FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- feniksptica
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Nemaju oni igru. Imaju zelju i publika ih nosi. I to je to.
Jedina razlika. Želja. Oni hoce nama svejedno
Jedina razlika. Želja. Oni hoce nama svejedno
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Nažalost se pokazao kao fula. Volio bi više nego iko da se izborio sa ovom krizom, ali mislim da je odlazak nažalost neminovan. Treba nam pozitivan šok prije nego ova katastrofa ode u provaliju. A ljuljamo se na ivici iste, samo je pitanje hoce li vozač izaći, ili će ostati pa da se krenemo prevrtati.Madafaka je napisao/la: ↑03 mar 2024, 22:36100 % , raja sa foruma je bolji izbor od slovenskog ublehasaGospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑03 mar 2024, 22:32Ma da bi svako u ovom trenutku bio pozitivan šok. Da sjedne na klupu 3 forumaša, mi bi uvezali kvalitetniju igru nego ovo do sad.
Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka
- FKSDoGroba
- Kontakt:
Treba kup spasavat na pozitivan sok.
Isto tako nije isto trpjeti nekog trenera koji ima igru, gdje vidiš stvarno neke uigrane akcije, gdje vidiš sistem kako se iskristalizira polako (bilo to tikataka, bunker, igra preko krila, duge lopte nejse) gdje uputis po 10 suteva u okvir gola ali jednostavno nece u gol. Tu znaš, da ga valja istrpjeti jer ce se otvoriti i rezultati kad tad.jurisicduska je napisao/la: ↑03 mar 2024, 22:37Ja i kažem da istrpit nekog znaci istrpit loše rezultate.
Šta ćeš trpit nekog ko odvoji duplu krunu ? Pobijedi 30 utakmica.
A zasto ovdje, da trpimo Rozmana? Sto ga samara kako ko stigne, a mi svaku tekmu bez udarca u okvir gola ili eventualno 1 kao danas? Gdje nemas pojma kakav ti je sistem ni sta frajer hoce da igra. Čas bi pas igru, čas duge lopte. Pa onda malo krila, pa nakon toga duge lopte.
- napoleon72
- Kontakt:
Yebo vas Dudic. Sam je kriv sto nije imao stopere. Trazio brat u augustu zdravog stopera da je prosao pripreme. Pa to Real ne moze dobit jbt. Bilo je na trzistu tad 20ak stopera sa cistim papirima, gospodin nije htio nikog. Nudio mu se Uzelac, on nece, covjek ode u Leotar i odigra odlicnu sezonu. U svakom slucaju bolju nego Djokanovic na stoperu. Dovedi stopera, spremit ce se za 3 kola dovoljno da uleti. Jarane pise se o tom Dudicu ko da je eto sahranio svakog protivnika a ljudi nama.iz jednog suta po utakmici davali golove. Demolirali ga Igman, Sloga, Tuzla, Zrinjski. Njegov ho-ruk fudbal je i krenuo popustat u trecem kolu, kad smo jedva dobili Posusje, vec bio procitan. Kasnije je uslijedio pad.FCUM je napisao/la: ↑03 mar 2024, 22:36Da nije rozman otjerao 6-7 igraca i ostavio ovu bagru ne bi mu niko nista rekao. A realno da su veceras igrali Serbecic,Balta,Zeljković,Vrancic ne bi se ovo desilo. Sam je sebe otjerao.
Da je dudic imao ovakve igrače i ovoliki broj stopera bilo bi druga prica. Frajer igrao sa djokanovicem i trakom
GRMI SA SJEVERA!
1946
90ka deseti heroj Bosne
1946
90ka deseti heroj Bosne
Da li je moguce Mustafic, najbolji igrac Sarajeva, ne igra jbt
Slovenski ublehaš otjerao Vrancica, Avramovskog, Zeljkovica, klupirao Mustafica i Buljubasica da bi igrali Matanovici i Julardzije.
ODLAZI UBLEHO
ODLAZI UBLEHO
I dodju ljudi kazu treba ostati
FC United Of Manchester !
Against Modern Football !
This is how it feels to be FC
This is how it feels to be Home
This is how it feels when you don't sell you're arse to gnome !
Against Modern Football !
This is how it feels to be FC
This is how it feels to be Home
This is how it feels when you don't sell you're arse to gnome !
- feniksptica
- Kontakt:
A i yebem ovo
Besim mi je drag znam momka i sve al kod nas igro i stvarno na kraju bio pa ne bas kriminalan al.ne onakav kakvi smo ocekivali da bude.
