Premijer liga BiH - aktuelno

mnon46
Kontakt:

Re: Premijer liga BiH - aktuelno

Post Postao/la mnon46 » 03 mar 2024, 16:59

Svi su bili na grbavici, osim manijaka
A kaj ti bum rekel, stari, danas kad je sve to jučer znam dvije stvari. Jedna je da postoji grad u kojem sam legenda, a druga da ne kitim zagorske tamburaše ako ne znaju odsvirati „Da ga hoće zabit Matko, joj nano, nanice“.

club21
Kontakt:

Post Postao/la club21 » 03 mar 2024, 17:01

redbull93 je napisao/la:
03 mar 2024, 16:58
Arvid je napisao/la:
03 mar 2024, 16:48
https://www.klix.ba/sport/nogomet/pojav ... /240303074

Ne znam šta kome nije jasno. Opravdana odluka MUP-a.
Joj baustelaca, kako su glupo ovdje ispali i kako ih par policajaca sjeba :urnebes:
I opet pola pobjeze. Trebalo ih lagano sacekati okriziti i sve legitimisati i kazniti ovako su vode opet pobjegle .
A ove sto bacaju sljemove i motke u miljacku dodatno kazniti zbog bacanja smeca.

Arvid
Kontakt:

Post Postao/la Arvid » 03 mar 2024, 17:03

Da se ponovim:
Arvid je napisao/la:
03 mar 2024, 13:34
Nema gluplje lobanje od ultras lobanje.
Kakve god da šalove nosite :thumbup:
I found freedom. Losing all hope was freedom.

fks74
Kontakt:

Post Postao/la fks74 » 03 mar 2024, 17:03

Nigdje u svijetu nebi bilo gostujućih navijača da je naša policija tamo. Pa čovječe non stop se dešavaju tuče i incidenti, ovo je smišljeno. Samo još Sivac treba da odradi posao.

NoDi80
Kontakt:

Post Postao/la NoDi80 » 03 mar 2024, 17:03

Dok su bjezali pokosili dva policajca s autom ljudi u bolnici
Yugoslav First League: ⭐️
BiH Republic League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
European competitions
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)

Shategabri
Kontakt:

Post Postao/la Shategabri » 03 mar 2024, 17:04

Bezveze se lome koplja, 50 debila syebao 1500 ljudi za derbi.
MUP reko svoje, nikakve žalbe neće proći.
Ubuduće upamet (mada sumnjam).
Koševo Zapad

Antipolitika3
Kontakt:

Post Postao/la Antipolitika3 » 03 mar 2024, 17:04

Rigoletto je napisao/la:
03 mar 2024, 16:57
Antipolitika3 je napisao/la:
03 mar 2024, 16:34
Rigoletto je napisao/la:
03 mar 2024, 15:54
@Antipolitika Sreća pa su nam pratitelji katastrofalni. Sa jako mršavim remijem ni podebljavamo bodovnu prednost :kafa:
Nisam zadovoljan,ne zanimaju me drugi kolega.
Kao sto onaj banjalucanin mi jucer rece,trebamo se zapitat kako smo u samo dva mjeseca spali na to da mrtvog Zelju i kladionicara Jagodica ne mozemo pobjedit i ne samo to vec smo i dobro prosli.
Pored svojih problema komsije me ne zanimaju trenutno. :mrgreen:
To ti kazem bola, mi necemo sigurno izdobrit sa Željkom, moramo navijat kontra konkurenata
Nema nama pomoci i da Gvardiola dodje,stari smo i van forme .
Teska srca ali igraci preko 33 i 34 ne mogu vise igrati ni ovu ligu.Prodati Radica i ozljeda Ilinkovica nas je oslabila 40%.
Svaka cast svim starosjediocima ali u njima vise nema gladi za uspjehom.Ostvarili su grupe i oni vise namaju nikavih ambicija sto se vidi i po govoru tijela svih tridesetgodisnjaka u klubu.
Slijedi nam remont i to zestok.
HSK ZRINJSKI MOSTAR
#osmadolazi
Nemanja Bilbija

