FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Okrenuti se Igmanu. Ovo je odvratno pokušati na njima isprati gorak ukus loših igara i početi igrati od nule.
Rogić
Beganović Đuričković Čelik Duraković
Mustafić Julardžija
Mehmedović
Hasić Renan Anđusić
Isto tako smatram da kone više nikad za nikad u ovoj sezoni neće odigrati kao protiv nas, eventualno ako bude još jedan derbi na Grbavici. Čak šta više ubjeđen sam da ni Zvijezdu neće dobiti. Laku noć bračo ali teško da je iko u mogućnosti zaspati.
Rogić
Mustafić Julardžija
Mehmedović
Hasić Renan Anđusić
Isto tako smatram da kone više nikad za nikad u ovoj sezoni neće odigrati kao protiv nas, eventualno ako bude još jedan derbi na Grbavici. Čak šta više ubjeđen sam da ni Zvijezdu neće dobiti. Laku noć bračo ali teško da je iko u mogućnosti zaspati.
Ne reci mi hvala to ne tražim od tebe, srce na terenu dovoljno je za mene
L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!
L'otavo re di Roma F.T.
Ko je u tom timu Ziljkicevom?jurisicduska je napisao/la: ↑03 mar 2024, 21:46Smjena doktorajoker90 je napisao/la: ↑03 mar 2024, 21:44A najveći problem je?jurisicduska je napisao/la: ↑03 mar 2024, 21:44Trenera ne mijenjati pod cijenu ispadanja.
Trener je najmanji problem Sarajeva.
Tim Varesanovic - predvodjen Ziljkicem
Ljutnja sto su se haveri otjerali
Ne postojanje predsjednika kluba u gradu koji siđe nego preko video linka prati utakmice
Mahala
Pa tek onda trener
Kad vec za Vrancica ili Besima mjesta nema, kako SD ne rijesi i Ziljkicevce.
Predsjednik i ne mora da bude tu, kad vec SD ima potpunu slobodu.
Za mahalu pojma nemam, osim sto je moj utisak bio da se to rijesilo.
Ja se vcrs jos smrzoh gledajuci one nase p**** na terenu, a nasekirah se daleko vise i od njih i od trenera.
Otkaz Simonu ništa ali apsolutno ništa ne mijenja na duže staze.
TurkishAirlines je napisao/la: ↑03 mar 2024, 22:47Da nije on koga samarao![]()
Ko su momci sto su samarali Mirvica i Ibricica, da in pice platimo.
Znali su ljudi, ali im mi niamo vjerovali tada
Od tog šamaranja je opet anagazavao tjelohranitelje,danas su ga 4 pratila

Boluje za tim lik da je neki celebrity. Ja mu za ovu reklamu Basha i davanje para Zeljeznicaru više zahatarim nego zbog ovog cirkusa na terenu.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
- TurkishAirlines
Jednu utakmicu da ne mozes tri dodavanja napraviti je podnosljivo, ali pet utakmica je vec veliki problem.
To je fin broj utakmica, pogotovo uzevsi u obzir da si igrao sa drugoligasem, sa posljednje plasiranim i pretposljednje plasiranim.
Znaci nismo igrali s Realom, sami sa sobom, nego sa ekipama koje se bore za opstanak.
Zakljucak, nije do trenera
To je fin broj utakmica, pogotovo uzevsi u obzir da si igrao sa drugoligasem, sa posljednje plasiranim i pretposljednje plasiranim.
Znaci nismo igrali s Realom, sami sa sobom, nego sa ekipama koje se bore za opstanak.
Free PALESTINA
MIRVICU ODLAZI!!!
#sirimopozitivu
"Imati i ne znati, gore je nego nemati"
MIRVICU ODLAZI!!!
#sirimopozitivu
"Imati i ne znati, gore je nego nemati"
Željina igra je **** oni su samo bezobrazniji i borbenijiforgempp je napisao/la: ↑03 mar 2024, 22:39A **** RAJA, DODJE I ROZMAN KOJI NIJE DOKAZANO IME. OD SAMOG POCETKA KAKVA SU SE IMENA SPOMINJALA, ON JE VALA BIO NAJTANJI IZBOR.
DZABA TI I POMOCNICI I SVE KAD NIJE DORASTAO OVAKVOM KLUBU I OVAKVOM PRITISKU.
TU SVA PRICA STAJE NAZALOST.
Ova liga je tanka i eto dodje Akrapovic u raspadnutog kmelju i za par kola vec imaju kakvu takvu igru, i dalje katastrofa, ali ima nekih pomaka.