Sad preko rijeke medju boljim. Kako majku mu.
Besim mi je drag znam momka i sve al kod nas igro i stvarno na kraju bio pa ne bas kriminalan al.ne onakav kakvi smo ocekivali da bude.
Sad preko rijeke medju boljim. Kako majku mu.
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
-
- Kontakt:
Zanima me ko je igrače skautirao i dovodio? Šta su vidjeli u Matanoviću? Šta on treba uopšte da igra kod nas? Čovjek je spor ko puž. Zašto se jedan napadač nije doveo maksuz za terene Zvijezde i sl.? Previše nelogičnosti je ovdje.
Vjerujem da bih bolje igrače pronašao nego Matanović i sl.
P.S. ne zezajte za Ilieva, svi govorimo treba jedan takav a kad se pokaže onda kamenjem po njemu, okej prvi gol jeste njegov ali ne razumijem čemu takav stav odmah prema njemu.
P.S. ne zezajte za Ilieva, svi govorimo treba jedan takav a kad se pokaže onda kamenjem po njemu, okej prvi gol jeste njegov ali ne razumijem čemu takav stav odmah prema njemu.
Ne reci mi hvala to ne tražim od tebe, srce na terenu dovoljno je za mene
L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!
L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!
-
- Kontakt:
- MaroonBjelave
- Kontakt:
Pa čekaj, zar šatirani nije skuplji od Marija yebem mu zivot? Ne kontam, ovdje mi 2+2 nisu 4 da ga ****?scholsey je napisao/la: ↑03 mar 2024, 22:32Daj bolan.. govoriti da se Vrančić u bilo kom smislu fudbalski ne uklapa u neku od ekipa u ovoj ligi je vrijeđanje inteligencije. Reci fino skup i vozdra.. šta nas pravite budalama jbt.MaroonBjelave je napisao/la: ↑03 mar 2024, 22:23Svašta prolazi kroz glavu jbg. Otjeraš Vrančića, a ovamo ti se kao uklapa u igru trkaća kokoš Kyeremeh? Ma idi bježi! Ili slunto zvani Matanović, skautiran, upraćen, bla bla? Ma nemoj yebati! E jedino da imaš pat poziciju kod šatiranog koji zbog plate mora igrati. Ono kad već toliko zarađuje, neka ga.scholsey je napisao/la: ↑03 mar 2024, 22:11
Meni najviše smrdi da Mirvić gura neke koji moraju igrati pod svaku cijenu ala onaj izblajhani wunderkind.. Slovenac potcijenio ligu, kad su se dogovarali obećao Mirviću da može tako i da će i na taj način napraviti razultat, i sad qarina.
Sad kad je qarina sjetio se te izvlake pa kao nešto ne štima. Luzerska priča. Mrš.
Za Matanovića nekome treba j.ebati mater. Onaj momak kao da je večeras imao debi u seniorima.. bruka da nam ono bude pojačanje.
Ne znam, stvarno čovjek ne može biti pametan. Nek nam je Bog na pomoći moj brate, pa imamo i mi dušu.![]()
A to za dušu što kažeš, kontam kad si dalje da je lakše. Jes' klinac moj.
Igrači će odmah na trening.
Nema odmora dok traje obnova.
Nema odmora dok traje obnova.
- TurkishAirlines
Da nije on koga samarao

Ko su momci sto su samarali Mirvica i Ibricica, da in pice platimo.
Znali su ljudi, ali im mi niamo vjerovali tada
Free PALESTINA
MIRVICU ODLAZI!!!
#sirimopozitivu
"Imati i ne znati, gore je nego nemati"
MIRVICU ODLAZI!!!
#sirimopozitivu
"Imati i ne znati, gore je nego nemati"
-
- Kontakt:
Hocemo li mi ikad izaci iz ovog sranja dovodjenja i tjeranja jbt...
Ukratko, kekec sam priznaje i vec nekoliko puta ponavlja da postoje neki problemi koji se moraju rjesavati unutar kluba i ja vjerujem da tu ima nesto.
Eh sad je pitanje svih pitanja ko treba da te probleme rjesava, ko se pita u klubu,ima li ikakva hijerarhija,pravilnik o disciplinskoj odgovornosti itd.,i sl.?
Ja se bojim da je tu totalna anarhija, a Ismir izgleda niti zna niti hoce da te stvari sredi, dokaz za to je ovaj cirkus sa Ajlom.
