Pogledaj podcast nemoj bit ogranicen kao balkon,uopste nije u tom kontekstu rekao.TurkishAirlines je napisao/la: ↑04 mar 2024, 11:46Pa vjeruj da kad imas pit bula u upravi, kao mamic, qurac moj ce ti se trckarati igraci protiv zvijezde a kamoli protiv zelje na grbavici.luckystrike je napisao/la: ↑04 mar 2024, 11:42Ako već neće trener ići, daj barem da se konačno otjeraju ayla i potura. Kad već nemamo muda na terenu da barem u upravi imamo pit bulla!
Ako nece trener da stisne igrace i natjera ih da trce, sici ce mamic i to lahko rjesiti.
Mudonja ti treba u upravi, mudonja ti treba na klupi
Zato je meni zao sto nismo Spahica angazovali, ako je uopste bilo te price.
Stas ti ocekivati od budale koja izjavi da smo mi Real Madrid. Pa majku ti yebem strumfosku, samarcine ti treba preventivno udarati svaki dan dok ne pocnemo pobjedjivati
FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
-
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
- TurkishAirlines
Ti se vazda nesto zalijepis da neki **** odbranis.mosarajvosa83 je napisao/la: ↑04 mar 2024, 11:56Pogledaj podcast nemoj bit ogranicen kao balkon,uopste nije u tom kontekstu rekao.TurkishAirlines je napisao/la: ↑04 mar 2024, 11:46Pa vjeruj da kad imas pit bula u upravi, kao mamic, qurac moj ce ti se trckarati igraci protiv zvijezde a kamoli protiv zelje na grbavici.luckystrike je napisao/la: ↑04 mar 2024, 11:42Ako već neće trener ići, daj barem da se konačno otjeraju ayla i potura. Kad već nemamo muda na terenu da barem u upravi imamo pit bulla!
Ako nece trener da stisne igrace i natjera ih da trce, sici ce mamic i to lahko rjesiti.
Mudonja ti treba u upravi, mudonja ti treba na klupi
Zato je meni zao sto nismo Spahica angazovali, ako je uopste bilo te price.
Stas ti ocekivati od budale koja izjavi da smo mi Real Madrid. Pa majku ti yebem strumfosku, samarcine ti treba preventivno udarati svaki dan dok ne pocnemo pobjedjivati
Sta mene boli qurac sta je on zelio i u kakvom kontekstu da kaze kad ja znam a i svi mi sta je ta izjava prouzrokovala.
Posljedice njegove neinteligencije su ogromne i jako lose po zdravlje svih nas navijaca. Jer tamburanje od BL njegovom izjavom pa do grbavice sinoc.
A ti ga brani zivotom, yebo on mater svoju strumfovsku,
Free PALESTINA
MIRVICU ODLAZI!!!
#sirimopozitivu
"Imati i ne znati, gore je nego nemati"
MIRVICU ODLAZI!!!
#sirimopozitivu
rozman se pogubio, ne zna ni sam sta ce, sve sto je zamislio palo je u vodu. sve do jucer je gurao svoju pricu, npr. kyeremeh na beku da dobije 1+1 krila, ali je team podbacio, kyeremeh visio na beku, pa je prebacio kyeremeha na krilo umjesto pene. pena nije ispratio galica 2 puta, a radovic isao da pomogne soldi bespotrebno itd... zaista neuigranost jer se ekipa jos trazi, tj ne zna se ko sta igra. strah u nogama jer niko nije siguran, pa svi igraju alibi igru. najvise je podbacio rozman jer je izveo djecu/debitante u sredini koja su se pogubila na derbiju. odavno vec nema zadnjeg pasa, nema ubacaja za napadaca. renan se slabo vraca i ne ucestvuje u razigravanju itd. lijepo je rozman zamislio sve, ali nema odgovora od igraca, pa sad mjenja u nedogled. ostalo mu je jos da promjeni sebe ili da promjeni svoju viziju. ibricic ima personality kisne gliste i defakto ne radi nista, a rozman je podbacio i u tom motivacionom dijelu. sve je do rozmana, nek smisli sta ce, jer ovo ne ide. mi ako bi trpili 100% bi bilo ok, ali zasto da trpimo, on mora stalno praviti rezultat, a igru poboljsavati polako. tako je u sarajevu...
doktor
Podrška Rožmanu!!!
Idemo osvojiti kup ove godine, konsolidovat se na pauzi, dovesti vrhunskog stopera i desetku i biće to dobro.
Ovi što prizivaju legendu crvene zvezde sa biroa i trenera s kojim smo izgubili od treceligaša, govore sami o sebi
Idemo osvojiti kup ove godine, konsolidovat se na pauzi, dovesti vrhunskog stopera i desetku i biće to dobro.
Ovi što prizivaju legendu crvene zvezde sa biroa i trenera s kojim smo izgubili od treceligaša, govore sami o sebi