Tatamata1946
Kontakt:

Post Postao/la Tatamata1946 » 03 mar 2024, 17:05

FKSDoGroba je napisao/la:
Tatamata1946 je napisao/la:
03 mar 2024, 16:44
Ovo ce sve biti gore i gore ako normalni navijaci budu podrzavali i hvalili svoje a ismijavali druge. Svi trebaju osuditi i jedne i druge. Zadnjih par mjeseci je postalo kriticno. Pogotovo sto se to desava i kad nisu utakmice. Haj kad je utakmica ali ovo je postalo svakodnevnica.
Ove palice i nozeve moraju svi osuditi bez obzira ciji su. Ono kamenjanje autobusa na autoputu isto je moglo zavrsiti kobno za veliki broj ljudi.
Ne znam ljudi ovo nije dobro. Izadjem s posla u cetvrtak da kupim kartu, danas sve odlozim zbog derbija i vrati se kuci zbog "huligana".
Svi mi u drustvu, porodici, cak i kuci imamo one koji ne navijaju za isti klub. Pa zar ima smisla ici na brata, rodjaka, komsiju sa palicom ili nozem. Sta vam je svima
Ovi citavo naselje isarali sa strah od manijaka i slicno. Ni nasi nisu bolji. A na kraju ce ispastati skroz neki obicni navijac
Strumfovi prave heroje od manijaka kad palicama upadaju na Kosevo. Tad je strah od manijaka a ovo danas je za svaku osudu
Da su tad pohapsili sve manijake sa toljagama i pogotovo onog s kamerom nista se od ovoga ne bi desiloi ne bi se ovi setali po Grbavici s palicama.
Ma trebali si ih sve pohapsiti nakon napada na lesinare. Zamisli ti predjes tolike kilometre da nekog napadnes i dobijes tri kazne od 500 maraka.
Ma mora se ovo prekinuti, u istom gradu odrasli i da se ovako udaramo motkama

Vanja8
Kontakt:

Post Postao/la Vanja8 » 03 mar 2024, 17:06

03 mar 2024, 16:50
Vanja8 je napisao/la:
03 mar 2024, 16:28
Ali fakat, odavno losiji Velez nisam gledao...Ne shvatam sta se desilo sa njima, zaista su lijepo igrali, rastrcani, opasni...
Ovo od pocetka polusezone, nista ni sa cim...
Dobro, vecina ovih klubova iz gornjeg dijela nije u nekoj formi, ali me je Velez zaista iznenadio...
Redovna primanja kao i u nasih,boli ih neka stvar za klub i navijace.Sarajevo vec to godinama prozivljava,tesko se otarasit takvog balkanskog mentaliteta.
Uzmi za primjer nas okrenes Alkmaar i Aston Villa dvije utakmice perfektne prvenstvo egal onda sjehbes Rendulica i dovedes nekog teletabisa radi privatnih interesa pojedinaca,tesko je pratit nas nelogican nogomet ali smo osudjeni na to.
Nikada mi za Rendulica nece biti jasno ,zasto ?
Covjek je preuzeo ekipu u nekoj nezgodnoj situaciji...Naslijediti Jakirovica je nesto sto se ne uklapa u nekakav "siguran posao"...
Nakon Jakira, znas da si pod duplom lupom, da ti se svaki potez analizira, da je svlacionica na vagi...
Napravis vrhunski posao i dobijes otkaz...
Mi jesmo sredina "ne daj Boze" zbog enermnog pritiska navijaca, medija, nasih "dusebriznika", ali zaista se ne mogu sjetiti da smo napravili nesto slicno treneru...