Jer covjek bar nesto zna i zna se nosit sa pritiskom ocito.
Rozman se na nama uci i to je realnost...
Sarajevo ljubavi moja!
Uvijek je to tako bilo,i u ligi generalno uglavnom se tako radi,niko ne trazi nista,99% sami menadjeri zovu i nude pa koji prodje prodje.feniksptica je napisao/la: ↑03 mar 2024, 22:49Kod nas nema skautinga. To su lazi i prevare.H8Z7 je napisao/la: ↑03 mar 2024, 22:46Zanima me ko je igrače skautirao i dovodio? Šta su vidjeli u Matanoviću? Šta on treba uopšte da igra kod nas? Čovjek je spor ko puž. Zašto se jedan napadač nije doveo maksuz za terene Zvijezde i sl.? Previše nelogičnosti je ovdje.
Vjerujem da bih bolje igrače pronašao nego Matanović i sl.
P.S. ne zezajte za Ilieva, svi govorimo treba jedan takav a kad se pokaže onda kamenjem po njemu, okej prvi gol jeste njegov ali ne razumijem čemu takav stav odmah prema njemu.
Djurickovic je dosao na neciju preporuku preko neke linije. Pogodilo se s njim, vjerovali su da ce i sledeca preporuka iz CG da prodje isto. Nije. I to je tako
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Ruku u vatru bih stavio da je projekat kluba Renan, da se za njega ocekuju najvece pare pri prodaji.scholsey je napisao/la: ↑03 mar 2024, 22:11
Meni najviše smrdi da Mirvić gura neke koji moraju igrati pod svaku cijenu ala onaj izblajhani wunderkind.. Slovenac potcijenio ligu, kad su se dogovarali obećao Mirviću da može tako i da će i na taj način napraviti razultat, i sad qarina.
Sad kad je qarina sjetio se te izvlake pa kao nešto ne štima. Luzerska priča. Mrš.
Ali jbg, ne ide...
Rijad Sadiku bio slobodan, navodno ga nije htio jer nije prošao pripreme. Danas jedan od boljih stopera u prvoj ligi Rumunije, iako mu ekipa loše stoji.napoleon72 je napisao/la: ↑03 mar 2024, 22:43Yebo vas Dudic. Sam je kriv sto nije imao stopere. Trazio brat u augustu zdravog stopera da je prosao pripreme. Pa to Real ne moze dobit jbt. Bilo je na trzistu tad 20ak stopera sa cistim papirima, gospodin nije htio nikog. Nudio mu se Uzelac, on nece, covjek ode u Leotar i odigra odlicnu sezonu. U svakom slucaju bolju nego Djokanovic na stoperu. Dovedi stopera, spremit ce se za 3 kola dovoljno da uleti. Jarane pise se o tom Dudicu ko da je eto sahranio svakog protivnika a ljudi nama.iz jednog suta po utakmici davali golove. Demolirali ga Igman, Sloga, Tuzla, Zrinjski. Njegov ho-ruk fudbal je i krenuo popustat u trecem kolu, kad smo jedva dobili Posusje, vec bio procitan. Kasnije je uslijedio pad.FCUM je napisao/la: ↑03 mar 2024, 22:36Da nije rozman otjerao 6-7 igraca i ostavio ovu bagru ne bi mu niko nista rekao. A realno da su veceras igrali Serbecic,Balta,Zeljković,Vrancic ne bi se ovo desilo. Sam je sebe otjerao.
Da je dudic imao ovakve igrače i ovoliki broj stopera bilo bi druga prica. Frajer igrao sa djokanovicem i trakom
Siroki je rasuo Skijasa, Igman je rasuo Siroki.H8Z7 je napisao/la: ↑03 mar 2024, 22:51Okrenuti se Igmanu. Ovo je odvratno pokušati na njima isprati gorak ukus loših igara i početi igrati od nule.
Rogić
Mustafić Julardžija
Mehmedović
Hasić Renan Anđusić
Igman -Skijas ??
Če da nas karaju

A Etno seljaci ce rasuti zeljA kao rizu.