- OsmanhodzicBuco
- Kontakt:
I odlucilo se, da je vrijeme da se da kontinuitet treneru, a da taj trener to istovremeno zasluzuje manje nego svaki njegov prethodnik.
Sve smo losiji i losiji, i sto duze ostanu Mirvic, Ajla, Potura i ostali puleni, klub ide u sve vecu dubiozu.
Pojma oni nemaju. Promijene 50 xy igraca i trenera, i zamijene ih jos gorim, jos za to trose najvise novaca u ligi.
Mislim da je vrijeme da navijaci izraze nezadovoljstvo prema gospodinu investitoru, koji to jako lose hendla. Nek zna i on da se nece slijepo podrzavati jer daje pare.
Sve smo losiji i losiji, i sto duze ostanu Mirvic, Ajla, Potura i ostali puleni, klub ide u sve vecu dubiozu.
Pojma oni nemaju. Promijene 50 xy igraca i trenera, i zamijene ih jos gorim, jos za to trose najvise novaca u ligi.
Mislim da je vrijeme da navijaci izraze nezadovoljstvo prema gospodinu investitoru, koji to jako lose hendla. Nek zna i on da se nece slijepo podrzavati jer daje pare.
-
- Kontakt:
Da je Hus imao ovakve rezultate šake bi radile. Čalu Janjoša bi popljuvali sa Istoka, bukvalno.
Ma ja ga ne bi mjenjao pa nek svaku izgubimo.
Sta sad, sta smo to dobili mjenjanjem svako 10 utakmica
Al da su za samara, jesu. SVI …
Sta sad, sta smo to dobili mjenjanjem svako 10 utakmica
Al da su za samara, jesu. SVI …
JEDAN GRAD DVA KLUBA
JEDAN ŠPICA DRUGI TRUBA
JEDAN ŠPICA DRUGI TRUBA
I Dudica i Rozmana je svaki maltene forumas, navijac podrzao. Lako je sad pricati jel fulio. Evo vidimo kako Dudic vodi u Srbiji, jednostavno kod nas nije islo.OsmanhodzicBuco je napisao/la: ↑04 mar 2024, 12:03I odlucilo se, da je vrijeme da se da kontinuitet treneru, a da taj trener to istovremeno zasluzuje manje nego svaki njegov prethodnik.
A evo odrezemo i tu hranu na kojoj sjedimo i sta onda? Ne mozes raditi neki korak a da ne razmisljas o dva unaprijed.
-
- Kontakt:
Zbog takvih navijaca "strucnjak" kao sto si ti i vasih modernih trenera se i borimo sa Slogom za 4 poziciju