Rozman definitivno zasluzuje otkaz, ali bojim se da mi imamo puno ozbiljnih problema u funkcionisanju kluba i to je vec odgovornost gosp Mirvica.
Eh sad je pitanje svih pitanja ko treba da te probleme rjesava, ko se pita u klubu,ima li ikakva hijerarhija,pravilnik o disciplinskoj odgovornosti itd.,i sl.?
Ja se bojim da je tu totalna anarhija, a Ismir izgleda niti zna niti hoce da te stvari sredi, dokaz za to je ovaj cirkus sa Ajlom.
Rozman definitivno zasluzuje otkaz, ali bojim se da mi imamo puno ozbiljnih problema u funkcionisanju kluba i to je vec odgovornost gosp Mirvica.
-
- Kontakt:
Sta si ti neki advokat porodice varesanovic?marlostanf1eld je napisao/la: ↑03 mar 2024, 20:45Dal Varesanovic - gol jucer
Sarajevo - poraz dan poslije
Poezija.
Nasisaj se qite zajedno sa njima
- feniksptica
- Kontakt:
Kod nas nema skautinga. To su lazi i prevare.H8Z7 je napisao/la: ↑03 mar 2024, 22:46Zanima me ko je igrače skautirao i dovodio? Šta su vidjeli u Matanoviću? Šta on treba uopšte da igra kod nas? Čovjek je spor ko puž. Zašto se jedan napadač nije doveo maksuz za terene Zvijezde i sl.? Previše nelogičnosti je ovdje.
Djurickovic je dosao na neciju preporuku preko neke linije. Pogodilo se s njim, vjerovali su da ce i sledeca preporuka iz CG da prodje isto. Nije. I to je tako
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
Tripiti nekoga nema smisla. Ni sportski,ni finansijski. Proci ce ti sezona bez sportskog uspjeha. Finansijski ,ulozio si novac ,vratiti se nece,ni kroz prodaju igraca ,ni kroz Evropu. A nikakve garancije nemas da ce trener koji je promasio sezonu,iduce sezone biti bolji. Da se ima neka igra,da tim lici na nesto a losa sportska sreca,pa i nekako. Ali kod Skijasa se vidi losa selekcija,lose takticko znanje,nesposobnost izgradnje kohezije i timskog duha,losa komunikacijai losi odnosi sa igracima.Nijednog igraca nije digao,lansirao. Mirza nam je digao Dala ,zaradili smo more para,digao Ziljkica,doveo ga do repke,dobijali odlicne ponude za njega. Onda los je sa akademcima,ne ubacuje ih,ne nalazi im mjesto,nelansira ih -a to nam je hljeb,od toga zivimo. Nista,aposlutno nista pozitivno nema kod Skijasa. Nijednog jedinog razloga da se misli da ce s njim biti bolje iduce sezone.jurisicduska je napisao/la: ↑03 mar 2024, 22:37Ja i kažem da istrpit nekog znaci istrpit loše rezultate.
Šta ćeš trpit nekog ko odvoji duplu krunu ? Pobijedi 30 utakmica.
Da ,dodamo da je Skijas usao u prvenstvo sa najskupljom ekipom lige i najvecim budzetom. Ako ostane do kraja,ostacemo i bez Evrope. U kupu ako prodjemo Borac ,sto cisto sumnjam,cekaju nas Velez,Sloga,Posusje Zrinjski sve ekipe u boljoj formi od nas. A u prvenstvu sa ovim timom u raspadu ,neces skupiti vise od 10-ak bodova a to nece biti dosta za Evrope.
U fudbalu se trener tjera. Takva igra.
Vidic je ovdje popljuvan do krajnjih granica. Realnost je drugacija, ovaj ho - ruk koji nekad i odigramo, u vecini slucajeva zavrsi centarsutem, a tu je Renan objektivno igrac manje. Vidic bi bio svrsishodan.H8Z7 je napisao/la: ↑03 mar 2024, 22:46Zanima me ko je igrače skautirao i dovodio? Šta su vidjeli u Matanoviću? Šta on treba uopšte da igra kod nas? Čovjek je spor ko puž. Zašto se jedan napadač nije doveo maksuz za terene Zvijezde i sl.? Previše nelogičnosti je ovdje.
For those who have been involved, no explanation is needed. For those who haven't, no explanation is possible.
Zlatna kopacka ssba lige za sezonu 2023/24.
Zlatna kopacka ssba lige za sezonu 2023/24.
Trenutno korisnika/ca: Aduka87, bhfanatic14, boki86 i 53 gosta.