Pisao sam već to za Renana, on nije taj tip napadača da može igrati tako, jednom do dvaput u toku utakmice može, ali konstantno gađati ga smiješno je. Drugim riječima imamo golfa 8 a idemo na off-road. Nigdje veze, evo fin teren je bio, zašto se nije išlo kroz pas igru do njihovog gola na nekih 30 metara Hasić bi bio AMF ili neki SS gdje bi razigravao sa Anđušićem i Penerandom, dupli pas protiv onako spore odbrane kona bio bi idealna za stvaranje prostora gdje bi Julardžija ili Matanović (Napapijri je napisao/la: ↑03 mar 2024, 22:50Vidic je ovdje popljuvan do krajnjih granica. Realnost je drugacija, ovaj ho - ruk koji nekad i odigramo, u vecini slucajeva zavrsi centarsutem, a tu je Renan objektivno igrac manje. Vidic bi bio svrsishodan.H8Z7 je napisao/la: ↑03 mar 2024, 22:46Zanima me ko je igrače skautirao i dovodio? Šta su vidjeli u Matanoviću? Šta on treba uopšte da igra kod nas? Čovjek je spor ko puž. Zašto se jedan napadač nije doveo maksuz za terene Zvijezde i sl.? Previše nelogičnosti je ovdje.
Vjerujem da bih bolje igrače pronašao nego Matanović i sl.
P.S. ne zezajte za Ilieva, svi govorimo treba jedan takav a kad se pokaže onda kamenjem po njemu, okej prvi gol jeste njegov ali ne razumijem čemu takav stav odmah prema njemu.

L'otavo re di Roma F.T.
L'otavo re di Roma F.T.
-
- Kontakt:
Ma Boga dragog pitaj kakav je tal kod izblajhanog.. a haman i generalno. Pravo je teško slučajno biti baš ovoliko loš.MaroonBjelave je napisao/la: ↑03 mar 2024, 22:47Pa čekaj, zar šatirani nije skuplji od Marija yebem mu zivot? Ne kontam, ovdje mi 2+2 nisu 4 da ga ****?scholsey je napisao/la: ↑03 mar 2024, 22:32Daj bolan.. govoriti da se Vrančić u bilo kom smislu fudbalski ne uklapa u neku od ekipa u ovoj ligi je vrijeđanje inteligencije. Reci fino skup i vozdra.. šta nas pravite budalama jbt.MaroonBjelave je napisao/la: ↑03 mar 2024, 22:23
Svašta prolazi kroz glavu jbg. Otjeraš Vrančića, a ovamo ti se kao uklapa u igru trkaća kokoš Kyeremeh? Ma idi bježi! Ili slunto zvani Matanović, skautiran, upraćen, bla bla? Ma nemoj yebati! E jedino da imaš pat poziciju kod šatiranog koji zbog plate mora igrati. Ono kad već toliko zarađuje, neka ga.
Za Matanovića nekome treba j.ebati mater. Onaj momak kao da je večeras imao debi u seniorima.. bruka da nam ono bude pojačanje.
Ne znam, stvarno čovjek ne može biti pametan. Nek nam je Bog na pomoći moj brate, pa imamo i mi dušu.![]()
A to za dušu što kažeš, kontam kad si dalje da je lakše. Jes' klinac moj.
Meščini brate da ga jedino mi sa obrazom i dušom s ovim klubom uvijek i svugdje pušimo. Ostalo dođe, fol neka pamet, uzme pare i Tschüss.. a ti se Muzafere kupaj.

The saddest thing in life is wasted talent.
-
- Kontakt:
Naravno da nije. Ne trebas biti fudbalski ekspert da to skontas. Iako se Rožman mora mijenjati cisto da se spasi sezona ali je najmanji problem on ovdje.TurkishAirlines je napisao/la: ↑03 mar 2024, 22:53Jednu utakmicu da ne mozes tri dodavanja napraviti je podnosljivo, ali pet utakmica je vec veliki problem.
Hasic na ledja stavi igraca i prekuca utakmicu, veceras 2/3 puta loptu bezveze u aut nabija. Renan izgubljena lopta, nikakve volje da je vrati u posjed. Itd itd milion primjera veceras.
Shvatam ja da zbog neznjanja ili nestrucnosti trenera, 2/3 igraca padnu u losu seriju izgube formu itd. Ali za tako mali period da cijela ekipa ovoliko grohne, to je za zapitat se.
Taj sastav nikad nečeš vidjeti a smio bi ruku u vatru da bi Igmanu 5 komada uvalili.H8Z7 je napisao/la: ↑03 mar 2024, 22:51Okrenuti se Igmanu. Ovo je odvratno pokušati na njima isprati gorak ukus loših igara i početi igrati od nule.
Rogić
Mustafić Julardžija
Mehmedović
Hasić Renan Anđusić
Čovjek nije slobodan dok sve ne izgubi.