Dzeno bez pro licence je za ovoga Slovenca profesionalac i Gvardiola u najmanju ruku.
Borac ce se proci zna Mirvah kako,al sta dalje...
Izgubio autoritet, a doveo igrace sto je on htio ili ti ga njegovi menadzeri s kojima je u talu.
Heej jednog Vrancica otjerati, pa to je za zatvora ccc
Heej jednog Vrancica otjerati, pa to je za zatvora ccc
"Znaš kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijaš za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Želju. Hvala Bogu ja nisam među njima". Dino Merlin
-
- Kontakt:
Ako Rožman ne može sam izgraditi autoritet ovoj skupini igrača, onda mu gazda treba pomoći. Tuča Penarande i Julardzije je bila idealna. Od jednog napraviš primjer, daš mu papire ili na tribinu. Mala cijena da se **** postave na mjesto gdje pripadaju.
-
- Kontakt:
Al bosnjo je to druze,nase je najgore a tudje sve dobro,nemoj kaze da mi ko slovenca dira,da je kakva legenda kluba onda moze yebavanje matera i svega.roccosiffredi je napisao/la: ↑04 mar 2024, 12:03Da je Hus imao ovakve rezultate šake bi radile. Čalu Janjoša bi popljuvali sa Istoka, bukvalno.
Zamisli da nas neki trener ima ovakve rezultate sa Olimpijom npr pa to bi bilo sprdanje znas kakvo u fazonu glupi bosanac itd...
- skullcrusher
- Kontakt:
E kakve picke od igraca... Kerime Palicu sve ti je oprosteno 

1946 !
Sarajevo ljubavi moja...
Sarajevo ljubavi moja...
- TurkishAirlines
Vrlo malo je onih koji su ostali da podrze rozmana nakon fijaska. Puno vise je bilo onih koji su branili husrefa nakon losih rezultata i otkaza.
Samo se uvijek ovde hvata za post 1-2 navijaca misleci da je to misljenje velike grupe.
Samo se uvijek ovde hvata za post 1-2 navijaca misleci da je to misljenje velike grupe.
Free PALESTINA
MIRVICU ODLAZI!!!
#sirimopozitivu
MIRVICU ODLAZI!!!
#sirimopozitivu
-
- Kontakt:
U ekipi nema nijedan igrač koji osjeća Sarajevo, niti je vezan za klub. Tu djecu ne računam.
Kako,Pena je najplaceniji igrac,projektovan da bude zvijezda, a Julardzija je Skijasev privatni igrac.roccosiffredi je napisao/la: ↑04 mar 2024, 12:12Ako Rožman ne može sam izgraditi autoritet ovoj skupini igrača, onda mu gazda treba pomoći. Tuča Penarande i Julardzije je bila idealna. Od jednog napraviš primjer, daš mu papire ili na tribinu. Mala cijena da se **** postave na mjesto gdje pripadaju.

Tjeraj Zlovenca i u paketu Ajducko srce

A ako ispadnemo iz kupa?
La birra con gli amici vale più di tutto quello che possiedo.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
Kaze sportsport
"Slična kazna prema našim informacijama očekuje i Borac, pa s obzirom na rasističke ispade, novčano veća, odnosno aktuelni lider Wwin lige bi mogao biti kažnjen sa 20.000 KM, a izvjesno je i da će tribina s koje je Penaranda vrijeđan i gađan bakljom biti zatvorena na određeni period."
Malo da razgodim trenutnu natmurenost
"Slična kazna prema našim informacijama očekuje i Borac, pa s obzirom na rasističke ispade, novčano veća, odnosno aktuelni lider Wwin lige bi mogao biti kažnjen sa 20.000 KM, a izvjesno je i da će tribina s koje je Penaranda vrijeđan i gađan bakljom biti zatvorena na određeni period."
Malo da razgodim trenutnu natmurenost

U novi boj ...
- AngelDiMaria
- Kontakt:
otici po vinka i donijeti ga iz banja luke
"Ćiro je trenirao svjetske igrače, ali je Safet Sušić neponovljiv, jedan i jedini. On je bio umjetnik!"
Pa Anela Potura ima visoku funkciju u klubu. O kakvom napretku vi razmisljate?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 19 gostiju.