santosom i Drljom u prvih 11 u nastavku sezone.avalPacidoroP je napisao/la: ↑18 feb 2023, 17:02U prvom poluvremenu pokazao sve što moderno krilo treba imati.
Uskoro Santos i Drljo u prvoj, ako ovako nastavi.BarbareZeljin je napisao/la: ↑18 feb 2023, 16:59Bravo Alpa kralju. Drljo izgleda opasan igrac. Brz,kontrola lopte,ide okomito na igraca i gol,vidjecemo jos ali ovako na prvu,nije mi jasno sto ga Zrinjski pusti.BosniaBoston je napisao/la: ↑18 feb 2023, 18:21Drljo tipična dinamova škola, klasa pa haj. Ovo što je danas odigrao je nivo za reprezentacije. Gol ok, ali od prvog dodira se vidjelo da će nam biti ogromno pojačanje samo da zdravlje posluži
1 year later
MocMahale444 je napisao/la: ↑26 feb 2024, 14:51Drljo je davno trebao biti nogiran lik samo ŠTETI klubu.svrakino1921 je napisao/la: ↑26 feb 2024, 14:52Idete vi naprijed na skok stoperi
Al nemojte ostavljat Drlju kao osiguraca
![]()
![]()
![]()
zeljovac21 je napisao/la: ↑26 feb 2024, 14:49Do kad cemo gledat ovog drlju kako se mrljavi po terenu, zakucaj ga na klupu nikad vise nek ne udje
Shizofrenija (ili šizofrenija) je duševna bolest koja oboljeloj osobi onemogućava razlikovanje stvarnih (realnih) od nestvarnih (nerealnih) doživljaja ili iskustava, ometa logičko razmišIjanje, normalne osjećajne doživIjaje prema drugim osobama, te narušava njeno društveno funkcionisanje. Kod shizofrenih poremećaja dolazi do promjene određenih funkcija mozga. Posledica toga su promjene mišljenja, zapažanja i afektiviteta, u globalu, promjene psihe.
Pokušava ispasti pametan, potrošio je sate na ove gluposti, a zamisli sad da neko isto ovo uradi za recimo Dala Varešanovića, imao bi materijala za 10 stranica.
Ovaj post sam prijavio, što inače veoma rijetko radim. Stvarno je vrijeme da se ovaj makne sa teme i sa foruma. Dugo sam na ovom forumu, ali ovakvu sortu nikad nisam vidio.mosarajvosa83 je napisao/la: ↑02 mar 2024, 23:00Gurnucu ti staroj sutra u pakas bananu cim se vratim sa posla nista nemoj da brines,mad anije jadna kriva sto joj je dijete majmun.
Kako bi tema gorila hahahaha. Još zamisli da se u korist Borca desilo.
Ne moze se ovde ban dobit. Moras bas pogodit neku bolnu tocku admina da se ban dobije. Ovo je nistaVirtu4l je napisao/la: ↑03 mar 2024, 00:37Ovaj post sam prijavio, što inače veoma rijetko radim. Stvarno je vrijeme da se ovaj makne sa teme i sa foruma. Dugo sam na ovom forumu, ali ovakvu sortu nikad nisam vidio.mosarajvosa83 je napisao/la: ↑02 mar 2024, 23:00Gurnucu ti staroj sutra u pakas bananu cim se vratim sa posla nista nemoj da brines,mad anije jadna kriva sto joj je dijete majmun.
I da, nema veze što je navijač Sarajeva, isto bih uradio da je bilo ko drugi u pitanju.
Ma od sad ću ih sve prijavljivati, ne zanima me za koga navijaju. Svaka čast onome ko je ovo odgojio.HordasOdMalena je napisao/la: ↑03 mar 2024, 00:39Kad nisu onog bolesnika što ne napiše post da člana porodice nekom ne spomene banovali, neće nikoga. Očito odgovara takvo stanje.
Sve je to ok, neko ima kraći fitilj a ja često znam pogoditi u živac.
A jesi papcina nevidjena.mosarajvosa83 je napisao/la: ↑02 mar 2024, 23:00Gurnucu ti staroj sutra u pakas bananu cim se vratim sa posla nista nemoj da brines,mad anije jadna kriva sto joj je dijete majmun.bagniadiluca je napisao/la: ↑02 mar 2024, 22:53Ponedjeljak ujutro, porani i direkt psihijatru! banane stižu poslje podnemosarajvosa83 je napisao/la: ↑02 mar 2024, 22:51
Borac nikad gori prvak to je definitivno,kao i zadnju kad ste osvojili titulu. Zrinjski ovakav je svemirski brod za vas,vi ni jednu niste tekmu dobili kad je sudje je barem malo bilo normalno,cak i kad vam prizna gol iz ofsajda ne pobijedite toliko o vama.![]()
Hoces ban, kreni pricati nesto zestoko o politicitutankamon1905 je napisao/la: ↑03 mar 2024, 00:43Ne moze se ovde ban dobit. Moras bas pogodit neku bolnu tocku admina da se ban dobije. Ovo je nistaVirtu4l je napisao/la: ↑03 mar 2024, 00:37Ovaj post sam prijavio, što inače veoma rijetko radim. Stvarno je vrijeme da se ovaj makne sa teme i sa foruma. Dugo sam na ovom forumu, ali ovakvu sortu nikad nisam vidio.mosarajvosa83 je napisao/la: ↑02 mar 2024, 23:00Gurnucu ti staroj sutra u pakas bananu cim se vratim sa posla nista nemoj da brines,mad anije jadna kriva sto joj je dijete majmun.
