FK Sarajevo

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Šta očekujemo od Evrope?

Prolazak u 3. pretkolo
93
42%
Prolazak u Play off
53
24%
Grupnu fazu
74
34%

Ukupno glasova: 220

zagorski
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la zagorski » 04 mar 2024, 11:21

Stroj1946 je napisao/la:
04 mar 2024, 10:23
Napapijri je napisao/la:
04 mar 2024, 10:06
Sreca je samo sto ugovori sa Baltom, Serbecicem i Zeljkovicem nisu raskinuti i za nadati se da ce ih naredni trener vratiti u sastav od naredne sezone. Sve i jedan su igracine za trenutne koji nastupaju na njihovim pozicijama.
Šerbečić u timu kola bio, kod nas ni na klupi. Momak bio dio šampinske ekipe, jest da je imao ispada, ali šta reći za Aničića i Soldu recimo, koji nisu ništa bolji. Balta je udaren u glavu, al je fajter i bezobrazan, kakav nam treba, Zeljkovic opet bolja varijanta od Julardžije, koji izgleda totalno pogubljen na terenu. I još Vrančića spomenuti, koji je Zidane za sve igrače u ekipi i ligi komplet. Idiotluk šta su uradili. Viveros izgleda baš dobar igrač, me znam kako će sa njim biti, ali da je normalniji od Peñe, siguran sam.
Samo debil je mogao otjerati Vrancica,pa makar bio i ‘dizelas’.
U nasoj ligi jedan extra igrac,kreativac puno znaci. Sinoc nas je jedan Hiros fakticki sam uzeo u 1. poluvremenu,ne samo zbog gola vec nas je generalno razvlacio proigravao suigrace itd. I to jos lik nije u formi i nije dugo igrao. Pa prije njega sta im je znacio Stilic i jos hrpa primjera u drugim ekipama.

skullcrusher
Kontakt:

Post Postao/la skullcrusher » 04 mar 2024, 11:22

:guz:
Zadnja izmjena: skullcrusher, dana/u 04 mar 2024, 11:29, ukupno mijenjano 1 put.
1946 !
Sarajevo ljubavi moja...

NajvecaRadosti
Kontakt:

Post Postao/la NajvecaRadosti » 04 mar 2024, 11:24

Klosaru bezobrazni tvrdoglavi odlazi vise
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!

Madafaka
Kontakt:

Post Postao/la Madafaka » 04 mar 2024, 11:24

Odlazi ubleho slovenska, odlazi najgori treneru u historiji kluba

H8Z7
Kontakt:

Post Postao/la H8Z7 » 04 mar 2024, 11:25

Rožman neće otići, bespotrebno trošite vrijeme na to. Dalje kakvo okretanje leđa ko kome i zašto? Ako je istina sve i jednog koji to radi polomiti, primaš platu, momci stotine kilometara u jednom smjeru prevale da te podrže o svom trošku i ona ti nećeš igrati sa saigračem zbog ne znam ti čega. Ili ko si ti da okrećeš leđa treneru? Apelujem na klub, ako su ovo istine da se javno izađe i kaže ko šta radi. Primaš ogromne plate i tako se ponašaš, vakat je za posjetu TC.

P.S. da li se crveni prenosi na kup?
Ne reci mi hvala to ne tražim od tebe, srce na terenu dovoljno je za mene

L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!

Nirton
Kontakt:

Post Postao/la Nirton » 04 mar 2024, 11:27

H8Z7 je napisao/la:
04 mar 2024, 11:25
Rožman neće otići, bespotrebno trošite vrijeme na to. Dalje kakvo okretanje leđa ko kome i zašto? Ako je istina sve i jednog koji to radi polomiti, primaš platu, momci stotine kilometara u jednom smjeru prevale da te podrže o svom trošku i ona ti nećeš igrati sa saigračem zbog ne znam ti čega. Ili ko si ti da okrećeš leđa treneru? Apelujem na klub, ako su ovo istine da se javno izađe i kaže ko šta radi. Primaš ogromne plate i tako se ponašaš, vakat je za posjetu TC.