Ozbiljno govorim za iduće kolo i Zvijezdu, vidjet ćeteAntikloc je napisao/la: ↑03 mar 2024, 22:58Siroki je rasuo Skijasa, Igman je rasuo Siroki.H8Z7 je napisao/la: ↑03 mar 2024, 22:51Okrenuti se Igmanu. Ovo je odvratno pokušati na njima isprati gorak ukus loših igara i početi igrati od nule.
Rogić
Mustafić Julardžija
Mehmedović
Hasić Renan Anđusić
Igman -Skijas ??
Če da nas karaju
A Etno seljaci ce rasuti zeljA kao rizu.![]()

Čak šta više vjerujem da će nastaviti niz u gostima kao u jesenjem djelu sezone (kone). Ova utakmica je bila derbi i sve se zaboravlja poslje, u njoj ideš sa 200%
Zadnja izmjena: H8Z7, dana/u 03 mar 2024, 23:04, ukupno mijenjano 1 put.
L'otavo re di Roma F.T.
L'otavo re di Roma F.T.
- feniksptica
- Kontakt:
Druze i trener kakav god da je. Pa sam od sebe s ovakvom ekipom moras nesto više napravit barem na derbiju.
Ne treba te trener nabrijavat i motivirat za derbi
Ne treba te trener nabrijavat i motivirat za derbi
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
Koja je krajnja granica tog ‘trpljenja’, sezona,dvije,tri, ne izlazak u Evropu sezonu-dvije, odricanje od trofeja nekoliko sezona…sta sve treba istrpiti da bi se dobilo sta?jurisicduska je napisao/la: ↑03 mar 2024, 22:37Ja i kažem da istrpit nekog znaci istrpit loše rezultate.
Šta ćeš trpit nekog ko odvoji duplu krunu ? Pobijedi 30 utakmica.
Pa nismo mi neki GOSK,Igman itd., mi smo klub sa najboljom logistikom,tradicijom,armijom navijaca i velikim ocekivanjima i ta granica ‘trpljenja’ mora biti jasna.
Ok, strpicemo se mi da ne osvojimo nista,pa mozda cak i da ne izademo u Evropu, ali da te mlati i ponizava ko god stigne to je vec malo teze. Strpicemo se i da nema rezultata, ali tesko ce iko otrpiti taj evidentan nedostatak zelje i srcanosti kod igraca.
I po nekoj logici ako se prolazi kroz period ‘trpljenja’ onda mora postojati i neki cilj ili obecanje sta ce biti nakon toga,neka ambicija,uspjeh itd. Nije ‘trpljenje’ cilj sam po sebi osim ako nekome nije u planu da dugorocno budemo neki mrtvi prosjek ove zabokrecime od lige.
Dobro Bodi sad baš pretjeruješ. Slovenci sad igraju evropsko prvenstvo, gdje smo to mi? Jesmo to mi neka fudbalska velesila? Luksemburg nas 2 puta u nizu razvalio. Island nas pobjedio. Pa armenija de molim te. Igrači nam dolazu iz dijaspore. Ljudi se vani školuju i igraju od mali nogu. BiH ti ništa nije dala da omladinu napreduje.
Hajd pravi ekipu sa igračima iz BiH lige, pa da vidimo gdje smo i šta znamo. Lako je reći oni neznaju, a mi smo top nema šta. Rezultati su ti dokaz da smo mi najgora nacija u sportu. Plafon nam bude što imamo Džeku, i to što je na vrijeme napustio BiH. To je fakat tako ako smo realni.
Plafon nam je 2014 i to što smo imali zlatnu generaciju i laku grupu.
Maribor godinama igrao grupe ligu prvaka, gdje su naši klubovi bili? Plafon nam bude 1 do 2. kolo nekog takmičenja ili eto par puta baraž i to je to.
Maribor par puta grupe ligu prvaka su igrali i to bez sadašnjeg modusa koji je puno lakše.
Olimpija isto sad igrala grupe. Celje isto izbacio guimaraes iz portugala. Da oni ništa neznaju kao što si napisao, nebi imali ove rezultate. Jos što si zaboravio oni su mala država sa 2 milion stanovnika.
Problem je što smo mi po govoru samo najbolji. A na djelu smo velika NULA.
Nama niko ne valja. Ni Husref, Dzeno,Mirza, Rožman, Vasoski, Sablić, Vinko, Janjoš, Hurtić, ni Jiri Plisek, Repuh, Jesic,Dudić, ni Kodro, Jarni, Jovic, znači niko nije dobar. Jeli to tebi normalno?????
Niko nam nije dobar. A kod igrača isti slučaj. Svi loši.