I da, nema veze što je navijač Sarajeva, isto bih uradio da je bilo ko drugi u pitanju.
Ma ja mislim da je on neki isfrustrirani tip, koji nije zadovoljan svojim životom, pa svoje frustracije istresa ovdje, a pritom nije bas narucito inteligentan. Mišljenja sam da ima više prstiju na rukama, nego zuba, ali opet ako se ovako izrazava i uživo, sumnjam da i tog ima normalan broj.Veeemooo je napisao/la: ↑03 mar 2024, 00:51A jesi papcina nevidjena.mosarajvosa83 je napisao/la: ↑02 mar 2024, 23:00Gurnucu ti staroj sutra u pakas bananu cim se vratim sa posla nista nemoj da brines,mad anije jadna kriva sto joj je dijete majmun.bagniadiluca je napisao/la: ↑02 mar 2024, 22:53
Ponedjeljak ujutro, porani i direkt psihijatru! banane stižu poslje podne![]()
ako je iko zasluzijo to je defektni virtualDamirT je napisao/la: ↑03 mar 2024, 00:58Hoces ban, kreni pricati nesto zestoko o politicitutankamon1905 je napisao/la: ↑03 mar 2024, 00:43Ne moze se ovde ban dobit. Moras bas pogodit neku bolnu tocku admina da se ban dobije. Ovo je nistaVirtu4l je napisao/la: ↑03 mar 2024, 00:37
Ovaj post sam prijavio, što inače veoma rijetko radim. Stvarno je vrijeme da se ovaj makne sa teme i sa foruma. Dugo sam na ovom forumu, ali ovakvu sortu nikad nisam vidio.
I da, nema veze što je navijač Sarajeva, isto bih uradio da je bilo ko drugi u pitanju.![]()
Posto lik svaki dan spominje banane pa reko kad ih toliko voli da mu zelju ispunim il nek ih tebi salje. To familiji svojoj moze svaki dan govoriti mongoloid i slicne uvrede,pustis malo al levat svaki dan isto od sad cu mu hebat svu familiju svaki dan,to kome je naucio. Prvi nikad ne vrijedjam a sad glumite nekom drugom kulturu, po.serem ti se u stau i tebi,pa i ti svojim kuci se obracaj tako. Kad niste u stanju bez uvreda da pisete onda cemo vasim jezikom.Veeemooo je napisao/la: ↑03 mar 2024, 00:51A jesi papcina nevidjena.mosarajvosa83 je napisao/la: ↑02 mar 2024, 23:00Gurnucu ti staroj sutra u pakas bananu cim se vratim sa posla nista nemoj da brines,mad anije jadna kriva sto joj je dijete majmun.bagniadiluca je napisao/la: ↑02 mar 2024, 22:53
Ponedjeljak ujutro, porani i direkt psihijatru! banane stižu poslje podne![]()
Kad se pravis lud pogledaj tog debila da svaki dan vrijedja bez da ga uvrijedim,ne samo on nego jos par njih,zato cemo sad drugacije. Mozda ti volis da ti salje banane,naziva mongoloidom i slicno i to vrti svaki dan,samo nek banuju al prvo moraju banovat ljude koji to mjesecima rade konstantno. Da bi bio u skladu sa tim tvojim opisom hebem i tebi familiju pa idi da iskorijenis nacionalizam na vasim forumima,reci staroj pozdravio je onaj sa dva zubaMaradona10 je napisao/la: ↑03 mar 2024, 01:04Ma ja mislim da je on neki isfrustrirani tip, koji nije zadovoljan svojim životom, pa svoje frustracije istresa ovdje, a pritom nije bas narucito inteligentan. Mišljenja sam da ima više prstiju na rukama, nego zuba, ali opet ako se ovako izrazava i uživo, sumnjam da i tog ima normalan broj.Veeemooo je napisao/la: ↑03 mar 2024, 00:51A jesi papcina nevidjena.mosarajvosa83 je napisao/la: ↑02 mar 2024, 23:00
Gurnucu ti staroj sutra u pakas bananu cim se vratim sa posla nista nemoj da brines,mad anije jadna kriva sto joj je dijete majmun.
Treba malo uozbiljiti forum, jer je jedan od rijetkih koji je idalje aktivan. Udaljiti ovakve tipove, svi se podbadamo u granicama normale, ali psovke porodice, pozivanje na linč, neke nenormalne stvari treba iskorijeniti. Nacionalizam treba iskorijeniti, koliko god da se mi ne volimo ili volimo, neće ništa promijeniti ako pišemo i vrijedjamo se ovdje. Ovaj forum treba biti mjesto gdje ćemo ući da se nasmijemo, prokomentarisemo stvari vezane za fudbal , odmorimo mozak na kratko od dnevnih obaveza i rutine. A otišao je skroz u kontra smjeru. ADMINI, ukljucite se sada dok još nije prekasno i dok ima i ovo malo ljudi zainteresovanih da pišu ovdje.
Trenutno korisnika/ca: Paromlinac i 18 gostiju.