FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Samo sljedeci derbi staviti kartu i na sjever i na jug 50 KM stim da je za clanove 7 KM . Pa ili neka plate petobu ili neka se uclane . Zgazite ih molim vas veceras za Federalnu .
SAMO TI I NIKO VISE SARAJ' VO ... ZA TOBOM LUDI SMO SVI
- f0rest1946
- Kontakt:
Podrska nasim navijacima, debili s grbavice su ovo zasluzili s napadima iz proslih dana!!
Daj ba 30 ljudi se šetalo naseljem, pa i prije je znalo biti isto, upadalo se na Grbavicu i ranije pa se igro derbi normalno. Ova priča njihova svakako smrdi.
-
- Kontakt:
Ma iskoristili belaj da zabrane i nedjelju sebi olakšaju i ti bi isto uradio na njihovom mjestu..MortemHz je napisao/la: ↑03 mar 2024, 15:43Kakve veze ima tih par momaka sa 1500 navijača Sarajeva? Pa samo u posljednjih par mjeseci su se dešavale daleko gore od stvari od tih istih Manijaka i apsolutno ništa nije bilo. Treba li ponovo pisati šta su sve radili? Ovi naši momci su uhapšeni, dat će im kazne i pustiti, to je sve u redu ali kakve mi veze imamo sa tim?NisamIsmirMirvic je napisao/la: ↑03 mar 2024, 15:35Sigurnosna situacija u gradu je nikakva i MUP generalno radi katastrofalan posao, ali na sta se mozes zaliti i kome nakon sto dva drota autom udaris.
Ja sam u svom stanu, spremao se da idem na Grbavicu i kako će nešto što je bilo 5 sati prije derbija utjecati na to hoćeš li ti meni dozvoliti da prisustvujem utakmici u svom gradu. Policija je tu da provodi zakon a ne da radi mimo zakona. Ti udariš nekog autom a da reakcija bude meni zabrana da prisustvujem nekom događaju. To je van pameti.
Tako je kod nas u evropi je druga prica.
- Lobudaraczapamcenje
- Kontakt:
Podrska da ali smo opet morali biti takticniji, mudriji.. pa logicno da ce nama zabraniti, to se trebalo pred derbi na Kosevu uraditi pa da njih ne bude.. ali sta je tu je.f0rest1946 je napisao/la: ↑03 mar 2024, 17:02Podrska nasim navijacima, debili s grbavice su ovo zasluzili s napadima iz proslih dana!!
- 1 9 4 6 -
pored nas ovakvih, dusmani nam nisu potrebni!
MI NIKAD ODUSTATI NECEMO!
pored nas ovakvih, dusmani nam nisu potrebni!
MI NIKAD ODUSTATI NECEMO!
- skullcrusher
- Kontakt:
1946 !
Sarajevo ljubavi moja...
Sarajevo ljubavi moja...
- hordasDoboj
- Kontakt:
Yebem vam sve nesposobno
Nikad neću zaboraviti riječi kapitena Biogradlića: “Upamtite, Sarajevo može biti prvak države, a može i ispasti iz lige, ali Želju uvijek treba pobijediti, jer ta nam je pobjeda najvažnija” - sjeća se Čerkić.
-
- Kontakt:
Hajde Renane veceras za status legende!skullcrusher je napisao/la: ↑03 mar 2024, 17:06
ZGAZITE IHHH, imam osjecaj da su se nasi nalozili bas

24. oktobar 1946 - ostalo je historija. Ostalo je emocija, otrov i lijek, porodica, život, strast
Minijaturna država, sa minijaturnim mentalitetom i minijaturnim mozgovima. Zato nas i nema nigdje i zadnja rupa na sviralu u svemu.
Izbaciti g.ovna iz lige,gori su od četnika majku im jadnu yebem
Jednostavno, pošaljimo ih u Federalnu i par godina da odmorimo od derbija i riješen problem.
Čovjek nije slobodan dok sve ne izgubi.
Izbaciti cetnike danas.
FC United Of Manchester !
Against Modern Football !
This is how it feels to be FC
This is how it feels to be Home
This is how it feels when you don't sell you're arse to gnome !
Against Modern Football !
This is how it feels to be FC
This is how it feels to be Home
This is how it feels when you don't sell you're arse to gnome !
Zgazite vasu, starog cetnika sa grbavice!!!
-
- Kontakt:
Hajdee Renaneee presudi im opet.Zgazite gore stvorove od cetnika!
Igrajte za Horde!
Izaci i rasiriti HZ salove!
Igrajte za Horde!
Izaci i rasiriti HZ salove!
Zadnja izmjena: NajvecaRadosti, dana/u 03 mar 2024, 17:21, ukupno mijenjano 1 put.
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Kakvi četnici ?
Jeste li vi normalni?
u kojem svijetu vi živite?
Dozovite se debili.
Jeste li vi normalni?
u kojem svijetu vi živite?
Dozovite se debili.
-
- Kontakt:
Trenutno korisnika/ca: boki86, Dave, Haksss, kanarinac, NazorUso, nedimmmm1337, NeSamSafetee, tuitamo, Vrhbosnian i 72 gosta.