Shategabri
Kontakt:

Post Postao/la Shategabri » 03 mar 2024, 17:06

fks74 je napisao/la:
03 mar 2024, 17:03
Nigdje u svijetu nebi bilo gostujućih navijača da je naša policija tamo. Pa čovječe non stop se dešavaju tuče i incidenti, ovo je smišljeno. Samo još Sivac treba da odradi posao.
Slabo gdje nose hladno oružje i kreću se u čoporu sa palicama i šljemovima.
Branite neodbranjivo.
Ovo danas je bio slon u staklariji.
Ko god je ovo smislio, pos.ro se u ćejf svim HZ koji su kupili kartu za derbi.
Koševo Zapad

Riziko
Kontakt:

Post Postao/la Riziko » 03 mar 2024, 17:07

Kuku lele, jest milicija ubila boga u onim idiotima što su udarili drotove.
[quote=Convicts1988 post_id=7332615 time=1573391939 user_id=33799]
Da Bog da Borac popisa oba sarajevska kluba i osvoji titulu :pray:
[/quote]

svrakino1921
Kontakt:

Post Postao/la svrakino1921 » 03 mar 2024, 17:07

Kako nezvanično saznajemo, grupa navijača se spremala za nasilni okršaj, a policija je otkrila njihove namjere, te je uslijedilo hapšenje 9 osoba.

Međutim, određeni navijači su pokušali pobjeći sa lica mjesta u motornom vozilu, te su odbili postupiti po naredbi službenih lica da se zaustave. Tom prilikom, automobilom su udarili dva pripadnika MUP-a KS, a zasad nije pozvan stepen povreda koji im je nanesen.

Uhhhh
Ovdje su najmanje dva krivična djela

Bijeg sa lica mjesta
I udaranje službenog lica motornim vozilom

mnon46
Kontakt:

Post Postao/la mnon46 » 03 mar 2024, 17:08

Šta kontate da manijaci uđu u svlačionici u uzmu Renanu šal? To je svakako domet.
A kaj ti bum rekel, stari, danas kad je sve to jučer znam dvije stvari. Jedna je da postoji grad u kojem sam legenda, a druga da ne kitim zagorske tamburaše ako ne znaju odsvirati „Da ga hoće zabit Matko, joj nano, nanice“.

club21
Kontakt:

Post Postao/la club21 » 03 mar 2024, 17:08

svrakino1921 je napisao/la:
03 mar 2024, 17:07
Kako nezvanično saznajemo, grupa navijača se spremala za nasilni okršaj, a policija je otkrila njihove namjere, te je uslijedilo hapšenje 9 osoba.

Međutim, određeni navijači su pokušali pobjeći sa lica mjesta u motornom vozilu, te su odbili postupiti po naredbi službenih lica da se zaustave. Tom prilikom, automobilom su udarili dva pripadnika MUP-a KS, a zasad nije pozvan stepen povreda koji im je nanesen.

Uhhhh

Bijeg sa lica mjesta
Buduci da se radi o acab mogu im presiti pokusaj ubistva

napapijri1987
Kontakt:

Post Postao/la napapijri1987 » 03 mar 2024, 17:09

redbull93 je napisao/la:
03 mar 2024, 16:58
Arvid je napisao/la:
https://www.klix.ba/sport/nogomet/pojav ... /240303074

Ne znam šta kome nije jasno. Opravdana odluka MUP-a.
Joj baustelaca, kako su glupo ovdje ispali i kako ih par policajaca sjeba :urnebes:
Eto oni ispali glupi jer im je neki redbul to rekao.
Sa navijacke strane plus ide hordama,dosli ponudili se,policija ih skinula i to je to. Interesantno je to da su uspjeli naci 50+ ljudi za ovakvo nesto. 50 ljudi je znaci bilo spremno da zavrsi u marici ili da se smatra odgovornim za ne daj Boze ubistvo ( vidi pod bbb u atini). Svi koji su ikad bili u ovoj prici znaju da kod nas nema tuce na sake nego je uvijek ovako;sa palicama,koktelima,nozevima,sto ipak nije drzanje ni do kakvog kodeksa.
Strasno je sto nam scena postaje sve vise nalik na onoj prekodrinskoj i vrijeme je da se dozovemo pameti svi,dok nije kasno a kako je krenulo moglo bi nazalost ubrzo biti kasno.