Jeste, nema Ilieva protiv Igmana i Borca minimalno, a mozda bude i jace od 2 utakmice sto je realno i zasluzio.
24. oktobar 1946 - ostalo je historija. Ostalo je emocija, otrov i lijek, porodica, život, strast

H8Z7
Kontakt:

Post Postao/la H8Z7 » 04 mar 2024, 11:28

Nirton je napisao/la:
04 mar 2024, 11:27
H8Z7 je napisao/la:

Jeste, nema Ilieva protiv Igmana i Borca minimalno, a mozda bude i jace od 2 utakmice sto je realno i zasluzio.
Sranje, ako budu penali donji smo. :thumbdown:

L'otavo re di Roma F.T.

Nirton
Kontakt:

Post Postao/la Nirton » 04 mar 2024, 11:31

H8Z7 je napisao/la:
04 mar 2024, 11:28
Nirton je napisao/la:
H8Z7 je napisao/la:

3-0 gubis, primio si 3 gola i prvi je tvoja krivica i ides udarat protivnickog igraca iz neke nemoci, to ne bi pretpionir smio uradit. Jadno, jadno.
24. oktobar 1946 - ostalo je historija. Ostalo je emocija, otrov i lijek, porodica, život, strast

H8Z7
Kontakt:

Post Postao/la H8Z7 » 04 mar 2024, 11:35

Nirton je napisao/la:
04 mar 2024, 11:31
H8Z7 je napisao/la:
Nirton je napisao/la:

3-0 gubis, primio si 3 gola i prvi je tvoja krivica i ides udarat protivnickog igraca iz neke nemoci, to ne bi pretpionir smio uradit. Jadno, jadno.
Ne mogu mu vala zamjeriti jer sam kao on, kad gubim ili sam živčan da mi neko nešto kaže ili krene na saigrača polomio bi ga.

L'otavo re di Roma F.T.

TurkishAirlines

Post Postao/la TurkishAirlines » 04 mar 2024, 11:39

Po ko zna koji put, katastrofalna selekcija igraca.

Al zato dobra plata, fina menadjerska provizija, ne trebas imati muda da bi igrao u Sarajevu, yebe ti se sto se setkas sto gubis ona budala ce placati sve iz amerike.

Imas lika koji iz amerike vodi klub a ajla mu je glavna u klubu dok njega nema. Bitno je samo da se niko nikom ne zamjeri, kad dodjes malo pinke daj ovim sto se bune da sute i tjeraj dalje

Razumjevanje fudbala im je na nivou novorodjenceta
Free PALESTINA

MIRVICU ODLAZI!!!

#sirimopozitivu

"Imati i ne znati, gore je nego nemati"

leo1946
Kontakt:

Post Postao/la leo1946 » 04 mar 2024, 11:40

H8Z7 je napisao/la:
04 mar 2024, 11:35
Nirton je napisao/la:
H8Z7 je napisao/la:

Ne mogu mu vala zamjeriti jer sam kao on, kad gubim ili sam živčan da mi neko nešto kaže ili krene na saigrača polomio bi ga.
Ko ga j.ebe, da ima i gram mozga ne bi se onako postavio kod prvog gola. Nasli pokazivat muda u 90oj minuti, sta su dotad svi skupa radili? Picketine od prvog do zadnjeg
1946-1987

bordobijeli
Kontakt:

Post Postao/la bordobijeli » 04 mar 2024, 11:41

Stroj1946 je napisao/la:
04 mar 2024, 11:21
Spominjo sam i opet ću. U komplet rosteru od 24 igrača, mora biti 3,4 iskusnija igrača koji su prošli omladinski pogon, ne moraju biti neki top kvalitet, ali neka ih tu ilu ekipi, mora jednostavno, i još 2,3 iz akademije kao novopečeni. Plus moraju biti 2 čovjeka u sš isto naši ljudi iz kluba, nek su pomoćni treneri, ali znaju šta je klub. Nema bez toga ništa. Pa tako je u svakom ozbiljnom klubu, ako toga nema gubi se dnk klupski. U upravi moraju sjediti barem 2 čovjeka kao direktori, saradnici ili nešto slično, nekadašnji igrači, ne moraju imati odgovornosti velike, manje zadatke, ali neka ih u klubu. Može se naći neki. Kod nas je sve u kontru. Daj nam sa strane neke ljude, pa kad dođu, oni nemaju nikakvu poveznicu sa klubom, to je isto kad počneš da radiš u nekoj firmi, boli te briga za firmom, bitna je plata, ali zato tu sjede neki ljudi koji rade po 10, 15 godina i njih niko ne dira i znaju kako stvari funkcionišu. Problem je kod nas zadnjih godina, što nama ne ostaju naši igrači, nego ih se pušta olako i nema se strpljenja, ali se zato redovno ima strpljenja sa došljacima.
Ja se ne mogu na čuditi zasto je to tako kod nas da mrzimo svoje ljude. Penaranda se sprda, panenke, melja loptu radi sta hoce i sve ok. Kapić promaši penal koji nije loše ni šutnuo golman brani, protjeraju momka iz grada. Da ne pricam Dal, Pidro, Šahinovic sta su momci sve prolazili kakve uvrede a naši dječaci iz akademije, tako je i s trenerima. Majke mi to nije normalno.

luckystrike
Kontakt:

Post Postao/la luckystrike » 04 mar 2024, 11:42

Ako već neće trener ići, daj barem da se konačno otjeraju ayla i potura. Kad već nemamo muda na terenu da barem u upravi imamo pit bulla!

leo1946
Kontakt:

Post Postao/la leo1946 » 04 mar 2024, 11:44

I btw. covjek koji se zapostavlja velikim dijelom, a ne znam sto - radovic. Kakva si ti druze prevara od igraca, keremeha valjaju na boku i siluju ga al barem mu to nije neka prirodna pozicija, a ti? Nazad te nema, naprijed sve sto pokusas je za samara, centarsut ti je misaona imenica. Za tebe su almir bekic i denis comor kyle walker u najmanju ruku. A znamo svi kakvi su bekic i comor
1946-1987

ajdohordas
Kontakt:

Post Postao/la ajdohordas » 04 mar 2024, 11:45

Zanima me stav i volio bih vidjeti saopstenje UNFKS povodom svega ovoga...

TurkishAirlines

Post Postao/la TurkishAirlines » 04 mar 2024, 11:46

luckystrike je napisao/la:
04 mar 2024, 11:42
Ako već neće trener ići, daj barem da se konačno otjeraju ayla i potura. Kad već nemamo muda na terenu da barem u upravi imamo pit bulla!
Pa vjeruj da kad imas pit bula u upravi, kao mamic, qurac moj ce ti se trckarati igraci protiv zvijezde a kamoli protiv zelje na grbavici.

Ako nece trener da stisne igrace i natjera ih da trce, sici ce mamic i to lahko rjesiti.

Mudonja ti treba u upravi, mudonja ti treba na klupi

Zato je meni zao sto nismo Spahica angazovali, ako je uopste bilo te price.

Stas ti ocekivati od budale koja izjavi da smo mi Real Madrid. Pa majku ti yebem strumfosku, samarcine ti treba preventivno udarati svaki dan dok ne pocnemo pobjedjivati
Free PALESTINA

MIRVICU ODLAZI!!!

