Kriv je sto dovodi 99 trenera sve gori od goreg
FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- skullcrusher
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Za sve njih HUSREF je Sarajevo. Evo psuj hajde
Boli me **** ne mora biti trener nego ovakva bezmudost nikada nije bila. Stid me
Boli me **** ne mora biti trener nego ovakva bezmudost nikada nije bila. Stid me
1946 !
Sarajevo ljubavi moja...
Sarajevo ljubavi moja...
Najviše bi voljeli da ništa i ne rade a pare kapaju. Ah, pardon pa ništa ni ne rade.
Ne reci mi hvala to ne tražim od tebe, srce na terenu dovoljno je za mene
L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!
L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!
Izgubili smo zbog Kere, Ilijeva, veznih igrača...bolikurca svih ostalih ali IZNAD SVEGA ZBOG SKIJAŠA I RUMENOG TALDŽIJE.
Nema autoriteta na klupi. Puno ljudi iz kampa kaže da njih nekoliko podržanih od RUMENOG kojih ih je doveo RADE ŠTA HOĆE.
Tjeraj Mirva Bogom te kunem. Ako ne bude METLE znaćemo da i tebe boli čuna
Nema autoriteta na klupi. Puno ljudi iz kampa kaže da njih nekoliko podržanih od RUMENOG kojih ih je doveo RADE ŠTA HOĆE.
Tjeraj Mirva Bogom te kunem. Ako ne bude METLE znaćemo da i tebe boli čuna
Vjerovatno je Mirvic kriv i sto Ilijev primi gol sa 30 metara...Duda je Ferguson za Rozmana.
Rozmane cirkusante raspali, treba ga jos veceras najuriti iz Sarajeva.
U novi boj ...
nije on jedi i trener na svinets, svi znamo kako ide sa njim.. isto ho ruk taktika koja pali neko vrijeme i onda krece raspadskullcrusher je napisao/la: ↑03 mar 2024, 20:43Za sve njih HUSREF je Sarajevo. Evo psuj hajde
BordoCrvena...Fk.Sarajevo i Liverpool
- morsecode
- Kontakt:
Branio sam Rozmana jer je imao jak CV, ali ovo je prevrsilo svaku mjeru.
Jos veceras noga, nek vodi Husref, nek nadju nekog levata na ulici sto se mene tice, ali ovo je jedna velika velika sramota.
Mi nismo gola u ligi zabili ovo proljece covjece.
Jos veceras noga, nek vodi Husref, nek nadju nekog levata na ulici sto se mene tice, ali ovo je jedna velika velika sramota.
Mi nismo gola u ligi zabili ovo proljece covjece.
"To je jednostavno SARAJEVO"
- napoleon72
- Kontakt:
Vise od poraza boli ciganluk iz kola u kolo. Protiv Sirokog navijaci, danas igraci. Kad ne mozes pobijedit, tuci, udaraj, budi krkan. Sramota.
GRMI SA SJEVERA!
1946
90ka deseti heroj Bosne
1946
90ka deseti heroj Bosne
I penerandi **** sve po spisku, mrsko mu ispratiti Galica pleme mu j…
Hoćete da ga najurimo? Ima li raje koja je za?
Yugoslavia: ★★
Bosnia&Herzegovina League: ★★★★★
Bosnia&Herzegovina Cup: ★★★★★★★
Super Cup: ★
18.05.2019. 🏆
Bosnia&Herzegovina League: ★★★★★
Bosnia&Herzegovina Cup: ★★★★★★★
Super Cup: ★
18.05.2019. 🏆
- marlostanf1eld
- Kontakt:
Dal Varesanovic - gol jucer
Sarajevo - poraz dan poslije
Poezija.
Sarajevo - poraz dan poslije
Poezija.
Ma ovdje je očigledno puklo sve, na svim relacijama.
Igrači međusobno ne sarađuju, svako gleda sebe, Rožman je izgubio svlačionicu, vjerovatno ima i bojkota nekih, sve u svemu raspad sistema na svim nivoima.
Mirviću, Ibričiću, Slovencu, i ovim igračima, nema se tu ko štediti, svima odreda se naje.bem familije.
Igrači međusobno ne sarađuju, svako gleda sebe, Rožman je izgubio svlačionicu, vjerovatno ima i bojkota nekih, sve u svemu raspad sistema na svim nivoima.
Mirviću, Ibričiću, Slovencu, i ovim igračima, nema se tu ko štediti, svima odreda se naje.bem familije.
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
-
- Kontakt:
Rozmane vrijeme je
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ovakvu ku.cobolju jos nisam vidio..."Nas"Talha je za vase veznjske Iniesta...Mnogo toga ne stima kod vas,preplaceni igraci koji nista ne pokazuju,,za.ebaju se,ne trce....Nezdrava sredina jednostavno....Ceikovac sam,dobronamjeran komentar!
Nek si ga pitao Vedo,nebi ni spomenuo nista jeb.em ga žutog.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Trenutno korisnika/ca: Dave, JavierBosnia, johntravolta123, Lecler, Majestic-12 [Bot], tuitamo i 82 gosta.