Da se mene pita, svima kaznu uvalit. Zasluži sebi novac. A ne unaprijed dajemo novac, i boli njiha briga za klub. Samo udri po novčaniku ako se ne trudi. Jednostavno.
I da je bio Balta,Samir,Mario, Allah je svijedok, ovi dušmani bi sve živo opsovali.
Da je bio Husref,Dudić, Mirza, Jović, dušmani bi njima sve živo opsovali. Tako je godinama već. Husref je isto tri komada primio na koševo. Pa smo ga otjerali. Stavili Vinko izgubili titulu pa i njega otjerali. Stavili Dzeno izgubili finale pa otjerali. Stavili Gorana pa otjerali. Stavili Vasoski pa otjerali. Stavili Dudica pa otjerali. Stavili Mirzu pa otjerali. Stavili Rožman a i on neće dugo kako izgleda. Čitaj to sve još jednom, šta je problem? Usput smo još 100 igraĉa otjerali i doveli smo 100 novi igrača. Jednostavno kad ne ide, onda ne ide.
Igrači kad igraju za sarajevo i za druge klubove to je razlika nebo i zemlja. Što je to tako, neznam. Kod trenera isti slučaj.
Mi kao klub FK Sarajevo mi smo za istraživanje i za nauku. Ovo što se nama dešava nije normalno. Niko nam nije dobar, koliko god novca neko ulaže nije dovoljno. Nama niko nepaše, jer eto niko nezna igrati.
Ali što je još najgore i to je bruka i sramota, koliko je ljudima drago što smo izgubili. Samo čitaj od 18:45 pa do sada 23:03 na ovoj temi. Kakve psovke i uvrede, i to ne samo prema Mirviću.
Ako vam ne paše ovo sve, onda promjenit stanje. Pravi te protest ako vam smeta mirvić. Otjeraj sve živo, pa štavi legende da vode klub, koji nisu WC mogli napravit na koševo. Ako ste vi navijači Sarajeva onda sam ja Bill Gates. Kakve psovke i uvrede prema igračima, trenerima, Mirviću, ma cijelom Klubu, to je bolestno i licemjerstvo. To ne radi navijač. Nije samo ovaj Forum, tako i vazi za realnom životu. Istok najbolji primjer, a ne samo istok, svugdje imaš.
Što licemjerstvo? Kad su Tan i Nam bili, isto je bilo, svakakve uvrede. Kad su Husref,Mirza,Dzeno svi ostali kad su bili kod nas, takođe svakakve uvrede i psovke.
Ja sam navijač Sarajeva u dobru kao i u zlu. Ali ovo što su 80 do 90% "navijača" napisali na ovoj temi, to nisu navijači Sarajeva. To su licemjeri, dušmani, navijači fk husref, fk mahala, fk mirza i tako dalje. Pravi navijač da tako psuje i da daje teške uvrede prema vlasniku i klubu, wow. To znači u BiH biti zahvalan ako dajes novac. Ja ću svim ljudima i strancima koji lično znam, preporučiti da ni marku ulaže u klub. Ovakvi nenormalni licemjeri i lažni navijači nisu ovo zaslužili. Ako znate bolje od sviju nas, bujrum. Napravi te nešto.
Budala je insan, što ikako nešto proba. Ova mahala bi i Allaha otjerala. Bruka i Sramota ko se sve zove navijač FK Sarajeva. Ne treba nam ni Vico, ni Savez, ni bilo ko drugi, kad imamo ovakvi dušmani u našem okruženju.
I nije ni čudo što igrači u Sarajevu nemogu da igraju dobro. Ko god ovo sve pročita ove sve psovke i uvrede od navijača, gadi mu se da igra za klub, a kamoli da se boriš. Mi kao kolektiv smo nula. A po govoru smo najbolji. Nikad mi nećemo kao država napredovat a kamoli kao klub. Nismo zaslužili ni neznamo za bolje. Samo volimo psovke,uvrede i haos.
Nema veze ko će biti trener. Njega čeka ista sudbina kao što je imao Husref,Mirza i kompanija. Tako se vrtimo 20 i više godina u krugu. Nek nastavimo dalje. To nam je plafon.
Sarajevo ću podržavat u dobru i zlu. Ja sam navijač. Nema veze ko je trener i ko će igrati. Moje je da navijam, a ne da navijači vode klubsku politiku kao u zadnji 30 godina. Sarajevo će biti, sve drugo će proći.
Laku noć, Bordo Nacija
Trenutno korisnika/ca: Aduka87, Burberry46, bvsic, kanarinac, misstianopenaldo i 56 gostiju.