Arvid
Kontakt:

Post Postao/la Arvid » 03 mar 2024, 17:10

50 debila.
I found freedom. Losing all hope was freedom.

svrakino1921
Kontakt:

Post Postao/la svrakino1921 » 03 mar 2024, 17:11

club21 je napisao/la:
03 mar 2024, 17:08
svrakino1921 je napisao/la:
03 mar 2024, 17:07

Uhhhh

Bijeg sa lica mjesta
Buduci da se radi o acab mogu im presiti pokusaj ubistva
U pravo to

Antipolitika3
Kontakt:

Post Postao/la Antipolitika3 » 03 mar 2024, 17:13

Vanja8 je napisao/la:
03 mar 2024, 17:06
03 mar 2024, 16:50
Vanja8 je napisao/la:
03 mar 2024, 16:28
Ali fakat, odavno losiji Velez nisam gledao...Ne shvatam sta se desilo sa njima, zaista su lijepo igrali, rastrcani, opasni...
Ovo od pocetka polusezone, nista ni sa cim...
Dobro, vecina ovih klubova iz gornjeg dijela nije u nekoj formi, ali me je Velez zaista iznenadio...
Redovna primanja kao i u nasih,boli ih neka stvar za klub i navijace.Sarajevo vec to godinama prozivljava,tesko se otarasit takvog balkanskog mentaliteta.
Uzmi za primjer nas okrenes Alkmaar i Aston Villa dvije utakmice perfektne prvenstvo egal onda sjehbes Rendulica i dovedes nekog teletabisa radi privatnih interesa pojedinaca,tesko je pratit nas nelogican nogomet ali smo osudjeni na to.
Nikada mi za Rendulica nece biti jasno ,zasto ?
Covjek je preuzeo ekipu u nekoj nezgodnoj situaciji...Naslijediti Jakirovica je nesto sto se ne uklapa u nekakav "siguran posao"...
Nakon Jakira, znas da si pod duplom lupom, da ti se svaki potez analizira, da je svlacionica na vagi...
Napravis vrhunski posao i dobijes otkaz...
Mi jesmo sredina "ne daj Boze" zbog enermnog pritiska navijaca, medija, nasih "dusebriznika", ali zaista se ne mogu sjetiti da smo napravili nesto slicno treneru...
Balkanski melos.Zato moj prijatelju se i urusi sve za dva mjeseca jer nase uprave i igraci nisu navikli na surovi profesionalizam.Gledali su da sjehbu Rendulica da igracima dodje ovaj cirkusant .Uprava nije stala iza Rendulica kod slucaja Kozulj i to ti najbolje oslikava nepostivanje hijerarhije.
HSK ZRINJSKI MOSTAR
#osmadolazi
Nemanja Bilbija

ik0ik0
Kontakt:

Post Postao/la ik0ik0 » 03 mar 2024, 17:17

Shategabri je napisao/la:
03 mar 2024, 17:04
Upamet kome? Ovih 50 sigurno zaboli k. i za zabranu i za utakmicu, oni će opet prvom prilikom isto.

Shategabri
Kontakt:

Post Postao/la Shategabri » 03 mar 2024, 17:21

ik0ik0 je napisao/la:
03 mar 2024, 17:17
Shategabri je napisao/la:
03 mar 2024, 17:04
Upamet kome? Ovih 50 sigurno zaboli k. i za zabranu i za utakmicu, oni će opet prvom prilikom isto.
Zato sam i dodao ono sumnjam.
Što na kraju dovodi do zaključka da su navijačke grupe iznad klubova, da su bitnije od kluba, da su one svrha postojanja klubu a ne obratno.
Tako se bar postavljaju, jer ove i ovakve stvari klub nema nikakvu korist, naprotiv.
Meni to nije pravi navijač kluba i što manje ovakvih bude na tribinama, biće za sve bolje.
Koševo Zapad

Odgovori

Natrag na “Premijer liga BiH”

Trenutno korisnika/ca: Amidzaa i 44 gosta.