#sirimopozitivu

"Imati i ne znati, gore je nego nemati"

Stroj1946
Kontakt:

Post Postao/la Stroj1946 » 04 mar 2024, 11:51

bordobijeli je napisao/la:
04 mar 2024, 11:41
Stroj1946 je napisao/la:
04 mar 2024, 11:21
Spominjo sam i opet ću. U komplet rosteru od 24 igrača, mora biti 3,4 iskusnija igrača koji su prošli omladinski pogon, ne moraju biti neki top kvalitet, ali neka ih tu ilu ekipi, mora jednostavno, i još 2,3 iz akademije kao novopečeni. Plus moraju biti 2 čovjeka u sš isto naši ljudi iz kluba, nek su pomoćni treneri, ali znaju šta je klub. Nema bez toga ništa. Pa tako je u svakom ozbiljnom klubu, ako toga nema gubi se dnk klupski. U upravi moraju sjediti barem 2 čovjeka kao direktori, saradnici ili nešto slično, nekadašnji igrači, ne moraju imati odgovornosti velike, manje zadatke, ali neka ih u klubu. Može se naći neki. Kod nas je sve u kontru. Daj nam sa strane neke ljude, pa kad dođu, oni nemaju nikakvu poveznicu sa klubom, to je isto kad počneš da radiš u nekoj firmi, boli te briga za firmom, bitna je plata, ali zato tu sjede neki ljudi koji rade po 10, 15 godina i njih niko ne dira i znaju kako stvari funkcionišu. Problem je kod nas zadnjih godina, što nama ne ostaju naši igrači, nego ih se pušta olako i nema se strpljenja, ali se zato redovno ima strpljenja sa došljacima.
Ja se ne mogu na čuditi zasto je to tako kod nas da mrzimo svoje ljude. Penaranda se sprda, panenke, melja loptu radi sta hoce i sve ok. Kapić promaši penal koji nije loše ni šutnuo golman brani, protjeraju momka iz grada. Da ne pricam Dal, Pidro, Šahinovic sta su momci sve prolazili kakve uvrede a naši dječaci iz akademije, tako je i s trenerima. Majke mi to nije normalno.
Nemam pojma brate, meni je to isto neshvatljivo. Ono što meni smeta a to je da igrači i treneri koji dođu sa strane se ne prilagođavaju klubu i sredini, nego stalno se mi trudimo da se prilagodimo njima ili da im prilagodimo stvari. To se mora prestati raditi. Dešava se već neko vrijeme. Peña se zayebava, predribla par igrača, kod nas odma ljudi padaju banadak, kupi ih lik sa jednim ili dva dribliniga. Prije je bilo par naših igrača koji su znali prenjeti značaj kluba, a ko to sad ima? Niko. Ni u ekipi, ni u klubu. Navijači jedino, umjesto onih koji bi to trebali raditi u principu.
Zadnja izmjena: Stroj1946, dana/u 04 mar 2024, 11:52, ukupno mijenjano 1 put.

mosarajvosa83
Kontakt:

Post Postao/la mosarajvosa83 » 04 mar 2024, 11:52

Nirton je napisao/la:
H8Z7 je napisao/la:
Nirton je napisao/la:

Iliev jest kiksao kod prvog gola medjutim odlican je golman,nismo dugo imali nekog da je ovako siguran na centarsut ili visoku loptu. Krpic vazda ostri damu nad nama i jos neki kod smecara,juce Iliev dva puta onako kako treba da rade igraci odma u vugla pa se mami k.urchi

Madafaka
Kontakt:

Post Postao/la Madafaka » 04 mar 2024, 11:52

leo1946 je napisao/la:
04 mar 2024, 11:44
I btw. covjek koji se zapostavlja velikim dijelom, a ne znam sto - radovic. Kakva si ti druze prevara od igraca, keremeha valjaju na boku i siluju ga al barem mu to nije neka prirodna pozicija, a ti? Nazad te nema, naprijed sve sto pokusas je za samara, centarsut ti je misaona imenica. Za tebe su almir bekic i denis comor kyle walker u najmanju ruku. A znamo svi kakvi su bekic i comor
Durakovic je za njega Davies. Još jedna amaterska procjena slovenskog ublehaša. Lik uništava klub

Surreal
Kontakt:

Post Postao/la Surreal » 04 mar 2024, 11:53

slika
La birra con gli amici vale più di tutto quello che possiedo.

🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤

U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.

Odgovori

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: boki86, bvsic, Google Adsense [Bot], Lecler, mnon46 i 52 gosta.